Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Niemand is onvervangbaar bij Real Madrid, zelfs Cristiano Ronaldo niet’

Laatste update:

De toekomst van Cristiano Ronaldo bij Real Madrid blijft voorlopig onzeker. Manchester United en Paris Saint-Germain zouden geïnteresseerd zijn in de Portugees, terwijl Real-voorzitter Florentino Pérez denkt dat Ronaldo ‘gewoon’ in Madrid blijft. Volgens Luís Figo zou een vertrek van de aanvaller geen ramp zijn voor de Koninklijke.

“Als je het mij vraagt, is niemand onvervangbaar bij Real Madrid. Zelfs Cristiano Ronaldo niet. Clubs kunnen niet van iemand afhankelijk zijn. De geschiedenis van dit soort clubs gaat boven iedereen, zelfs boven een voorzitter”, zegt Figo in gesprek met Gol. Als speler maakte hij in 2000 de gevoelige overstap van Barcelona naar Real Madrid.

Overigens denkt Figo dat zijn landgenoot niet zal vertrekken bij de Koninklijke. “Er moeten veel dingen gebeuren voordat hij vertrekt. Het is een persoonlijke beslissing en als de persoon heel graag wil dat iets gebeurt, dan zal het uiteindelijk ook gebeuren. Maar ik denk dat de kans klein is dat Ronaldo vertrekt bij Real Madrid.”

Denk jij dat Cristiano Ronaldo volgend seizoen nog bij Real Madrid speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Cristiano Ronaldo komt toch wel in de buurt van onvervangbaar zijn hoor.
In ieder geval op korte termijn.

22 juni 2017 om 11:14

Hij is belachelijk belangrijk geweest de afgelope jaren.
Het is moeilijk inschatten hoe het team het zal doen zonder hem.
Een voorbeeld hiervan was dat toen Robben bij Real speelde en ook regelmatig scoorde.
Uit de statistieken bleek later dat Real beter was en meer punten pakte in de periodes dat Robben geblesseerd was. Het lijkt me sterk dat 1 speler even belangrijk wordt als Ronaldo maar het kan zijn dat bijvoorbeeld Bale, Benzema, Isco & Asensio een stuk productiever worden. Ik denk dat we nog een paar jaar moeten wachten voordat we gaan zien hoe Real het opvangt.

22 juni 2017 om 11:38

Robben is natuurlijk van een ander niveau dan Ronaldo. Ronaldo scoort 40-50 goals en robben max 20. Dat is makkelijker op te vangen met teamplayer dan ronaldo

22 juni 2017 om 11:31

Staan altijd weer grootheden op als ze Nathan Rutjes halen van Roda JC ben je de komende 5 jaar weer zoet.

22 juni 2017 om 11:47

Zijn vervanger staat al klaar met asensio, wat gaat die vent goed worden. En anders kan bale ook nog op zijn oude vertrouwde plek gaan

22 juni 2017 om 11:56

Maar waar haal je die 50 doelpunten vandaan? Als asensio er 20 maakt moeten er nog drie spelers 10 doelpunten extra maken. Dat is veel.

22 juni 2017 om 12:02

Eindstation zal niet meer Ronaldo worden maar verdeeld door de voorhoede, maar je levert waarschijnlijk alsnog wel wat goals in.

22 juni 2017 om 13:36

Heel simpel hoor. Ik zeg niet dat die 50 doelpunten ge- evenaard worden, maar een Isco, Benzema, James, Bale zouden misschien ook meer scoren. Het blijft moeilijk om te oordelen, maar we kunnen niet ontkennen dat Real echt heel afhankelijk is geweest van Ronaldo dit jaar. Sterker nog het team speelde beter als hij niet speelde. Ik zou hem echt wel voor 150 miljoen laten gaan naar een Psg.

Denk dat ze daar bij Real toch anders over denken..

Zonder Ronaldo mis je gewoon heel veel doelpunten, inkomsten door shirt verkoop en ga zo maar door.

Wie is nu behalve Messi van het niveau Ronaldo?
Laat ik de vraag zo formuleren: Wie moet Real kopen ALS Ronaldo dit jaar vertrekt (wat niet gaat gebeuren)

22 juni 2017 om 10:52

in principe hebben ze gareth bale, die kan op zijn positie spelen, dus dan zou er een rechtsvoor moeten komen.Ik zou persoonlijk niet zo snel een speler kunnen noemen van t niveau real madrid. Misschien di maria, robben en dembele (voor de toekomst).

22 juni 2017 om 10:52

Hazard.
Gaan ze als team wel vooruit imo. En hij is al weer 32, wordt 33 halverwege het seizoen.

22 juni 2017 om 11:08

Hazard eens.
Dat is de enige optie..

Hazard Auba Bale en dan onze vriend van Monaco voor de toekomst.

22 juni 2017 om 11:30

Neymar kan ook eventueel nog. Verder is Hazard idd enige optie. Even Afgezien van de club waar ze bij zitten.

22 juni 2017 om 13:38

Allesbehalve Neymar graag. Goede voetballer, verkeerde club en zo ontzettend onsportief. Zijn gedrag past niet bij een Galactico. Vergeet niet dat hij dan voor 5-10 boegbeeld is van de ploeg..

22 juni 2017 om 14:23

Zijn gedrag past niet bij een galactico? Wat doen marcelo, pepe en ramos er dan? Die gedragen zich vaak genoeg ook erg onsportief. Zelfs Ronaldo valt erg snel voor zo'n sterke speler. Verder snap ik wel dat hij niet nar Real moet gaan. Maar als hij er had gespeeld was ook elke Madrid fan, fan van neymar

Dit is een lastige keus. Ronaldo kan zeker nog van waarde zijn voor Real, maar aan de andere kant is dit de ultieme kans voor Real om flink winst te maken op Ronaldo en dat kan over een jaar of twee misschien niet meer. De vraag blijft dan, mocht hij überhaupt vertrekken, wie hem zou vervangen? Mbappe gaat dit seizoen nog niet dus misschien Hazard? Dybala? Real Madrid is groter dan Ronaldo, al levert Real wel goals in als hij vertrekt, maar dat is altijd als grote spelers vertrekken.

22 juni 2017 om 11:18

Denk je dat de winst van zijn verkoop opweegt tegen al z'n sportieve bijdragen? Zoals dit jaar, hij heeft Real vanaf de knockout fases rechtstreeks naar die beker geschoten, denk dat dit zelfs voor Perez zijnde een keuze is die snel gemaakt kan worden.

22 juni 2017 om 11:29

Perez kennende wel ja, wat dacht je van Özil en Angel(zijn van een lager kaliber maar toch). En trouwens Ronaldo was in de eerste seizoenshelft matig voor zijn doen dat moet je ook niet vergeten. Ronaldo is een fenomeen en ik hoop dat hij blijft maar als hij vertrekt voor een flinke transfersom begrijp ik dat volkomen.

22 juni 2017 om 11:40

Kun je niet echt vergelijken, vind ik. Ozil en Angel zijn gewoon spelers van komen en gaan, net zoals James. Ze hebben veel betekend voor Real maar nog niet in de minste maten van wat Ronaldo heeft betekend.
Ja, zijn eerste seizoenshelft was niet sterk maar dat is niet meer van belang na zijn top 2e helft. Als het er om gaat dan staat hij er gewoon en denk dat dat toch opweegt tov een transfersom.
Moest hij toch uiteindelijk vertrekken is Hazard wel dé kandidaat om hem te vervangen, Real en Hazard is een match made in heaven denk ik. Dybala heeft persoonlijke voorkeur voor Barcelona had ik eens gelezen, ergens.

22 juni 2017 om 12:02

Natuurlijk is Ronaldo een klasse apart. Wat hij heeft gepresteerd bij Real is buitenaards, hij is een echte galactico. Dat zijn de grote spelers ze staan er altijd als het moet, en dat heeft Ronaldo dit seizoen meer dan bewezen. Het beste scenario is dat Ronaldo blijft en hij als spits gaat spelen met op de flanken Hazard en Bale.

22 juni 2017 om 12:36

Het gaat er niet om wat Ronaldo dit seizoen gedaan heeft, het gaat erom wat hij de volgende seizoenen gaat doen. Hij wordt 33.. 180 meloenen voor n bijna 33-jarige..

Als je ook ziet hoe hij van waarde was afgelopen seizoen in de Liga en Champions League is hij op korte termijn onvervangbaar. Goed voor het geld wat Real kan krijgen en dat Ronaldo al 32 is zou ik overwegen om hem toch te verkopen. Op korte termijn is het lastig vanwege zijn inbreng met goals en assists maar uiteindelijk komt het Real ten goede

Dit is gewoon luchtfietserij van Figo. Hij WIL niet dat Ronaldo onvervangbaar is, op basis van wat vage praat over geschiedenis enzo. "clubs kunnen niet van iemand afhankelijk zijn. De geschiedenis van dit soort clubs gaat boven iedereen, zelfs boven een voorzitter."

Maar de werkelijkheid op het veld is dat Ronaldo zo goed is, dat je niet zomaar zijn skills kan vervangen. Natuurlijk gaat Madrid niet degraderen of failliet als Ronaldo weg gaat. Maar de kwaliteit van het elftal zal, zeker in eerste instantie, wel gewoon achteruit gaan als Ronaldo weg gaat. Die vage praat van Figo verandert daar helemaal niks aan. Als hij nou met een voetbaltechnisch verhaal komt, oke, dan ben ik benieuwd. Maar dit is nikszeggend gebrabbel.

Maar Ronaldo blijft natuurlijk gewoon. Verder stopt hij ooit wel. Dus moet hij wel vervangen worden. Gelukkig hebben we het grootste talent van Spanje (en miss wel een van de grootste ter wereld) op de vleugel. Hier doel ik op Asensio. Verder kan een echte topaankoop (zoals Hazard) of een ander supertalent (Mbappe) later zijn functie ook overnemen. In mijn ogen kan Bale dit niet. Ik heb hem afgeschreven gezien het vele blessureleed. Hier kun je gewoon geen team mee bouwen.

Help, ik word gek. Nu is Ronaldo niet vervangbaar. Dit zeggen dan voetbalkenners. Spelers als Beckenbauer, Zidane, Maradona, Cruijff, van Hanegem, Ronaldo en Messi zijn uniek en totaaaaaaaaaaaaaaal onvervangbaar. Wat hebben we van ze genoten. Figo was wel vervangbaar, zeer goed, maar geen Messi

Volgens Marca is er nog niets beslist, ze melden wel dat Ronaldo na de Confederations Cup naar Madrid komt met de aanbieding van PSG op zak. En die 180 miljoen is geen probleem volgens velen die al hebben uitgerekend dat PSG dat heel snel terug verdiend met merchandising. Verder zegt marca dat PSG en Madrid hebben afgesproken dat er niets zonder medeweten van de ander wordt besproken met de speler. Dus geen transfertrucjes en dat duidt op een snelle transfer.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren