Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Neymar verklaart veelbesproken gebaar na goal tegen Galatasaray

Laatste update:

Neymar scoorde woensdag tegen Galatasaray (5-0) en bereidde tevens twee doelpunten voor, maar na afloop ging het vooral om het gebaar van de Braziliaanse aanvaller van Paris Saint-Germain na zijn treffer in de 47ste minuut. Neymar legde een vinger op zijn lippen en boog zijn hoofd. De PSG-aanvaller legt uit waarom hij zijn treffer op een dergelijke manier vierde.

"Het lijkt wel of iedereen over mij een discussie wil beginnen", zegt Neymar op stellige wijze in een interview met Esporte Interativo. "Dit is gewoon een nieuwe manier van juichen, die ik ook heb besproken met mijn vrienden. Het idee daarachter is om alles even te vergeten, minder te praten en meer de focus op het spel te leggen." Neymar werd na het uitduel met Montpellier (1-3) van afgelopen zaterdag 'arrogant' genoemd door tegenstander Andy Delort, wat de actie van de Zuid-Amerikaan wellicht kan verklaren.

Tuchel: 'Prachtig gebaar van Neymar richting Cavani'

Neymar zorgde tegen Galatasaray voor nog een opmerkelijk moment, want in de slotfase gaf hij de bal demonstratief aan Edinson Cavani voorafgaand aan een strafschop voor PSG. In het recente verleden maakte het duo nog ruzie om wie de penalty zou nemen. "Er is geen plaats voor individualisme in het voetbal", legt Neymar zijn actie uit. "Dan zou ik wel gaan tennissen. In het voetbal gaat het om samenhang, om geluk. Cavani had dit nodig, want hij had nog niet gescoord. Elke aanvaller wil doelpunten maken. We waren dan ook erg gelukkig voor hem. Ik was ook blij en ging dan ook met een goed gevoel naar huis."

De 27-jarige aanvaller kampt dit seizoen met blessureproblemen, maar wist desondanks zeven keer het net te vinden. Daarnaast verzorgde Neymar tot dusver drie assists. Koploper PSG, met vijf punten voorsprong op achtervolger Olympique Marseille, gaat zondag op bezoek bij middenmoter Saint-Étienne.

Zie jij Neymar volgend seizoen nog bij Paris Saint-Germain spelen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De beste man is gewoon bezig om zijn imago te verbeteren. Dan kan hij geheid naar Barca in de zomer.

13 december 2019 om 11:36

Zijn nieuwe look helpt daar denk ik ook bij. Hij ziet er nu uit als een Braziliaanse versie van Ragnar Lothbrok. Hij werd vooral gehaat omdat hij snel naar de grond ging en vaak gingen huilenbuilen. Met deze nieuwe look ziet hij er strijdvaardig uit. Zo'n imago kan je erg helpen in de mannelijke voetbalwereld, zie Zlatan bijvoorbeeld.

13 december 2019 om 17:27

En hoe zit het dan met die kilootjes overtollig vet? Ook onderdeel van z’n nieuwe look?

Mooi dat hij Cavani die penal gunde. Media wil graag speculeren over dat het bij PSG geen team is maar dat is het juist wel. Met zoveel kwaliteit erbij plus een fitte Neymar zie ik niemand ze stoppen in de CL.

13 december 2019 om 11:34

Sowieso hoort Neymar Cavani niet hoeven gunnen, aangezien Cavani eerste penaltienemer was voordat hij kwam. Maar goed.ik denk dat ze niet de CL winnen omdat je daarvoor echt een team moet zijn en bij PSG heb ik het idee dat het nog altijd los zand is. Veel vedettes, maar geen team

13 december 2019 om 11:38

Waar is dat op gebaseerd dan? Vorig jaar met 2 vingers in de neus kampioen net als dit jaar. Tuurlijk mag je dat verwachten gezien de tegenstand. Maar ze doen het met leuk voetbal en in de CL dit jaar probleemloos eerste geworden met tocj Real in de poule. Vorig jaar idem met Liverpool en Napoli, United uit was ook geweldig alleen door de krappe selectie kwamen ze niet ver. Plus het feit dat ze aardig de scheids tegen hadden. De selectie is nu flink verbreed bovendien is de sterspeler uit op revanche en een keer fit.

13 december 2019 om 11:41

Scheids tegen? Een duidelijke strafschop tegen en dat was het.

13 december 2019 om 11:42

Nou ja blijft nog altijd interpretatie van de scheidsrechter net zoals het feit dat ze in Nou Camp toen der tijd ook flink genaaid zijn. Dat was nog erger dan Ajax dit jaar bij Chelsea.

13 december 2019 om 13:17

@AjaxCunian
De manier hoe PSG vorig jaar in de CL is uitgeschakeld is natuurlijk lachwekkend. PSG kan erg ver komen. Er zijn echter meerdere teams met veel kwaliteit.

13 december 2019 om 13:56

@ElPhenomeno ik ben het echt volledig met je eens. PSG staat voor mij ook bovenaan de lijst. Eigenlijk al voor de groepfase begon. Echter zijn er in mijn ogen wel 3 teams die PSG zo maar over het knietje kunnen leggen en dat zijn Liverpool, Man City en Barcelona.

13 december 2019 om 13:58

Vind het inderdaad een goed team nu ze gunnen elkaar alles en ik vind vooral ook de backs heel goed Bernat en Meunier.

13 december 2019 om 17:15

Real is bezig met vernieuwing. Er komen jonge spelers erbij die nog aanpassingsproblemen hebben. Geef Real een jaar of 2-3 en ze hebben echt een team waar je uw tegen zegt.

13 december 2019 om 17:12

Was zeker een mooi gebaar maar dat ze onverslaanbaar lijken roepen we elk jaar. Er is veel meer nodig dan alleen een team zijn. Je moet weten hoe je als team met druk moet omgaan als je een finale haalt of een halve finale. Er komen andere dingen bij kijken maar laat 1 ding duidelijk zijn. Psg heeft een fantastisch team.

Ben zeer benieuwd hoe ver PSG dit jaar kan komen in de Champions League. Zolang Neymar dit seizoen fit kan blijven geef ik ze een goede kans om minstens tot de halve finale te komen. En dan nog te bedenken dat Cavani en Di Maria nog op de bank zitten.

Het lijkt erop dat neymar eindelijk volwassen wordt. Hij gaat niet alleen voor zichzelf, zag hem tegen Galatasaray geen een keer een schwalbe maken of roepen om een kaart voor de tegenstander. Misschien is dit wel de ommekeer, wie weet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren