Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Neymar is vertrokken en wij hebben geen plannen om hem terug te halen’

Laatste update:

Neymar verliet Barcelona in de zomer van het afgelopen jaar voor het recordbedrag van 222 miljoen euro voor Paris Saint-Germain en de Braziliaan pakte in zijn eerste jaar in Frankrijk meteen de landstitel, de Coupe de France, de Coupe de la Ligue en de Trophée des Champions. Doordat PSG er in de Champions League echter niet in slaagde om indruk te maken gingen er in de zomer al geruchten over een transfer naar Real Madrid, terwijl ook Barcelona zou denken aan een rentree van de dribbelaar. Dit laatste blijkt echter niet te kloppen.

Voorzitter Josep Maria Bartomeu laat maandag in gesprek met Catalunya Ràdio namelijk weten dat zijn club niet van plan is om achter Neymar aan te gaan: “Neymar is vertrokken en de verwachting is niet dat hij nog terug zal keren bij Barcelona. Er zijn ook geen plannen om hem terug te brengen”, maakt de clubbestuurder duidelijk.

Barça werd de afgelopen weken in verband gebracht met spelers als Matthijs de Ligt, Frenkie de Jong, Toby Alderweireld en Adrien Rabiot, maar de fans lijken in januari hoe dan ook geen vuurwerk op de transfermarkt te hoeven verwachten: “We zijn op dit moment niet van plan om in januari iemand te halen, tenzij de staf om iemand vraagt waardoor er een verandering in de plannen zou kunnen komen.”

“We werken op dit moment met een kleinere selectie, aangezien verschillende spelers van Barcelona B hebben laten zien dat zij ook mee kunnen met de hoofdmacht”, gaat Bartomeu, die de kans om de geruchten rond een vertrek van trainer Ernesto Valverde de kop in te drukken meteen aangrijpt, verder. “Hij heeft hier nog een contract tot en met volgend seizoen. We zijn erg blij met Ernesto, die een duidelijke speelstijl hanteert en daarin onze steun heeft.”

Vind jij dat Barcelona in januari de transfermarkt op moet voor versterkingen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Neymar is afgezien van z'n fratsen een versterking voor elk team, daar kan niemand omheen. Maar hij heeft z'n keuzes gemaakt. Een keuze waarbij Barca ook ineens actie moest nemen en spelers aantrekken met het geld dat voor hem betaald is. Het is niet zo dat ze nu weer ineens 250 mil op tafel kunnen leggen voor hem. Hij had gewoon moeten blijven. Waarom zou je uit Barcelona weggaan voor Parijs? Daar kan je altijd nog heen op vakantie, maar dat is echt geen betere locatie om te wonen en werken dan Barcelona. Als Messi je aan de gouden bal wil helpen, en dat kan hij, en je gaat dan alsnog weg dan is de kwestie puur geld en geen sportieve reden. Zoals een wijs persoon ooit zei: Once you get beyond a million dollars, it's still the same hamburger.

22 oktober 2018 om 12:47

Neymar is naar Parijs gaan o.a. door zijn vader die een geldwolf is. De sjeiks kwamen met een zak geld en boem weg was hij. Makkelijk om dan als excuus te gebruiken dat je niet meer in de schaduw wilt spelen van Messi, maar nu gaat dat ook gebeuren met Mbappe, want als hij daar blijft en nog verder ontwikkeld, dan kan Neymar fluiten naar die gouden bal.

22 oktober 2018 om 13:14

Leuk en aardig dat je over die vader begint met geldwolf etc, maar uiteindelijk is de handtekening van Neymar bepalend. Zonder z'n handtekening bij PSG contract, zou Neymar nooit speler zijn van Psg. Neymar is meerderjarig en mag dus zelf bepalen waar hij z'n handtekening zet en uiteindelijk speler is.

22 oktober 2018 om 13:49

Leuk en aardig over die handtekening en je commentaar, maar ik zet erbij O.a.

Oftewel: Dit is een van de redenen dat hij is gegaan, ik hoef mijzelf niet te onderbouwen qua bronnen voordat je erover begint. Het is algemeen bekend dat papa Neymar betrokken is bij vele deals van hem.

Daarnaast zeg ik ook dat hij wegging omdat hij niet meer in Messi's schaduw wilde spelen. Een zwak excuus is het zeker, maar het is wel zo.

22 oktober 2018 om 14:09

Dat je dat werkelijk gelooft is op zich al gewoon echt hilarisch. Je speelt bij Barca en dan komt de papa doodleuk zeggen dat hij zijn handtekening moet zetten op dat contract van Psg. Ja, laten we dat vooral geloven. Neymar die zijn eigen beslissingen niet maakt, neen het zal de papa wel zijn. Leuke theorie maar onzin.

22 oktober 2018 om 14:22

Mag jij hilarisch vinden, maar het is bekend dat hij een vinger in de pap heeft. Of ben je de taferelen vergeten van zijn overname naar Barca? En de sponsor contracten met Nike.

Nogmaals voor jou: Ik zeg dat het een van de redenen is, dat hoeft niet te betekenen dat dit de hoofdreden is, maar wel mooi mee kan spelen. Wat denk je zelf? Die sjeiks kopen dat contract af en de Neymars krijgen een flinke som daarvan Neymar kan nu voor zijn eigen ik BV spelen en niet meer in dienst van Messi.

Als je sarcastisch en grappig wilt doen, dan kan je beter op facebook gaan zitten.

22 oktober 2018 om 15:00

@professor Oak

Volgens mij wilde zijn vader 1ste instantie juist dat hij bleef, zoek het maar op.
Heb begrepen dat ze zelfs ruzie erom kregen, maar neymar wilde perse het risico nemen en gaan.

22 oktober 2018 om 15:43

@professor Oak

k zit waar ik wil. Je bent gewoon te goedgelovig.

Neymar is oud en wijs genoeg, wist waar hij aan begon. Natuurlijk zal zijn naaste familie hun zegje hebben gedaan maar het is hoe dan ook Neymar die beslist. Zo gaat in de zakenwereld. Dat er veel factoren meespelen kunnen we zelf ook wel invullen, wat je zegt is niet nieuw.

Hij wilde ergens anders de bepalende speler zijn, en dat is zijn goed recht. Ik neem hem dat niet kwalijk.

22 oktober 2018 om 13:11

"waarom zou je uit Barcelona weggaan voor Parijs? Daar kan je altijd nog heen op vakantie, maar dat is echt geen betere locatie om te wonen en werken dan Barcelona".

Jij verkondigt echt alsof je mening een feit is. Niet voor iedereen geld Barcelona als een droom bestemming. Jij zegt wel heel leuk dat je naar Parijs altijd nog op vakantie kan, maar dat geld dan niet voor Barcelona? Typische reactie met een Barcelona bril.

22 oktober 2018 om 13:18

Voor een Braziliaan is Barcelona een veel leukere stad. Dat is gewoon een feit. Kan ik wel een lang verhaal van gaan maken, maar dat zal dan wel weer aan m'n Barcelona bril liggen.

22 oktober 2018 om 13:47

Parijs is in de afgelopen 10 jaar een van de smerigste steden van Europa geworden. Leuke stad als je op straat lastiggevallen wilt worden, ratten wilt aaien, in menselijke uitwerpselen wilt stappen en vooral geen Frans wilt horen.
Brazilianen trekken over het algemeen ook gewoon naar grote Spaanse en Portugese steden, niet naar Frankrijk. De cultuursprong is een stuk minder groot.

22 oktober 2018 om 14:12

Ik heb veel steden bezocht in Frankrijk, en ik kan niet anders zeggen dan dat Parijs een afschuwelijke stad is. Niet leuk, te druk, te groot en arrogante mensen overal waar je komt. Te veel criminaliteit. Lyon, Montpellier, Bordeaux enz zijn de steden als je een City trip wil doen en echt niet Parijs. Parijs is leuk voor een Amerikaan of Chinees ofzo omdat die niet beter weten. En Barcelona is en blijft de mooiste stad van Spanje, wat ze ook zeggen. Heeft niks met brilletjes te maken zoals jij altijd zegt.

22 oktober 2018 om 13:19

Goeie vraag dus, en ik denk niet dat die vraag eenvoudig beantwoord zou kunnen worden. Neymar lag in de clinche met het bestuur, en daarom ging ie weg. Ik weet niet alle details, maar Ronaldo gaf aan dat de situatie rondom Neymar te vergelijken is met zijn situatie. Die vertrok bij Barca als de beste ter wereld.
Het is duidelijk dat het bestuur iets niet goed doet.

22 oktober 2018 om 14:13

Nu en dan zal er eens een wereldtopper in de clinch liggen met het bestuur van zijn club. Dat is van alle tijden en niet vreemd. Je kan helaas niet iedereen tevreden stellen. Maar het blijft opmerkelijk dat hij vertrok. Het verhaal MSN kon zo mooier afgesloten worden.

''tenzij de staf om iemand vraagt waardoor er een verandering in de plannen zou kunnen komen''

Kom toch is op meneer Bartomeu, als er zoveel Barca B spelers zich laten gelden. Mag je wel is bij Ernesto aan zijn jasje trekken en vragen wanneer hij hier gebruik van gaat maken. Die schijtert koopt liever dan dat hij hier gebruik van maakt.

Het is te hopen voor Barca dat ze niet volledig hun identiteit kwijt raken en dat ze weer gebruik gaan maken van de jeugdspelers. Laat Frenkie en Toby en Mathijs en Adrien lekker zitten waar ze zitten. Gebruik dan, als de jeugd toch al mee kan met het 1e, deze jongens is een x.

Zal het ook niet gewoon zo zijn dat Barcalona het geld er niet voor heeft? De salarispost is al niet misselijk daar, en een vervanger voor Pique en Busquets op termijn hebben denk ik meer prioriteit.
Daarnaast zou ik het bestuur willen adviseren om na te gaan denken over het tijdperk na Messi, en daar vast een spaarpotje voor te gaan maken.

22 oktober 2018 om 13:29

Coutinho zal Messi vervangen. Een echte vervanger voor Messi, bestaat niet. Daarom moet een mindere speler hem vervangen. Coutinho zou dat het beste kunnen op nummer 10 in een 4-2-3-1 systeem.

Misschien zegt hij dit voor de bühne, hij piept wel anders als Neymar naar R.madrid dreigt te gaan.
Hij is gek als de kans zich voordoet en hij doet het niet. Ik denk dat ze zich grote zorgen moeten maken want zonder Messi nu en straks over een paar jaar is het geen buitengewoon XI-tal.
Real M zonder CR7 lijkt nu ook veel minder.

Neymaar hij is zo goed! Belachelijke goede speler, maar oh wat wordt hij terecht verafschuwd vanwege zijn misselijke persoonlijkheid... Lekker in Parijs blijven. Eens weg is nooit meer terug op deze manier.

Zou Barca ook echt niet moeten willen inderdaad.
Die zal zijn carriere lang niet meer bij barca komen.
Wat Ney naar Real betreft ook dat zal niet meer gaan lijkt me, en ook dat zou Real niet moeten willen.
Hij koos voor psg ik moest al lachen toen hij daarvoor koos, maar nu zit ie vast!
Hij zal niet naar barca kunnen na psg en ook niet naar Real, wat blijft er over?
man man.. zo een goede speler maar helaas zo veel absurde dingen om hem heen en dan ben je bij psg dan wordt je door een jonkie genaamd Mbappe afgetroefd.

Barca zou dat best proberen, als Messi stopt is er niemand die de ploeg kan dragen.
Neymar is gewoon na Messi de beste speler die er is.
Ik denk dat als Barca hem niet haalt dat hij dan naar Real gaat

Real heeft meer investering nodig maar als ze Neymar halen blijft t daar een chaos, als ze Mbappe proberen kunnen ze aan een echt elftal bouwen... drie keer raden wat ze gaan doen.

Idd, Neymar halen om Barcelona dwars te zitten haha

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren