Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Newcastle meldt zich na Botman en Bakker voor derde Nederlander’

Laatste update:

De Nederlanders blijken uitstekend in de markt te liggen bij de nieuwe eigenaren van Newcastle United, want the Magpies ondernemen nu een poging om Jeremiah St. Juste binnen te halen, zo meldt Sky Deutschland. Newcastle onderhandelt al met FSV Mainz, dat vijftien miljoen euro verlangt.

Mainz zou daarmee een flinke financiële klapper slaan, omdat de huidige nummer tien van de Bundesliga in 2019 zelf acht miljoen euro betaalde aan Feyenoord voor St. Juste. De mandekker is een onbetwiste basisspeler en geldt als een van de snelste verdedigers uit de competitie. St. Juste staat op 69 officiële duels voor Mainz en zat in maart 2021 al eens bij de definitieve selectie van Oranje, maar debuteerde nog niet.

Newcastle wil deze maand per se een nieuwe centrumverdediger toevoegen en ondernam daartoe al diverse pogingen. Sven Botman bleek niet los te weken bij Lille OSC, terwijl Sevilla niet meewerkte aan het vertrek van Diego Carlos. In Engeland wordt door Sky Sports gemeld dat Newcastle nog wel kansrijk is in de strijd om de handtekening van Dan Burn. De 29-jarige centrumverdediger is voor 8,5 miljoen euro op te halen bij Brighton & Hove Albion, maar is tegelijkertijd niet de grote naam waar Newcastle op had gehoopt. Op de linksbackpositie hoopt Newcastle nog altijd Mitchel Bakker binnen te halen. Bayer Leverkusen denkt nog na over het bod van 20 miljoen euro uit Engeland.

Bruno Guimarães van Olympique Lyon is in ieder geval bijna binnen. Newcastle heeft volgens Fabrizio Romano een akkoord gesloten met de club van Peter Bosz over een bod van veertig miljoen euro op de 24-jarige middenvelder. Lyon bestempelde de berichten op de eigen clubkanalen woensdag echter als onzin. Dat gebeurde enkele jaren geleden overigens ook bij Ferland Mendy, die acht dagen later alsnog naar Real Madrid vertrok.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lijkt erop dat NCU heel graag wil degraderen. Kunnen zij niet beter nu richten op spelers met ervaring in de PL. Wordt nu heel karwei om te handhaven. En de Bakkers en St Justen vd wereld gaan niet op korte termijn helpen.

27 januari 2022 om 22:17

St. Juste is gewoon een prima versterking voor Newcastle hoor.

27 januari 2022 om 22:19

Ik had ergens gelezen dat er een onderling afspraak was bij de PL
Clubs om niet te verkopen aan NCU.

Dan word PL ervaring heel lastig ben ik bang.

27 januari 2022 om 22:23

Vreemd verhaal. Ze verkopen wel aan City en Chelsea die zich ook naar de top hebben gekocht door externe investeerders. Ik kan me ook niet voorstellen dat als Newcastle niet te weigeren bedragen op talel pegt dat de kleinere clubs die resoluut afwijzen

27 januari 2022 om 22:27

Zit wel meer een verhaal achter dit geld. De suadi prins is niet een onbesproken man. Word zelfs gezegd dat hij een journalist heeft laten omleggen enz.

Maar ik had het ergens gehoord wat er waar van is, is natuurlijk de vraag

27 januari 2022 om 22:30

Dat begrijp ik ook niet, oliegeld is oliegeld. Dit soort onderlinge boycotts kunnen overigens wel ander potentieel oliegeld afschrikken om een club/competitie te verzieken. Du wellicht niet eens zo'n heel slecht idee.

27 januari 2022 om 22:32

Zou kunnen hoor en een hele foute boel in dat geval, maar die oliesjeiks van City zijn volgens mij ook niet brandschoon en over Abramovitisch heb ik ook wel eens verhalen gehoord over witwassing van geld in samenwerking met Gasprom door allerlei spelers om het half jaar transfers te laten maken naar andere clubs

27 januari 2022 om 22:33

Dit is niet zo maar oliegeld. Dit is de koninklijke familie van Suadi. Google er maar is op. Allemaal kei corrupt enz. Word ook gezegd dat die nieuwe eigenaar journalist uit Amerika heeft laten omleggen. Was nog een internationaal conflict over.

Niet dat het voor voetbalclubs uitmaakt want geld is geld voor hun. Maar er zit wel ergens waarheid in het verhaal je leest nergens geruchten over PL spelers die worden gelinkt aan NCU.

27 januari 2022 om 23:08

@darreant, wat een onzin. Ze hebben 2 weken geleden nog Chris Woods van Burnley gehaald.

27 januari 2022 om 23:19

De clubs in de Premier League kunnen het niet schelen. Geld is geld. Misschien doen zij wel de prijs omhoog omdat het Newcastle is

27 januari 2022 om 23:21

Wood had een afkoopsom van 30m in zijn contract, Burnley had geen poot om op te staan Prime. Volgens mij willen de Prem clubs echt niet verkopen aan Newcastle, tenminste geen spelers die een hoog niveau hebben.

28 januari 2022 om 05:04

Ondertussen zijn ze wel een van de belangrijkste handelspartners van het Westen. Hoe hypocriet kan je zijn.

28 januari 2022 om 13:31

Hoe kom je daar nou weer bij? We kopen echt bijna niets van de Saudies.

27 januari 2022 om 22:44

Wat een rare constatering. Beiden zijn gewoon een versterking voor Newcastle.

Ik zou Wijnaldum wel een mooie versterking voor ze vinden. Band met de club, heeft zich bewezen in de Premier League en zit in een positie dat hij wellicht open staat voor een overgang.

27 januari 2022 om 22:18

Ik denk dat hij eerder terug gaan naar Liverpool dan naar Newcastle, Wijnaldum is toch nog te goed om degradatievoetbal te gaan spelen?

27 januari 2022 om 22:21

Hij wilt minuten maken voor het WK en denk dat liverpool hem niet perse terug hoeft.

NCU zit in de opbouw is natuurlijk lekker projectje om in te stappen ook financieel natuurlijk.

Denk ook dat hij een behoorlijk salaris heeft bij psg aangezien hij transfer vrij kwam. Dus misschien dat newcastle de enige club is momenteel die dat wilt betalen aan hem.

Met alle respect maar Jeremiah St. Juste is toch geen speler die Newcastle nodig heeft? Komt gewoon tekort voor de Engelse Competitie. Ze moeten vol op Diego Carlos van Sevilla gaan. Is een beest van een speler en die kan de leiding in de verdediging nemen.

27 januari 2022 om 22:38

Is gewoon een goeie speler, en bewijst zich al een tijdje in de Bundesliga.

Wat een ambitie en armoede. St. Juste is toch geen bijzondere speler? Hoe kan je daar 15mil voor neer leggen? Gewoon vol gas gaan voor de spelers die komende zomer transfervrij zijn. Sule of Romagnoli.

28 januari 2022 om 10:01

Ik vind St Juste veel beter dan Süle? Veel completer. Echt een moderne CV. Ik snap de negatieve geluiden omtrent St Juste niet helemaal.

28 januari 2022 om 12:42

Precies dit. De enige reden dat Sule wordt genoemd, is omdat hij bij Bayern speelt en een bekendere naam is dan St. Juste, maar dat hoeft niet te betekenen dat je dan ook beter bent. Sule is na z'n blessure erg hard op achteruit gegaan en niets meer van wat het geweest is.

St Juste, wat vind ik dat toch een geweldige verdediger. Dit lijkt mij verre van een gekke aankoop en ik zie hem dan ook op zeker slagen in Engeland. Snel, sterk, positioneel sterk. Dit lijkt mij een koopje en een zekerheidje

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren