Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Nedved fileert Totti: ‘Hij speelde nooit bij een grote club, hij snapt het niet’

Laatste update:

Zondagavond ging AS Roma met 3-2 ten onder bij Italiaans kampioen Juventus. Francesco Totti was na afloop pissig en zei dat zijn club bestolen was. Scheidsrechter Gianluca Rocchi speelde volgens hem een dubieuze rol in het geheel en Il Capitano vond dat Juventus misschien maar in een eigen competitie moest gaan spelen. Pavel Nedved slaat nu keihard terug naar de Romein.

/

“Ik respecteer Totti, want hij is een groot kampioen, maar wat hij zei maakte me wel heel boos”, aldus de oud-topvoetballer en huidig directeur van Juventus. “Totti heeft nooit voor een grote club gespeeld, dus hij snapt ook niet hoe dat is. Als je bij Juve werkt of speelt, is iedereen tegen je. Sterker nog: de arbiters worden er ook door beïnvloed, want die zijn bang ons iets te geven of ons te bevoordelen.”

“Als de aanvoerder van mijn team zou zeggen wat Totti riep na zes speeldagen, weet ik niet of hij wel mijn aanvoerder zou blijven”, foetert Nedved. Giuseppe Marotta, een van de andere directeuren in Turijn, gaf Totti maandag al een veeg uit de pan. “Het is logisch dat hij baalt van het resultaat, maar wat hij heeft gezegd is onaanvaardbaar. Juventus heeft in het verleden op de blaren moeten zitten voor fouten van anderen, maar dit team heeft legitiem en verdiend gewonnen op voetbalvlak.”

Heeft Pavel Nedved gelijk?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lekker objectief van een oud speler van Juve.
Totti had gewoon gelijk in wat hij na de wedstrijd zei.

7 oktober 2014 om 11:36

Hij wordt nog steeds betaald door Juve, dus dit zegt inderdaad weinig. Beetje kinderachtig misschien, maar dat kan je ook zeggen van Totti. Die reageerde niet helemaal zoals een aanvoerder hoort te reageren.

7 oktober 2014 om 11:41

Met het grote verschil dat Totti het direct na de wedstrijd voor de camera's doet en Nedved een poos later met zijn volle verstand.

7 oktober 2014 om 11:46

Totti had toch ook gewoon gelijk, ze werden genaaid aan alle kanten. Het was wel duidelijk wie er moest winnen. En dat zeg ik als neutrale toeschouwer want die hele Serie A kan me verder gestolen worden.

7 oktober 2014 om 11:50

Catalonia:
Dit komt over als een emotionele reactie en niet met het volle verstand. Het zou goed kunnen dat hij dit vlak voor deze reactie te horen heeft gekregen.

En nu moeten we niet doen alsof (ex)voetballer hun volle verstand gebruiken... vaker niet dan wel

7 oktober 2014 om 12:09

@ Catalonia

Nedved reageert wel eens vaker emotioneel. Ook veel later na een wedstrijd. Kijkt maar wat hij zij over Chiellini na die beet van Suarez. Was ook pas na het WK.

7 oktober 2014 om 13:10

@catalonia wel verstand? Wat een simpele knul zeg, die Pavel

7 oktober 2014 om 13:10

Welk*

7 oktober 2014 om 11:45

Nedved zegt niets over de onterechte penalties, dat is wel een teken aan de wand. Als ik Strootman was zou ik snel uit Italië vertrekken, zolang Juventus alles manipuleert kun je toch geen kampioen worden. Wegwezen daar, laat dat corrupte zooitje het lekker uitzoeken. Conte, veroordeeld voor betrokkenheid bij de omkoopaffaire is overigens bondscoach van Italië geworden? Bizar toch? Zou in Nederland onmogelijk zijn. Italiaans voetbal, ciao, en de mazzel!

7 oktober 2014 om 12:44

Nedved,zat hij niet bij Juventus toen ze degradeerde omdat er scheidsrechters werden omgekocht in 2004/5/6? Dus denk dat Nedved beter wijselijk zijn mond had kunnen houden,en trouwens Roma heeft dan misschien minder titels,een topclub is t uiteraard wel! Althans in mijn ogen,maar op zeker een grote club.

7 oktober 2014 om 17:44

@feyroferr Nedved kon hier helemaal niets aan doen. Het was de directeur die de scheidrechters omkocht niet de spelers. Sterker nog Nedved moet juist geprezen worden dat hij in die tijden Juventus trouw is gebleven.

7 oktober 2014 om 17:49

Adriano

Mooie nuchtere reactie.

7 oktober 2014 om 19:03

Juventus heeft elk decennium wel met een schandaal te maken lijkt het. Eerst doen al die gasten drugs waardoor ze in 96 de CL winnen. In 2005 blijkt maar weer dat ze scheidsrechters hebben omgekocht. Wat zal het dit decennium worden? Weer omkoping? Belastingontduiking?

7 oktober 2014 om 21:20

Adriano dat snap ik,bedoel dat hij niet moet doen of de scheids in zijn tijd de club niet hielpen,hij beweert eerder t tegenover gestelde das beetje hypocriet als t bewezen is dat ze er schuldig aan waren. Verder heb ik niks tegen Juventus en Nedved maar het is niet handig wat hij zegt. Deze uitleg misschien wat duidelijker? Komt gewoon wat raar over.

8 oktober 2014 om 09:08

is dat het enige wat je kunt vertelen oud nieuws? ja juve was onterecht terug gezet door toe doen van een oud directeur maar op het veld heeft Juve veel prijzen gewonnen waar as Roma zo jaloers op is dat totti gaat huilen als hij naar zijnprijzenkast op de club kijkt! Roma is absoluut een kleine club vergeleken met Juventus! pavel nedved heeft gelijk! penalties voordeel voor juve??? vorig jaar werd een zuiver doelpunt van juve afgekeurd tegen roma in de beker en kreeg roma een onterechte penalty1 o dat zijn jullie romanisti vergeten! wel sportief blijven he :;-)

8 oktober 2014 om 09:09

zeker een ajax suporter die niet tegen zijn verlies kan??

7 oktober 2014 om 12:00

Vind ik niet. Totti heeft idd geen recht van spreken. Clubicoon van wat??? Ga je gedragen je hele leven bij as roma spelen. Slaat nergens op

7 oktober 2014 om 16:34

Nedved moet zn bakkes houden over spelers die groter zijn dan hij. Want dat is totti.

Roma is echt wel een topclub in mijn ogen. Verder heb ik de wedstrijd niet gezien dus kan ik er niet over oordelen.

7 oktober 2014 om 11:27

Qua resultaten horen ze natuurlijk niet bij de absolute top. Beetje het Feyenoord van Italië. Prachtige club met een mooi publiek maar niet echt prijzenpakkers.

7 oktober 2014 om 11:45

Totaal niet te vergelijken met Feyenoord. Roma heeft nog nooit een vol stadion gehad!.

7 oktober 2014 om 11:48

Qua resultaten hoort Feyenoord weeldegelijk tot de top van Nederland.

7 oktober 2014 om 11:50

Dat komt omdat ze in het Olympische Stadion spelen waar 80.000 man in kunnen, dat is gewoon veel te veel. Daarom gaan ze ook een nieuw, eigen stadion bouwen!

7 oktober 2014 om 11:52

Omdat ze 2x 2de zijn geworden? Ze zijn al 15 jaar geen kampioen en hebben sinds 2008 überhaupt niks meer gewonnen.

En nee PSV nu ook een veel te lang geen kampioen, maar die hebben sinds het laatste kampioenschap van Feyenoord wel nog 7 titels gepakt en ze spelen bovendien al iets van 30 jaar onafgebroken Europees is toch wel een verschil.

7 oktober 2014 om 12:33

@abdul01

Feyenoord is in de afgelopen 40 jaar 4 x kampioen geweest ofzo, dat is geen topclub-waardige prestatie. Ajax en PSV zijn de topclubs van Nederland.

Roma is inderdaad wel een beetje het Feyenoord van Italie. Een grote club maar geen topprestaties. Je kunt Roma niet vergelijken met Juve of AC Milaan.

7 oktober 2014 om 13:30

Ze spelen sinds 1974 onafgebroken in Europa, dus 40 jaar geen 30.

7 oktober 2014 om 15:25

@florid: zo lang al achtereen europees? en maar zoooo weinig internationale prijzen? wat triest zeg voor de supporters.
on: Totti weet idd niet wat het is om voor een corrupte prijzenkopende club te spelen... Nedved daarentegen wist niet beter dan omkoopschandalen en verboden middelen... Jammer dat deze man nog te bewonderen is in de sportwereld. en ook jammer dat juve weer internationaal meedoet.

7 oktober 2014 om 15:43

Zo nu voel ik me wel geraakt zeg.

7 oktober 2014 om 19:16

Geen enkele Feyenoorder zit hier te provoceren, maar alle boeren en ajacieden gaan er weer volop hard in hoor. Ja, Ajax is vaker kampioen geweest en zeker de afgelopen jaren. Ze hebben dan ook het geluk dat ze constant niet alleen de stad, maar ook de staat en de beurs achter zich hebben. PSV kan een paar parkeervakken verkopen aan de gemeente vanwege hun banden met Philips, beloven beleid vanwege de schulden, en dan gooien ze het geld meteen maar naar onnodige spelers als Maher en Schaars en niemand die er iets voor terugziet. Feyenoord intussen heeft te maken met een gemeentelijk beleid waar niks mogelijk is. Bezuinigen boven business is het motto. Amsterdam mag al spenderen en investeren, maar Rotterdam moet nog op met dr handen in dr zakken en een gespannen anus wachten. Daarnaast was een Arena zo gebouwd, maar Feyenoord moet de Kuip gaan renoveren. Ik heb het nu alleen al over het gemeentelijk beleid. Alles en iedereen benadeelt Feyenoord (media, voormalig directie, landelijke overheid), maar en toch knokken ze zich steeds terug. En ja, tot 2003 was Feyenoord gewoon beter dan PSV in alle opzichten.

8 oktober 2014 om 09:21

rvandoor : Juventus heeft genoeg gewonnen internationaal en alles voor het omkoop schandaal! weet niet waar jij het over hebt! en juve gaat heus wel weer prijen wiinnen daar zijn wij suporters van juve niet bang voor! maar as roma is toch wel een hele topclub in de midden moot die zullen wel weer een keer de Italiaanse beker winnen! wat nedved gewonnen hebt op club niveau is meer dan totti! dus daar hoeft nedved zich niet voor te schamen! totti wel!

7 oktober 2014 om 11:33

Op basis wat van wat is roma een topploeg??? Omdat ze dit jaar goed draaien ??? De laatste 20 jaar was het voornamelijk Ac Milan , inter Milan en Juventus en lazio kan je opnoemen.

7 oktober 2014 om 11:45

Lazio? Hahaha, die boeren hebben nog minder gepresteerd dan wij. Nee, die eerste drie zijn de traditionele top drie, maar Roma doet er alles aan om zich daarbij te voegen nu.

7 oktober 2014 om 12:00

Ik bedoel ook op basis van Europees voetbal, lazio deed het in die periode met Jaap stam in de basis echt wel beter dan as roma

7 oktober 2014 om 12:04

Coppa Italia vergeten knul? Doet 't nog zeer? Dat Roma het afgelopen jaar beter heeft gepresteerd is een feit, maar een topclub zijn ze (nog) niet.

7 oktober 2014 om 16:11

Wacht maar tot we de Scudetto binnenhalen in de 37e speelronde.

8 oktober 2014 om 09:24

dromen zijn bedrog ! Catania vergeten?

Ga weg Nedved. Totti is altijd al een grotere speler dan jou geweest. Voor de loyaliteit van Totti kun je al een buiging maken.

7 oktober 2014 om 11:31

Nedved en Totti doen qua niveau (in hun beste jaren dan) niet veel voor elkaar onder. Wel waren ze beiden andere spelers en kun je ze daar dus niet op vergelijken.

7 oktober 2014 om 11:35

Helemaal mee eens nijogeth

7 oktober 2014 om 12:29

Vond Nedved een veel betere speler dan Totti ooit is geweest. Pavel de magier

7 oktober 2014 om 16:12

@don Joe
Zeker niet. Hogere piek misschien, maar over de gehele carrière is Totti de betere voetballer.

7 oktober 2014 om 17:37

Ik zou toch liever Totti hebben.. Nedved was heel erg goed maar speelde dan ook in een heel goed Juventus. Totti draagt Roma. Had Totti bij Real Madrid gespeeld en had hij de CL plus een eventuele individuele prijs gewonnen dan noemde iedereen Totti de betere speler.

7 oktober 2014 om 11:34

Voor de loyaliteit van Totti kun je al een buiging maken.

Dat is wel erg overdreven wat je hier zegt.ik hoop dat je beseft dat Nedved bij Juve is gebleven toen ze naar de Serie B werden gezet.een topspeler die overal naar toe kon blijft bij een gevallen topclub voetballen in de Serie B.voor het plezier zal die het wel niet gedaan hebben.wat meer respect voor Pavel Nedved is ook wel op zijn plaats.

7 oktober 2014 om 13:43

Was toch serie C?

7 oktober 2014 om 13:48

Nee Serie B.juve is 1 jaar afwezig geweest in de Serie A.

7 oktober 2014 om 11:40

Tsss wat een onzin nedved hoort bij de beste middenvelders van zíjn generatie. Ik zeg niet dat nedved beter want het is een zinloze discussie tussen twee fantastische spelers

7 oktober 2014 om 12:02

Ik denk dat ze qua niveau echt niet voor elkaar onder deden hoor. Nedved was ook een schitterende voetballer, technisch perfect en slaloms om van te smullen vanwege zijn dubbele knieschijven. Voor de rest reageert hij gewoon emotioneel.

7 oktober 2014 om 13:04

Hahahaha Totti heeft een imposante prijzenkast van welgeteld 7 bekers.. Daar is er 1 van het kampioenschap van 00/01.. Nedved werd kampioen met lazio en vervolgens nog een aantal keer met juventus.. Werd ook 3 keer kampioen in Tsjechie en daar bovenop nog wat bekers en niet te vergeten de ballon d'or.. Grotere speler dus absoluut niet.. Voor de loyaliteit van totti kun je inderdaad een buiging maken.. Maar voor zijn professionaliteit absoluut niet.. Als een club kampioen wordt met 102(!!!!) punten, waar haal je het lef vandaan om te zeggen dat er dan vals gespeeld is...

7 oktober 2014 om 13:46

Ik weet niet waar ik het vandaan heb gehaald: Er is valsgespeeld en elke wedstrijd is omgekocht.

Status: Lefgozer

Hoor die mensen die werken bij Juventus praatjes hebben. Ze zijn niet voor niks teruggezet naar de Serie B een paar jaar geleden. En de scheidsrechter was zondag niet tegen hun. Een van de 2 strafschoppen was zeker niet terecht en de ander een twijfelgeval.

7 oktober 2014 om 12:23

Dan heeft Juventus praatjes, maar begint de halve wereld over Calciopoli. Dat is lekker volwassen.

“totti heeft nooit voor een grote club gespeeld, dus hij snapt ook niet hoe dat is." -- Volgens mij snapt Nedved het niet helemaal...

Dat Totti zoiets riep, heeft meer met emotie te maken dan met een weloverwogen mening. Als je dát niet snapt..

Maar volgens mij doet Nedved nu precies hetzelfde. Zomaar iets roepen, omdat hij boos is, en er totaal niet over nadenken.
Vervolgens zeggen dat Totti geen aanvoerder meer had geweest.. - Zou jij dan nu geen directeur meer moeten zijn Pavel?

Totti is een speler die niet voor de glorie bij een absolute topclub gaat maar trouw blijf aan. Daar kun je alleen maar heel veel respect voor hebben en ik denk dat iedereen hem nog een mooie prijs gunt zo aan het einde van zijn carrière.

En volgens mij werden dat arbiters inderdaad in het verleden beïnvloed, maar dan door Juventus zelf haha. Omkoping heet zo iets

Francesco Totti is één van de grootste voetballers die de Serie A ooit gekend heeft.
Naast zijn prachtige pass- en traptechniek is zijn clubliefde en clubtrouw van ongekende schoonheid.

Juventus is in het verleden vaak genoeg bevoordeeld.
En afgelopen zondag is precies hetzelfde gebeurd.

Dus Pavel Nedved moet zijn mond houden over AS Roma en Totti.
Hij heeft geen enkel recht van spreken. En al helemaal niet over de clubkeuze van Totti.

Daje Roma!

7 oktober 2014 om 12:03

Dus Pavel Nedved moet zijn mond houden over AS Roma en Totti.

En Totti had zijn mond moeten houden over Juve.had hij zijn emoties wat meer onder controle gehouden dan zou er geen heisa geweest zijn over deze onzin.juve heeft de wedstrijd gewonnen door een wereldgoal van Bonucci.dat is pech voor Roma en geluk voor Juve.daar kan de scheidsrechter niks aan doen.dat de scheidsrechter een penalty toekent die er geen is gebeurd overal ter wereld zo vaak.ik heb de wedstrijd gezien en Roma had ook de wedstrijd kunnen winnen als Pjanic die ene dikke kans tegen de netten prikt en dan was het 2-3 geweest.deze wedstrijd kon alle kanten op.

7 oktober 2014 om 12:19

Ik vraag me af of jij de hele wedstrijd gezien hebt.

De eerste gegeven penalty werd gegeven voor een handsbal buiten het strafschopgebied. De scheidsrechter gaf in eerste instantie ook gewoon een vrije trap. Maar gaf daarna vervolgens ineens een penalty.

De tweede gegeven penalty werd gegeven voor een schwalbe die buiten het strafschopgebied plaatsvond toen de extra tijd al lang verstreken zou moeten zijn.

En de bij de derde goal stond er een speler hinderlijk buitenspel in het zicht van de keeper. Desondanks was het natuurlijk een prachtig schot.

Dus bij alle drie de goals zit een raar luchtje.

Het grote verschil is dat Totti zijn uitspraken meteen na de wedstrijd deed toen de emoties nog erg hoog zaten, terwijl Nedved deze een paar dagen na afloop van de wedstrijd doet.

7 oktober 2014 om 17:58

En die van Roma was er ook geen, denk je echt dat een omgekochte scheids die penalty geeft aan Roma? Wat hier gaande is was een onbekwame scheidsrechter die de leiding over een kraker kreeg, en de boel volledig verpeste. Alsof Juve met al die nieuwe mensen aan de top weer zou omkopen, echt niet. Achteraf zijn er verhitte reacties gevallen, reacties die nu eenmaal vallen op zulke momenten. Jammer, voor elke betrokken partij.

"juve heeft in het verleden vaak op de blaren moeten zitten door anderen"

Kan iemand dit uitleggen? hele dopinggebeuren in de jaren 90 zijn ze mooi mee weggekomen en heeft hen 2 cl's opgeleverd en calciopoli zijn ze terecht bestraft, dus wat dan?
Ik heb veel respect voor Nedved dat hij bleef toen maar hier slaat hij de plank volledig mis.

Een emotionele Totti direct na de wedstrijd waarin ze duidelijk genaaid zijn, dan krijg je al gauw zulke uitspraken en gezien het verleden van Juventus is het nog logisch ook dat hij het daarop gooi, zelfs al is het nu misschien onterecht en was het gewoon slecht gefloten.

7 oktober 2014 om 11:34

Hij doelt denk ik op dat omkoopschandaal van een goed aantal jaar geleden waardoor Juventus een paar divisies degradeerde.

7 oktober 2014 om 11:38

Ja Calciopoli dus, maar Juve is daar terecht voor veroordeeld toch? misschien zwaarder dan de rest die net zo hard mee deed maar ze waren niet bepaald onschuldig.

7 oktober 2014 om 11:44

Hij bedoelt dat ook de club zelf is verraden door een paar personen binnen de club die lijntje uitgooiden naar scheidsrechters. De selectie, staff en een hele hoop mensen in het bestuur wisten van niets af.

7 oktober 2014 om 11:49

@catalonia

Ja maar ik denk wel dat Marotta dat bedoeld. Overigens weet ik niet of iedereen binnen de organistatie van Juve van dat schandaal afwist dus vandaar.

7 oktober 2014 om 13:15

Maar die mensen hadden er allemaal voordeel van, dus is het terecht.

7 oktober 2014 om 16:23

Daar reageer ik niet op Straven. Of het wel of niet terecht is laat ik het in midden bij mijn reactie. Het gaat erom dat ik reageer op een vraag van catalonia. Hij snapte niet wat er bedoeld werd met 'dat Juve op de blaren moest zitten voor fouten anderen'.

Die met doping doorspekte club moeten ze opdoeken. Weg ermee. Totti heeft gelijk, het sloeg nergens op!

7 oktober 2014 om 11:42

Kun je dat hard maken, doping?

7 oktober 2014 om 11:55

Het is algemeen bekend dat MIJN favoriete club doping heeft gebruikt in de jaren 90, die mijn andere favoriete club, ajax, benadeeld heeft. Echter is dit verjaard en kunnen ze er niet meer voor gestraft worden, wat ik volkomen logisch vind want de mensen die er nu zitten hadden toen grotendeels niks met de club te maken.
Ook vind ik dat er nu is gestopt moet worden met het altijd wijzen naar juventus en omkoopschandalen. Juve is een hele nieuwe club geworden met een nieuw bestuur, nieuw stadion en hard opweg naar een beter imago(ze doen hun best). Alleen doordat mensen altijd een excuses nodig hebben( aard van het beestje) wordt dat omkoopschandaal er weer bij gehaald. Zoals ik al zei, juve is helemaal opmieuw begonnen, rotte appels zijn gedumpt, opgepakt etc.

7 oktober 2014 om 11:58

Met viagra lukt dat wel...

on: heb de wedstrijd niet helemaal gezien, wel de 3 strafschop gevallen (2 voor Juve en 1 voor As) die in mijn ogen allemaal terecht waren.
Totti zei dit direct na de wedstrijd in een emotionele bui, op zich te begrijpen.
Wat Nedved nu doet is niet netjes en niet slim en ook onterecht naar een groot speler als Totti.

7 oktober 2014 om 13:18

Buffon98, ik weet dat ze doping hebben gebruikt in de jaren '90, maar Juventus een (op dit moment) met doping doorspekte club noemen, slaat nergens op. Dat wilde ik duidelijk maken.

7 oktober 2014 om 12:11

Dat doelpunt buitenkant voet van hem in amsterdam zit je nog dwars zeker?
Forza juve

Wat ik gewoon zo jammer vind is dat de scheidsrechter hier gewoon de grote schuldige van is. Als het een normale wedstrijd was en Juventus uiteindelijk met de overwinning aan de haal ging, had Totti heel anders gereageerd. Ben ik van overtuigd. Maar, ik heb uiteraard de wedstrijd gezien, ik kan mij heel goed voorstellen dat je als AS Roma fan het gevoel kreeg dat je absoluut niet mocht winnen in Turijn.

Weer een Juventino minder waar ik respect voor heb. Totti doet zijn uitspraken tenminste nog uit frustratie, Nedved deelt hier onnodig een bijzonder lage steek uit aan Roma en Totti. En ook nog ff de kop in het zand steken met de laatste zin, want problemen met scheidsrechters horen erbij als het allemaal in je voordeel is.

Spuug en spuugzat ben ik die houding van de club Juventus en een deel van haar aanhang. Voor veel Romanisti is dit alles een mooie reminder waarom Juve de meest gehate club is na Lazio.

De rivaliteit van de tachtiger jaren is nu weer terug in volle glorie. Hopelijk pakken onze wolven die oude trut dit jaar keihard terug.

7 oktober 2014 om 11:49

Het grote verschil is dat Totti zijn uitspraken meteen na de wedstrijd deed toen de emoties nog erg hoog zaten, terwijl Nedved deze een paar dagen na afloop van de wedstrijd doet.

Ik heb echt genoten van onze ploeg.
De passie en strijd van de gehele selectie, trainersstaf, begeleiding en fans op het veld en op de tribune was fantastisch.

Deze hongerige wolf gaat de oude lelijke en misselijke dame opvreten.

Daje Roma!

7 oktober 2014 om 12:14

Ik heb tot nog toe Marrotta, Nedved en de vrouw van Agnelli allemaal horen uithalen naar Totti. Waar hij zijn uitspraken in 'the heat of the moment' deed, is dit gewoon puur terug uithalen naar Totti. Ook steken ze allemaal hun kop in het zand betreft wat er gebeurd is zondag.

Mijn respect voor Juventus is echt naar een nulpunt gedaald. We zijn genaaid, beroofd, bestolen en ik heb ook nog eens beelden gezien van Juventus supporters die Ljajic vanwege zijn afkomst en geloof beledigden, een assistent van Rudi die bespuugd is en er schijnt ook nog een lid van de staf aangevallen te zijn.

De boete? 30.000 euro, zo'n 10.000 euro meer dan Roma tifosi hebben gekregen voor... geen idee waarvoor. Ook in de Figc ben ik al mijn vertrouwen kwijt.

De jongens en de staf weten nu hoe het zit. Het is wij vs. hen, er is blijkbaar geen enkele ruimte meer voor wederzijds respect. Het spijt me voor alle Juventini hier die ik wel respecteer, maar alle respect voor jullie club is bij deze begraven en het gaat wel ff duren voordat het terug is..

7 oktober 2014 om 13:22

Kom jij ook daadwerkelijk uit Italië ofzo? Al die emotie die telkens uit je stukjes spreekt, komt niet erg Nederlands (nuchter) over eigenlijk. Niet dat er iets mis mee is, maar het valt me vaak op.

Ik zie geen reden om een club niet meer te respecteren puur door deze voorvallen. Misschien moet je je disrespect richten puur en alleen op de personen die je in je bericht aanhaalt. Ik vind het niet zo fair om in een keer heel de club niet meer te respecteren, beetje gek ook, maar dat moet je zelf weten.

Hebben AS Roma en haar supporters nog iets verkeerd gedaan, trouwens, want dat zie ik nergens terugkomen? Of is Juventus de grote rivaal die niets goed kan doen en is AS Roma een braaf clubje uit de hoofdstad dat uitgedaagd wordt door het grote Juventus?

7 oktober 2014 om 13:55

Onze supporters zijn zeker geen engeltjes, maar wij hebben zover ik me kan herinneren nog nooit leden van de staf van de tegenstander aangevallen.

Eerlijk gezegd kan ik het gedrag van de fans nog wel vergeven. Maar mannen als Nedved en Marrotta zijn belangrijke figuren van de club, zij zijn de club. En als de mannen die de belangen van de club vertegenwoordigen met dit soort uitspraken komen, dan is het heel erg snel klaar met dat respect.

Individuele fans kan ik nog wel hebben, jongens als Alexdelpiero10, Bianconeri en Jorinus zal ik waarschijnlijk nog wel respecteren. Maar de organisatie Juventus is mijn respect volledig kwijt.

Als Nedved in hetzelfde interview ook aangeeft dat Rocchi zogenaamd één van de beste scheidsrechters van Italië is en hij tegen technologische hulpmiddelen is, dan moet niemand raar van opkijken als ik en vele romanisti helemaal klaar zijn met Juve.

7 oktober 2014 om 18:51

Oude lelijke misselijke dame nog wel, wel wel.

sorry hoor nedved, maar Totti was gewild bij elke top club maar hij is AS Roma trouw gebleven. waar ik zeer veel respect voor heb. er zijn weinigen van zijn soort over. en hij behoort tot een van de beste spelers van het Italiaanse elftal.

7 oktober 2014 om 13:43

Kan je net hetzelfde van Nedved zeggen

7 oktober 2014 om 13:55

Nedved speelde al bij een top club.

7 oktober 2014 om 18:49

Die afzakte, Nedved kon makkelijk weg, maar bleef.

Nou rocchi was anders niet bang om Juventus iets te geven en te bevoordelen heer Nedved

Hahaha wat een haat hier. Het feit blijft wel dat Totti nooit bij de absolute top heeft gespeeld. Of die nou begeerd werd door de grote clubs ofniet. Hij heeft er niet gespeeld. De een noemt het clubliefde de ander gewoon pure angst!

Roma grote club, maar geen topclub. Totti wel topspeler.

Is Juve is groot geworden door het omkopen van arbiters. Op die manier kunnen alle clubs grrot worden. Juventus is en blijft een corrupte club. Uitspraken van Totti zijn juist

Is Juve is groot geworden door het omkopen van arbiters. Op die manier kunnen alle clubs grrot worden. Juventus is en blijft een corrupte club. Uitspraken van Totti zijn juist

Wat is het toch altijd fijn als er iets verschijnt over Juventus op VZ. Wat Totti allemaal roept mag, want ja dat is Totti. En als iemand van juve iets roept krijg je altijd het zelfde gezeur. Begint op zich wel komisch te worden. Alleen ik hoop dat we ooit gerechtigheid krijgen en dat we eindelijk iedereen de mond kunnen snoeren. Al heb ik hier een hard hoofd in.

7 oktober 2014 om 12:32

Het gaat er ook om wat er geroepen wordt.
Marotta die zegt dat juve verdient heeft gewonnen op voetbal vlak, terwijl alle serie a volgers hebben kunnen zien dat de scheidsrechterlikke dwalingen doorslaggevender was dan het spel van juve.
En Nedved die zegt dat de scheidsrechters bang zijn om een club als juve te bevoordelen, terwijl we ook daar het bewijs van hebben kunnen zien dat dat niet klopt.

Wat Totti zegt is allerzeerst te begrijpen, als je net het veld afkomt en je verliest op zo een schandalige manier is het logisch dat je furieus reageert.
Het had mij verbaast als hij heel kalm en media correct gereageerd had

7 oktober 2014 om 14:42

Met Marotta ben ik het ook niet eens hoor. Dit was gewoon een wedstrijd die in gelijkspel had moeten eindigen. En wat Nedved zegt ook niet meer. Marotta zegt het zelf al. Alle clubs krijgen de scheids een paar keer tegen en een paar keer mee.

Ben het alleen niet mee eens met dat gezeur van onder andere Totti dat wij altijd geholpen worden door de scheids. Dan mag je boos zijn of niet. Totti blijft een grote speler en hoort dit soort dingen niet te zeggen. Mensen maken fouten dus de scheids ook. Word zeker tijd voor nieuwe technologie.

En als ik op een zo neutraal mogelijke manier de fouten van de scheids bekijk. Zou de wedstrijd voor mij in 1-1 moeten eindigen. Want alle penalty's hoef je niet te geven. En het 3e doelpunt van Juve telt. Nogmaals dit is gewoon hoe ik het zie.

7 oktober 2014 om 15:42

Snap ook dat het vervelend is als de club die je een warm hart toedraagt in een kwaad daglicht wordt gezet.
Maar zoals ik zei ik snap Totti volkomen, roma heeft denk ik het vaakst van alle serie a teams de scheids tegen.
Juve daarentegen heeft m vaker mee dan tegen.
Bedoel er niks verkeerds mee, maar dat is gewoon iets wat ik constateer.

Van mij hadden de penalty's ook niet gegeven hoeven worden.
Maar de penal van roma vind ik wel de meest logische.
De 2 van juve waren absoluut geen pingels.

Wat ook nog eens daarbij komt is de timing van de 2e pingel van juve.
Met 1-2 of onterecht 2-2 de kleedkamers betreden is een heel verschil.

Daarom snap ik Totti zijn reactie ook wel.
als je zelf vaak wordt tegengewerkt door de scheids, en de tegenstander van wie je zojuist verloren hebt door, op zijn zacht's gezegd, vreemd optreden van de scheids.
En dat juist die tegenstander niet voor het eerst de scheidsrechter mee heeft.
dan doet dat natuurlijk pijn.
italianen staan bekend om de emoties, positief of negatief.

Verder had een gelijkspel, ook in mijn optiek de juiste uitslag geweest

7 oktober 2014 om 12:35

Ik hoop inderdaad ook op gerechtigheid.

Roma en ook Totti hebben op dit moment de gunfactor, dus ik snap wel dat veel mensen nu allerlei ongefundeerde beschuldigingen afvuren op Juventus. Totti is een icoon, hij verdient veel respect. Maar ook clubiconen verkondigen wel eens onzin. Terecht dat Nedved hem even op zijn plaats zet.

Ach en Nedved, Totti weet ook niet hoe het is om in serie b te voetballen

7 oktober 2014 om 13:28

Zegt ie nog dat de arbiters nooit iets in het voordeel van Juventus fluiten.

7 oktober 2014 om 14:16

Haha, die viel mij ook meteen op, dat iemand dat uit het bestuur van juve durft te zeggen.
Als iemand het van roma of inter had gezegd had ik het begrepen.

Respect voor Totti als voetballer maar hij zit hier totaal mis.
Dit is de teleurstelling van een speler die jaren niks gewonnen heeft en afgelopen zomer dacht dit jaar eindelijk te gaan winnen. Helaas voor hem is Juve ook dit seizoen gewoon weer beter.

Beetje triest van nedved, hij word boos op totti omdat hij zoiets zegt, maar doet zelf precies hetzelfde nu... hoeveel roma fans zullen er nu weer boos zijn op nedved

7 oktober 2014 om 13:24

Een zeer gerespecteerde oud-voetballer van o.a. Juventus die nu sportief directeur is daar.

Dat loopt nog steeds.. Op dat moment werd, in extreem hoge snelheid, juventus schuldig bevonden voor een stuk of 16 kleine dingen. Deze werden tot 1 groot ding omgezet en juventus werd keihard gestraft.. (zoiets als 16 keer een snoepje stelen en voor moord de cel in gaan) inmiddels is juventus van bijna alle punten onschuldig bevonden.. Maar de kampioenschappen en het verloren geld etc. Krijgt men niet terug.. ( helaas weet niet iedereen dit.. Dit nieuws komt niet op teletekst en helaas baseert menig

7 oktober 2014 om 14:46

Het is jammer dat niet iedereen Italiaans kan lezen. Want in Nederland komen alleen de 'officiële' nieuwsberichten. Ik denk dat de echte waarheid nooit naar boven komt.

Jammer Pavel maart Totti heeft gewoon gelijk hoezeer ik je ook respecteer. Zo die zal vanavond slecht slapen nu ik dit gezegd heb.

Als je bij Juve werkt of speelt, is iedereen tegen je. Sterker nog: de arbiters worden er ook door beïnvloed, want die zijn bang ons iets te geven of ons te bevoordelen.” Ik hoop toch dat hij een grapje maakt he? Ik geloof zeker niet dat Juve nog aan omkoping doet, maar om te zeggen dat ze scheidsrechters tegen hebben is om te lachen.....

Juventus heeft toch jarenlang de boel omgekocht....Dus nedved moet zo hoog van de toren blazen

Spelers als Totti hebben een karakter! Zie je nog weinig in de voetbalwereld

De club Juventus blijft in mijn optiek toch een merkwaardig fenomeen. Veruit de meeste titels in Italië maar internationaal toch vaak net onder een Milan en inter geschaard. Ze schijnen ook de meeste fans door heel Italië te hebben. Alleen zaten in Delle Alpi nooit veel mensen en is het nieuwe stadion ook niet overdreven groot als je het vergelijkt met andere historisch grote clubs in Europa. Blijkbaar heeft de economische macht van Fiat en de Agnelli-familie altijd een bepalende rol gespeeld.

7 oktober 2014 om 19:09

Ver onder Milan ben ik met je eens, maar we hebben 2 keer de grootste clubcompetitie gewonnen, Inter drie keer... enkel Milan heeft veel meer Europees aanzien dan Juve. Juve heeft ook sinds ik er besef van heb 3 finales gespeeld en amper 1 gewonnen, we zijn zoals Benfica, met wat meer geluk hadden we ook 3 of 4 Cl's. Maar goed als als telt niet.

Ook Inter en Milan hebben zelden een vol stadion hoor, die hebben standaard ook maar 40.000 plekken vol van de 80.000, daarom dat Juve in een kleiner stadion is gaan voetballen.

7 oktober 2014 om 20:53

Dat van die verloren finales heb je gelijk in. Vond dat eind jaren negentig trouwens met name sneu voor Davids die keihard werkte en in die tijd echt vorstelijk speelde.

8 oktober 2014 om 06:39

Inderdaad, Davids is onder ons nog erg geliefd, dat strijdershart en die kwaliteiten, heerlijke speler.

Off: wanneer gaat die vent nou eindelijk is naar de kapper?

On: nedved doet zich hier anders niet beter voor. Totti sprak emotioneel net na de wedstrijd. Bovendien was zijn reactie niet op onzin gebaseerd. Iets meer respect naar elkaar mag wel.

Pavel, je was een geweldige speler maar wat je nu zegt, slaat nergens op. Totti kon naar alle ploegen van de wereld als hij zelf gewild zou hebben maar bleef altijd AS Roma trouw en dat is de enige reden. De uitspraken van Totti waren misschien niet helemaal correct maar deze reactie van Nedved al helemaal niet.

Qua voetballer heb ik Totti altijd fantastisch gevonden, en dit als die hard Juve supporter !
Maar op gebied van karakter is het altijd een Dikke 0 geweest en een heel slechte verliezer !!
Veel vuile overtredingen, natrappen, spugen, etc !!!
Meer ga ik er niet over zeggen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren