Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Narsingh: ‘Het kan zomaar zijn dat ik bij PSV verleng’

Laatste update:

Luciano Narsingh miste in de strafschoppenserie tegen Atlético Madrid de enige strafschop waardoor PSV in de achtste finale van de Champions League strandde. De rechtsbuiten kon wel door de grond zakken, maar herpakte zich en scoorde niet veel later in de interland tegen Engeland de winnende treffer.

/

“Man, ik kon er niet van slapen. Dat beeld van die bal op de lat, bleef door mijn hoofd malen. Maar ik heb veel steun gehad van grote spelers. Ruud van Nistelrooij stuurde me meteen een bericht. Bij het Nederlands elftal hebben we langer gesproken. Hij vertelde me dat er veel grote spelers een belangrijke strafschop hebben gemist. Dat het 't meest over je zegt hoe je het na zo'n teleurstelling oppakt”, zegt Narsingh in een interview met de Volkskrant.

Narsingh geeft in het gesprek aan soms meer vertrouwen in eigen kunnen te moeten hebben. “Als het bij mij in mijn hoofd gaat zitten, ga ik twijfelen. Dan denk ik te veel na. Dat is altijd zo geweest”, verklaart de zestienvoudig Oranje-international, die de laatste weken weer op stoom is en dit seizoen inmiddels op negen doelpunten en vijf assists staat. Over zijn toekomst denkt Narsingh thans nog niet heel veel na.

Het contract van de vleugelspeler loopt immers nog tot de zomer van 2017 door in Eindhoven en hij heeft het er goed naar zijn zin: “Ik heb mijn ambities, maar het kan zomaar dat ik nog een jaar blijf en mijn contract verleng. PSV is een superfijne, ambitieuze club. Ik kan me hier nog prima ontwikkelen. Weet je, ondanks alles wat er gebeurd is dit jaar, vind ik mezelf nog hartstikke jong. Eerlijk gezegd.”

Denk jij dat Luciano Narsingh zijn contract bij PSV gaat verlengen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Narsingh is het pispaaltje van psv geworden, maar het blijft een nuttige speler. Ik hoop oprecht dat hij verlengt.

5 april 2016 om 13:22

210 minuten keihard werken heeft ie met 1 penalty verpest.

5 april 2016 om 13:32

Het had net zo goed ieder ander kunnen zijn..

5 april 2016 om 13:33

Nee dat doet die met opzet.. Kan je zo ook andere missers erbij pakken van Robben tegen Spanje en de penalty van Shevchenko. Ik denk dat het wel tijd is voor Narsingh om naar een middenmotor te gaan in Italië of Duitsland.

5 april 2016 om 13:38

Ja? En Zoet die misschien een bal had kunnen tegenhouden?

5 april 2016 om 13:49

Precies, wat als narsingh hem erin had geschoten... wie was daarna dan nog gekomen? Kan het net zo goed een misser worden. Was zeker een grote teleurstelling, maar ik ben het alweer vergeten

5 april 2016 om 13:58

Ehm misschien om het feit dat die gozer de bal niet eens tussen de palen schiet? Ik vind dat als je een penalty tussen de palen schiet en hij gaat er om wat voor reden dan ook niet in, DAN valt je niks aan te rekenen.

5 april 2016 om 14:13

Die jongen die het hele seizoen al een beetje belachelijk wordt gemaakt omdat ie niet goed genoeg is. Staat in het Vicente Calderon met minstens 50.000 om heen. Hij schiet te ver omhoog, die dingen gebeuren. Het is jammer voor Psv, maar zoiets kan je zo'n jongen niet persoonlijk aanrekenen. Dan kan je namelijk van Zoet en Locadia ook wel een pispaaltje maken. Zoet had er wel drie kunnen hebben, en Locadia had die bal er ook in kunnen schieten. Dat is allemaal niet gebeurd, het sowieso al erg knap dat ze zover gekomen zijn...

5 april 2016 om 14:20

Maar in dit geval was hij het dus....

5 april 2016 om 14:51

Het gaat mij er ook niet om dat hij mist, hij was immers 8e op de lijst en het kan iedereen gebeuren. Maar meer op de manier waarop, zo nonchalant een penalty nemen terwijl je teamgenoten 120 minuten lang hebben zitten zwoegen.

5 april 2016 om 15:23

Flashpower1,

Het is toch merkwaardig om te zien hoe men Narsing als pispaal probeert weg te zetten, terwijl indd. Locadia, maar zeker Zoet mijns inziens toch wel 1 misschien 2ballen had kunnen stoppen.

5 april 2016 om 15:38

Ik vind dat je een keeper niet op een penaltyreeks kunt afstraffen. Nu dook Zoet 2 keer naar de goede hoek en had hij er minstens 1 kunnen hebben. Duikt hij 7 keer in de verkeerde hoek dan had er niemand iets over Zoet gezegd.

5 april 2016 om 16:00

Mensen die op de playstation nog moeite hebben om er een pingel in te schieten gaan hier vertellen dat deze jongen het in een stadion met 50.000 man en miljoenen kijkers in de 8e finale van de CL verpest heeft.. Haha! Hou toch op man.. Hij schiet hem op de lat, shit happens! zelfs bij de allergrootste!

5 april 2016 om 16:33

Als je puur kijkt naar hoe hij die strafschop nam dan kun je het hem degelijk kwalijk nemen.

5 april 2016 om 16:36

Wat dacht je van Baggio dan, die schiet keihard over.

5 april 2016 om 16:46

Natuurlijk de aanloop en nonchalant nemen zoiets kan niet.
Je ben de Achtste die hem neem knal hem er in als op de,
training snoeihard.

5 april 2016 om 18:07

Ik denk dat zo'n jongen gewoon zeker wilde overkomen op dat moment, omdat ie het al niet makkelijk heeft. Wellicht dat hij iets te zelfverzekerd was..

5 april 2016 om 13:31

Een penalty missen kan natuurlijk gebeuren, maar het is voor PSV natuurlijk wel een hele beperkte speler. Wisselt 1 goede wedstrijd af met 2 of 3 slechte wedstrijden. Moet het ook eigenlijk alleen van zijn snelheid hebben.

Krijg vaak de indruk bij Narsingh dat hij z'n eigen kwaliteiten wat overschat.

"hij vertelde me dat er veel grote spelers een belangrijke strafschop hebben gemist."

Narsingh is zelfs voor Nederlandse begrippen geen grote speler, dus ook best overbodig zo'n uitspraak te doen. In principe is PSV zijn plafond, anders hooguit invaller bij een tweederangs subtopper in Europa. Verbaast me nl. dat PSV niet op zoek ging naar een betere aanvaller.

5 april 2016 om 13:34

Waarom denk je nou dat Van Nistelrooij dat tegen hem heeft gezegd? Even nadenken........ is echt niet zo moeilijk

5 april 2016 om 13:34

Hij doelde met 'grote spelers' niet eens op zichzelf. 1) Van Nistelrooy zei het. 2) Het is gewoon een feit dat veel grote spelers een belangrijke penalty hebben gemist.

5 april 2016 om 13:34

De vervangers hadden ze al gehaald. Pereiro en Lestienne.
Maar ik moet zeggen dat hij nog best redelijk doet bij Psv. Als ik PSV was zou ik sws met hem verlengen, maar geen garanties op een basisplaats.

5 april 2016 om 13:35

Dat deden ze wel. Pereiro en Lestienne zijn namelijk flankspelers. Pereiro scoort makkelijk, maar toch lijkt het erop dat Cocu een voorkeur heeft voor Narsingh.

Ik vind Narsingh helemaal niet zo slecht. Met zijn snelheid kan hij bij een counterploeg echt tot zijn recht komen.

5 april 2016 om 13:41

Hij is ook niet slecht, maar ik vind dat de kampioen van Nederland geen genoegen moet nemen met een speler als Narsingh.

Pereiro is nog niet helemaal gewend aan het Nederlands voetbal en zal volgend jaar wel z'n niveau constant halen. Lestienne vind ik beter dan Narsingh, maar is net zo onconstant in de prestaties en bovendien 9 miljoen waard.

5 april 2016 om 13:44

@banbangida

Ik weet heel goed waarom Van Nistelrooij dat tegen hem zei, maar hij is niet diegene die dat aanhaalt in de pers. Begrijpend lezen, is echt niet zo moeilijk.

5 april 2016 om 13:47

@joey O

Narsingh quoteerde Van Nistelrooij en is bovendien overbodige informatie.
Ook is het een feit dat veel "kleine" spelers een belangrijke penalty gemist hebben. Heeft lang niet altijd met de kwaliteiten van een speler te maken.

5 april 2016 om 23:27

Narsingh zei dat om aan te geven dat Van Nistelrooij bedoelde dat het een ieder kan overkomen. Vandaar mijn reactie.

6 april 2016 om 00:17

Jij zegt dat hij zichzelf overschat.. gebaseerd op niks. Daarom neem ik het voor Narsigh op.

5 april 2016 om 13:32

Dat zegt meer over anderen dan over Narsingh zelf.

Was bijzonder zwak tegen Ajax maar lijkt het in de regel de laatste weken weer wat beter op de rit te hebben. Was bij Heerenveen en in het begin bij PSV echt een heel leuke flankspeler. Heeft sindsdien afgrijselijk slecht gespeeld, maar toont tekenen van verbetering en het zou fijn voor hem en PSV zijn als hij weer op dat niveau terug kon komen.

5 april 2016 om 13:26

Na zijn blessure vind ik hem ook echt stukke minder spelen

5 april 2016 om 13:51

Tegen Ajax was hij slecht omdat Ajax daar gewoon compact speelde en dus niet vol op de aanval speelde en PSV het spel moest maken waardoor de ruimte beperkt was en dan heb je aan Narsingh niet heel veel. Voor een counterploeg is Narsingh wel geschikt.

5 april 2016 om 15:08

Dat begrijp ik en ben ik met je eens. Maar je weet ook wel dat, wanneer ik zeg dat Narsingh het de laatste weken goed doet zonder kanttekening te plaatsen over de wedstrijd tegen Ajax, dat er weer tien betweters op je duiken om je te wijzen op de zwakke wedstrijd tegen Ajax. Ik dacht die vast voor te zijn

Ik denk ook niet dat er heel veel clubs in de rij staan.

5 april 2016 om 13:32

Juist wel. Hij staat nog maar 1 jaar onder contract en is weer opgeleefd. Ik vind hem aardig in vorm de laatste tijd.

Natuurlijk zullen er geen topclubs voor hem in de rij staan, maar bedenk wel dat er een heleboel buitenlandse subtop, middenmotors (en lager) meer salaris kunnen bieden dan onze top 3.

Als Mane vertrekt zou Koeman best weleens voor Narsingh kunnen gaan als goedkope alternatief.

Ik vind het voor PSV gewoon nog steeds een nuttige speler. Daarnaast ook een speler die niet bang is om in de spiegel te kijken en durft te zeggen als hij niet goed gespeeld heeft. Wat mij betreft mag ie blijven.

Psv: Het kan zomaar zijn dat we Narsingh een contractverlenging aanbieden. Dat klinkt een stuk logischer. Aardige speler maar kan me ook voorstellen dat als iemand 6 miljoen bied wordt hij verkocht.

Kon hij maar iets met dat linkerbeen, nu weet je al dat hij altijd met rechts moet schieten. Desalniettemin een nuttige speler, alleen zou ik hem op de bank zetten en dan rond de 70ste minuut inbrengen.

Waarom zou hij niet blijven dan? Is er concrete belangstelling dan.

Hij bedoelt; het kan zomaar zijn dat geen enkele andere club interesse heeft

Bij PSV is het een redelijk nuttige speler, maar dat zie ik ook als zijn top. Sinds zijn ernstige knieblessure is er nauwelijks nog groei te bespeuren bij deze jongen.
Hij is ook weer zo'n jongen die zijn potentie niet kon waarmaken. Word dit jaar al 26. Misschien is Celtic iets voor hem.

Als wissel mag ie best blijven maar ik reken/hoop er toch op dat Pereiro definitief gaat doorbreken want met Narsingh ga je de oorlog niet winnen.

Zijn snelheid is wel een wapen. Maar snelheid heb je met Josefzoon en Bergwijn ook. Hij kan heus wel ballen, net als Maher. Maar om de een of andere reden wil het niet altijd lukken als voorheen

Als ik de titel zo lees is mijn eerste reactie 'daar wordt niemand vrolijk van'. Hopelijk kan PSV nog 2-3 miljoen voor hem vangen en kan hij de stap maken naar een laagvlieger in een betere competitie. Zijn CV spreekt in zijn voordeel, maar dat het ik nog nooit echt terug gezien op het veld.

Psv is ook zijn top, eigenlijk zelfs iets hoger dan zijn top. Vind dit echt een matige speler die heel sporadisch iets goed doet. Desondanks zou ik Narsingh wel behouden. Het kan af en toe een nuttige kracht zijn en ik ben van mening dat elke club een echt snelle buitenspeler moet hebben om bijvoorbeeld nog in te brengen voor de counter. Je zou Narsingh ook kunnen vervangen, maar voor een back-up en extra kracht is het misschien onnodig om geld uit te geven.

Narsingh is een prima speler als er ruimte achter de verdediging ligt, maar als een tegenstander compact speelt zoals bijvoorbeeld Ajax deed in Eindhoven heb je er niet veel aan. Ondanks dat denk ik dat PSV er goed aan doet om hem een nieuw contract aan te bieden. Met zijn snelheid blijft hij een gevaarlijke speler plus het feit dat hij nog wel wat centjes kan opleveren.

Een leuke speler als 13e man. goed voor de breedte van de selectie maar is geen echte basisspeler. Kan goed invallen en als iemand niet fit is kan hij het prima vervangen.

Moet hij wel een trainer hebben die hem op waarde schat, ik ken de wissels van Cocu inmiddels wel, Maher en Narsingh eruit. Maher is er inmiddels al helemala uit.

Weg ermee ! Anders hadden ze vanavond in camp nou gestaan.

5 april 2016 om 19:34

Want?

Dan had de penaltyreeks nog gewoon doorgegaan, en had PSV alsnog kunnen verliezen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren