Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Narsingh blinkt uit met drie assists; Van La Parra belangrijk in verlenging

Laatste update:

Swansea City en Huddersfield Town hebben zich dinsdagavond allebei weten te plaatsen voor de achtste finale van de FA Cup. The Swans werden anderhalve week geleden nog knap op een 1-1 gelijkspel gehouden door Notts County, maar kenden nu geen genade voor de tegenstander uit de League Two. Bij het treffen tussen Huddersfield Town en Birmingham City moest er een verlenging aan te pas komen om de winnaar aan te wijzen.

Swansea City - Notts County 8-1
Swansea liet zich in de uitwedstrijd nog verrassen, maar was dinsdagavond in eigen huis heer en meester. In de negentiende minuut tekende Tammy Abraham op aangeven van Luciano Narsingh voor de 1-0 en de Nederlander leverde nog voor de rust ook de assists bij goals van Nathan Dyer en opnieuw Abraham. De Welshmen gingen met een 4-1 stand aan de thee en liep in de tweede helft nog verder weg. Narsingh maakte de negentig minuten vol, terwijl Mike van der Hoorn ruim tien minuten voor tijd naar de kant werd gehaald.

Birmingham City - Huddersfield Town 1-4
Door de aanwezigheid van Terence Kongolo en de invalbeurt van Rajiv van La Parra was de Nederlandse inbreng bij Huddersfield ook fors te noemen en het was laatstgenoemde die de meeste aandacht naar zich toetrok. The Terriers moesten in de reguliere speeltijd nog een 1-1 gelijkspel toestaan, maar maakte in de verlenging korte metten met Birmingham. Steve Mounie maakte de 1-2, waarna Van La Parra de beslissende 1-3 voor zijn rekening nam. Via Tom Ince werd het ook no 1-4.

Zie jij Swansea City en Huddersfield Town als kanshebbers voor de winst van de FA Cup?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Toch mooi dat Narsingh belangrijk kan zijn bij Swansea, gun het die jongen echt.

Offtopic:
Swansea wel, Huddersfield niet
Huddersfield niet, Swansea wel

7 februari 2018 om 09:05

Hahaha ja is net als met een muntje gooien:

"bij kop win ik, munt verlies jij"

7 februari 2018 om 10:00

??? Wat bedoel je nou

7 februari 2018 om 10:59

Dat er 2 dezelfde antwoorden in de poll staan, dat is toch niet zo heel moeilijk af te leiden uit zijn post ofwel?

Van La Parra is echt beter geworden en maakte een wereldgoal in de premier leaque,narsingh speelt meestal in de basis in de FA Cup.maar is in de Premier Leaque toch vaak wisselspeler.

Ik stem voor Swansea wel en Huddersfield niet..

7 februari 2018 om 07:14

Oneens ! Ik ga voor Hudderfield niet en Swansea wel. Onbegrijpelijke keus van je

7 februari 2018 om 08:04

Hahaha duurde heel lang voordat ik het pas door had, nog veelste vroeg voor zo'n moeilijke sommen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren