Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Napoli-voorzitter wil niet langer op Sarri wachten en praat met Ancelotti’

Laatste update:

Carlo Ancelotti heeft dinsdagavond een ontmoeting gehad met de clubleiding van Napoli, zo weten Sportitalia, Sky Italia en de Corriere dello Sport te melden. Voorzitter Aurelio De Laurentiis zou niet langer op Maurizio Sarri willen wachten en heeft daarom besloten om vol voor de 58-jarige Ancelotti te gaan.

De Laurentiis heeft samen met algemeen directeur Cristiano Giuntoli met Ancelotti gesproken. De voorzitter van Napoli was dinsdag op een conferentie van Serie A-clubs in Milaan, maar verliet die naar verluidt haastig om aanwezig te kunnen zijn bij het gesprek met de ervaren oefenmeester. De Corriere dello Sport heeft zelfs een video gepubliceerd waarop te zien is hoe Ancelotti arriveert bij het huis van De Laurentiis.

Napoli heeft Ancelotti naar verluidt een tweejarig contract aangeboden, met een optie voor nog een seizoen. De Italiaanse oefenmeester heeft echter zijn zinnen gezet op een driejarige verbintenis. Ancelotti kan in Napels een jaarsalaris van 6,5 miljoen euro gaan opstrijken. Hij zit sinds september zonder werk, nadat hij ontslagen werd bij Bayern München. Ancelotti stond eerder aan het roer bij Reggiana, Parma, Juventus, AC Milan, Chelsea, Paris Saint-Germain en Real Madrid.

De dagen van Sarri als trainer van Napoli lijken in ieder geval geteld. De 59-jarige oefenmeester heeft nog een contract tot medio 2020, maar lijkt zelf ook open te staan voor een vertrek uit Napels. Zo wordt Sarri genoemd bij onder meer Chelsea, waar hij Antonio Conte op zou moeten volgen. “Ik kan niet met zekerheid zeggen dat ik bij Napoli blijf. Als ik elders ga werken, zal dat in ieder geval in het buitenland zijn”, zei Sarri onlangs. De Laurentiis liet eerder al doorschemeren graag uitsluitsel te willen hebben van de huidige trainer van Napoli.

Zou jij Carlo Ancelotti een goede trainer voor Napoli vinden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als Arsenal nou een paar dagen had gewacht, dan hadden ze misschien Sarri kunnen aanstellen als trainer. Heeft Napoli afgelopen twee seizoenen prachtig laten voetballen.

22 mei 2018 om 22:40

De vraag is of Sarri naar Arsenal wilde. Ik kan me best voorstellen dat het voor Arsenal een lastige klus is om een trainer aan te stellen. Het is een team vol met 'wenger spelers', er moet aardig in de verdediging en het middenveld worden geinvesteerd en volgens de Telegraph heb je 'slechts' een 50miljoen budget. Dat is niet veel.

Neem daarbij dat de hele organisatie van de club op Wenger was ingericht, dat moet op de schop. Dat maakt het best een lastige job. Er zal grondig herbouwd moeten worden en dan is het altijd maar de vraag of het bestuur je de tijd geeft om dat te doen.

22 mei 2018 om 23:32

Liverpool en Chelsea? De transfers van Van Dijk en Morata vergeten?

22 mei 2018 om 23:53

De verkoop can continuo vergeten?

23 mei 2018 om 08:36

Wenger is al langer bezig met zijn vertrek en al het geregel, dus hij laat de club ook goed achter. Ik ga er vanuit dat er heel weinig op de schop moet, aangezien er aardig wat vernieuwd is qua staf. Daarnaast is die 50m grote onzin, want Arsenal heeft meer dan geld genoeg.

Leuk dat je mee wil praten, maar het klopt niet.

Desondanks leek Sarri me lastig, je hebt toch wel wat concurrentie waarschijnlijk.

23 mei 2018 om 08:46

Chelsea heeft vorig seizoen netto 57 miljoen uitgegeven. Dat is niet heel veel hoor?
Met de het vertrek van Costa, Matic en Ake verdiende Chelsea al ruim 130 miljoen..

Het jaar daarvoor (16/17) heeft Chelsea zelfs maar 24 miljoen netto uitgegeven en werd vervolgens kampioen van de Bpl..

Liverpool heeft het afgelopen seizoen 1,5 miljoen winst gemaakt met de transfers en het seizoen daarvoor zelfs 5 miljoen winst met transfers en staan toch in de finale van de CL aankomende zaterdag..

Dus ja, een budget van 50 miljoen moet zeker lukken..

23 mei 2018 om 09:04

Nee dat moet het niet, want Arsenal spelers zijn niks waard. Denk je dat Arsenal spelers voor hetzelfde geld kwijt kan als Chelsea dat deed? Of zoals Liverpool deed? Dat gaat niet lukken, dus dan is een budget van 50 miljoen zwaar onrealistisch (en in mijn ogen ook een media verzinsel). De enige reden dat bijvoorbeeld Liverpool en Chelsea dus zulke prima netto resultaten boeken is de enorme inkomsten op bepaalde spelers (Coutinho, Suarez, Oscar). Als Arsenal 70 miljoen kon krijgen voor een middelmatige speler (wat Oscar gewoon is eigenlijk), dan kunnen ze ook netto prima resultaten boeken. Arsenal raakt een Chambers of een Mustafi voor dat bedrag echter niet kwijt.

23 mei 2018 om 09:26

Nee tuurlijk krijg je dat niet voor 2 slechte verdedigers. Oscar was echter een middenvelder en scoorde regelmatig bij Chelsea.
Als er een Chinese club voor Xhaka komt voor 60 miljoen.. Want waarom zouden die Chinezen dat niet doen?

Of die 50 miljoen transferbudget een verzinsel is of niet, Arsenal kan net als Liverpool en Chelsea met minder budget, maar door verkopen te doen, toch zich meten met de rest. Je noemt nu wel heel makkelijk Suarez als vertrekkende speler bij Liverpool, maar die zat niet eens bij de jaren die ik benoemde en Liverpool ging toen van het gouden duo Suarez-Sturridge naar Balotelli...
Dus niet doen alsof de verkoop van Suarez heeft bijgedragen aan het succes van Liverpool want in 2014/2015 kocht Liverpool nog verkeerde (vaak te dure) spelers..

23 mei 2018 om 13:43

Het klopt niet? Het is bevestigd door Ornstein, dat is zo ongeveer de betrouwbaarste bron die er is voor Arsenal. Ik zou graag van je horen waarom het niet klopt?

Verder moeten in je selectie er toch wel 2 nieuwe centrale verdedigers bij en een Dm/cm. Kos is van glas en Mustafi niet goed genoeg voor een team wat voor de titel wil gaan.

24 mei 2018 om 16:43

Zou je Ozil echt weg doen?

Welcome bij chelsea Sarri !!!

22 mei 2018 om 23:20

Momenteel zijn er ook geruchten dat Conte naar Napoli zou gaan maar zoals het artikel vermeld zijn Ancelotti en die preses van Napoli samen gespot dus denk dat die ergens anders aan de slag gaat.

23 mei 2018 om 20:30

De stijlen van Napoli en Conte botsen toch enorm?

Ik weet niet of een ploeg als Chelsea blij moet zijn bij Sarri. Napoli speelt jaren met 1 systeem. Logisch dat je goed wordt. Alle automatismen zijn er ingeslepen maar wanneer ze een andere oplossing moeten zoeken, falen ze.

Ancelotti zou zeker mooi zijn mocht Sarri vertrekken, Had ik niet zo 1,2,3 verwacht

En ik maar denken dat Sarri niet zou vertrekken. Toch zonde, want dit was in mijn ogen kandidaat nummer 1 geweest. Natuurlijk had je dan concurrentie van Chelsea en misschien Bayern (?) gehad, maar wie weet..

Ancelotti is net als guardiola, die durft nooit bij een underdog binnen te stappen. Ancelotti ziet ook dat Napoli Juve voor zich heeft.

23 mei 2018 om 09:20

Guardiola is echter wel bij City ingestapt. Op dat moment had City sowieso Chelsea en misschien United zelfs voor zich.
Dus jouw theorie gaat al niet op.

23 mei 2018 om 13:47

Barca was ook 4e geeindigd het seizoen voor Guardiola instapte.

23 mei 2018 om 20:31

United staat al jaren onder City. Chelsea werd kampioen omdat het geen Europese verplichtingen had.

Heb ook gelezen dat Ancelotti ook direkt Vidal aan zijn ploeg wil toevoegen dan, gaat een stevig team worden met zulke verstevigingen en met Ancelotti als coach. Ik geloof dat Napoli dan echt die stap vooruit kan maken en een echte rol van betekenis kan gaan spelen in Europa. Ancelotti brengt tevens ook zo ontzrttend veel ervaring met hem mee dat ze zeker kunnen gebruiken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren