Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

NAC kondigt dag na opmerkelijke interviews vertrek Jean-Paul van Gastel aan

Laatste update:

Jean-Paul van Gastel vertrekt na dit seizoen bij NAC Breda, zo maakt de club zaterdag bekend op de officiële kanalen. De trainer is bezig aan zijn eerste seizoen in dienst van de Keuken Kampioen Divisie-club, maar zal dus geen tweede jaargang aanblijven. Van Gastel, die beschikt over een aflopend contract, hoopt op termijn een avontuur in het buitenland aan te gaan.

Afgelopen dinsdag zijn NAC en de oefenmeester in een gesprek gezamenlijk tot het aanstaande vertrek gekomen. "Dat gebeurde nadat Van Gastel had aangegeven, zoals ook ten tijde van de winterstop in de lopende competitie, nog steeds voor een voetbalavontuur in het buitenland te willen gaan", valt te lezen op de website van de Bredanaars.

"Dit doe je liever pas als de competitie beslist is, maar we kunnen nu wel tijdig en gericht doorpakken", stelt technisch directeur Peter Maas. "En dat doen we in de wetenschap dat de trainer, zoals hij dat de afgelopen maanden ook heeft gedaan, gewoon keihard doorwerkt om tot op het laatst om promotie te blijven strijden."

Zo denkt Van Gastel er ook over. "Ik heb in de winterstop ook al gezegd; wat ik ook zelf van plan ben, ik blijf tot het einde van mijn contract alles geven om met NAC het hoogst mogelijke te bereiken. Dat verlang ik van mijn spelers en mijn staf ook."

Het nieuws volgt de dag na het duel tussen NAC en MVV. In eigen huis ging de formatie van Van Gastel met 1-2 onderuit door een laat doelpunt van Muhammet Tunahan Tasci. Na afloop van de wedstrijd gaven verdediger Boy Kemper en zijn trainer opmerkelijke interviews.

De 24-jarige Kemper sprak voor de camera van ESPN van een 'omzetting in de tweede helft', waarbij NAC 'met drie man ging opbouwen'. Daar wist Van Gastel even later niks van af. "Nee, we gingen niet met drie opbouwen. Nee, nee."

NAC is nog altijd in de race om een ticket te bemachtigen voor de play-offs om promotie naar de Eredivisie. Na 32 wedstrijden heeft de Parel van het Zuiden 49 punten verzameld, wat momenteel de zevende plek oplevert. Die plaats zou aan het einde van de rit een play-off-ticket betekenen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De man die met alle geweld behouden moest blijven. NAV had dus het geld moeten pakken toen het kon.

30 maart 2024 om 11:47

Achteraf altijd makelijk praten natuurlijk, mochten ze hem weg gedaan hebben was het wanbeleid geweest omdat ze midden in het seizoen een pas nieuwe trainer weg laten gaan.

30 maart 2024 om 13:56

Achteraf gezien wel, de resultaten vielen na die geruchten ook tegen.

Maar bij NAC is het ook weer een kerkhof voor trainers geworden.

NAC blijft een mooie provinciaalse club met teveel schone schijn en te weinig bestuurlijke capaciteiten. Dit jaar even vergeten want zelfs een opleving naar eredivisie is het jaar erop weer terug, zoals Volendam

NAC doet de laatste jaren niet mee om de directe promotie plaatsen, hebben ze ook het spelersmateriaal niet voor. Je kan geluk hebben zoals RKC en NEC die op lage play-off plaatsen alsnog promotie wisten af te dwingen. Dan is opeens weer een stuk meer mogelijk voor een club als NAC.

Nu is het toch denk ik tijd voor Penders. Een man van de club, die wellicht ook weer op eigen benen wil staan. De supporters zullen Penders ook echt graag zien komen. Wellicht dat Rick Kruys ook weer in beeld is. Dat lijkt dan weer logischer omdat Kruys beschikbaar is na dit seizoen. Het contract van Penders moet je afkopen en dat is voor NAC nog niet zo makkelijk

Wat voor buitenlands avontuur denkt hij dan aan? Derde divisie Duitsland, Frankrijk... Zou gewoon lekker bij NAC blijven. Jaartje goed doen in de Eredivisie en dan opstap maken naar Twente, Utrecht of Heerenveen

30 maart 2024 om 12:33

Dan ga je ervan uit dat NAC promoveert? Dat is niet echt realistisch

Ook Maurice Steijn is vrij. Supporters kunnen zeuren wat ze willen maar hij was 1 doelpunt verwijderd van promotie naar de eredivisie. Dat heb ik daarna geen andere trainer meer zien presteren bij NAC.

We verslijten per seizoen meer trainers dan dat we doelpunten scoren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren