Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mundo Deportivo volgt Fabrizio Romano met nieuws over Sergiño Dest

Laatste update:

Sergiño Dest blijft deze zomer bij Barcelona, zo verzekert Fabrizio Romano maandagavond. Tijdens een livestream op Twitch reageert de transfermarktexpert op het gerucht over de interesse van Bayern München in de rechtsback. "Sergiño Dest gaat niet weg bij Barcelona", maakt Romano duidelijk. Er is voor Dest geen reden om het Camp Nou te verlaten, geeft de journalist aan.

"Hij overweegt een vertrek niet eens. Hij wil bij Barcelona blijven en zijn kwaliteiten daar tonen. Op dit moment is er absoluut niets gaande", aldus Romano. In navolging van de transferexpert meldt ook Mundo Deportivo dat Barcelona niets wil weten van een tussentijds vertrek van de vleugelverdediger richting de Duitse kampioen. Zondag meldde RAC1 dat Bayern navraag heeft gedaan naar de mogelijkheid om een rechtsback van Barcelona te huren. Met Dest, Sergi Roberto en Emerson Royal beschikt Barcelona momenteel over drie rechtervleugelverdedigers. De grootmacht uit LaLiga kampt met financiële problemen en mede om die reden hoopt Bayern te kunnen toeslaan in het Camp Nou.

Bayern hoopte Dest vorig jaar al te strikken. De club bereikte zelfs een persoonlijk akkoord met de Amerikaans international, maar uiteindelijk trok Barcelona aan het langste eind. Onder Ronald Koeman kwam Dest vorig seizoen in actie in dertig competitiewedstrijden. Na het seizoen zouden Bayern, Arsenal en Juventus zich voorzichtig hebben gemeld bij zijn entourage, maar Dest liet weten geen vertrek te ambiëren. Hij is vastberaden om zich onder Koeman verder te ontwikkelen en heeft zijn vakantie zelfs eerder beëindigd, zodat hij fit aan de voorbereiding kan beginnen.

Bayern zoekt een nieuwe rechtsback, omdat Benjamin Pavard vorig seizoen niet overtuigend speelde en Bouna Sarr weinig indruk maakte sinds hij vorig jaar overkwam van Olympique Marseille. De kampioen van Duitsland staat ook niet onwelwillend tegenover de komst van Sergi Roberto en Emerson Royal. Emerson werd begin juni aangetrokken door Barcelona en kwam over van Real Betis. Hij werd in 2019 overgenomen van Atlético Mineiro, dat ruim twaalf miljoen euro ontving voor de transfer. De helft van de transfersom kwam destijds voor rekening voor Barcelona, met Betis dat de overige zes miljoen euro neerlegde. Barcelona bedong de optie om Emerson in 2021 op te kunnen halen bij Betis en maakte daar vorige maand gebruik van.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
19 juli 2021 om 21:50

Allicht wil Bayern de Amerikaanse markt aanspreken met het aankopen vam Dest. Zij wilden hem ook al hebben toen die van Ajax vertrok.

Waarom zit deze zogenaamde allesweter altijd zijn verhaaltjes te vertellen nadat dat allang in de media is geweest? Dit wisten we al en dan komt hij nog eens aan. Dat valt me vaker op.

20 juli 2021 om 09:36

Omdat door deze allesweter het vaak in de krant/media komt. Deze man moet we een enorm netwerk hebben en zich knap er tussen gewurmd heeft.

20 juli 2021 om 09:46

Waar rook is, zoekt deze man het vuur. Soms is hij de eerste, soms is hij later.

20 juli 2021 om 09:57

Nou dat is niet zo moeilijk hoor. Dat komt omdat de Spaanse krant “Sport” gister een gerucht de wereld in gooide dat Dest zou mogen vertrekken bij een aannemelijk bod. Het enige wat ‘deze zogenaamde allesweter’ doet is dat ontkrachten.

Deze man zit er nooit naast he, de omgekeerde driessen.


Kan die niet een keer roepen dat Messi naar Ajax gaat? 😇

19 juli 2021 om 23:47

Hij zit er nooit naast omdat zijn nieuws altijd al in de media is verschenen en hij er altijd nog ff achteraan komt. Lekker makkelijk dan.

19 juli 2021 om 23:58

Wat komt er teveel toch vaak onzin uit jou mond. Deze man is als eerste met transfernieuws. Geen idee hoe jij erbij komt dat hij het van de media afhaalt. Het is juist de media die vaak van hem het nieuws afhalen. Ken je feiten vootdat je onzin kraamt.

20 juli 2021 om 00:10

En wat is je punt eigenlijk?

Over onzin gesproken. Ik zie gewoon met eigen ogen dat verhalen waar hij mee komt al eerder op internet stonden. En dat is een feit. Dat jij dat niet hebt gezien wil niet zeggen dat ik onzin uit kraam. Maar he fijne nacht nog he.... hoop dat je nog kan slapen ondanks al deze onzin.

20 juli 2021 om 08:58

Dat is gewoon niet waar. Meestal is hij echt degene die als eerste met transfer nieuws komt of het daadwerkelijk bevestigd doordat hij bronnen heeft.

20 juli 2021 om 09:41

@soccerfan

Dat komt waarschijnlijk omdat jij eerst het internet bekijkt voordat je zijn berichten ziet.

Hij is oprecht vaak een van de eerste bronnen van veel landelijke media.

Hij staat er bekend om dat hij mede door zijn mega netwerk (o.a. veel zaakwaarnemers) snel nieuws of geruchten door krijgt.

Volg zijn twitter en dan zul je vaak snel nieuws vinden.

20 juli 2021 om 09:45

Zijn punt lijkt me toch vrij duidelijk. Als je dat al niet kan filteren, dan lijkt het me dat de rest van je gebrabbel niet meer serieus genomen hoeft te worden.

20 juli 2021 om 10:41

@soccerfan helemaal eens. Meeste 'info' van deze zogenaamde orakel is gewoon gestolen van lokale journalisten. Hij heeft gewoon een mooi lijstje van betrouwbare journalisten en dan wanneer zij iets melden aan hun 20 volgers komt Fabrizio met zijn 'exclusive' aanzetten een half uur later

20 juli 2021 om 11:36

Dat is totaal iets anders. Als je het volgens jou verhaal verteld is alles gestolen. En dat is het dan ook, de media afdeling van pak hem beet Barca zit ook niet bij de onderhandelingen maar krijgt ook weer een signaal van het management, dus 'stelen' het ook van het management...

Natuurlijk heeft hij bronnen dichtbij de club/zaakwaarnemer/speler. Het is niet zo dat Dest hem zelf even belt om dat te zeggen. (Al is dat zelfs met Icardi destijds wel gebeurd).

Het gaat erom dat het een transferexpert is die uiterst betrouwbaar is. Hij post nooit iets zonder opvolging of geldige bron.

Ook heeft hij veel primeurs al te pakken gehad, maar hij zal ook geruchten van anderen posten als het uiteindelijk ook betrouwbaar en geverifieerd is.

En dat is het belangrijkst. Anders kun je gewoon de Story volgen, zit soms weleens wat tussen wat waarheid kan worden...

20 juli 2021 om 11:43

Goh, natuurlijk heeft hij lokale contacten met betrouwbare journalisten en met insiders bij veel clubs, hoe moet je anders aan info komen? Dat heet overigens geen stelen, dat heet contacten hebben in dat wereldje. Ik snap niet wat jullie nou precies willen bereiken door hem een "zogenaamd orakel" te noemen. Het is gewoon een feit dat Romano met zeer veel grote transfers de eerste (of toch zeker een van de eersten) is geweest die het meldde. Bovendien als hij overneemt van andere bronnen nog altijd een zeer betrouwbare bron qua transfers, hij post niks zonder grondige checks - vandaar dat ie ook nooit iets post wat achteraf niet blijkt te kloppen, of toch zeer zelden althans. Wat soccerfan_1 beweert over dat zijn nieuwtjes altijd al in de media zijn verschenen dat is gewoon aantoonbaar onwaar.

Pfoe, wat een opluchting. Was al bijna bang dat Arsenal serieus voor Dest zou gaan.. zou in de PL al helemaal overlopen worden op rechtsback. Deze jongen kan echt wel goed voetballen maar is verdedigend zo enorm zwak dat je gewoon een risico neemt door hem op te stellen, in de PL al helemaal. Werd bij Barca ook pijnlijk duidelijk en bij Ajax in het Corona jaar ook. Tadic werd niet voor niets gek en Ajax verloor veel wedstrijden door aanvallen via die kant..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren