Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mourinho zorgt voor spraakmakende televisie en noemt ‘vier’ titelkandidaten

Laatste update:

José Mourinho debuteert dit weekeinde als analist bij Sky Sports. De voormalig manager van onder meer Chelsea en Manchester United had gehoopt inmiddels weer een club te hebben, maar zal in plaats daarvan komend seizoen wedstrijden in de Premier League analyseren. Mourinho, die al eerder als analist optrad voor onder meer beIN Sports, wist zondag direct voor spraakmakende televisie te zorgen.

Op de vraag welke ploegen hij dit seizoen ziet meedingen om de landstitel in de Premier League, antwoordde de Portugees met vier ploegen. "De vier teams die de landstitel dit seizoen kunnen winnen, zijn Manchester City, Liverpool, Tottenham Hotspur en Manchester-City B", aldus Mourinho, die daarmee probeert aan te geven hoe sterk de regerend landskampioen ook in de breedte is.

Mourinho noemde Manchester United, Chelsea en Arsenal niet als kanshebbers. "Maar het zou geweldig zijn als zij ook op dat niveau zouden kunnen komen. Het zou ongelofelijk zijn. Misschien gebeurt er wel wat onverwachts, nietwaar? Maar ik denk dat we het er allemaal over eens zijn dat Manchester City, Liverpool en Tottenham Hotspur de grootste kanshebbers zijn. We hebben het dan immers over de ploeg die alles heeft gewonnen in Engeland, de ploeg die de Champions League vorig seizoen heeft gewonnen en de ploeg die vorig seizoen de finale van de Champions League verloor."

"Als we het hebben over Manchester United, dan hebben we het over een ploeg die als zesde is geëindigd in de Premier League en uitkomt in de Europa League. Arsenal eindigde als vijfde en speelt ook in de Europa League", vervolgde Mourinho. Chelsea kon deze zomer geen aankopen doen vanwege een transferverbod, maar dat hoeft volgens Mourinho niet desastreus te zijn. "Als er één club is die een antwoord kan hebben op een transferban, dan is het Chelsea. Ze hebben spelers als Kurt Zouma en Tammy Abraham achter de hand. Voor een andere club zou zo'n verbod veel moeilijker op te vangen zijn, dus ik hoop dat er geweldige dingen staan te gebeuren voor Chelsea."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zieke uitspraken, hoe durft ie.

11 augustus 2019 om 15:40

De waarheid doet pijn schijnbaar.

11 augustus 2019 om 16:11

Heerlijke analyse van Mou. Hij neemt geen blad voor de mond.

11 augustus 2019 om 16:45

Ah ik moet het uitleggen, dacht dat sarcasme er vrij dik bovenop lag: Elk weldenkend mens snapt dat deze 3 clubs de titelkandidaten zijn en City veruit de favoriet. Arsenal doet iig niet mee.

11 augustus 2019 om 16:58

Ik vermoedde inderdaad een grapje, maar hij komt niet helemaal uit de verf, vandaar de onze lichte verwarring.

11 augustus 2019 om 16:44

@gunnero

"zieke uitspraken, hoe durft ie."

Omdat hij jouw club niet noemde? Omdat je het er niet mee eens bent? Ik heb met de persoon Mourinho niet zoveel op en hetzelfde geldt voor zijn kijk op het voetbal, maar ik prefereer mensen die gewoon durven te zeggen wat ze ergens van vinden en zich niet door lange tenen laten inperken, boven mensen die omdat ze bang zijn om op die tenen te trappen om de hete brij heen draaien ipv zich vrijelijk te uiten en gewoon te eerlijk te zeggen wat ze vinden. Je moet ook gewoon door de regels van een uitspraak heen kunnen lezen, door Manchester City B te noemen als vierde kandidaat probeert hij gewoon aan te geven dat Mancity in zijn optiek de grootste kandidaat is omdat de club de breedste selectie heeft. Ik zou niet weten wat daar ziek aan is en bovendien is het niet meer dan een mening waarmee je het ook gewoon oneens kan zijn.

11 augustus 2019 om 16:48

Prachtig verhaal, moet ik de term sarcasme ook helemaal uitleggen?

11 augustus 2019 om 18:52

Hoe kun je zijn sarxasme nou niet proeven.

11 augustus 2019 om 23:15

hahahahahha

12 augustus 2019 om 11:03

@gunnero

"prachtig verhaal, moet ik de term sarcasme ook helemaal uitleggen?"

Prima, ik stel voor dat jij me uitlegt wat jou versie van het begrip sarcasme is, dan zal ik je uitleggen wat het syndroom van Kraepelin is.

Het lijkt mij dat als Mourinho met Manchester City B werkelijk Manchester United zou hebben bedoeld toen hij de kampioenskandidaten opsomde, zoals jij kennelijk in de veronderstelling bent, het niet voor de hand ligt dat hij zijn grap vervolgens zelf de nek omdraait door expliciet aan te geven dat hij United niet tot de kanshebbers rekent. Terwijl hij dat wel nadrukkelijk heeft gedaan. Het is soms beste handig om niet tot overhaaste conclusies te komen, maar proberen verder te kijken dan je neus lang is.

Ben vooral benieuwd hoe lampard zijn teamgaat formeren en de jeugd door zal komen. Als ze eens kunnen laten zien waarom ze niet zomaar een uitzendbureau voor talent zijn geworden, dan is dat nu wel.

Overigens interessant dat een mourinho nergens aan de bak is gekomen. Benieuwd wat zn imago als persoon en over zn spelopvatting hierin hebben gedaan

11 augustus 2019 om 15:57

@ampie

een hoop clubs hebben er denk ik geen zin in op dit moment. met deze man is het alsof je een extra kind in huis haalt die je constant in de gaten moet houden om te zorgen dat hij niet weer zijn rare fratsen uit haalt. dat het voetbal onder hem ook nooit om aan te gluren is spreekt ook al niet in zijn voordeel, maar vroeg of laat zal er wel weer een of andere club in paniek bij hem aan kloppen verwacht ik

11 augustus 2019 om 16:31

Valt wel mee hoor, hij was zeer concreet in beeld om Benitez op te volgen bij Newcastle, maar Mourinho heeft nou eenmaal eisen die veel clubs niet kunnen inwilligen. Veel mensen vergeten dat het uit eindelijk om de prijzen gaat, en op basis van de prijzenkast is en blijft Mourinho een toptrainer.

11 augustus 2019 om 17:06

Of clubs hebben door dat zn kunstje is uitgewerkt dat kan natuurlijk ook nog

Spraakmakende uitspraken van Mourhino, de drie beste PL ploegen van van verleden jaar hebben het meeste kans op de titel, van de nummers vier tot en met zes zou het gewedig zijn als ze ook op dat niveau zouden komen.

Ik zie eerlijk gezegd niet wat hier spraakmakend aan is?

11 augustus 2019 om 16:06

Niet spraakmakend. Eerder provocerend om Man.City-B als titelkandidaat te noemen.

11 augustus 2019 om 16:49

@oranjewit

"niet spraakmakend. Eerder provocerend om Man.City-B als titelkandidaat te noemen. "

Dat jij dat als provocatie ziet, komt omdat je zijn woorden niet op waarde weet te schatten. Mancity B speelt niet in de Premier League en kan dus ook geen kampioen worden, daarmee wil Mourinho alleen maar aanduiden dat Mancity in zijn ogen de grootste kanshebber is omdat de club de breedste selectie heeft. Mancity B is gewoon een metafoor.

11 augustus 2019 om 16:37

Tottenham werd afgelopen jaar 4e en Chelsea 3e

11 augustus 2019 om 16:39

Dat klopt echter Tottenhal speelde de CL finale. Daarmee presteerde ze beter dan chelsea. Zonder CL was Tottenham in mijn optiek ook ruim boven Chelsea geeindigd.

Kalm aan hoor. Zo spraakmakend was het niet. Heb het toevallig net op het YT kanaal gezien van Sky Sports. Het was een grappige opmerking, Neville en Sounnes moesten gniffelen, het was niet meer dan dat.

Ik vind Liverpool en city verder dan spurs. Ik zie spurs meer als outsider.

11 augustus 2019 om 16:56

Vind ik zelf ook . Outsider mocht city en liverpool beide stutteren maar die kans lijkt me nihil. 3e lijkt me .

Mourinho zei ooit: “When I am 75 and my career is over, I will go into the Sky Sports studio and defend Chelsea on television!” Hij houdt zijn woord en eindelijk hebben we een Chelsea man die het luisteren waard is! Het is jammer dat Mourinho geen club gevonden heeft, maar ik vind het heerlijk om op zondag onderuitgezakt naar die man te luisteren. Ik hoop nog wat anekdotes te horen dit seizoen over zijn tweede periode bij Chelsea!

Nou inderdaad wat spraakmakend zeg! Als City het hele seizoen het niveau van gisteren kan benaderen worden ze met twee vingers in de neus kampioen.

lijkt me logisch dat City kampioen word. die hebben veruit de duurste en beste selectie van Engeland staan dus die zijn dat ook gewoon aan hun stand verplicht

Liverpool en Spurs zullen om plek 2 en 3 gaan strijden waarvan ik denk dat Liverpool tweede word uiteindelijk

Prima als je Mourinho niet mag, maar wat is het heerlijk om naar hem te luisteren als analist zeg. Die man ademt voetbal en heeft er veel meer verstand van dan de meeste analisten.

Nou poeh poeh spraakmakend hoor, erg gewaagde voorspelling! Iedere leek kan deze volgorde wel bedenken. Man City b mag alleen niet meedoen vanwege 2 dezelfde teams in de league. Slaat dus als een lul op een drumstel.

Hij heeft hier natuurlijk een punt. Kijk alleen al naar de spelers die er afgelopen wedstrijd niet instonden, terwijl er toch heel eenvoudig met 0-5 gewonnen werd. Onder andere Aguëro, Sané, B. Silva en Fernandinho stonden er niet in. Dit zijn spelers die bij menig topclub allemaal een basisplaats zouden hebben.

Ik denk dat hij gelijk heeft. Al zie ik Tottenham helaas niet echt als kandidaat maar wel dichter bij de top 2 komen. Verder vind ik het jammer dat Manchester United niet in 1 adem te noemen is met kans op de PL. Toch wel pijnlijk zo'n grote club die het al jaren laat afweten.

Die man is stikjaloers op Guardiola. Door te zeggen dat City zoveel kwaliteit heeft, zegt hij indirect dat iedere manager daar succes zou hebben. Wat dus de prestatie van Guardiola minder bijzonder maakt. Maar ik durf te beweren dat Mourinho niks zou klaarmaken mij City.

12 augustus 2019 om 00:29

Oke die is wel heel ver gezocht. City heeft ook gewoon een belachelijk goed team qua breedte

Eerst zeggen dat man city 2 volwaardige kampioens ploegen op de been kan brengen en vervolgens zeggen dat geen ploeg een transfer ban zo goed kan opvangen als Chelsea... oké.... logisch

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren