Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mourinho slaat terug: ‘Deze judas is nog altijd de nummer één’

Laatste update:

José Mourinho werd maandagavond tijdens de bekerwedstrijd tegen Chelsea weinig vleiend toegezongen door een deel van het thuispubliek. De fans lieten zich horen met teksten als You’re not special anymore, F*ck off Mourinho en judas en daar was de manager niet van gediend. Hij stak tijdens het duel drie vingers de lucht in, als verwijzing naar de drie titels die hij Chelsea bezorgde.

De Portugees hoopte na afloop als laatst te kunnen lachen, maar ging door een doelpunt van N’Golo Kanté met 1-0 onderuit op Stamford Bridge. Over de behandeling die hij van de Chelsea-fans kreeg, zei hij: “Ze roepen maar wat ze willen roepen. Ik ben een professional en verdedig mijn club. Totdat Chelsea een manager heeft gevonden die vier Premier League-titels voor ze wint, blijf ik de nummer één. Dus deze judas is nog altijd de nummer één.”

José Mourinho kreeg het tijdens het duel aan de stok met Antonio Conte.

Man United speelde door de veldverwijzing van Ander Herrera 65 minuten lang met tien man en had daar last van, zo oordeelde Mourinho. “De wedstrijd was na de rode kaart heel verschillend. Wat ik van de kaart vond? Ik ga daar niets over zeggen. Het enige wat ik wil zeggen, is dat ik erg trots ben op mijn spelers en op de fans van Man United. We spelen donderdag een belangrijk duel en daar moeten we ons goed op voorbereiden.”

De verslaggever van de BBC verleidde Mourinho later echter om toch nog wat over de arbitrage te zeggen: “Michael Oliver is een scheidsrechter met enorm veel potentie, maar in de vier wedstrijden die hij van ons heeft gefloten, heeft hij drie strafschoppen en een rode kaart gegeven. Daar kan ik niets aan veranderen. Ik heb zijn hand geschud en hem de felicitaties overgebracht. Ik had er geen behoefte aan om nog langer met hem te praten.”

“Als ik praat, word ik geschorst. Als ik praat, dan krijg ik een boete. Dus ik kan niet praten. Ik ben erin geslaagd om mijn emoties de baas te blijven en dat is goed. Daardoor kan ik de volgende wedstrijd weer in de dug-out zitten. Mijn spelers hebben mij nodig”, aldus Mourinho. Collega Antonio Conte stond logischerwijs met een beter gevoel voor de camera: “Het was een goede teamprestatie met goede spelers, want Man United heeft de beste selectie in de competitie. We zijn blij dat we in de volgende ronde zitten”, sprak de Italiaan.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goed gebaar van The Special One.

Ondankbaar richting Mourinho. Maar ach, wat verwacht je...

14 maart 2017 om 09:56

jaah wat verwacht je hea, volgens mij is chelsea de enige die zijn oude spelers toejuicht. Kijk na lampard en Mata. Zelfs mourinho werd toegejuicht in het eersre duel maar deze man doet niks anders dan negatief zijn. Het houd een keer op en terecht.

14 maart 2017 om 11:46

haha chelsea de enige club die zijn oude spelers toejuicht ?? dat moet éã©n van de grootste grappen ooit zijn... in engeland word zowat elke oud speler met respect behandeld... als die persoon respectvol is omgegaan met de club en supporters dan gaan de supporters ook heel respectvol om met hem. bovendien komt dit heel vaak voor bij zelf opgeleide spelers ... en daar heeft chelsea er echt niet veel van...

14 maart 2017 om 16:04

Kijk even naar de buurman: Arsenal, fabregas & rvp om ff een voorbeeld te noemen. En vergelijk het 1op1 met Cech die van Chelsea naar Arsenal gaat. Nee er zijn meer clubs die zijn oud spelers niet toejuichen dan wel.

13 maart 2017 om 23:50

Dat is toch ook zo. Denk je dat Van Gaal of Mourinho zich groter voelen dan Ferguson ooit voor United is geweest? Ik geloof best veel, maar Mourinho vind zichzelf echt niet een grotere legende voor United dan Ferguson is. Of denk je serieus dat Mourinho zich met 1 league cup al beter voelt dan Ferguson met 2 CL's en iets van 13 PL's?

14 maart 2017 om 00:08

Wat moet hij anders zeggen dan? Hij is de meest succesvolle trainer van Chelsea ooit.. met 3 titels.. dat zegt genoeg over Chelsea maar ook over Mourinho.
Chelsea mag maar een man bedanken voor hun bestaan en dat is Abramovich niemand meer en niemand minder

14 maart 2017 om 00:46

Mond houden over supporters en over de wedstrijd praten?

14 maart 2017 om 08:45

Bij Man u stelt hij idd geen ene fuck voor, in vergelijking met Sir Alex.
Hij is de meest succesvolle trainer van Chelsea, daar kan je gewoonweg niet omheen.
Hij legt puur feiten neer. Dat het wat arrogant overkomt, jaaa, hoge bomen vallen nou eenmaal veel wind.

Wat Mourinho ook zegt, wat hij ook doet, door vele wordt het altijd als negatief ervaren. Weet je hoe ik die mensen noem? Negative Nancy!

Tja begrijp de onderbuikgevoelens van de fans wel. Het is nooit leuk om helden naar de grootste rivaal te zien gaan. Dat was zo met Figo, Cruijff en noem maar ze op. Een Koeman heeft ook totale scheit aan clubliefde gehad. Al vind ik dat Mourinho wel gewoon naar United mag gaan want Chelsea heeft hem zelf ontslagen. Maar voor de fans is het nooit leuk. Maar Mourinho kan ook moeilijk 20 miljoen per jaar gaan weigeren, omdat hij 7 jaar trainer van Chelsea is geweest. Het Chelsea dat hem zelf heeft ontslagen.

13 maart 2017 om 23:56

De Barca-supporters zeiden het heel mooi toen Figo terugkeerde naar Camp Nou als speler van Real, 'we haten je zo erg, omdat we zoveel van je hielden'.

Walgelijk gedrag van een deel van onze aanhang! Deze man is een belangrijke reden dat wij staan, waar we nu staan! Mourinho is een Chelsea legende zoals Drogba en Lampard dat zijn.. Ik vind het echt oprecht vervelend dat er zo op hem gereageerd wordt!

14 maart 2017 om 09:53

Ga toch weg man, Mourinho werd in de eerste aanvang prima ontvangen maar omdat deze man niks anders doet dan zich negatief uitlaten over chelsea is hij absoluut geen legende. Mourinho vind zichzelf belangrijker dan wie dan ook, ben blij dat conte voor de groep staat want mourinho laat zijn echte kleuren zien. Om nog maar te beginnen over een vergelijk met drogba en lamps, no fucking way.

Echt walgelijk hoe een deel van de fans zich hebben gedragen vandaag. Mourinho heeft Chelsea zo veel gegeven, mede dankzij hem is Chelsea vandaag de dag de topclub die het is. Zeer respectloos richting de beste manager in de club historie.

Nette reactie van mourinho. Helaas mag hij alleen nooit wat zeggen, terwijl conté en vooral Klopp de 4e man zowat doof mogen schreeuwen...

14 maart 2017 om 10:14

Correctie, Mourinho moet op zijn woorden letten in de pers omdat hij in het verleden herhaaldelijk in de fout gegaan is en daarvoor gestraft is. Volledig terecht, want als je de objectiviteit van het scheidsrechterskorps en de hele fa in twijfel trekt en ondermijnt, hoor je ook gestraft te worden.

Het praten tegen de 4e man valt hier volledig buiten.
Al ben ik met je eens dat het niet normaal is hoe idd o.a. Klopp en Conte tekeer gaan.

Wel een lelijke reactie van dat deel van de fans. Mourinho heeft hier gelijk en reageert ook erg volwassen en kalm. Maar mensen vergeten snel waar ze vandaan komen deze tijden

Onrespectvol t.o.v. Mourinho. Heeft Chelsea samen met legende's als Drogba,terry,lampard,... groot gemaakt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren