Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mourinho laat Fosu-Mensah en Schweinsteiger thuis voor mogelijk debuut Zlatan

Laatste update:
/

Manchester United speelt zaterdag in het Zweedse Göteborg een oefenwedstrijd tegen Galatasaray en de kans is groot dat Zlatan Ibrahimovic daar zijn officieuze debuut voor the Red Devils gaat maken. José Mourinho maakte vrijdag zijn selectie voor die wedstrijd bekend en laat ook enkele grote namen thuis.

Zo hoeven Bastian Schweinsteiger, Adnan Januzaj en Chris Smalling, die mogelijk nog herstellende is van een hoofdwond die hij opliep tijdens zijn vakantie, niet te rekenen op speeltijd tegen de Turkse grootmacht. Een aantal talenten blijft ook achter in Engeland: onder anderen Timothy Fosu-Mensah, Paddy McNair, Will Keane en James Wilson zijn niet opgenomen in de selectie.

Mourinho kan voor de eerste keer in de voorbereiding wel beschikken over een aantal EK-gangers: Matteo Darmian, Marouane Fellaini, Morgan Schneiderlin en Anthony Martial gaan allemaal mee naar Zweden.

Denk jij dat Bastian Schweinsteiger binnenkort uit Manchester vertrekt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Grote vraag bij mij is of Fosu-Mensah nu niet mee gaat omdat hij toch een kleine blessure heeft, of dat de geruchten op waarheid berusten en hij (tijdelijk) mag vertrekken.

De overige afvallers zijn allemaal vrij redelijk logisch, met wellicht Januzaj als uitzondering.

29 juli 2016 om 15:56

Als Fosu-Mensah vertrekt dan zal hij uitgeleend worden. United is namelijk bezig om zijn contract te gaan verlengen.

29 juli 2016 om 16:01

Uiteraard, vandaar dat er ook tijdelijk bij staat.

Ik hoop toch echt dat hij er bij mag blijven. Natuurlijk een stukje Chauvinisme, maar ook omdat ik hem toch ook echt als serieuze waardevolle speler zie komend seizoen. Samen met Darmian mag hij van mij strijden om de rechtsbackpositie, terwijl hij natuurlijk ook op andere posities nuttig kan zijn.

Zou hem ook best wel eens als verdedigende middenvelder willen zien spelen naast (mits hij komt) Pogba.

29 juli 2016 om 16:31

Zijn contract is al verlengd. Beter een jaar uitgeleend worden dan op de bank zitten. Ik weet dat je nooit te hard van stapel mag lopen als je een talent ziet, maar eigenlijk vind ik hem nu al beter als Jones en Rojo voor centraal achterin. Of zelfs op rechtsachter vind ik hem niet minder als Valencia.

29 juli 2016 om 22:19

Mourinho heeft bevestigd dat Fosu-Mensah een kleine blessure heeft en dat ze zeer voorzichtig met hem zijn. Blijkbaar is het een dingetje wat al een tijdje speelt.

Ik ben voor Ajax maar als Willems gaat PSV Mensah halen als vervanger? Beest van een speler en nog jong.

29 juli 2016 om 16:03

United gaat hem never niet naar de Eredivisie uitlenen. Dat zou me echt ontzettend verbazen en tevens ook ontzettend dom zijn.

Als hij verhuurd gaat worden dan moet hij op een hoger niveau uitgeleend worden waar hij het hele seizoen uitgedaagd wordt en niet alleen in de CL en een handjevol wedstrijden in de Eredivisie.

29 juli 2016 om 16:31

Doe mij maar Haps als vervanger van Willems als hij vertrekt.

29 juli 2016 om 19:29

Haps? Nee man, dat is geen Psv materiaal.

29 juli 2016 om 20:56

Vind je?! Ik vind hem altijd wel goed als ik hem zie bij AZ. Gister ook weer. Heeft veel drive naarvoren en is erg snel.

Die oefenwedstrijd is toch pas morgenavond?

29 juli 2016 om 16:32

Maar ze zijn vandaag waarschijnlijk op een vlieger gestapt zonder deze spelers. Dan kan je conclusies trekken als journalist.

Gaan jullie nog een bericht maken van de Engelse media dat Fosu Mensah zijn contract kan verlengen en dat beide partijen hopen dat ze er snel uitkomen. Of is dat een te positief bericht dat niet veel gezeik oplevert op Mourinho en United.

29 juli 2016 om 16:15

redactie@voetbalzone.nl

Ik hoop dat fosu mensah wel blijft bij Manchester, hij heeft een toekomst maar ze willen hem waarschijnlijk verhuren om aan spelen toekomt. Sweinsteiger moet vrezen als pogba komt. Hij is al blessure gevoelig en de middenveld zal vol worden als pogba komen waardoor paar spelers teleurgesteld worden.

Ik weet zeker dat er niemand speelt vanavond. Aangezien ze morgen spelen..

Die talenten kunnen beter zorgen dat ze voorgoed wegblijven. Mourinho heeft een reputatie als het om talenten gaat. Namelijk hij geeft ze alleen bij hele hoge nood een kans. Het beste zou zijn dat ze worden uitgeleend tot hun contract ten einde is. Want deze spelers gaan nooit een kans krijgen bij Mourinho. Wat opzich best zonde is. Want bijvoorbeeld Fosu Mensah liet geweldige dingen zien het afgelopen seizoen. Die was in bepaalde wedstrijden niet te passeren.

29 juli 2016 om 17:59

Wat ben jij zielig, kom eens met argumenten. Er zijn genoeg spelers onder Jose doorgebroken waaronder een aantal toppers. Mensah heeft een blessure en gaat daarom niet mee.

29 juli 2016 om 19:30

Hoezo is hij dan gelijk zielig? Hij heeft gelijk, onder Mourinho krijgen weinig talenten de kans.

29 juli 2016 om 20:34

13 debutaten bij Chelsea, 20 bij Real en dan heb ik t nog niet over Porto. Zielig slaat op het napraten en geen eigen mening hebben.

29 juli 2016 om 23:35

Noem eens een paar jeugd spelers die onder Mourinho een basisplaats hadden. Spelers laten debuteren in oefenwedstrijdjes of een beker toernooi zegt namelijk erg weinig.

30 juli 2016 om 07:24

Jongste pl winnend team ooit. Santon bij inter, Varane, Jese Chech op zijn 22e in de basis etc etc. Bij Porto ook genoeg talenten de kans gegeven.

Ik heb gewoon een hekel aan mensen die zomaar wat roepen.

Louis gaf nul spelers de kans toen iedereen fit was maar daar hoor je niemand over.

Die hoofdwond van Smalling is allang geen issue meer, denk ik. Hij is gewoon meegegaan naar China en trainde alles mee. Dan kun je volgens mij ook gewoon prima een oefenwedstrijdje spelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren