Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mourinho huiverig voor Bojan: ‘De enige speler die me bijna vermoordde’

Laatste update:

Chelsea speelt maandag zijn zesde wedstrijd van de maand december: de koploper van de Premier League gaat op bezoek bij nummer twaalf Stoke City. The Potters slaagden er dit seizoen al in te winnen van Manchester City en Arsenal en José Mourinho weet dat Chelsea niet zomaar mag uitgaan van een zege in het Britannia Stadium. Hij is vooral huiverig voor het weerzien met Bojan Krkic.

/

Vrijdag werd Mourinho tijdens zijn persconferentie gevraagd, of er spelers aan Stoke-zijde zijn die hij vreest. “Bojan is de enige voetballer die mij in het verleden bijna heeft vermoord, door me een hartaanval te bezorgen”, was het opmerkelijke antwoord van de Portugese trainer. “Dat gebeurde in de halve finale van de Champions League in het seizoen 2009/10”, herinnerde Mourinho zich nog.

De wedstrijd waarover Mourinho het had, was het weerzien tussen Internazionale en Barcelona. De eerste wedstrijd in Milaan was in 3-1 geëindigd en vlak voor tijd leidde Barcelona met 1-0: nog een doelpunt zou betekenen dat de Spanjaarden op gescoorde uitdoelpunten de finale zouden bereiken. “In de laatste minuut maakte Bojan een geweldig doelpunt. Maar het was buitenspel!”

“Ik keek naar de zijkant en de assistent-scheidsrechter stak zijn vlag in de lucht. Hij was de enige die het had gezien, ik denk dat het bij de grap hoorde. Bojan zie ik nog steeds als een erg gevaarlijke voetballer, één die zich goed heeft aangepast aan de Premier League. En dit is een competitie die niet zo eenvoudig is voor aanvallers”, weet Mourinho.

Denk jij dat Bojan nu ook tegen Chelsea gevaar zal stichten?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het was geen buitenspel maar hands als ik het me nog goed kan herinneren.

19 december 2014 om 18:33

Het was 'zovan hands' . Later zag je jn de herhaling dat de bal zijn buik raakte.en als het hands was, dan mocht de scheids ook niet fluiten omdat het niet de itentie was.

19 december 2014 om 18:41

Het was toen echt een gekke wedstrijd.barcelona had alles tegen zich.milito die een buitenspel goal maakt,sneijder tackle op alves was een 100 procent strafschop,lucio trok aan alles en iedereen(ibrahimovic shirt gescheurd)bojan goal mocht niet tellen. Wat een dag!

19 december 2014 om 18:49

En de elleboog van Messi op Maicon?? Daar zeg je niks over off course. Maicon was namelijk paar tanden kwijt.

19 december 2014 om 18:53

Zo denk ik ook over die wedstrijd van Chelsea tegen Barca waarin Chelsea misschien wel een stuk of vier penalty's hoorde te krijgen. Maar ja wat gebeurd is, is gebeurd.

19 december 2014 om 18:54

We zullen maar zwijgen over de schandalige schwalbe van Busquets waardoor Tiago Motta vervroeg de douche in mocht. Geheel terecht dat Barca de scheids tegen zich kreeg na zo'n cadeau

19 december 2014 om 19:03

Je realiseert je wel dat het die wedstrijd was waar Motta rood kreeg in 30e minuut en hij bijna Busquets wou vermoorden omdat hij m die rode kaart aansmeerde

19 december 2014 om 19:25

Hahahahaha prima dat je fan bent van Barcelona hoor, maar enig realisme zou wel op zijn plaats zijn maat. Zoals hierboven al aangehaald, door die smerige actie van busquets had Barca helemaal nergens recht meer op.

19 december 2014 om 19:55

Als Barca fan kun je beter je mond houden in die tijd. Elke ronde werd Barca gematst..jaar in, jaar uit. Van Persie, Motta, Pepe, Chelsea 2009 ga zo maar door...

19 december 2014 om 20:08

Van Gaaltje,
Onnozelheid ten top gozer!
Barcelona een toeristenclub noemen toont je gebrek aan kennis over voetbal, geschiedenis en cultuur. Barcelona heeft over de 100.000 leden, heeft alleen in Catalunya meer dan 7.000.000 fans en is na Real wereldwijd de club met de meeste fans. Dat de stad Barcelona jaarlijks door miljoenen mensen wordt bezocht en dat velen van deze mensen de magie van de club willen beleven is een teken dat dit geen toeristen cluppie is. Es mes que un club!

Als fan van Louitje zou je dit wel moeten weten
Of ben je pas fan Louis sinds het afgelopen WK?

19 december 2014 om 21:03

@ Barcelona203

Het stadion zit voor 3 kwart gevuld met toeristen.
Mensen met seizoenkaarten gaan maar naar een aantal wedstrijden, de rest van de wedstrijden verkopen ze aan toeristen.
Ze kunnen zelfs doorgeven dat ze niet komen bij een bepaalde wedstrijd zodat de club papieren kaarten kan verkopen aan toeristen.
Maar de meesten doen dit zwart omdat dat geld op levert
Ben zelf ook 2x op die manier naar wen wedstrijd daar geweest.

Dus het is zeker wel een toeristen club, 3 man in het stadion zingen omdat de rest de liederen niet kent. Op de adelaarshorst is meer sfeer.

Als fan van barca zou je dit toch moeten weten.
Of ben je net pas fan geworden

19 december 2014 om 21:20

Dat er nog mensen serieus reageren op deze discussie die gevoed wordt door jaloezie en onnozelheid. T is nou eenmaal heel normaal dat n ploeg of sporter die over langere tijd de beste is steeds meer weerstand van buitenaf krijgt

19 december 2014 om 21:53

Ah vandaar al die haat naar real madrid?

20 december 2014 om 01:18

@babymongo

Slechts derde als in gelijk in punten met de 2de en 1 punt achtet op de eerste.

20 december 2014 om 02:25

Wel steeds meer helaas maar bij topwedstrijden is er echt supersfeer, vooral tegen Real en Cl league tegen aansprekende tegenstanders. Publiek is gewoon teveel verwend de laatste jaren en de harde kernen zijn het stadion uitgegooid.

20 december 2014 om 08:25

Ik ben bij barca city geweest vorig.
Toch wel een aardige wedstrijd zou je zeggen.
Maar om eerlijk te zijn was ook bij deze wedstrijd de sfeer in het stadion heel erg saai. Lange momenten van stiltes en als er dan gezongen wordt is dat maar een heel klein vakje wat aan het zingen is.

20 december 2014 om 13:06

Benfica en gala hebben meer fans dus stil maar , met je barca bril

20 december 2014 om 16:24

Volgens mij begrijpen de meeste het niet Barcelona is zeker een toeristen club. Kaartjes zijn ongelofelijk duur en veel mensen kunnen dat niet betalen in Spanje. Barca krijgt haar stadions vol omdat er altijd wel toeristen zijn die een wedstrijd willen zien.

19 december 2014 om 18:43

Nee het was geen hands geen buitenspel, wel vies van Mourinho dat hij blijft zeggen dat het buitenspel was!

19 december 2014 om 23:41

Mourinho noemt het vlaggen min of meer een grap?

Heeft hij het nou over bojan "maakt er wel even 30 in de eredivisie" krkic?

19 december 2014 om 18:37

Ja, dezelfde Bojan 'ik schiet Barca bijna naar de finale en vermoord Mourinho er maar meteen bij' Krkic..

19 december 2014 om 20:02

Juistem Bojan "bijna" krkic

19 december 2014 om 18:37

Lekker denigrerend. Waarom zou je Bojan nu al afschrijven? Pelle brak op late leeftijd pas door, Gervinho leeft weer op in Roma, ... Geef Bojan gewoon de kans. Veel hangt af van hoe je je voelt, het team en de spelers rond je, de coach, je leefomgeving enzovoort. Misschien klopte het niet bij Ajax, kan best.

En misschien lukt het nu eindelijk wel in Engeland Bojan heeft niet om de hype gevraagd, hij deed wat hij moest doen in de jeugd en scoorde er op los. En dan krijg je de media die er op springt en onrealistische verwachtingen schept die hij moet waarmaken.

19 december 2014 om 19:49

Als ie altijd in spits had gespeeld, had ie er echt wel 15-25 ingelegd. Zeker zonder blessures (op de verkeerde momenten).

19 december 2014 om 18:30

Waaraan zag je dan precies dat hij goed kon voetballen?
Hij deed werkelijkwaar alles fout.

19 december 2014 om 18:44

Hij deed het niet echt fout, de schoten die hij gaf waren wel redelijk maar dat hij zich te erg wou bewijzen dat klopt wel, het was meer dat hij 5 spelers voorbij ging en het niet goed afmaakte, je zag duidelijk dat Bojan beter was dan heel Ajax

19 december 2014 om 20:04

Het was meer dat Bojan totaal geen tactische discipline had en zomaar wat deed. Zijn rendement was dan ook abominabel. Enige redelijke wedstrijden van hem waren in camp nou tegen barca en tegen fc twente.

Stoke City speelt altijd goed tegen Chelsea. Net als Newcastle.
Ik voorzie een keiharde wedstrijd met misschien een rode kaart.
Stoke is na Chelsea mijn lievelingsclub in Engeland dus ik kijk erg uit naar deze ontmoeting.
Toch hoop ik dat Chelsea wint.

19 december 2014 om 18:54

Je bent dan wel heel erg antivoetbal ingesteld haha. Dit seizoen ietsje aanvallender wel..

20 december 2014 om 04:33

Zo heeft elke club zijn "bogey team"

Het is het laatste wat ik verwacht had, maar ik moet eerlijk zeggen dat bojan het geweldig doet bij stoke. Stoke zal waarschijnlijk op de verdediging spelen en hopen op die paar kansen die ze kunnen creëren, dus als bojan op die momenten scherp is zie ik hem ook tegen chelsea wel gevaarlijk worden

Voor de top van de Eredivisie was hij eigenlijk niet goed genoeg, maar voor Barcelona, of de Premier League is het natuurlijk een prima speler.

Bojan is geweldige speler maar is fysiek minder

Ja, als je in Nederland op jonge leeftijd niet iedereen eruit speelt en wekelijks scoort dan kun je er namelijk niets van. Zijn in Nederland erg goed in het snel afbranden van spelers om deze later te zien uitblinken in een mooie competitie.

En nog altijd wordt er gedacht dat dat doelpunt terecht afgekeurd werd. Bojan stond niet buitenspel en Yaya Touré maakte geen hands, de bal kwam tegen z'n buik! En om over het verloren duel in Milaan maar niet te praten. Maar had eerlijk gezegd niet anders verwacht van Mourinho, de beste man heeft vaak een subjectieve blik op de voetbalwereld. Goede vent, uitstekende trainer, maar wel met een paar vervelende trekjes.

19 december 2014 om 19:31

over subjectief gesproken. thiago motta die een onterechte roden kaart kreeg waardoor inter met 10 man verder moest voetballen. nu je het toch over de verloren wedstrijd hebt van milan vergeet je even te melden dat milito onterecht buitenspel werd gevlagd in de 1 helft anders stond hij 1 op 1 met de keeper.

objectief ben je niet.

19 december 2014 om 19:57

Waarom praat je niet over de rode kaart van Motta?

19 december 2014 om 20:39

Ook overdreven. Was ook een rare. Maar als de arbiter pro-Barca was had hij wel andere beslissingen genomen.

Bojan is te laat bij Barcelona vertrokken. Hij had al sneller ergens anders ervaring op moeten doen. Want bij Barcelona scoren is wel iets makkelijker scoren als bij bv Stoke. Puur door de veel betere spelers die hem bij Barca bedienden. Maar goed hij is pas 24, te laat denk ik om nog echte Europese top te worden maar goed genoeg om daar vlak bij te zitten.

Als Bojan zijn doelpunt niet ten onrechte werd afgekeurd was het nu nog een held in Barcelona

Toch zonde dat hij weg moest bij Ajax. Maar het was duidelijk dat het niet ging werken: hij werd niet begrepen door zijn medespelers. Had vaak briljante gedachtes, maar als je medespelers je niet snappen schiet dat niet op. Aan alles was wel te zien dat hij eigenlijk de beste speler van Ajax was.

Ah. Die twee wedstrijden tegen Inter. Een verschrikkelijke nachtmerrie. En het ultieme bewijs dat Uefalona een mythe is, in leven geroepen door jaloerse mannetjes.

Ik wens Bojan al het beste toe. Schiet er voor mij ma drie in tegen die José.

19 december 2014 om 19:59

Uefalona was zeker mythe hoor.. Barca kreeg verdacht veel mee. Zoals Mourinho al zei; starke, ovrebo, de bleeckere, bussacca. Porque? Porque?

Uefa-lid was ooit ergens iets van Barca in die tijd.

19 december 2014 om 20:37

Uefalona is een mythe. De heen wedstrijd tegen Inter zat bomvol arbitrale dwalingen en de terug wedstrijd was ook verre van eerlijk verlopen. Die match tegen CFC was ook minder verdacht dan was de hype liet voorkomen: kijk maar eens na het aantal vrije trappen die Chelsea meekrijg in de laatste 10-20 minuten en die belachelijke rode kaart voor Abidal. Van die pingel momentjes, waar CFC opzichtig na op zoek was, waren er miss 2 écht discutabel. Dat Chelsea verloor was 100% te danken aan die laffe instelling. Tegen tien man in eigen huis achterover hangen. Dan verdien je het er uit te vliegen.

En dat uefa lid gebeuren: het is alom bekend dat Real Madrid hoog in het vaandel staat bij zowel de Spaanse FA als de Uefa.

20 december 2014 om 01:33

Barcelona kreeg gewoon veel mee. Het moge ook duidelijk zijn dat de meesten die Barca geen warm hart bijdragen het zowel tegen Inter als tegen Chelsea hebben gezien. Hoeveel dat nu nog uitmaakt? Niks.

Daarbij is het logisch dat Real Madrid hoog in het vandaal staat. Real Madrid is de beste Europese club in de geschiedenis en zijn zelf een enorm onderdeel geweest in het oprichten van de CL.

Waarom je dat vermeld is mij dus een raadsel. Vooral aangezien we hebben gezien dat Real niet bijzonder gelukkig of ongelukkig is geweest. Anders hadden ze voor de laatst gewonnen CL vast nog wel 1 keer van de 3 halve finales ervoor de finale gehaald.

In ieder geval nutteloze discussie waar niemand ooit uit zal komen.

Schande dat die goal werd afgekeurd door volgens mij een Belgische scheids. Had wat geld gehad van de italianen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren