Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mourinho explodeert: ‘Dit is niet ons team, dit is niet onze selectie’

Laatste update:

Manchester United heeft tot dusver nog niet één oefenduel in de reguliere speeltijd gewonnen. Het team van José Mourinho kwam in de voorbereiding op komend seizoen niet langs Club América, San Jose Earthquakes, AC Milan en verloor zaterdag met 1-4 van Liverpool. In de persconferentie na de confrontatie met the Reds maakte Mourinho een nogal explosieve indruk als het om vragen over zijn selectie of versterkingen ging.

Mourinho kreeg de vraag of er geen noodzaak is om de selectie te versterken. “Dit heeft niets met versterkingen te maken”, verwees de manager naar de matige resultaten. “Paul Pogba, Marouane Fellaini, Victor Lindelöf, Marcus Rashford, Jesse Lingard, Nemanja Matic, Antonio Valencia… Dat zijn versterkingen. Dit is niet ons team, dit is niet onze selectie. We begonnen vandaag aan een duel waarin de helft van de basisspelers niet eens tot de wedstrijdselectie van 9 augustus zal behoren. Ze zullen er niet zijn.”

“Dit is niet onze selectie. Versterkingen, je bedoelt spelers die ik graag wil kopen, om aan de selectie toe te voegen. Dat is iets anders, maar dit is niet mijn selectie”, herhaalde Mourinho. “Dit is nog niet eens de helft van mijn selectie, of dertig procent ervan. Kijk daar niet naar. Je kan me vragen of ik nog steeds nieuwe spelers wil hebben, dat is een andere vraag. Kijkend naar vandaag, hebben we vier of vijf spelers die compleet dood zijn omdat ze van de club houden en alles geven, ondanks alle risico's. Ze willen niet dat de teams tegen AC Milan en Liverpool uitsluitend uit kinderen bestaan.”

“Eric Bailly zou niet spelen, maar Chris Smalling raakte in de warming up geblesseerd en het was Eric die zelf besliste dat er niet nog een kind op het veld moest staan. Dat was niet eerlijk jegens Alexis Sánchez, Juan Mata en Ander Herrera. We willen deze wedstrijden zo goed mogelijk afsluiten en ik denk dat we het goed deden zolang we benzine hadden. Toen deze op was, was het over en sluiten. Liverpool had het merendeel van de spelers tot zijn beschikking en roteerde. Salah speelde de vorige wedstrijd 45 minuten en nu weer. Herrera speelde negentig minuten, Andreas Pereira ook… benzine op. Wat heb ik van deze wedstrijd geleerd? Niets.”

Mourinho kreeg de vraag waarom Sánchez een ongelukkige indruk maakte. “Kijk, hoe wil je dat hij blij is met de spelers die hij om zich heen heeft? We zijn hier niet om het team of het systeem te verbeteren. We spelen hier alleen om te overleven en proberen om de resultaten niet zo lelijk over te laten komen. Alexis is de enige aanvaller die we hebben. We hebben geen buitenspelers, we hebben geen spitsen. Hij is de enige en die arme ziel doet zijn best. Je ziet aan hem dat hij meer wil. Natuurlijk kan hij niet blij zijn. Hij is er niet klaar voor om tweemaal op rij 90 en 85 minuten te spelen op de manier waarop hij gewerkt heeft.”

Manchester United versterkte zich met onder meer Fred en Diogo Dalot en wordt met spelers als Harry Maguire en Yerry Mina in verband gebracht. “Ik zou graag nog twee extra spelers willen hebben, maar ik denk niet dat ik er twee krijg. Ik denk dat één wél mogelijk is. Ik gaf de club een paar maanden geleden vijf namen op een lijst. En ik wacht erop of één van deze spelers haalbaar is. Als dat niet zo is, dan blijven we geloven in de spelers die we hebben.”

Het humeur van Mourinho werd er niet beter op toen de blessures aan bod kwamen. “Smalling, geen idee. Luke Shaw, geen idee. Nemanja Matic is onder het mes gegaan. Hij mist de start van het seizoen. Hij kwam geblesseerd terug van het WK en gedurende zijn vakantie is het probleem niet opgelost. Hij is naar Philadelphia gegaan om een specialist te bezoeken. Daar is hij meteen geopereerd om niet nog meer tijd te verliezen", besloot de Portugees.

Denk jij dat de tweede plaats in de Premier League het hoogst haalbare is voor Manchester United?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

''paul Pogba, Marouane Fellaini, Victor Lindelã¶f, Marcus Rashford, Jesse Lingard, Nemanja Matic, Antonio Valencia''

Als je middelmatige eenheidsworsten als Fellaini en Lindelof als waardige versterkingen ziet, dan heb je je standaarden voor wat United zou moeten zijn toch behoorlijk verlaagd.

Wat een lelijke sneren ook weer naar die andere spelers die hij opstelde vandaag. Ja, zo motiveer je de jeugd. Walgelijk figuur.

29 juli 2018 om 07:26

Fellaini en Lindelof zijn gewoon prima spelers, dat hebben ze dit WK ook weer aangetoond. Vooral Fellaini vind ik zo'n onderschatte kracht. Zijn antwoorden zijn typisch Mourinho, dat hoeft niets meer verbazingwekkends te zijn. Je kunt ook stellen dat de vragen wat dom zijn, je bent net afgedroogd terwijl 80% van je selectie er niet bij was en dan gaat de media heel verwonderlijk doen hoe dat nu toch kan.

29 juli 2018 om 07:33

Wat kan Fellaini behalve zo nu en dan een doelpunt maken door er fysiek in te kleunen? Genoeg betere spelers die ook een goal kunnen maken en voetballend meer toevoegen. Ja, met België ziet het er allemaal leuk uit, maar dan heb je Hazard, De Bruyne, Lukaku en nog meer van dat soort jongens om je heen.

29 juli 2018 om 09:12

Je noemt het zelf al... waar gaat voetbal om? Winnen en dus scoren. En wat doet die boom waar ik totaal geen fan van ben? Juist ja, scoren!

Dat het er niet uit ziet, is wat anders, maar hij in wel degelijk nuttig gebleken.

29 juli 2018 om 10:26

Ik vond Fellaini tegen Brazilië een van de betere op het veld. Het komt er bij Man U alleen niet altijd uit. Daarnaast helpt z’n verschijning denk ik ook niet, ziet er nogal lomp uit wat ie allemaal doet. Maar voetballen kan hij echt wel.

29 juli 2018 om 11:22

United is een grote club, het is de transferperiode. Natuutlijk willen journalisten wanneer er versterkingen komen. Dat Mourinho als een clown reageert is voor de journalisten slechts bonus.

29 juli 2018 om 14:53

Kijk he wat je zegt klopt tegen brazilie was hij mss de beste zelfs op het plein na courtois. Maar mourinho gebruikt hem deels verkeerd. Fellaini is een hele nuttige speler. Klaagt amper, had alle redenen om gratis te vertrekken, maar tekent alsnog bij. Chapeau voor fellaini, maar voor in een voetballende ploeg ga je niet naar utd. Alderweireld zou een nuttige maar hele dure aankoop zijn. Maguire ook nuttig maar heel duur

29 juli 2018 om 09:45

Fellaini heeft specifieke punten die een versterking kunnen zijn voor een team, dat zegt hij hier mee. Hij zegt niet dat ze hele goede spelers zijn. Door specifieke kwaliteiten kan een speler een versterking zijn voor een team, zodat bv andere spelers een ding kunnen doen .

29 juli 2018 om 10:38

Juist die spelers die jij afzet als eenheidsworsten heeft "onetrickpony" Mourninho nodig. Met dat soort grote, sterke spelers kan hij een muur opbouwen en afbraak voetbal spelen.

Het is niet alsof Liverpool niet met reserves speelt, maar Klopp is een echte trainer die, i.t.t. Mourinho, alles weet van het spelletje en naar oplossingen zoekt en niet naar excuses.

Hoe dan ook, die man is een narcist, een naar mens die niet denkt aan de gevoelens van anderen. Dat blijkt keer op keer wanneer hij vragen krijgt waartegen hij zich niet op voorhand kan wapenen. Natuurlijk zijn er legio spelers die met hem weglopen, maar dat zijn zijn topspelers die hij zeer bewust paait omdat hij er baat bij heeft. Hij is zeer intelligent, dit snapt hij heel goed.

Deze man kan helaas resultaat boeken omdat verdedigen makkelijker is dan aanvallen en er relatief weinig gescoord wordt in voetbal. In een sport als basketbal was hij nooit succesvol geweest. Ik vind hem een schande voor de sport.

29 juli 2018 om 11:11

Bij een ploeg als Belgie kan je niet echt spreken van afbraak voetbal en daar stonden ook twee middenvelders met specifieke eigenschappen die nodig waren voor die ploeg. Door Fellaini en Witzel , konden de voorhoede spelers hun spel spelen, wetende dat er achte hen een block stond.
Vaak denk men ten onrechte dat alleen goede voetballende spelers een versterking zijn voor een ploeg.
Het Nederlands elftal haalde de laatste successen ook met een extra blok op het middenveld. Er was veel commentaar op, maar oh wat waren er veel mensen trots op ons Oranje dat ze weer in de finale stonden.

29 juli 2018 om 13:40

Ik zeg het nog een keer, zoals ik dat vaker doe..

Mourinho.. rot toch een pokke eind op!

Deze man is een schande voor de club. Als manager/trainer ben jij verantwoordelijk voor om de spelers te motiveren, scherp te krijgen, te motiveren, het beste uit ze te halen. Maar vooral het gevoel te geven dat het alleen maar beter kan & zal moeten.
Maar meneer zit er inmiddels al een paar jaar & heeft geen begrip wat & hoe het er werkelijk aan toe gaat.

Het boeid mij echt niet wat hij tot dusver heeft gepresteerd. Wat hij nu doet is die jonge kerels demotiveren, de club een slechte naam bezorgen & dalijk verliest hij nog sterk houders of talenten die in de toekomst van waarde kunnen zijn voor de club.
Manchester United moet echt oppassen want deze man is gevaarlijk. Dat zagen bij Chelsea & Real op een gegeven moment ook & ik vind dat de hoge pieten voor de spelers moeten op komen.
Gewoon een schande, walgelijke figuur dat je bent!

Om coaches zoals Mourinho is het zo leuk als ze verliezen.... 😉

29 juli 2018 om 10:24

Inderdaad, wat een enge man.

Dit resultaat zegt inderdaad niet zoveel. Ik denk ook met twee volledige eerste elftallen dat Liverpool vrij makkelijk van United wint, ze hebben gewoon zoveel meer kwaliteit. En na al die heerlijke aankopen zal het verschil niet kleiner worden natuurlijk. Een creatieve middenvelder is voor United echt nog een prioriteit lijkt me.

29 juli 2018 om 07:48

Dat vrij makkelijk winnen hebben ze dan dondersgoed weten te verstoppen vorig seizoen...en dat terwijl ze iedereen wisten te overrompelen in eigen huis.

Er hangt toch altijd een negatieve vibe bij de clubs waar Mourinho zit de afgelopen jaren. Maar ook met de namen die hij heeft opgenoemd denk ik dat United nog wat aankopen nodig heeft. Volgens mij heeft Mourinho zijn magische touch een beetje verloren. Ik heb niet echt het idee dat United komend seizoen hoofdprijzen gaat pakken. Maar ik laat me graag verrassen.

29 juli 2018 om 07:45

Mag ik vragen waar al die negativiteit toch vandaan komt? Waarom vraagt niemand zich af waarom Klopp Mourinho nog geen enkele keer verslagen heeft, als het er toe doet tussen deze teams?

Het is zo wanhopig aan het worden dat men hier zelfs adhv oefenwedstrijden conclusies wil trekken.
Hij heeft vorig seizoen de beste United prestatie sinds Ferguson neergezet. Maar blijkbaar gaat het allemaal bergafwaarts?

Klopp heeft op die cl finale van vorig jaar na, nog letterlijk niks bereikt met Liverpool.

29 juli 2018 om 08:54

Beste prestatie sinds SAF, dat is niet moeilijk.

29 juli 2018 om 08:58

@moniqueverschoor: Ik vraag me vooral af waar jij je reactie op baseerd. Maar weinig coaches hebben zo'n goede track record versus Mourinho. (http://www.skysports.com/football/news/11661/1072... Sinds beide heren bij de huidige clubs coachen hebben ze elkaar 4x ontmoet, waarvan 3x gelijk en 1x winst voor Man U. De suggestie wekken dat Klopp niet van Mourinho wint als het er toe doet is dan onzin. Klopp verloor slechts 2x (1x PL afgelopen seizoen en 1x in poulefase CL toen Borussia al geplaatst was voor de volgende ronde) en won 3x. Kortom, waar heb jij het over?!?!

Wat betreft prijzen heb je helemaal gelijk. Dat zal dit jaar ook pittig worden. Persoonlijk verwacht ik niet dat Mourinho echt trots zal zijn op zijn track record bij Manchester United. Uiteindelijk zijn de EL, community shield en de League cup voor deze teams ook slechts troostprijzen. Met concurrenten als Chelsea, onder de hoede van een meer een voetbal filosofie gelovende Sarri, en de voetballende ploegen City en Tottenham Hotspur steekt Manchester United flets af. Het zal weer een flinke strijd worden in de verschillende competities.

29 juli 2018 om 09:35

Monique; volg je het voetbal niet? Of heb je de antwoorden op je vraag gemist de laatste jaren?
De negativiteit; nul initiatief in het voetbal ondanks de ene na de andere dure aankoop. Mourinho hanteert nog steeds de slachtofferrol, ik kan me niet heugen dat hij de hand in eigen boezem stak, valt zn spelers nog steeds openlijk af, hanteert een speelstijl die al lang niet meer dominant is, deelt daar waar mogelijk de ene na de andere sneer uit naar collega’s, lijkt meer met zn eigen carriere bezig dan met de toekomst van zn werkgever...

29 juli 2018 om 10:30

Op de CL finale na.. finale CL is 1 vd mooiste dingen die je kan bereiken.

29 juli 2018 om 10:30

Klopp heeft het seizoen dat ie aangesteld werd ook de EL finale bereikt door in de halve finale of kwart finale United helemaal kapot te spelen..

29 juli 2018 om 11:13

Beste Monique,

Liverpool heeft gewoon een hele slechte keeper en United en andere door Mourinho gecoachte teams zijn dodelijk in de counter.
Daarnaast heeft Mourinho het verdedigend altijd wel voor elkaar, waardoor je als tegenstand heel goed moet zijn om door de muur heen te breken.
Mourinho speelt met zijn teams nooit mooi voetbal tenzij het een walk-over is, maar meestal op resultaat.
Daarom zijn de meeste voetballiefhebbers geen fan van Mourinho.

Edit: Ook zijn optredens in de pers maken hem onuitstaanbaar.
Van het zoals nu afbranden van zijn selectie tot iemand er specifiek uitpikken.

29 juli 2018 om 07:46

Die negatieve vibe wordt voor mijn gevoel ook erg gecreërd door alle haat en afgunst van buiten af. Mij kan het voetbal van Mourinho ook niet bepaald bekoren, maar al die overdreven negatieve reacties vind ik altijd zo overdreven.

29 juli 2018 om 08:21

@dejan

Klopt daar ben ik het met je eens. Ik heb het vaak genoeg nog voor Mourinho 'opgenomen'. Ik vind het sommige kritieken overdreven, maar ergens doet hij het ook zelf.

Ik heb toch het idee dat Mourinho tijdens en na zijn Real Madrid een andere man is geworden (puur zoals we hem kennen in de voetballerij, hij zal vast nog steeds een fantastische persoon zijn buiten voetbal etc). Ik merkte dat ook al in zijn laatste seizoen bij Chelsea. Ik constateer dat eigenlijk al een aantal jaren.

Ik weet dat Mourinho al bij zijn eerste periode bij Chelsea tot aan Inter niet de meest geliefde persoon was door iedereen, maar het was you love him or hate him. Ik vond hem een genie en zijn arrogantie vond ik ook wel grappig. Hij werd vaak opgehemeld door jongens als Drogba, Lampard, Terry, Sneijder en Materazzi die moest huilen toen hij vertrok. Ik heb een gevoel dat Mourinho niet meer zo een impact heeft.

29 juli 2018 om 08:35

Manchester United hoort nou eenmaal bij de rijkste en grootste clubs van Europa. Dan mag je toch verwachten dat je jaarlijks meedoet om alle prijzen, maar toch zullen ze ook dit jaar geen kampioen worden en ook geen CL winnen. Het zal wel weer verschrikkelijk negatief voetbal worden, en als dan ook nog eens een trainer hebt die altijd zo geagiteerd loopt te raaskallen en maar ruzie zoekt met andere trainers, dan roep je die haat en afgunst ook wel een beetje op jezelf af.

29 juli 2018 om 08:40

@michel daniel

Liverpool hoort ook bij de rijksten en grootste clubs van Europa, maar die hebben de afgelopen jaren niet eens prijzen gewonnen. Daar hoor ik mensen amper over. Manchester United is na de Ferguson tijdperk een hele andere club geworden. En ondanks ik United verre van geweldig vind, vind ik dat Mourinho het al veeeel beter doet dan Moyes en van Gaal.

29 juli 2018 om 09:55

Dat Liverpool geen prijzen heeft gewonnen klopt dan misschien wel (hoewel een CL finale toch een prestatie is) , maar verder gaan ze, vooral sinds Klopp er de trainer is, in een opwaartse lijn richting de top. En dat doen ze met goed beleid en positief voetbal.
Manchester daarentegen speelt onder Mourinho anti-voetbal en het beleid is onnavolgbaar.
Daarbij is Manchester toch echt nog een stuk rijker dan Liverpool.

29 juli 2018 om 11:28

Het heeft niets met afgunst te maken. Mourinho is gewoon een eikel. Althans dat is zijn persona naar de media. Dat daar een tactiek achter schuilt of niet, dat weet ik niet, maar Mourinho is een polariserend mannetje. Je houdt van hem of haat hem. Dat doet hij gewoon zelf.

Nu hij wat minder succes behaalt, wordt het alleen een beetje treurig.

29 juli 2018 om 08:25

@dutch_cfc: Deze man is na zijn eerste succesvolle periode bij Porto gaan geloven dat hij heel bijzonder is. Daarna heeft hij weinig magie getoond, maar aan de hand van zijn ononverwinnelijke uitstraling en "realistische" voetbal is de prijzenkast nog verder gevuld. In de tussentijd zijn er nog vele andere coaches die met gelijkwaardige tactieck successen hebben behaald. Deschamps is ook een voorbeeld hoe je voetbal toernooien kan winnen door zo min mogelijk te voetballen met een overdaad aan kwaliteit tot zijn beschikking.

De onoverwinnelijke glans is inmiddels dof geworden, en dan wordt het geroep en gesneer van Mourinho al heel snel zielig. Gelukkig zijn er coaches als Rijkaard, Klopp en Guardiola die de wereld voetbal geven. Uiteindelijk vervagen prijzen, maar mooie elftallen en wedstrijden blijven in onze herinnering vereeuwigd.

29 juli 2018 om 08:32

Love him or hate him maar bijzonder is deze man zeker wel geweest gedurende jaren. Heeft in zijn eerste jaar bij Chelsea direct 95 punten gehaald. Alleen Guardiola heeft afgelopen seizoen beter gedaan. Er zijn maar weinig managers die zo succesvol zijn geweest als Mourinho. Bij Chelsea wordt hij gezien als een legende, bij Inter is hij een legende met zijn treble. Je doet Mourinho daarmee onwijs te kort. Alsof men over 50 jaar Mourinho vergeet maar het gaat hebben over Rijkaard als coach....

29 juli 2018 om 08:43

Wel over Guardiola als coach

29 juli 2018 om 09:20

@dutch_cfc: Ik denk toch dat weinig voetballiefhebbers ooit zijn team uit 2006 met o.a. Ronaldinho, Eto'o, Deco, Xavi en een beginnende Messi zullen vergeten. Het mazzelende Inter in 2010 met Sneijder, wederom Eto'o, Cambiasso, Zanetti en Milito tekent daar schril tegen af. Datzelfde geld voor zijn andere ploegen.

29 juli 2018 om 10:00

@jappano

Ga we nou serieus een discussie starten over Mourinho's legacy versus Rijkaard's als trainers? Ik weet dat jij het niet zo op Mourinho hebt, maar enig vorm van objectiviteit is toch ver te zoeken in jouw reactie. Het is overigens ook jouw interpretaties als je denkt dat men het niet over Mourinho zal hebben. Zoals ik al zei, hij is al een legende bij Chelsea en Inter voor zijn prestaties. Mourinho behoort ook tot een van de beste managers van de PL aller tijden. Wenger, Ferguson, Mourinho, Guardiola, Van Gaal etc, dat zijn managers waar je het over 50 jaar over hebt, niet Frank Rijkaard.

En je hebt het over een mazzelende Inter? Je praat alsof dat team in 2010 uit koekenbakkers bestond. Dat was een onwijs sterke Inter. Maicon, Samuel, Julio Cesar, Stankovic, Thiago Motta allemaal klasse spelers onder Mourinho. Buiten die 1-0 verliest tegen Barcelona in Camp Nou 2010, was geen enkele tegenstander sterker dan Inter dat jaar.

29 juli 2018 om 10:25

Ik hoop dat je zelf nu ziet hoe dit forum in elkaar steekt. Voor echte discussies over voetbal kun je hier niet zijn. Hier is het vooral de ene fanboy tegen de andere. Al moet ik wel zeggen dat deze meneer wel een een hele extreme vorm vertoont, door doodleuk te beginnen over Rijkaard...

29 juli 2018 om 11:20

Rijkaard als trainer?
Bedoelen jullie niet Henk ten Cate die deed al het echte werk daar bij Barcelona.
Rijkaard mag echt blij wezen dat hij een jonge Messi had en andere grootheden die eromheen speelden.
Rijkaard heeft het daarna en daarvoor nooit laten zien om dit vak te beheersen.
Zegt toch al genoeg dat hij er zo lang uit is.

29 juli 2018 om 11:33

Monique, je kan hier prima discussies over voetbal voeren. Dat jij je nu vervelend voelt omdat je geen antwoord hebt op sommige gestelde argumenten doet niets af aan het feit dat je kan discussiëren.

29 juli 2018 om 11:35

Monique, een beetje vreemd dat jij zegt dat je hier niet discussiëren als je zelf continu ongestelde reacties plaatst als iemand kritisch is op iets dat met Utd te maken heeft.

1 augustus 2018 om 01:57

@durch_cfc: Je hebt helemaal gelijk wat betreft de grootsheid van Mourinho in het aantal prijzen kwantitatief. Ik ben van mening dat hij echter weinig heeft bijgedragen aan de aantrekkelijkheid van het voetbal, daar mag en kan je anders over denken. Ook ga ik niet beweren dat Rijkaard dat overigens wel heeft gedaan, al leek zijn laissez faire aanpak wel een bijzonder mooi voetbalshow zien bij tijd en wijlen. Wat zijn prijzen betreft snap ik wel dat veel clubfans hem dankbaar zijn. Als voetbalfan ben ik dat echter niet, als dat mij minder objectief maakt dan so be it. Maar jij wekt ook niet bepaald een objectieve mening te hebben in deze.

Ja, Inter had toen zeker een elftal vol van kwaliteit, met een aantal fantastische individuen en een magisch jaar van Milito, maar overleefde de wedstrijd in Camp Nou wel met enorm geknepen billen. Daarnaast is mijn definitie van sterker ook wel wat afwijkend van jouw definitie. Ze hadden inderdaad niet meer wedstrijden verloren, maar dat is niet hetzelfde als ze waren alle andere wedstrijden sterker..

29 juli 2018 om 10:43

Mourinho heeft zich gewoon vertilt aan United. De concurrentie is te groot in de Premier League, andere clubs hebben betere spelers en betere trainers, en topspelers zijn te duur geworden dat zelfs de rijkste club ter wereld niet meer in 3-4 transferperiodes een topteam kan kopen, waarmee hij de titel kan pakken.

En na een paar nederlagen zien wij het ware gezicht van de mens Mourinho.

paul Pogba, Marouane Fellaini, Victor Lindelã¶f, Marcus Rashford, Jesse Lingard, Nemanja Matic, Antonio Valencia''
Deze waren allemaal wissel spelers, opgevenmoment belande zelfs pogba op de bank!
En nu zijn het directe versterkingen, pogba is een van de beste middenvelders van de wereld en hij komt op de bank terecht onder Mourinho!
Snap niet waarom spelers nog überhaupt voor hem wil spelen.
Liverpool had ook met een B elftal gespeeld het zijn oefenduels kom op man wat naar mannetje is dat!

Lekker atwoord van Mourinho. Geeft een zeer goed gevoel aan die spelers die er nu staan! Die jongens weten nu ook gelijk dat ze, met Mourinho, op niet te veel toekomst bij Man Utd moeten rekenen. Die man wordt erger met het seizoen, hij moet misschien echt is aan stoppen denken, want zijn periode lijkt mij gewoon voorbij!

Mourinho geen fan dus van dit soort tourwedstrijden. Hoop wel dat iemand als Pereira en Chong zich wel genoeg hebben laten zien om onderdeel te worden van het eerste, maar als ik deze woorden hoor, acht ik de kans heel klein.

29 juli 2018 om 09:06

Chong niet lijkt me. Die moet simpelweg nog groeien en is fysiek zeker nog niet klaar. Als Pereira geen kans krijgt dit seizoen dan zou het een regelrechte schande zijn.

Verder zegt deze wedstrijd 0,0. Dat United een quotering van 4.35 had om te winnen zegt al wel voldoende over het verschil qua wedstrijdselecties.

Het meest nieuwswaardige is dat Matic er dus uit ligt. Dat is zeer onfortuinlijk. Herrera laat vooralsnog echt weinig zien op de tour en een echt andere waardige vervanger hebben we niet, dus zal het wel op Fellaini neer komen mits hij tijdig wedstrijdfit is.

Oh man hier vreest elke united van voor. Het derde seizoen, het befaamde meltdown season van mourinho. We hopen dat het onzin is. In zijn 2e seizoen wordt hij altijd kampioen en dat kwam nu ook niet uit. Alles wat hij hier noemt is zijn eigen schuld, hij is de manager van dit team! Als hij het einde van het seizoen niet haalt moet United doen wat ze zes jaar geleden al hadden moeten doen: een director of football aanstellen voor de lange termijn.

Lekker dan als je voor kind uitgemaakt wordt. Mourinho is je vriend als het goed gaat, zodra hij zelf onder vuur komt is de rest de klos. Misselijke man, dit kun je zo niet verkopen

Wat zijn het dan externe huurlingen van een uitzendbureau. Leuk hoor als je hoopt ooit aan te schuiven bij het eerste. Wederom United wordt weer niet kampioen of winnen de CL.

Mourinho gaat zijn derde seizoen in bij een club, dat wordt genieten! Helemaal als hij niet eens genoeg spelers heeft voor een basiself die in zijn ogen sterk genoeg is, terwijl hij toch al meerdere transferperiodes de kans heeft gehad hier wel voor te zorgen. Ik kon al niet wachten op het nieuwe seizoen, nu helemaal niet meer

29 juli 2018 om 10:28

Krijg vooral geen hoop. Wenger of Emery, arsenal blijft Mourinho s speeltje.

29 juli 2018 om 11:08

En dan krijg je dus automatisch ook dit soort opmerkingen van zijn fans, het wordt genieten geblazen.

29 juli 2018 om 12:03

Je vraagt er ook wel zelf om, dus moet je niet zo verwonderd zijn dat er mensen op je reageren. Het is je wel gegund dat je als Arsenal-fan eindelijk nog eens kan genieten, zij het dan met het falen van een andere club/manager. Van eigen succes valt er helaas weinig te vieren.

29 juli 2018 om 12:46

Ik ben alles behalve verwonderd. Het is typerend dat er in een topic over Utd meteen naar mijn club verwezen moet worden als ik iets meld. Jij doet exact hetzelfde. Ik vind het wel schattig.

29 juli 2018 om 16:56

Bwah, Levski heeft altijd wel een hoopje zout als het om Arsenal gaat

Het gejank is weer begonnen. Wat word ik moe van die man. Leuk ook voor die jongens om te horen dat hun manager dit over ze zegt.

Zo jammer om zo'n mooie club te zien afglijden. Waar United voorheen goede en doordachte aankopen deed. Koopt het nu maar raak en staat er nog steeds geen fatsoenlijk elftal. Dat Mourinho aangeeft dat zijn elftal niet compleet is heeft hij wel een punt maar om dan de rest af te vallen gaar weer veel te ver. Is ook niet fair voor de jeugd. Die moet je juist beschermen.

Moet je kijken wat er op het veld stond. Die mannen doen in Nederland mee om de titel ik snap dat je de sterren mist echter wist je dit al toen je de oefenperiode ging plannen. Maar zelfde liedje met hem, als hij wint is hij die het goed doet en bij verlies doen de spelers het. Overal negatieve vive, toeval bestaat niet

Mourinho heeft een punt als het gaat om spelers die door het WK nog niet zijn aangehaakt. Aan de andere kant laat dit zien dat ManU in de breedte echt niet zo sterk is. Dat een vermogende club als Manchester dit niet op orde heeft getuigd wat mij betreft toch een beetje van een gebrek aan visie. Met zo’n chaotische voorbereiding kan het niet anders dat ze in het begin van het seizoen al tegen de nodige zeperds aan zullen lopen.

Past echt bij Man U getuige zijn opmerkingen over jeugdspelers...not

Als ik Mourinho goed volg had hij 4 volwassen spelers ter beschikking.
Vervolgens noemt hij een aantal spelers op die terug van het WK komen of geblesseerd zijn.
Mijn conclusie: hij zegt dat hij zo'n 12 a 14 spelers en daarnaast een kleuterklas heeft.
Zoals ik al vaker propageer: laat die clown zich nu eens met zijn eigen team gaan bezighouden.
Zijn resultaten zijn slecht en zijn voetbal hopeloos.

Het zou me niets verbazen als Mourinho liever niet aan die International Champions Cup had meegedaan zo vlak na het WK. Als je zoveel jeugd opstelt speel je liever toch een paar wedstrijdjes tegen lokale clubs om conditie op te bouwen en wanneer iedereen er weer bij is twee of drie wedstrijden tegen degelijke tegenstanders om je te testen.

Haha als je zo slecht tegen je verlies kan. Wat je eigenlijk weet wat gaat gebeuren als je een jeugdelftal het veld in gaat sturen tegen Liverpool. Dan moet je maar gewoon een redelijke opstelling neerzetten. Uiteindelijk is dat ook jouw team hoe je het ook went of keert

Dit is niet ons team of selectie. Tuurlijk Mourinho het zijn allemaal spelers van United. Wat doet hij laag naar die jongens die meegedaan hebben. Bah engerd. Al die andere clubs doen toch hetzelfde Psg Bayern enz maar meneer laat weer van zich horen.

Zo kan je als coach ook reageren ;.):
“Ik weet niet wat de ernst van de blessure is. Ik was niet in de kleedkamer”, reageerde manager Josep Guardiola. "het was zijn enkel. We zullen het zien, wellicht is het niets. Of ik me zorgen maak? Ik maak me over heel veel dingen zorgen. Over geblesseerde spelers, over spelers waar ik nog niet over kan beschikken, maar ik ben ook ontzettend tevreden over wat alle spelers tijdens deze tournee hebben gedaan.”

Bayern stond halverwege de eerste helft met 2-0 voor tegen een jeugdig Manchester City, dat na de invalbeurt van Bernardo Silva voor Mahrez de rug rechtte en voor de ommekeer zorgde: 2-3. De landskampioen, die zonder de WK-gangers in de Verenigde Staten verbleef, verloor eerder van Borussia Dortmund en Liverpool. “We hebben onze fouten uit de voorgaande duels geanalyseerd en we speelden vandaag stukken beter. We startten heel goed aan de wedstrijd en hadden veel kansen. We bleven maar gaan en ik ben tevreden.”

“We zijn hier met veel jonge en nieuwe spelers heengekomen. Dit is goed voor hun toekomst. Het helpt hen om het spel te begrijpen. Ik zie mijn spelers graag voor hun teamgenoten vechten en als een bescheiden team spelen. Je kunt je niet voorstellen hoe ik deze twee weken van deze spelers heb genoten. De jonge spelers zijn hongerig. Ze openen hun ogen en luisteren omdat ze nog heel hun loopbaan voor zich hebben. Ik wil ze graag bedanken.”

Een normale coach had gezegd dat hij met blessuregevallen kampt en spelers die door het WK nu nog vakantie hebben.
Deze selectie bestaat nu uit jeugdspelers en spelers die niet op het WK waren zoals Bailly, Sanchez, Mata, Fred, Herrera en Darmian.
Hiervan is Darmian mogelijk op de weg naar de uitgang en blijven er dus 5 namen over waarvan Fred nog moet wennen en Mata en Herrera mogelijk geen vaste basisplek hebben.
Dan vind ik 1-4 verliezen van Liverpool met een niet fitte Bailly en veel jeugdspelers niet eens zo slecht.

Wat ben ik blij als Mourinho vertrekt. Ik heb altijd een zwak voor Manchester United gehad, maar enkel omdat Mourinho de coach is, is de gun-factor bij mij afwezig. Ook komt zijn reactie nogal kleinerend over naar de jonge talenten. Hij moet er voor zorgen dat jonge spelers ook renderen. We praten hier niet over een paar simpele jeugdspelers, maar over toptalenten en jongens met een flink potentieel. Het is de jeugdopleiding van Manchester United, niet die van een club uit de Keuken Kampioen Divisie.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren