Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mohamed Ihattaren van PSV-training gestuurd na terugkeer van Oranje

Laatste update:

Mohamed Ihattaren moest zondag bij de start van het nieuwe Eredivisie-seizoen genoegen nemen met een plek op de bank. PSV-trainer Roger Schmidt gaf voorafgaand aan het duel met FC Groningen aan dat de middenvelder in de basis ontbrak omdat diens houding op de training op het veld hem niet beviel. Na afloop van de 1-3 overwinning blijkt dat Ihattaren zelfs van de training is gestuurd, zo meldt Algemeen Dagblad-journalist Maarten Wijffels.

Schmidt was niet tevreden met wat Ihattaren liet zien op de training. De achttienjarige middenvelder zat vorige week voor het eerst bij de definitieve selectie van het Nederlands elftal en bij zijn terugkeer op De Herdgang maakte hij op de training geen goede indruk. “Ihattaren was van de training gestuurd. Ongemotiveerd trainen na terugkeer van Oranje. Nu gaat-ie invallen en mag hij het laten zien”, schrijft Wijffels op Twitter.

"Hij heeft na de interlandperiode niet op de manier getraind zoals hij kan. Dat heb ik hem ook gezegd. Het is goed dat hij dat zelf ook ziet”, zei Schmidt zondag voor de wedstrijd voor de camera van FOX Sports. De trainer benadrukte dat Ihattaren nog altijd voorkomt in zijn plannen. "Voor mij is het belangrijk dat een speler dan met een goede reactie komt. Dat heeft Mo gedaan. Ik hoop dat hij er vandaan nog in komt en het antwoord op het veld geeft. Ik wil hem helpen, helpen om hem verder te laten ontwikkelen.”

Bij PSV stonden Ryan Thomas en Pablo Rosario op het middenveld, terwijl aan de buitenkanten Mauro Júnior en Cody Gakpo stonden opgesteld. Twintig minuten voor tijd kwam Ihattaren binnen de lijnen als vervanger van Mauro Júnior. PSV stond toen met 1-2 voor door goals van Gakpo en Donyell Malen, die in de slotfase nog een strafschop onbenut liet. Vlak voor tijd bepaalde Gakpo de eindstand op 1-3.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Begint t nu al?! Als hij zo doorgaat komt het niet goed met die gozer

13 september 2020 om 19:43

Heeft zelf al gezegd dat terecht was..weet nu weer waar ie staat en er nog lang niet is...heb hem vandaag tot ie inviel ook niet gemist

13 september 2020 om 19:55

Er worden zo vaak spelers van de training gestuurd🤦‍♂️ heel bijzonder he?

13 september 2020 om 20:09

Ik denk dat er maar zelden iemand van een training bij een profclub wordt gestuurd vanwege een gebrek aan inzet.

13 september 2020 om 20:13

Inderdaad dat denk je

Ach ja, niks mis mee dat ie met beide benen op de grond is gezet. Wordt ie alleen maar beter van. Nu zal hij zich in ieder geval weer moeten laten zien

Ach Roger heeft z’n grenzen laten zien, klaar nu en door!

Dan maak je het toch wel redelijk bont, om zo slecht te trainen dat je zelfs wordt weggestuurd. Laten we hopen dat dit geen luie klier is, want we kunnen wel een goed toptalent gebruiken bij Oranje.

13 september 2020 om 19:33

dat zegt ook niet altijd wat natuurlijk. zo een Frank De Boer bv werd al helemaal gek toen Kishna een warming up niet beleefde alsof hij net de winnende in de finale van de CL had gemaakt. ook niet elke speler is een trainingsbeest natuurlijk. ik vind het belangrijker wat je op het veld laat zien op het moment dat er punten te halen vallen

13 september 2020 om 19:41

een vedette kan daar mee wegkomen japie. maar een vedette heeft het al lang en breed laten zien. Mohammed nog niet, dan dien je je niet zo te gedragen. Maar misschien overdrijft schmidt ook wel, ik weet het niet. Was er niet bij

13 september 2020 om 19:45

@bf1994 klopt idd, voor mij is het ook gissen. er zijn genoeg spelers die de kantjes eraf lopen maar er zijn ook genoeg coaches die de training overdrijven of die een speler niet mogen. we zullen de aankomende tijd gaan zien hoe dat allemaal loopt

13 september 2020 om 19:54

Hij was ook wat te zwaar aan het begin van de voorbereiding dan kom je dus al wat minder over op de nieuwe trainerAls hij zich nu gaat bewijzen zal hij gewoon in de basis staan

De verhalen over die jongen waren er laatst al, dit zijn geen goede tekenen. Gaat hem niet worden zo, als je dat nu al hebt. Iedereen maar roepen om ihatarren bij oranje, maar dat verdiende hij dus ook niet. Ongelofelijk ook als je na zo'n seizoen als psv vorig jaar had er nu al met de pet naar gooit.

13 september 2020 om 19:50

Mo liet in sommige wedstrijden zien aardig wat talent te bezitten. Zeker voor een speler op zijn leeftijd. Denk dat zijn snelle selectie voor Oranje ook te maken had met het Ziyech gebeuren. Knvb wilt natuurlijk niet dat dat weer gebeurt.

14 september 2020 om 11:54

Pff Mo heeft vorig 1000x meer laten zien dan een schuurs.. Zijn selectie is zeker terecht, had hem ook ingebracht tegen italie, waar we zijn creativiteit zo hard nodig hadden.

13 september 2020 om 19:52

Ach hij heeft zelf ook al toegegeven dat het terecht was en ervan heeft geleerd. Maakte ook een gemotiveerde en getergde indruk met z'n invalbeurt

Ik wacht al op de reacties over mentaliteit etc.
Vergeet niet dat deze jongen op zeer zeer jonge leeftijd zijn vader is verloren waar hij heel close mee was en alles deelde.
Het is een uitzonderlijk talent en zit misschien wel een beetje in tweestrijd met zichzelf ondanks zijn keuze.
Hopelijk komt het goed en komt hij terug met zijn beide voetjes op de vloer, de groene vloer waar hij regelmatig fabelachtige dingen heeft laten zien en dat op zo'n jonge leeftijd.

13 september 2020 om 19:42

Ik heb speciaal ingelogd om op jouw reactie te reageren.. precies wat je zegt klopt, jonge kerel die zijn vader is verloren.. doet meer met een mens dan je zou verwachten, heb namelijk hetzefde meegemaakt..

13 september 2020 om 20:15

Komt ook wel goed met hem hoor, weet ik zeker. Naast het grote verlies van zijn vader was hij vorig seizoen een van de weinige lichtpuntjes bij PSV en werd hij compleet de hemel in geprezen. Nu zit het even tegen en hij komt op mij over als een gast die slim genoeg is om het goed op te pakken. Heb nog steeds het volledige vertrouwen in Mo.

"hij heeft na de interlandperiode niet op de manier getraind zoals hij kan." lekker vaag omschreven. wat houdt dit dan precies in?

13 september 2020 om 19:35

Volgens mij is dit niet zo heel moeilijk hoor. Hij heeft gewoon niet genoeg z'n best gedaan, ongemotiveerd

13 september 2020 om 20:30

En wat was de reden dat hij zijn best niet deed? Juist er speelt meer! Louis zou zeggen het is niet alleen een jongen die een bal van a naar b verplaatst!

Goede inzet, zo is direct duidelijk wat je van de trainer kan verwachten en wat de trainer van de spelers verwacht.

Geen verassing, zagen we zelfs al op de eerste training van dit seizoen. Hoop dat hij het snel oppikt

Als dit werkelijk de houding was van Ihattaren, dan is dit een terechte actie van Schmidt. Nu komt het er op aan voor Ihattaren. Bewaard hij het geduld en leert hij hiervan of wordt ie boos en verongelijkt en weigerd hij bij te tekenen..... de tijd zal het snel leren. Talent heeft hij ontegenzeggelijk, maar alleen daarmee red je het niet. Hopelijk ziet hij én Raiola dat ook in. De makkelijke weg is nu een andere club zoeken, maar het beste boor zijn carrière is nu terugknokken bij PSV.

Het is wel lekker dat het zo goed liep met zijn vervangers. Ihattaren zou echt beter moeten spelen en minder egoïstisch moeten worden als hij in de basis wil staan. Als Ihattaren dit positief oppakt wordt hij er alleen maar beter van.

De jongen is 18. Opgehemeld, veel meegemaakt. Schmidt maakt hem mentaal beter. Dit gaat zich uitbetalen.

Hopelijk dat het slechts een incident is en hij zich snel herpakt. Een terugslag in vorm zoals elk talent dat wel heeft en een trainer dat toch andere plannen met hem heeft dan zijn voorgangers. Het kan lastig zijn en wennen, maar je moet er wel doorheen komen. Schmidt gaat voorlopig niet weg, dus dan kun je je maar beter aanpassen, hetgeen voor je carriere toch ook gewoon positief kan zijn dat je veelzijdiger wordt.

Oh, oh wat maken mensen er allemaal weer een thema van. Stelletje sensatie zoekers in Nederland, ze gaven bij Fox Sport aan dat hij het al had ingezien dat hij fout bezig was en slecht gedrag heeft vertoont. Die jongen is niet lang 18 en komt uit een zware periode. Kan gebeuren, Schmidt lijkt me wel capabel genoeg om met dit soort jongens om te gaan.

Tsja.. Bakkali, Labyad, Ihattaren. Het barst altijd van het talent, maar bij het minste of geringste komt er altijd een houding boven drijven waarbij ze weinig van een trainer meer menen te hoeven dulden. Toch lastig om een dergelijk patroon te doorbreken als clubs zijnde, niet alleen bij PSV gebeurt dit.

Als hij niet lekker in zijn vel zit in Eindhoven en regelmatig op de bank komt te zitten omdat de klik met Schmidt er niet is , zie ik Overmars nog wel een lijntje uitgooien Zou een goede vervanger zijn van Zyech en vd Beek.

14 september 2020 om 11:58

Zo zie je maar hoe de wens de vader van de gedachte is

Als je 18 bent en de wereld aan je voeten hebt kan het weleens zijn dat de focus soms ver te zoeken is. Laten we toch hopen dat hij snel weer laat zijn waarom hij in de basis hoort.aan PSV zal het iig niet liggen. Prachtige club waar in het verleden ook zoveel wereldtoppers hebben gespeeld; Ronaldo, Romario, Rvn, Robben, van Bommel Etc....

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren