Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Mocht Barcelona winnen, dan giert de angst Real Madrid door het lijf'

Laatste update:

Fernando Morientes denkt dat Real Madrid zich zaterdagavond geen nederlaag kan permitteren in El Clásico. De Madrilenen staan voorafgaand aan de kraker vier punten voor op Barcelona en bij verlies in Camp Nou zou er nog steeds een kleine voorsprong staan, maar het psychologische aspect weegt volgens oud-spits Morientes wat zwaarder in dezen.

/

“Mocht Barcelona winnen, dan giert de angst Real Madrid door het lijf”, voorspelt de 36-jarige oud-aanvaller in Cadena COPE. “Dan heeft Real de ruime voorsprong van tien punten immers gereduceerd zien worden tot slechts een punt, dat is dramatisch. Het psychologische facet zal de doorslag geven in de wedstrijd. Madrid kan niet op een gelijkspel mikken, ze moeten aanvallen en het spel spelen dat ze kennen.”

“Mocht de wedstrijd moeilijk worden”, stelt Morientes, “pas dan kunnen ze gaan denken aan een gelijkspel. Maar daar is weer erg veel risico aan verbonden, door alleen nog maar te denken aan verdedigen tegen een team als Barcelona.” Morientes kwam van 1997 tot 2005 uit voor Real Madrid, maar was niet erg trefzeker in Clásicos; vijf keer. In al zijn jaren maakte hij 72 goals voor Real.

Mocht Barcelona winnen, dan giert de angst Real Madrid door het lijf

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Morientes heeft hier wel gelijk. Punt is, wanneer Real verliest, blijft men bovenaan staan. Ik denk dat de wedstrijd van woensdag ook cruciaal zal worden voor het moraal van de Madrilenen. Overleven ze die, dan komt het wel goed met Madrid ben ik bang. Maar wanneer Bayern zegeviert, kan het nog wel is leuk worden.

21 april 2012 om 12:02

Bayern? Daar spelen we woensdag pas tegen hoor.

21 april 2012 om 12:18

dat zegt hij toch ook?

''ik denk dat de wedstrijd van woensdag ook cruciaal zal worden voor het moraal van de Madrilenen.''

en wie is we? ik denk ze.

21 april 2012 om 12:48

Nee, als officiële socio mag ik we zeggen. Ik mag zelfs mee bepalen wie de nieuwe voorzitter wordt als ik mijn stem uitbreng in Madrid. dus ssssssssssssssshhht

21 april 2012 om 17:52

Stoere boy hoor!

Iig Morientes heeft helemaal gelijk. Verwacht vanavond een winst voor Barcelona of een gelijkspel, ik zie Madrid niet winnen in het Camp Nou. Dan is het verschil nog max 3 punten en dan moet Real nog een keer verliezen en Barca alles winnen. In principe moeten er geen problemen zijn voor Real om kampioen te worden.

Barça wint deze wedstrijd en de strijd staat weer open. Ik hoop oprecht dat Real dit jaar geen enkele prijs pakt. Wat is die club toch verschrikkelijk ver afgezakt. Zullen vandaag ook wel weer flink om zich heen schoppen om vervolgens bij de bond te klagen over de scheidsrechter en te vermelden hoe erg ze wel niet benadeeld zijn, terwijl Pepe weer 2 mensen bijna de carrière heeft ontnomen.

Ik hoop op een herhaling van de recente 5-0. Messi zal daarbij belangrijk worden. Die moet op z'n best zijn vandaag en niet zoals tegen Chelsea. Heb er alle vertrouwen in.

21 april 2012 om 16:41

Inderdaad ja. Van het koningklijke is weinig over. Ordinaire schopploeg. Het lijken wel beesten af en toe (in de negatieve zin van het woord). Vandaag hoop ik weer dat Azulgrana zal winnen en het voetbal zal overwinnen. Dit jaar wordt het lastig voor Barca om de PD nog te winnen, want 1 punt moet in principe genoeg zijn voor Real, al zal het psychologische aspect inderdaad gaan spelen. Ik hoop ook op een herhaling van die 5-0 dan zal ik de komende dagen nog lachend eraan terug denken. Visca el Barca !

21 april 2012 om 22:29

''barca Heeft gewonnen'' Jha he ?? Kom op ! En wat is nu jou excuus ?? man wat ben ik benieuwd ???

22 april 2012 om 08:42

Ik voel me vereerd dat je me reactie hebt onthouden en dat je na de wedstrijd even bij mij je gelijk wil halen. Een heel klein beetje kansloos is het wel, maar daar zal je je redenen voor hebben.

Real heeft fair gewonnen en voor de wedstrijd van gisteren kan ik alleen maar respect hebben. Real heeft verdiend gewonnen en het kampioenschap is, op basis van deze wedstrijd, terecht. Gefeliciteerd.

Barca wint en gaat Madrid tot een punt naderen vanavond !!

Heerlijke wedstrijd vanavond waar ik hoop dat het theater, de toneel stukjes , het kaarten aannaaien en die walgelijke overtredingen niet op de voorgrond treden.
Maar gewoon een super spannende wedstrijd met heel veel goals!

21 april 2012 om 10:19

Ik weet zeker dat we genoeg daarvan gaan zien. Deze wedstrijd is voor allebei de teams belangrijker dan alle classico's van vorig jaar. Kampioenschap is super belangrijk daar dus ik verwacht een intense wedstrijd vol overtredingen en vies spel.

21 april 2012 om 10:31

donomar


Maar jij hoopt vanavond wel te mogen zien het eindeloze saaie geestdodende driehoekjesspel in de achterhoede en op het middenveld van Barcelona. Voor de neutrale kijker, voetbal zonder enige spanning. Maar wel vaak met het gewenste resultaat.

21 april 2012 om 11:00

Met alle respect Janneke kan jij het beter houden bij the bold and the beautiful of goede tijden slechte tijden.

Want dat saaie geestdodende driehoekjesspel waar jij het over hebt is alles behalve saai, korte in 2tjes in een vol centrum waar bijna geen ruimte is met zoveel snelheid en sublieme techniek is schitterend om naar te kijken en erg knap.
En de passeer bewegingen van Messi,iniesta ,alves of Thiago zijn ook schitterend om naar te kijken en daar kan iedere voetbal liefhebber van genieten.

21 april 2012 om 11:36

Sorry hoor, donomar, jij schrijft daar 'met alle respect', maar vervolgens schrijf je iets wat totaal het tegenovergestelde doet lijken. Los van het feit of je vindt dat ze gelijk heeft is het triest om te zeggen dat ze maar iets anders moet gaan kijken, waarschijnlijk dus omdat ze volgens jou geef verstand van voetbal heeft (omdat ze een vrouw is?)
Daarnaast heeft ze gelijk. Jij bent misschien barca-fan, maar als je niet voor barca bent kan dat eindeloze rondgetik tussen xavi/busquets/puyol redelijk saai worden. Hoeveel ze ook rondtikken, het is toch altijd wachten op een actie van Messi, zo gaat het al weken lang. Dus doe niet zo denegrerend en laat ieder gewoon zijn of haar eigen mening hebben.

21 april 2012 om 12:04

Dat had ik inderdaad beter anders kunnen formuleren.
Maar ik ben het absoluut niet mee eens dat het niet mooi is om naar te kijken , Ik zie dat jij supporter bent van Madrid en dan is het uiteraard niet leuk om weggetikt te worden door Barcelona wat al een aantal keer is gebeurd.
De meeste die het getik van Barca niet leuk vinden om naar te kijken zijn de Madrid supporters maar dat is ergens wel te begrijpen.
En dan kun je wel zeggen dat het mijn mening is maar de halve wereld is superlatief over Barcelona , de kranten staan er wekelijks vol van.

21 april 2012 om 12:11

Nee die lange ballen van real dat is leuk om naar te kijken.

21 april 2012 om 12:52

Ik had eigenlijk hoop op betere reacties, maar er staan er weer twee die eigenlijk onnodig zijn en niet echt de moeite waard om op te reageren. Al staan hele kranten vol met berichten over hoe goddelijk barca speelt, je kan en mag altijd een andere smaak hebben dan die van de massa. Er zijn mensen die catenaccio leuk vinden om naar te kijken, of countervoetbal of dat van Barca. Ik ben dan wel een madrid supporter, maar dat wil niet zeggen dat ik niet van het spel van barca houd omdat het barca is die het speelt. Als je niet specifiek voor barca bent kan 70 minuten lang rondtikken -hoe goed ze dat ook doen- eentonig worden. Heb gewoon respect voor de mening van anderen in plaats van deze voor idioot uit te maken of gelijk nutteloos aan te vallen.

Bij winst voor Barca wordt het zowieso billenknijpen voor Real. Van Bilbao (uit) zie ik ze zowieso niet, dit seizoen de relevatie en tevens ook best voetballende. Barca heeft met geluk gelijkgespeeld daar en gezien de huidigr vorm van Real sluit ik een nederlaag absoluut niet uit.

21 april 2012 om 09:28

Iedereen maakt hier zo een probleem van bilbao uit, Real madrid met haar kwaliteiten hoort simpel gezegd gewoon eenvoudig te winnen van bilbao uit of thuis.

De resultaten van de afgelopen jaren zijn ook duidelijk in het voordeel van madrid, Statistieken zeggen niet veel maar het is duidelijk dat madrid ook in San Mames de favoriet is !!!

21 april 2012 om 13:29

Bilbao speelt helemaal niet zo fantastisch in de competitie hoor, dus ik zie Real daar wel gewoon winnen met hun kwaliteiten.

Eerst hoopte ik dat Real deze keer gewoon weer eens kampioen zou worden en ook de Champions League zou winnen maar nu wordt dat heel moeilijk. Voor kampioenschap is deze wedstrijd inderdaad cruciaal, en ik ben ook bang dat Real ook deze keer weer verliest. Real is te ver afgezakt en nu is Barcalona het kampioenschap weer meer dan waardig!

Vijf goals in classico's vergeleken met 72 goals in totaal is juist wel heel trefzeker. Dat betekend dat Morientes gemiddeld vaker scoorde in wedstrijden tegen Barca dan in wedstrijden tegen andere clubs. Dat is op zich al best een indrukwekkende prestatie voor deze (in mijn ogen) net-niet spits.

Ik hoop zelf dat real wint, maar heb er een slecht gevoel bij. Maar Barca heeft afgelopen woensdag een beste tik gekregen. Nu ziet iedereen toch dat Barca te verslaan is in wedstrijden die het erom doen. Ook al is het met 100 anti voetbal.. Dus wie weet

Ik ben dus bang dat Madrid of beter gezegd Mourinho op een gelijkspel wil mikken. Altijd hanteerd hij verschillende verdedigende tactieken. Feit is, dat deze 93984 gehanteerde tactieken nooit hebben gewerkt.
Morientes heeft gewoon gelijk. Real moet gewoon op aanval spelen. Niet met kip zonder kop naar voren natuurlijk, want het is geen Copa del Rey. Barca hoeft geen voorsprong te verdedigen. Barca gaat nog aanvallender spelen, want ze moeten winnen.
De beste manier om ze te bestrijden denk ik is, om zij niet in balbezit te laten komen.
Een onmogelijke task natuurlijk. Maar als Barca 55 procent balbezit heeft betekent dat ze matig aan het spelen zijn, of dat de tegenstander het heel goed aan het doen is.
Als Real minimaal 45 procent balbezit kan hebben, dan maken ze zeker kans. Dan moet Mourinho wel een gokje nemen met Granero/sahin, Kaka, Ozil, Alonso op het middenveld. Ramos op RB, want die gozer maakt onnodige overtredingen altijd. Zet Varane op zijn plek. Varana is snel, rustig (niet roekeloos), lang, fysiek sterk en maakt amper een overtreding.

Je hoort mensen zeggen; ja speel als Chelsea. Wat zij niet beseffen is dat 1. Barca had toen zeker 5x moeten scoren. 2 Chelsea speelde ook nog thuis. 3 Real Madrid is geen Chelsea. met andere woorden, Barcelona is altijd gemotiveerder als het om Real Madrid gaat. 5 kansen voor Barcelona betekent minimaal 2 goals.

Iig, ik hoop op een Mooie 1-2. Met Kaka als hoofdrol speler :P.

21 april 2012 om 09:20

Enige wat ik niet met je eens ben is dat Real gaat winnen, want ik hoop dat Barca gaat winnen.
Maar met de rest van je stukje ben ik met je eens.

21 april 2012 om 09:25

Ozil zit naar alle waarschijnlijkheid op de bank, dus je held zal in de basis beginnen op zijn oude vertrouwde Milan positie.

21 april 2012 om 10:05

@ Fcblionelm

Denk niet dat Kaká gaat spelen, laat staan beginnen... Ik verwacht 3 controleur en dan Di Maria,ronaldo en Benzema in de aanval. Dus ook geen Ozil..

21 april 2012 om 10:13

Ik ''verwacht'' ook een 4-3-3. Maar met Kaka achter Ronaldo en Higuain, aangezien Benzema alle CL wedstrijden speelt, dus ik denk dat ie gespaard wordt.
Een middenveld bestaande uit Alonso Khedira en mssn Lass. (ik hoop dat ik ernaast zit, want dit is gewoon zelfmoord!).

Mourinho zal ons weer verassen vandaag met die opstelling. Hopelijk schrikken wij ervan maar in positieve zin.

21 april 2012 om 10:20

@blink182

Ik weet het niet hoor... ik heb het gevoel dat Mourinho nog eerder Callejon inzet dan Kaká... hoop dat ik het fout heb

21 april 2012 om 10:22

@ac_milan22

Ja, als dat zo is, zou dat echt een schande zijn tegenover een wereldster als Kaka... Ik blijf het zeggen, Kaka had nooit naar Madrid moeten gaan. En Mourinho geeft hem niet de waardering die Kaka verdiend.

21 april 2012 om 11:48

Ik denk dat we we weer in 1 keer Altintop gaan zien ofzo en granero en lass en dat hij gewoon met 1 spits gaat spelen.

Wat een mooie dag vandaag. De wedstrijd van het jaar vanavond. Genietuuuuuh.

21 april 2012 om 10:40

Ik denk niet dat deze wedstrijd Chelsea-arsenal van eerder dit seizoen overtreft.

21 april 2012 om 11:29

Dat was inderdaad een indrukwekkende wedstrijd. Maar het affiche van vandaag spreekt me meer aan. Hopen op net zo veel spektakel als altijd

21 april 2012 om 11:58

Tel daarbij de spanning en de belangen op. Dat maakt dit affiche zo prachtig. Daar kan al die discussie tussen fans van beide clubs niet tegenop. Vanavond zullen we zien wie het beste is.

Ik weet niet hoor, maar Real Madrid komt daar om te winnen. Als je naar de persconferentie van Karanka hebt geluisterd, dan had je nu geweten dat ze ook op de aanval gaan spelen. Ze komen daar om te winnen. Zelfs als ze verliezen, zie ik Real geen punten meer verspelen. Maar ik kan je wel vertellen dat het geen afslachting word. Ik denk dat het gelijkspel word of Barcelona komt in de laatste minuut weg met een penalty (die dan niet terecht is) of Ramos heeft een vieze overtreding gemaakt, hopelijk houdt die gozer zich in.

21 april 2012 om 09:42

haha. Ik geloof er dus niks van. Hoevaak zegt Mourinho/karanka; ''real speelt altijd om te winnen'' (dus op de aanval). En later op de dag, zie je een verdedigende 4-3-3 opstelling. Een 4-3-3 opstelling zonder een playermaker, of een zeer verdedigende 4-2-3-1, zoals Mourinho vaker deed. En dan tijdens live meepraten zeggen we allemaal; '' Ik dacht Mourinho zei, dat deze speler zou starten en dat wij op de aanval zou spelen.'' Het zijn gewoon mindgames. Ik hoop, dat hij een winnende elftal het veld op stuur. Meer vraag ik niet.

21 april 2012 om 09:56

Dat is Mourinho, bij elke team hij ook was hij heeft altijd van die verassingen in huis of zeggen in de pers dat die speler bv gebleseerd is en dan tijdens de wedstrijd opstelling zie je hem gewoon staan, dat is gewoon normaal bij Momo.

hopelijk krijgt barcelona geen scheids mee deze keer.
want ik ben egt beu dat barca steeds onterecht wint.

21 april 2012 om 10:36

En ik hoop dat Mourinho nu eindelijk eens niet gaat klagen over de arbitrage als hij verliest, en zijn verlies op zich neemt als een man.
Dit heb ik hem namelijk nog nooit zien doen, werkelijk altijd is het de schuld van een ander wanneer zijn ploeg verliest.

Daarnaast hoop ik dat de scheids eerlijk fluit, maar dat hij ook hard optreedt tegen de houthakkers van Madrid, en gewoon rood trekt wanneer er weer met vieze overtredingen wordt gestrooid.

21 april 2012 om 11:49

Groot gelijk, zelfs zijn supporters beginnen al op hem te lijken..

Hij heeft een punt dat het inderdaad dramatisch is om van tien punten naar 4 punten te dalen van Barcelona en misschien 1 vanavond dus wie weet, maar hij moet ook niet vergeten dat Barcelona helemaal uit de strijd en nu pas in de laatste maand weer meedoet sinds die slechte keuzes van die scheidrechters en Mourinho.. Als wij kampioen worden vergeet iedereen alles, zo niet is het inderdaad schande dat wij die 10 punten voorsprong weggeven en de titel weggeven aan Barcelona voor de zoveelste keer dat zou inderdaad dramatisch zijn, maar gelukkig kan alles nog voor Real Madrid.

Vanavond.. Ik weet zeker en daar ben ik de meeste bang voor dat Mourinho naar de wedstrijd van Chelsea - Barcelona heeft gekeken, als dat zo is gaat hij zijn mannen vanavond ook in deze instelling net als Chelsea - Barcelona zetten, Als Chelsea daar 1 goal kon maken met die formatie kan Real Madrid er zeker meer maken, want wij zijn sneller en beter dan Chelsea in het opbouwen dus wie weet word het weer een Ultra-countervoetbal van Mourinho al hoop ik van niet..

Hala Madrid
veel succes Barca-supporters!

Casillas
S.Ramos
Varane
Carvalho
Marcelo
Alonso
Pepe
Di Maria
Ozil
Ronaldo
Higuain
21 april 2012 om 09:42

Is wel een goede opstelling, maar ik zou zowieso met Benzz spelen.
Hij speelt altijd goed tegen Barca.

21 april 2012 om 09:51

Ik weet het niet, Benzema hij speelt al 4 slechte wedstrijden achter elkaar een soort dipje bij hem.. Elke kans die hij krijgt mist hij..

21 april 2012 om 10:06

Ik hoop op Benzema. Hij speelt altijd goed tegen Barca. Altijd is hij een van de beste op het veld namens Real Madrid, maar Ik denk dat Higuain zal starten. Benzema speelt zoiezo alle CL wedstrijden, dus ik denk dat hij rust zal krijgen.

21 april 2012 om 10:09

Ik vind niet dat hij in een dipje zit, maar je hebt wel gelijk dat hij laatste tijd veel (grote) kansen mist.

Ik denk dat Mou beter Higuain ipv van Benzema op kan stellen, hij pakt altijd een goal mee en speelt altijd goed tegen Barcelona. Ik vind ook dat Özil en Kaka samen moeten en Di Maria maar eens een keer op de bank, soms heeft hij echt teveel ego, maar het is Mou's lieveling.. We zullen het zien vanavond! Ben zelf een Real supporter, dus ben erg benieuwd hoe ze aan gaan treden..

Ik ben het met hem eens, barcelona geeft madrid vanavond een pak slaag wat van invloed zal zijn woensdag.
Overigens was dat het echte madrid, voordat florentino perez met geld kwam smijten en de club verziekte.
Spelers als hierro, mijatovic, redondo en de geniale voorhoede morientes-raul maakte deel uit van dat team.

Jammer dat dit een van de weinige wedstrijden met nog spanning is. Van de superieuriteit van Barcelona (en in veel mindere mate Real Madrid) word ik een beetje moe. Bij elke wedstrijd weet je toch al wie er wint en hoe ze winnen. Ik hoop eigenlijk dat het allemaal iets minder wordt.

Heel veel mensen komen hier onzin uitkramen en dat Barcelona gaat winnen. Bullshit.
Het is helemaal niet waar. Al hoop ik zo graag dat Barcelona wint.
Maar Real Madrid wil tenkoste van alles kampioen worden en zij gaan echt niet op een gelijkspel mikken.

Zo dacht iedereen dat Barcelona Chelsea zal verslaan. Dat is echt onzin. Real Madrid blijft een heel gevaarlijk tegenstander.
Ik ben heel erg bang voor gelijkspel of zelfs verlies voor Barcelona.
Het zijn 3 zware wedstrijden in een week tijd. Maakt je zoiezo kapot. Laat staan 90 min je longen uit je lijf rennen.

Enige wie dat echt kunnen zijn:
Messi, Ronaldo, Pedro en Alves. De rest van beide teams heeft echt moeiten met 90 min heen en weer gaan.

Vandaag is een belangrijke wedstrijd voor het verdere verloop van de La Liga. Als Madrid hier wint dan gaan ze het niet meer weg geven, maar Als Barcelona vandaag de marge terug kan brengen naar 1punt dan wordt het nog spannend. En zoals ik hierboven al heb gelezen stel Madrid verliest van Barca en ook nog woensdag van Bayern ben ik benieuwd hoe het gaat lopen verder. Maja de bal is rond ik ga er zeker voor zitten, voor de spanning hoop ik dat Barca wint dat zo echt mooi zijn..

Voor Madrid zou vandaag verliezen hele vervelende gevolgen kunnen hebben omdat het verschil dan 1 punt word en ze ook nog tegen Atletic de Bilbao moeten spelen in de heksenketel van Bilbao. Die basken hebben echt een hekel aan Madrid dus dat kan een pittig duel worden waar Madrid zomaar punten kunnen verspelen.

Ik hoop dat het gezeur over de scheidsrechters snel ophoud daar in Spanje want eigenlijk hebben beide geen gelijk. Tuurlijk er zijn beslissingen gevallen die Barcelona terug in het spel brachten maar van de andere kant is ook Madrid gematst met sommige beslissingen.

Eigenlijk zou Bayern Munchen recht hebben van spreken over de scheidsrechter van dinsdag, maar dan hoor je ze niet in Madrid. Eigenlijk hadden Countrao, Marcelo en Sergio Ramos het einde van de wedstrijd niet mogen halen en dan had de uitslag er heel anders uit gezien.

Ik hoop op een spannende classico waarbei de beste partij wint. Madrid zal wel weer stevig de duels inklappen en Barca zal wel de hele tijd gaan klagen bij de scheids dus ik irriteer met toch wel....

Ik hoop op een overwinning voor Real. Is het hele seizoen de betere ploeg. Barcelona heeft er geen recht op.

de angst giert madrid nu al door de koppies
madrid winnen bij barca? met mourhino? DE Meeste Dromen Zijn Bedrog,madrid en aanvallend spelen,worden ze met 4a5-0 door barca naar huis gestuurd
madrid verliezen van barca heet zo goed als zeker barca kampioen
madrid moet nl. nog uit naar Bilbao en daar leert de geschiedenis heeft madrid geen prettige herrineringen aan heeft

maar ik wens alle madrid fans veel s6,ik persoonlijk hoop op een faire madrid die het eens zelf wil gaan doen,en niet de schuldigen (zoals altijd als madrid punten verspeelt) bij anderen gaat zoeken,,scheidsen,voetbalbond etc etc
voor mij een teken van madrid van minderwaardigheids complex
de scheidsen kunnen natuurlijk een wedstreid beinvloeden,,,, Maar ALS JIJ 20 Kansen Krijgt EN ER Maar 1 OF Geen Benut WIE IS ER DAN DE Groote Schuldige?
Doel Hierbij OP Villareaal,en Valencia,maar Over Mallorca EN Betis Sevilla Hoor JE ZE Niet,,,kinder
Daarom ZAL IK Nooit Madrid Suporten,,,het IS Triest DAT EEN Ploeg ALS Madrid Zich OP ZO EEN Laag Niveau Aflaat
Maar JA WAT WIL JE MET EEN Trainer ALS Mourhino,,mr.perfeckt,iedereen Heeft HET BIJ HET Foute Eind Alleen HIJ Heeft Altijd Gelijk
Vergeet 1 Ding,hij Jaagt Iedereen EN Alles Tegen Zich EN Madrid IN HET Harnas
Hier IN Spanje Heeft Madrid BIJ Veel Heel Veel Mensen AAN Crediet Ingeboet.

BIJ Barca Zijn HET OOK Geen Lieferdjes,maar ZE Zijn Duidelijk Heel Veel Slimmer DAN BIJ Madrid.

Barcelona-madrid 4-1

21 april 2012 om 11:13

Niet persoonlijk maar je bent zwaar barca supporterwil geen ruzie ofzo stokn maar het moest gezegd worden)
Hebj de laatste classicos gezien toen was real de betere en ze speelden aanvallend en werd het een afslachting nee dus. Ik hoop gewoon op een spannende wedstrijd zonder fictie uitslagn zoals jou 4-1 --". Mijn pronostiek is een 2-2.

21 april 2012 om 11:30

Die laatste match toen Real aanvallend speelde hadden ze in minder dan 5 min al 0-3 kunnen voostaan.dat is raad je aan om ergens anders wat de mee loper te gaan uit hagen.jesus je word toch knetter gek van mensen zoals jij

Barcelona staat er wanneer de druk erop zit, en vooral thuis. Dit gaat Barca makkelijk winnen. En voor alle Real fans die hier zichzelf altijd lopen te verdedigen. Over 100 jaar word er nog gesproken over dit Barcelona en zal niemand zich de selectie van Real op Ronaldo na herinneren. Je moet het als een voorrecht zien om deze spelers te zien samenspelen als een op maat gemaakte symphonie van Beethoven, prachtig gewoon. Als je oud en verrimpeld bent, denk dan nog eens aan onze grote vriend messi, die het voetbal naar een andere planeet heeft getild.;

21 april 2012 om 11:27

hahaha wat een grappenmaker ben jij wou jij zeggen dat casillas, ramos, ozil en anderen niet herinnerd zullen worden? ik zou zeggen geniet jij nog maar even van barcelona want het begint langzaam aan tijd te worden dat real het stokje overneemt en het ''vergeten'' van barcelona in werking kan treden.

Mensen herinneren alleen Messi later? Haha! Dat denk ik niet! . En al die Barcelona - fans die hier op komen scheppen zijn de laatste Clasico's vergeten. ; En even.. Messi heeft het voetbal naar een andere planeet getild @ bolabola? Nee hoor. Dat heeft hij niet.

Programma Real Madrid:

za 21/4; Barcelona - Real Madrid
zo 29/4;real Madrid - Sevilla
wo 2/5 ; Athletic de Bilbao - Real Madrid
zo 6/5 ; Granada - Real Madrid
zo 13/5 Real Madrid - Real Mallorca:
Programma Fc Baecelona
za 21/4: Barcelona - Real Madrid
zo 29/4: Rayo Vallecano - Barcelona
wo 2/5: Barcelona - Málaga
zo 6/5: Barcelona - Espanyol
zo 13/5: Real Betis - Barcelona



\

21 april 2012 om 12:03

Sevilla, Bilbao (actief in de EL) en Granada lijken me niet de moeilijkste matchen...

Ach, gelukkig doet Real het nog altijd goed in de merchandising, ik zou volgend seizoen Raphael Nadal ook gewoon erbij kopen, verkoop je weer wat extra shirts in Azie. Wat ik wel merk in de media en hier is dat steed meer mensen sympathie gaan krijgen voor Real. Een soort medelijden bijna, zo van ahhh real was zo goed de laatste wedstrijd tegen Barca. Maarja he, net niet, net niet Ach jah gelukkig doet Real het goed met de merchandising..

Mourinho heeft het in eigen hand. Begint hij met zijn normale opstelling dan zie ik ons minimaal gelijk spelen. Speelt hij met een 4-3-3 opstelling dan zie ik het somber in.

Verder moeten Kaka EN Ozil spelen samen met Ronaldo en Benzema/higuain.
Hoe denken mensen hierover; In plaats van Benzema/higuain gewoon Di Maria. Het is wel een beetje appart..

Ik ga zeker kijken naar Barcelona-real Madrid - echt een topwedstrijd!!! Een weer genieten van mijn fav Messi en fav trainers Mourinho en Guardiola.

De angst giert al een tijdje bij de madrilenen en helemaal vanavond want die worden gewoon helemaal weggespeelt door het middenveld van barca en dan komen de Koekoeks goals zoals sierd de vos het noemt 4-1 vanavond ! 3x messi en ronaldo zien we vanavond niet misschien zeuren huilen!!

Dit is in mijn ogen de beste opstelling. Arbeloa heeft ons dit seizoen al zo veel punten gekost, ik zie hem liever niet in de basis staan. Ramos weer naar rechtsback en Varane in het centrum. Je moet hem ook een keer voor de leeuwen gooien. Hoe rustig die jongen altijd speelt is een genot om naar te kijken. Verder Coentrao naast Xabi omdat hij zo'n harde werker is.

In de 70e minuut Di Maria erin brengen voor Kaka' of Ozil om het op snelheid te proberen.

Iker
Ramos
Pepe
Varane
Marcelo
Xabi Alonso
Coentrao
Kaka''
Ozil
Ronaldo
Benz

realmanu,,,, helemaal verkeerd gedacht,,,ik ben fan van goed voetbal,beste voetbal wordt de laatste jaren gewoon door barca gespeeld,,,dus in dit opzicht gaan mijn voorkeuren uit naar barca.
laatste clasicos madrid de betere ploeg?,,,aanvallend gespeeld? (hebben ze 1x gedaan onder mourhino en 5-0 verloren?
als ik dat lees wat jij schrijft dat ik zwaar barca fan ben,,,,nou nou lees ff wat jezelof schrijft ten op zichte van madrid,,,,,dan kan het idee opkomen dat U zwaar madrid fan bent.
Maar Wrom Geen Reactie OP HET Kinderachtige Gedrag VAN Madrid,,,of Bent U HET Daar WEL MET MIJ Eens'?
PS. madrid de betere ploeg,,,,van de laatste clasicos heeft madrid er niet 1 kunnen winnen naar 90 min.
we praten hier over 6a8 clasicios,,,,is dat dan alleen maar geluk? balbezit gem.68-32 en dan wil u zeggen madrid de betere? dan kijk je wel met een hele zware madrid bril,,lol
4-1 is geen fictie uitslag,dat is een uitslag die in de verhoudingen licht,,,madrid scoort tegen betere clubs heel moeilijk,,barca scoort in de regel tegen iedere tegenstander,,,,uitzondering woensdag jongsleden,,maar goed daar hadden er ook 2a3 gemaakt moeten worden.

maar het probleem dat madrid heeft tegen barca,dat ze bij voorbaat al denken dat alles tegen hun gefloten gaat worden en dat ze toch geen kans maken,dus de reacties morgen gaan allemaal weer over de foutiefe beslissingen,en vooral de gene tegen madrid,het was weer allemaal de scheids zijn schuld,en de spaanse voetbalbond stuurt ook alleen maar scheidsen die tegen madrid zijn en voor barca,,,,wordt jezelf van zulke uitspraken van jou eigen ploeg nooit eens moe?
en mourihino doet niks positiefs ten opzichte van scheidsrechters en voetbalbond,
geloof mij ik woon in spanje ik krijg heel veel van madrid en barca mee,

Ik denk zelf wel dat Barcelona wint, maar ik denk dat Real alsnog kampioen word op dat ene punt.

word genieten vanavond!
snel even inzetten op meeste kaarten voor real en cashen maar!

Een gelijkspel tegen Barça en een gelijkspel tegen Bilbao is eigenlijk al genoeg, thuis moeten ze kunnen winnen van Sevilla en Mallorca.

En wat ik dit seizoen gemerkt heb, is dat uitwedstrijden bij Vallecano en Betis wel erg vijandig kunnen zijn, plus Barça ontvang Malaga en Espanyol ook nog! Moeilijk om elke keer een driepunter te pakken, maar we zullen het zien!

Vandaag is de dag! De dag van El clasico. Oh jongens wat heb ik er zin in! Het wordt zo hopen op winst voor Barca. Toch wordt het uitkijken voor Barca, Met Real weet je het nooit. Als Barca vandaag wint wordt het verschil 1 punt en dan wordt het hopen dat Bilboa of eventueel Sevilla een puntje kunnen pakken tegen Madrid en dat Barcelona "gewoon'' blijft winnen. Vandaag is de dag dat het weer spannend kan worden in de Primera divison

woow kan maar niet wachten, Ik hoop op een overwinning van Real Madrid, maar denk dat de teams aan elkaar gewaagt zullen zijn en gelijk zullen spelen. Wil nu al weten met welke opstelling Real Madrid zal werken.

Real moet gewoon op een gelijkspel mikken. In dezelfde speelstijl als Chelsea en Levante. Dan blijven ze op 4 punten en kan Barcelona het schudden. En aangezien Guardiola geen oplossing heeft tegen ultradefensieve ploegen, is wat mij betreft de liga al beklonken.

Maar Madrid heeft gewonnen

Nu moet de wedstrijd tegen Bayern gewonnen worden om naar de CL finale te gaan en daar heb ik ook alle vertrouwen in.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren