ervg61
Algemeen
Vrienden
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Dinsdag, 26 juni 2007
  • ervg61
  • 77 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 373
  • jaar (--)
  • santa ponsa
Persoonlijke berichten
21 april 2013 om 17:02
#1

Is allemaal wel leuk en aardig, maar feit is wel dat die scouts van die clubs hem wel op het lijstje hebben staan, al jaren. Daarnaast is het niveau vele malen hoger, maar toch zie je bij zo wat elke topclub in Europa een oud speler uit de Eredivisie.
Eriksen is geen speler die opvalt, maar het spel verlegt. Mensen verwachten de verkeerde dingen van hem. Van een spits verwacht je niet dat hij meeverdedigd en van een verdediger verwacht je geen goals.
Ik beoordeel Eriksen niet enkel zijn goede acties, want ik kan mijn pet soms wel opvreten omdat hij zo laconiek is, maar feit is wel dat Ajax vele malen minder draait wanneer Eriksen niet present is. Daarnaast is Eriksen regelmatig beslissend in een belangrijke wedstrijd.

Laten we niet verwachten dat hij slechts 21 jaar oud is. Op die leeftijd was Vertonghen nog geen basisspeler bij Ajax, kwam Suarez net binnen bij Ajax. Zelden is een speler op zo`,n leeftijd al onmisbaar geweest bij Ajax.

Aangepast op 21 april 2013 om 17:03 door Lunny.

21 april 2013 om 17:37
#2

hij is echt niet onmisbaar hoor
let maar op met maher voor eriksen gaat ajax er echt niet p achteruit.
maar als je in deeredivisie al heel moeilijk een speler voorbij komt,hoe moet dat dan in engeland?

suarez speelde al 2 jaar bij grunn he voordat hij naar ajax kwam,maar die werd alleen maar beter.
eriksen s en blijft hetzelfde
suarez is bij liverpool echt weer beter geworden,dat zie ik bij eriksen niet gebeuren.
ik strijd echt niet af dat het een goede spelers is,maar ik wou alleen benadrukken,dat hij beter gepraat wordt dan hij is,kijk naar modric bij tottenham een ster,bij madrid mag hij blij zijn dat hij bij de selec,ti zit.
misschien begrijp je zo wat ik bdoel,maar dat wil nit zeggen dat modric niet bij elke andere club n de basis zou staan,

20 mei 2013 om 12:54
#3

Niet zo raar. Je weet hoe moeilijk het is om kansen te creeeren wanneer een team zich ingraaft. Anders dan de bal voorslingeren is dan bijna niet mogelijk in zulke kleine ruimtes. Zelfs Barca heeft het dan moeilijk. Begrijpelijke tactiek wel, want je zag op het laatst toen Groningen naar voren ging spelen dat ze compleet werden overlopen.
Op welke wedstrijden doel je precies met het niet serieus nemen van de EL? Ik hoor het regelmatig voorbij komen, ik vraag elke keer om voorbeelden maar tot dusver is nog niemand met opstellingen over de brug gekomen waarin duidelijk bleek dat Twente spelers spaarde. Door blessures heeft Twente inderdaad niet altijd met de gewenste 11 kunnen spelen, om precies te zijn maar 3 keer dit gehele seizoen, in alle wedstrijden. Voor het geval je die ene pot tegen Schalke 2 seizoenen terug bedoelt, dat is al 100 keer uitgelegd, maar vooruit: Op verzoek van de medische staf Fer en John niet opgesteld, Twente kwam 0-1 voor, John en Fer werden er alsnog ingewisseld en Twente werd hierna overlopen en verloor met 4-1. Het is mij dus nogal vaag op welke uitspraken je doelt. Op Helsingborg na, de wedstrijd voor plek 3 of 4 in de poule (een wedstrijd die dus nergens meer om ging) werd er inderdaad met een B- of C-elftal gespeeld.
Het is mij verder om het even wat jij Twente wel of niet gunt, als Groningen-supporter waarschijnlijk sowieso al niks. We zullen zien wie Europa ingaat. Een liefhebber van het Nederlands voetbal zou voor Twente zijn, want ondanks jouw negativiteit en de uitlatingen van de media over het Europese avontuur van Twente afgelopen seizoen, heeft Twente toch de meeste punten voor Nederland binnengeharkt. Dus voordat je mijn club gaat afkraken kan je beter je cijfers op de rit hebben en heeft Twente meer respect verdient dan menigeen bereid is te geven.

20 mei 2013 om 13:26
#4

ik heb niks tegen twente,ik heb er alleen wat op tegen,hoe serieus ze de euefaleague nemen zoals al vermeld.
ook laatste euefaleauge seizoen,al na de 2-2 tegen hanover waren deze uitlatingen er.

endaarom zeg ik gun ik het utrech,omdat die het 200% serieus gaan nemen.

ik kraak niks en niemand af, iedereen moet doen wat ze denken te moeten doen
maar laat mij dan ook de mening dat ik utrecht liefer in europa zie dan twente.
dit zeg ik ook als grunn had gewonnen,van dit grunn heeft niks in europa te zoeken.
en gezien de wedstrijd van gister fc twente net zo min
de enige van de 4 die constante prestaties heeft gebracht is utrecht,en dat zeg ik als voetbal liefhebber.

als jij de wedstrijd van gister eerlijk beoordeelt,gezien het kwalitijts niveau,is twente toch door het oog van de naald gekropen?
mogen zegrunn toch dankbaar zijn dat maaskant er voor koos om te verdedigen.
was grunn op de manier van de eerste helft door gegaan,hadi k het nog wel eens willen zien,of twente had gescoord,maar goed dat is als

nee ik ben geen fan van twente,maar dat ben ik ook niet van psv maar daarom respecteer ik ze wel ook al gaan ze niet europa in.maar zowel psv als twente hebben al voor de uitschakeling te kennen gegeven in intervievs dat ze het niet al te serieus namen,en de evetuele uitschakeling ten gunste van de competitie zou zijn.
en dan zeg ik ,,,sorrry deze ploegen zouden nooit weer europa in mogen.
te slecht voor de chapions league,te slecht voor de euefaleague e dan zulke uitspraken,ja wat verwachtjij dan voor reacties?
denk er eens overna,ze kunnen zich in de uefaleague nie eens in de knockout fase spelen,wat moeten ze dan in de champions league?
je kan ook tever naast je schoenen gaan lopen.

ps verdien je groeps fase uefa league meer punten,dan groepsfase champions league,plus 8ste finale uefaleague?
ff nakijken he
de voorondes leveren echt geen puntjes op hoor

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Woensdag 21 april
Tottenham Hotspur moet voor volgend seizoen op zoek naar een nieuwe trainer na het ontslag van José Mourinho. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren