Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mitchel Bakker maakt na halfjaar eerste minuten voor Paris Saint-Germain

Laatste update:

Paris Saint-Germain is doorgedrongen tot de kwartfinales van de Coupe de France. De verliezend finalist van vorig seizoen kende woensdagavond weinig moeite met Pau FC, dat uitkomt in de Championnat National: 0-2. In de tweede helft maakte de negentienjarige Mitchel Bakker als invaller zijn officiële debuut voor PSG. De Nederlandse linksback stapte afgelopen zomer transfervrij over van Ajax naar Parijs.

Slechts één speler die zondag aantrad in de competitiewedstrijd tegen Lille OSC (0-2 zege) had opnieuw een basisplek: Mauro Icardi. De Argentijn vormde ditmaal een voorhoede met Eric Maxim Choupo-Moting; zondag stond hij naast Kylian Mbappé. Geen van beide spitsen kwam tot scoren tegen Pau FC, want het waren de middenvelders die het verschil maakten. Halverwege de eerste helft kreeg de derdedivisionist de bal niet uit het strafschopgebied na een voorzet van Layvin Kurzawa vanaf de linkerflank, waarna Leandro Paredes van dichtbij de 0-1 binnen mocht vuren.

Zeven minuten na de pauze trok PSG de wedstrijd met de 0-2 definitief naar zich toe. Een lange bal van Paredes belandde achter de defensie, waar Icardi stond om de bal over te nemen. Vanaf de achterlijn bediende hij Choupo-Moting, die zijn voet niet goed tegen de bal kreeg. Sarabia stond op de juiste plek om alsnog binnen te tikken. Achttien minuten voor tijd maakte Bakker zijn entree als vervanger van Colin Dagba, bij wie knieklachten kwamen opdoemen op het veld, maar doelpunten vielen er niet meer. Donderdag wordt geloot voor de kwartfinales van de Coupe de France.

Wint Paris Saint-Germain de Coupe de France, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Leuk voor hem. Een enorme ervaring rijker, maar deze jongeman gaat het niet maken in de top lijkt me. Dus heerlijk aan t genieten en t maximale eruit halen. Top.

29 januari 2020 om 21:55

Nou het kan voor hem ook zomaar heel anders lopen. Volgens mij is hij 3e keus op de LB positie. Achter Bernat en Kurzawa. Waarbij de 2e vaak geblesseerd is en nu aangeboden wordt bij andere clubs.

29 januari 2020 om 22:25

Nou, Tuchel speelt ook nog vrij regelmatig met Meunier op LB. En volgens mij was het überhaupt de eerste keer dat Bakker bij de selectie zat. Terwijl Kurzawa al vaker geblesseerd is geweest en Bernat nu. En ze speelden tegen Pau, een 3e klasser. Al met al nog geen bijzondere periode bij Psg. Maar een top ervaring.

Iets voor Oranje op het Ek? Geintje natuurlijk maar wel mooi hoor zo’n NL talent bij PSG

Is dit nou echt een talent? Je hoort nooit wat over deze jongen, dus klinkt meer als stalwaar die over een paar jaar verkocht wordt aan een kleine club.

29 januari 2020 om 21:00

Niveautje Mitchell Dijks. Lang, groot, sterk en snel, maar voor de rest gewoon gemiddeld. Technisch, tactisch of verdedigend steekt hij er niet boven uit. Zal wel een leuke carriere krijgen, maar vond hem persoonlijk niets bijzonders hebben.

29 januari 2020 om 21:28

Zo ging Robertson van Dundee naar Hull en door naar Liverpool en steeds leerde hij tactisch en verdedigend wat bij, want de longen en de aanvallende kwaliteit had hij al... iets teveel glazen bol gehalte hier in de reacties en op jou reactie is mijn voorbeeld het meest toepassend

29 januari 2020 om 21:59

Maar Schop1989, je hoeft toch geen Johan Cruijff te heten om goed in te kunnen schatten of iemand het talent heeft om de absolute top te halen?! Mijn trainer zei vroeger dat ik niet goed genoeg was voor Ajax. Nou, hij heette geen Johan Cruijff, had geen glazen bol en had toch gelijk.

29 januari 2020 om 23:44

Vind hem aanvallend wel heel goed Bakker, en bij PSG is dat ook bijna het enigste wat je doet als back dus ik zie hem in de toekomst best nog bij de selectie komen.

30 januari 2020 om 00:04

Schop ja leuk, maar meestal kan je wel een inschatting maken. Bij Redan, malen of Fosu-Mensah zag je dat er een groot talent verloren ging, maar Bakker heeft echt niks bijzonders. Leuk dat Robertson het goed doet, maar hoeveel Robertsons zijn geeindigd als Dijks en hoeveel als Robertson? Leuk en aardig, maar Bande gaat ook geen r9 worden met als argument dat r9 ook een zware blessure gehad heeft.

30 januari 2020 om 00:09

Niemand zat er ook echt over in dat hij weg ging. Technisch vind ik hem overigens wel een stuk sterker dan Dijks.

"De Nederlandse linksback stapte afgelopen zomer transfervrij over van Ajax naar Parijs." dit is in de zomer van 2018 geweest, is dus anderhalf jaar terug.
Ben benieuwd of zo'n jongen er echt beter op wordt, zou mooi zijn als hij definitief kan doorbreken. Vond hem bij Ajax een goede linksback, maar geen wereldvoetballer.

29 januari 2020 om 20:58

Nee gewoon afgelopen zomer? Zit pas sinds 2019 bij Psg, dus een half jaar.

29 januari 2020 om 21:03

Zie het nu, deal was al eerder beklonken maar bleef toen bij Ajax.

30 januari 2020 om 10:11

Klopt inderdaad. Werd in de winter (?) bekend gemaakt volgens wij.

Wel leuk voor hem natuurlijk, maar leverde een paar ballen simpel in bij de tegenstander zonder onder druk gezet te worden tegen een matige tegenstander. Je zag dat zijn medespelers hem daarna ook bewust oversloegen terwijl hij helemaal vrij stond.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren