Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Koopmeiners én Bakker vinden het net en zetten Atalanta steviger op plek vier

Laatste update:

Teun Koopmeiners heeft zaterdag voor de tweede maal op rij het net gevonden. Deelde de Nederlander al mee in de 1-4 zege op Genoa, zette hij tegen Sassuolo de 2-0 op het scorebord. 3-0 bleek uiteindelijk de eindstand, omdat Mitchel Bakker ook nog een duit in het zakje deed. Daardoor nestelt Atalanta zich met 45 punten steviger op de vierde plek, terwijl Sassuolo zeventiende blijft.

Bijzonderheden:


Atalanta begon zaterdag met een relatief 'Nederlander-arm' elftal aan het treffen met Sassuolo. Alleen Koopmeiners kreeg een basisplaats van trainer Gian Piero Gasperini: Marten de Roon, Hans Hateboer en Mitchel Bakker startten gedrieën op de bank. Zij zagen hoe Mario Pasalic halverwege de eerste helft de score opende. Andrea Pinamonti kreeg vlak na rust de uitgelezen kans de stand gelijk te trekken, maar stuitte bij zijn penalty tot tweemaal toe op Atalanta-goalie Marco Carnesecchi. Koopmeiners besliste even later het duel met een geplaatst schot in de verre hoek. Bakker verscheen een minuut na zijn entree ook nog op het scorebord. De linksback probeerde het op de bonnefooi en zag zijn schot via een tegenstander in de verre kruising belanden.

Atalanta – Sassuolo 3-0


22' 1-0 Mario Pasalic
50' Andrea Pinamonti mist strafschop
58' 2-0 Teun Koopmeiners (assist: Emil Holm)
75' 3-0 Mitchel Bakker (assist: Emil Holm)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Koopmeiners is wel echt "on fire" dit seizoen. Ik ben benieuwd wat zijn volgende stap zal zijn.

18 februari 2024 om 00:17

Juventus waarschijnlijk. Tenminste, daar wordt hij de hele tijd mee in verband gebracht.

Vraag me ook af waarom Bakker nooit voor de linksback positie wordt opgeroepen.
Deed het toch een tijd vrij goed bij Leverkusen. Verloor de strijd van een uitstekende Grinaldo, wat geen schande is.

En doet het nu toch zeer goed bij Atalanta.

Lijkt me toch een serieuze optie?

18 februari 2024 om 08:42

Welke strijd? Grimaldo zit er pas vanaf dit seizoen.

18 februari 2024 om 08:45

Haha inderdaad. Hebben welgeteld 6 dagen in dezelfde selectie gezeten, want Bakker vertrok op 7 juli. De voorbereiding begon pas later zelfs.

18 februari 2024 om 08:43

Hij speelt bijna niet bij Atalanta. In de zomer voor 10 miljoen gekocht, maar hij zit met name op de bank. Zappacosta speelt meestal op zijn positie. Het lijkt mij een goede optie voor Ajax om eens een poging te wagen voor hem. Beetje zelfde verhaal als Brobbey en Rijkhoff (op jonge leeftijd vertrokken). Maar als Sosa en Wijndal verkocht worden, dan lijkt mij Mitchel Bakker een prima keuze: hij heeft ervaring op het hoogste niveau, kent de club , is snel en kan ook aanvallend zijn steentje bijdragen. Ik denk dat Ajax hier wel een goede aan zou hebben en dat hij niet voor de hoofdprijs hoeft te vertrekken. Dan nog een poging wagen voor De Vrij (speelt niet als iedereen fit is bij Inter)en je hebt meteen een leider in de verdediging met ervaring en een mentor voor Hato/Kaplan/Sutalo (mocht die laatste niet verkocht worden).

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren