Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mino Raiola komt met geruststellend bericht over gezondheid

Laatste update:

Mino Raiola is woensdagochtend geopereerd in het San Raffaele-ziekenhuis in Milaan, zo weet La Gazzetta dello Sport te melden. De zaakwaarnemer van onder meer Paul Pogba, Matthijs de Ligt, Erling Braut Haaland en Zlatan Ibrahimovic zal ter observatie nog enkele dagen in het ziekenhuis moeten verblijven. In eerste instantie leek het om een spoedoperatie te gaan, maar Raiola meldt woensdagmiddag zelf dat de ingreep gepland was. Journalist Tancredi Palmeri gaf aan dat de belangenbehartiger met spoed naar het ziekenhuis werd vervoerd om geholpen te worden en dat hij onder strikt toezicht staat van de doktoren, maar dat blijkt dus niet te kloppen.

In de Italiaanse media werd woensdagmiddag driftig gespeculeerd over de gezondheidssituatie van Raiola, van wie niet bekend is dat hij een verleden heeft met ziektes. La Gazzetta dello Sport rept in zijn berichtgeving over een 'zeer delicate operatie'. De verwachting is dat er in de komende uren meer bekend zal worden over de toestand van de met spoed geopereerde Raiola, die mogelijk wel nog enkele dagen in het ziekenhuis moet blijven. “Alles was gepland en er was geen sprake van een spoedoperatie”, schrijft Raiola op Twitter.

Raiola was in voorbereiding op een gesprek met de leiding van Borussia Dortmund over de toekomst van Erling Braut Haaland. De Noorse superster wordt genoemd bij onder meer Barcelona en Real Madrid, maar hij kan zijn verblijf in Duitsland ook verlengen. Dortmund hoopt Haaland te kunnen verleiden met een riant salaris voor de komende jaren.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Reacties zijn niet zichtbaar.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren