Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘34 miljoen euro, dat is niet veel geld voor iemand als Jordan’

Laatste update:

Jordan Pickford staat op het punt om een van de duurste doelmannen aller tijden te worden. Everton en Sunderland zouden het eens zijn geworden over een transfersom van maximaal 34 miljoen euro, inclusief bonussen, voor de doelman, die in dat geval alleen maar Juventus-icoon Gianluigi Buffon en Manchester City-aankoop Ederson voor zich hoeft te dulden.

Everton zou bereid zijn om een initieel bedrag van 25 miljoen euro voor de 23-jarige Pickford over te maken. Aan de hand van bepaalde sportieve doelstellingen kan daar nog eens maximaal negen miljoen euro bovenop komen. Oud-international Peter Shilton groeide in 1974 uit tot de duurste keeper ooit, toen hij voor omgerekend 370.000 euro van Leicester City naar Stoke City ging. "Dat zijn de bedragen die aan doelmannen moeten worden besteed", zo reageert Shilton op het nieuws omtrent Pickford.

"Een bedrag van 34 miljoen euro, dat is niet veel geld voor iemand als Jordan", zo stelt Shilton. "Hij is jong en heeft veel potentie. Ik vind het niet veel geld, zeker niet als het gaat om een van de belangrijkste posities in een elftal. Een spits die twintig doelpunten maakt is en blijft het belangrijkste. Maar je kan geen goed elftal hebben als je geen goede keeper hebt." Everton heeft ook interesse in Davy Klaassen (Ajax), Sandro Ramírez (Málaga), Gylfi Sigurdsson (Swansea City) en Michael Keane (Burnley).

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het was duidelijk dat Everton een nieuwe doelman nodig had, nadat Steek ( ondanks een goed begin ) en Robles beiden niet van het gewenst niveau bleken te zijn. Toch vind ik 25 miljoen veel voor een keeper wiens team als laatste is ge- eindigt. Maar ja elke Engelse ploeg heeft bakken vol met geld dus medelijden hoeven we niet te hebben.

13 juni 2017 om 22:37

Stekelenburg lekker terug naar Ajax. Lijkt me prima als back up. Lekker bekerwedstrijden keepen. 34 miljoen voor een keeper. Ongelovelijk!!

13 juni 2017 om 22:51

Kan deze keeper helemaal geen zak aan doen dat ze laatste zijn geëindigd. Geweldige keeper, jong en Engels en dan kom je natuurlijk aan het betalen. 35 is veel, maar dat zijn we tegenwoordig wel gewend. Hoopte eigenlijk dat Arsenal hem zou binnen halen, aangezien Szsesny weg is en Ospina wss ook gaat vertrekken.

13 juni 2017 om 22:56

Is niet realistisch, en moet Arsenal ook niet doen, beter investeren in cruciale versterkingen zoals Lacazette.

Goede transfer voor Everton, en 25 miljoen valt -gek genoeg- best wel mee eigenlijk. Binnenlandse transfers zijn altijd enorm duur en zeker als het om een Engelse speler gaat.

13 juni 2017 om 23:00

@ Gooner4, Dat bedoel ik ook niet. Ik wil gewoon het verschil aanduiden. Meestal zijn dat soort spelers dan juist wat goedkoper weg te krijgen omdat ze met hun salaris zwaar op de begroting drukken. Nu zal wss het salaris van deze Pickford niet zo hoog zijn als bv. Defoe.

13 juni 2017 om 23:15

Daarvoor hoeven clubs die degraderen uit de premier league niet bang voor te zijn hoor. Krijgen een smak geld mee als ze degraderen.

13 juni 2017 om 23:53

Tja, je moet toch echt een 2e keeper gaan binnen halen en iemand die het stokje volgend jaar kan gaan overnemen.

13 juni 2017 om 23:54

Na een degradatie moet je ze idd wel voor minder kunnen krijgen. Maar goed, dit soort bedragen worden in de Championship ook al bijna uitgegeven.

13 juni 2017 om 23:11

25 miljoen vind jij teveel, maar in een ander artikel zeg jij 60 miljoen voor de Ligt. Iets klopt hier niet?

13 juni 2017 om 23:22

Applaus voor de scherpste reactie vandaag, heb het idee dat er veel gekleurde brillen op voetbalzone actief zijn

13 juni 2017 om 23:55

Er is toch wel een verschil tussen een 17- jarige die pas komt kijken en dan interesse van een absolute topploeg als Bayern wekt dan deze Pickford. Voor alle duidelijkheid dat van die 60 miljoen moet je gewoon zo zien: HIJ IS Niet TE Koop!!!!! Ik snap niet dat je dat zo serieus neemt. Deze Pickford heeft zich bewezen in de premier leauque, maar ik vind het gewoon bizar dat Sunderland hem voor 25 tot 35 miljoen verkoopt nadat ze gedegradeerd zijn, terwijl een Van Aanholt midden in het seizoen voor veel en veel minder weg mag. In andere competities zijn spelers van gedegradeerde teams gewoon goedkoper en makkelijker weg te halen. Nogmaals ik zeg absoluut niet dat hij dat niet waard is. Ik vergelijk gewoon de financiele draagkracht met andere laagvliegers van andere competities.

Dit zou echt een geweldige transfer zijn voor Everton. Pickford heeft het afgelopen seizoen gewoon geweldig gedaan bij Sunderland en verdient deze transfer absoluut. Everton heeft gewoon een nieuwe eerste doelman nodig sinds het vertrek van Howard. Robles is nooit top geweest en Stekelenburg was helaas ook geen enorm succes. Misschien een beetje een hoge prijs maar dat betaal je tegenwoordig nou eenmaal voor een jong speler uit Engeland. Everton had misschien nog beter voor Butland kunnen gaan maar die komt net terug van een lange blessure en zal nog wel een stukje duurder zijn geweest.

13 juni 2017 om 23:22

Ik kijk er niet meer zo van op, real koopt iemand van 16 voor 45 miljoen, City koopt een doelman voor 50 miljoen, Martial wordt voor 50 miljoen gekocht, tuurlijk ik noem een paar voorbeelden die geen keeper zijn maar het is inderdaad belangrijk om een goede doelman te hebben. Roda zonder van Leer, Willem II zonder Lamprou, je ziet wat je team wordt met een slechte keeper zoals Mignolet. Prima aankoop ik vind het niet te veel geld

13 juni 2017 om 23:57

Maar kopen ze bij een eredivisie club, mag het ineens niks kosten. Als Klaassen Engels was geweest hadden ze 60 miljoen betaald.

Jordan wie? Weer wordt er door een EPL club veel te veel geld uitgegeven voor een modale speler.

13 juni 2017 om 23:23

Modale speler? Zonder deze jongen en defoe was Sunderland in januari al gedegradeerd. Geweldig keeperstalent, samen met butland 2 goede keepers voor het nationale elftal op de lange termijn

14 juni 2017 om 00:27

Niet weten wie hij is maar hem ook een modale speler noemen. Ken je hem nou of niet?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren