Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Milan-huurling terecht na vermissing van 2 weken: ‘We zeggen er niks meer over’

Laatste update:

Emil Roback is na een vermissing van twee weken weer terecht. De twintigjarige aanvaller wordt sinds maart door AC Milan verhuurd aan IFK Norrköping, maar leek de afgelopen twee weken van de aardbodem te zijn verdwenen. Donderdag werd echter bekend dat hij weer terecht is. Waar hij zich de afgelopen weken bevond, is vooralsnog niet bekend.

Roback, die ook werd geboren in Norrköping, speelde sinds 2020 bij Milan. Tot dusver kwam hij echter tot slechts één duel voor de Italiaanse club. Vorig jaar werd hij verhuurd aan het Deense Nordsjaelland, waarna hij in januari terugkeerde bij Milan.

Vervolgens vertrok de spits in maart opnieuw naar Scandinavië: dit keer naar het Zweedse Norrköping. Namens die club kwam hij tot nu toe verspreid over 3 duels slechts 27 minuten in actie.

Twee weken geleden verscheen Roback vervolgens plotseling niet op de training van zijn werkgever. Tony Martinsson, sportief directeur van Norrköping, probeerde contact met hem op te nemen, maar dat had geen succes. Toch hield hij hoop, vertelde hij onlangs nog. “Ik geloof nog steeds dat hij terugkeert. Dan kunnen we een plan maken dat voor iedereen werkt.”

Donderdag kwam Martinsson vervolgens met een update tegenover Expressen, een Zweedse krant. “Ik heb hem vandaag gesproken, dus de situatie is onder controle. We zeggen hier niets meer over”, was hij duidelijk.

Daarnaast reageerde ook de moeder van Roback, Johanna. Ook zij wilde er echter niet veel over kwijt. “Ik weet niet wat er nu gaat gebeuren, dus ik reageer verder niet meer.”

In principe keert Roback eind november terug naar Milan, als zijn huurovereenkomst ten einde is en het seizoen in Zweden is afgelopen. In Italië heeft hij nog een contract tot medio 2025.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Volgende Mo Iha? Toch bijzonder hoe voetballers in een ander universum lijken te leven. Als ik 2 weken niet op mijn werk verschijn zonder opgaaf van redenen, kan ik mijn spullen pakken. Hier 'hebben we het er gewoon niet meer over'..

20 oktober 2023 om 12:58

Zijn ook hele andere belangen. Als ik wordt ontslagen zijn er 10 anderen die zo mijn plek invullen. Als je een voetballer laat gaan heb je gewoon een speler minder de rest van het seizoen en kan je je geld gedag zeggen. Voetballers zijn ook meer te vergelijken met kapitaal dan met werknemers imo. Als een machine er twee weken mee kapt zorg je ervoor dat hij weer gaat werken, je koop niet zomaar een nieuwe.

20 oktober 2023 om 13:05

Dan heb jij een verkeerde werkgever, als ik twee weken niet kom zonder te melden. Zou mijn werkgever zich zorgen om mij maken en als ik dan terecht ben gekomen een goed gesprek met mij voeren. Vooral zich afvragen waarom en wat is er aan de hand. En van daar uit kijken wat het beste is. Ik als leidinggevende had hetzelfde gedaan, iemand laat niet zomaar 2 weken niks van zich horen.

20 oktober 2023 om 13:05

Je weet niet wat er gebeurd is. Het kan psychische problemen zijn, maar het kan ook met gangs te maken hebben of kidnapping aangezien het Zweden is en het daar steeds gewelddadiger aan het worden is. Mensen die heel de tijd een voetballer met zichzelf vergelijken zijn mensen die moeite hebben met hun jaloezie.

20 oktober 2023 om 13:06

Jij bent dan ook geen transfersom waard..

20 oktober 2023 om 18:32

Norrköping huurt hem , dus voor hun is hij ook geen transfersom waard

Als ik het me goed herinner, kwam deze gozer klein beetje op voorspraak Ibra. Helaas niets geworden. Hij komt niet eens aan de bak bij niveautje Norrkopping. Wel jammer. Vind altijd leuk als spelers van relatief onbekende clubs(kwam van Hammarby) naar Milan komen en dan ook nog wat leuks laten zien. Zie bijv Hauge, of Kalulu die weliswaar van Lyon kwam, maar rechtstreeks uit de jeugd, zonder zicht op spelen in het eerste op dat moment, dan zijn je verwachtingen als fans niet hoog, maar werd in zijn eerste jaar gelijk kampioen met Milan met veel speeltijd. Ja dat zijn mooie transfers

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren