Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mijlpaal Van Persie en onnozele actie Rooney bij zege Van Gaal

Laatste update:

Louis van Gaal heeft tijd nodig om Manchester United naar zijn hand te zetten, maar bij een voetbalgrootmacht zijn de supporters vaak niet bereid om de manager die tijd te geven. Zaterdag boekte Van Gaal in ieder geval weer een zege, al was het een bijzonder moeizame: West Ham United werd met 2-1 verslagen. Ook regerend landskampioen Manchester City had het lastig. Op bezoek bij Hull City zegevierde de ploeg uit de Eastlands met 2-4.

/

Manchester United - West Ham United 2-1
In defensief opzicht is er voor Van Gaal en Manchester United nog veel werk aan de winkel, maar in aanvallend opzicht hebben the Red Devils weinig te klagen. Tegen West Ham United legde Van Gaal al zijn aanvallende troeven op tafel (Robin van Persie, Radamel Falcao, Wayne Rooney, Ángel Di Maria) en niet geheel verwonderlijk waren zij ook betrokken bij doelpunten. De 1-0 kwam op naam van Rooney, die de bal op heerlijke wijze in de verre hoek veegde na een voorzet van Rafael. Nummer twee was voor Van Persie: op aangeven van Falcao werkte de Nederlander de bal in de verre hoek. Dat was een mijlpaal voor Van Persie: het was zijn vijftigste treffer in het shirt van Manchester United.

Van Gaal leek de schaapjes op het droge te hebben, maar tegen Leicester City leek Manchester United de zege ook al in de tas te hebben. Ook tegen West Ham United kwam de grootmacht weer in de problemen. Na een halfuur kopte Diafra Sakho binnen voor de 2-1, waarna Rooney het na rust helemaal spannend maakte. Stewart Downing spurtte weg bij de aanvoerder van Manchester United, die de vleugelspeler van West Ham zomaar een schop verkocht. Het gevolg was een rode kaart en vermoedelijk een behoorlijke schorsing. Tegen tien man probeerde West Ham United nog wel druk uit te oefenen, maar de thuisploeg hield stand. Daar kwam ook wat geluk bij kijken: vlak voor tijd tikte Kevin Nolan binnen voor de gelijkmaker, ware het niet dat de middenvelder van West Ham werd afgevlagd voor buitenspel.

/

Hull City - Manchester City 2-4
Na tien minuten leek de wedstrijd tussen Hull City en Manchester City al gespeeld. Op aangeven van Pablo Zabaleta tekende Sergio Agüero al na vijf minuten voor de openingstreffer en weer een paar minuten later was Edin Dzeko het eindstation. De Bosniër scoorde op fabuleuze wijze: hij trok van links naar binnen en schoot de bal met een fantastische krul in de verre hoek. Door geklungel van Eliaquim Mangala, de voor veertig miljoen euro aangetrokken verdediger, kwam Hull City echter terug in de wedstrijd. Bij de 1-2 verschalkte Mangala zijn eigen keeper Willy Caballero, die de voorkeur kreeg boven Joe Hart. Met een overtreding op Abel Hernández was Mangala ook indirect verantwoordelijk voor de 2-2. Hernández nam de strafschop zelf en faalde niet.

In de tweede helft, juist op het moment dat Hull City leek aan te gaan zetten voor de 3-2, kwamen de bezoekers weer op voorsprong. David Silva bracht Dzeko maar weer eens in stelling en weer faalde de spits niet. Voor Manchester City-manager Manuel Pellegrini was dat het sein om de defensie dicht te timmeren met ervaring: Sergio Agüero en David Silva gingen van het veld, Martín Demichelis en Frank Lampard kwamen erin. Laatstgenoemde kan echter ook scoren en dat deed hij ook in het KC Stadium. Met zijn vierde treffer in drie duels voor the Citizens zorgde Lampard voor opluchting.

/

Sunderland - Swansea City 0-0
Swansea City hoopte na twee nederlagen weer eens een overwinning te boeken in de Premier League, maar Sunderland verweerde zich kranig. In de eerste helft kregen beide partijen kansen om te scoren: Wayne Routledge schoot hoog over, terwijl aan de andere kant Adam Johnson, Sebastian Larsson en Lee Cattermole voor dreiging zorgden. In de tweede helft was er wederom doelgevaar aan beide zijden en met name Connor Wickham kreeg een goede kans. Swansea eindigde het duel met tien man doordat Ángel Rangel zijn tweede gele kaart ontving van scheidsrechter Chris Foy. Met name Swansea zal zich gelukkig prijzen met het doelpuntloze gelijkspel.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tweede helft was united weer lekker de weg kwijt, mede dankzij hun aanvoerder. Lekker bezig Rooney, echt een voorbeeld voor je team. Blind verliest ook erg vaak duels, moet nog veel leren, maar speelt wel goed in balbezit.

27 september 2014 om 18:02

Blind had een aantal heerlijke ballen wanneer hij in balbezit is ja, vooral die strakke op Di Maria in de 16. De overtreding van Rooney valt helaas niet goed te praten, kwam uit het niets zonder enige aanleiding...

27 september 2014 om 18:06

Ik vond Blind juist in balbezit matig. Passing was meerdere keren slecht en vaak ballen breed. Ik heb altijd al betwijfeld of Blind United niveau is en ook vandaag was het weer weinig speciaals. Rooney is inderdaad echt een idioot. Onvoorstelbaar dat je zoiets doet als je nog met 2-1 voor staat. Rooney aanvoerder, laat me niet lachen.

27 september 2014 om 18:10

Hij had nog bijna een assists voor de 1-1 van West Ham maar gelukkig schoot Ener Valencia die bal keihard over. Hij deed bepaalde dingen goed maar hij speelde niet bijzonder goed vandaag.

27 september 2014 om 18:12

die ballen breed van blind zijn vaak van waarde, altijd naar de meest vrije man, waardoor er vanuit die positie naar nieuwe mogenlijkheden kan worden gekeken. Dit houdt de bal in het team en is bij een voorsprong alleen maar mooi. Daarnaast zijn de ballen die hij diep speelt altijd op maat. Hij moet alleen niet de bal aan zijn voeten proberen te houden wanneer hij onder druk komt te staan. Gaat geheid mis

27 september 2014 om 18:14

Compleet mee eens. Hoe je jezelf voor schut kan zetten en je hele team benadelen met één stompzinnige actie, nog wel als aanvoerder. Die aanvoerdersband moet vandaag nog afgepakt worden en bij gebrek aan beter maar aan rvp worden gegeven.

27 september 2014 om 18:36

Pffff misschien gelijk levenslang opsluiten ook? Speelde een prima wedstrijd en stelt zich heel het seizoen en het vorige eigenlijk ook al prima op.
Nu idd een hele domme actie maar om gelijk zn band af te pakken is echt nog veel belachelijker dan zn actie!

27 september 2014 om 18:49

Blind komt.ook tekort voor Rkc, muahaha

27 september 2014 om 19:12

Vergeet dat maar, will never happen!!!!

Omdat hij een keer een overtreding maakt om een fout van zijn medespeler weg te poetsen???

Jij hebt niet echt verstand van Manu, Rooney is de baas op het veld zolang hij daar speelt en RVP moet zijn werk doen en dat is doeplunten maken.

27 september 2014 om 19:45

Zo Nickerddd.. Goeie man, vandaar dat Man U 17,5 mil voor hem neerlegt. Vandaar dat hij speler van het jaar in de eredivisie is.

Mooie goal van Dzeko, dat laat die toch veel te weinig zien vind ik.

Ik snap niet wat daar aan de hand is bij Manchester United. Ze spelen zo angstig en afwachtend. Het is het grote United wat bekent staat als een van de grootste clubs van de wereld en waar heel wat wereldsterren voetballen maar thuis zo angstig een voorsprong verdedigen? Ik durf te wedden dat ze volgend jaar weer geen CL spelen als ze zo doorgaan. Ze verspelen te makkelijk punten tegen de kleine tegenstanders. Tekenend voor de paniek is de grote van Gaal die angstig in blessuretijd wat wisselspelers in brengt.

Verder heb ik absoluut niks tegen de speler Blind. Ik vind het een prima speler die het spel redelijk goed kan verdelen maar afgezien van zijn bizar hoge transfersom is hij niet goed genoeg op de cvm positie. Het middenveld van United mist kracht. Ze missen een speler die de verdediging meer ondersteunt terwijl Blind de aanval meer ondersteunt. Een type Nigel de Jong of Strootman hadden ze daar nodig en geen Daley Blind. Daar hebben ze Herrera al voor. Kwaliteitverdedigers en een sterke middenvelder dus.

27 september 2014 om 18:16

United onder Ferguson was mentaal zo extreem sterk. Speelde de laatste jaren eigenlijk helemaal geen goed voetbal, maar wonnen omdat ze bleven doorgaan met die gevaarlijke voorzetten tot ze een goal maakte. En ook heel belangrijk: weinig tegendoelpunten.

Blind is opzich een redelijke speler, maar zonder breker op het veld bij United wordt het heel lastig tegen City en Chelsea bijvoorbeeld. Of een Arsenal dat met veel intensiviteit het middenveld doorboort... Ze zullen in de winter weer veel geld moeten investeren.

27 september 2014 om 18:26

Fergietime, dat zegt genoeg. Vaak scoorden ze in de blessuretijd, nu krijgen ze in de blessuretijd juist de goals tegen.

Was de 2-2 wel of geen buitenspel? Kon niet kijken.

27 september 2014 om 17:59

Net buitenspel, je kon hem ook laten gelden.

27 september 2014 om 18:03

Dank.

27 september 2014 om 18:04

Toen ik de replay zag leek het me gewoon een geldig doelpunt te zijn. Mazzel voor United. Komen weer met de schrik vrij.

De tackle van Rooney vond ik erg dom. Eigenlijk een vieze trap waar je 2-3 wedstrijden voor geschorst moet worden.

27 september 2014 om 18:06

Nee was gewoon buitenspel, hou gewoon op, zijn hele bovenlichaam hangt over de streep.

27 september 2014 om 18:50

"Komen weer met de schrik vrij" omdat United af en toe eens de scheids mee had hebben we forever een stempel, terwijl we vaak genoeg benadeeld worden. Scheids was vandaag erg goed, evenals het optreden van de grensrechter hier. Stond buitenspel, weliswaar net, maar scherp gezien.

27 september 2014 om 18:54

Ik heb het nergens over de scheids mee hebben, dat is iets wat jij jezelf weer aanpraat. Doe niet zo kinderachtig.

Je voelde gewoon aan dat er een doelpunt ging vallen, maakt nu even niet uit of het wel of niet telt. Zoiets kan en mag niet voor een ploeg zoals United en met deze spelers.

27 september 2014 om 19:02

Ik kan niet ruiken hoe jij het bedoelt. Mag inderdaad niet, is Rooney volledig aan te rekenen. Maar de helft van de passes die een beetje risky waren werden ingeleverd de tweede helft, dus als je dan nog wil gaan voetballen kreeg je ze vandaag sowieso wel om de oren tegen zulke gekken als Valencia etc die dan gelijk weg zijn. Full defense was de enige mogelijkheid, aangezien Van Persie geen bal vast kan houden voorin. Ik snap ook niet waarom Falcao werd gewisseld en RVP mocht blijven staan. Hij liep een beetje te lummelen voorin terwijl Falcao keihard werkt.

Wat is die Rooney toch af en toe een prutser. Speelt gewoon een prima wedstrijd, maar gaat het licht iets te vroeg uit in z'n kop.

We hebben vandaag de goede en slechte kant van Rooney gezien. In de 1e helft maakte hij een briljante goal en speelde hij een goede wedstrijd, en in de 2e helft maakte hij een belachelijke overtreding en kreeg hij verdiend rood. Ik snap niet wat er op dat moment in hem om gaat. United stond voor en kreeg genoeg kansen om de score groter te maken.

Uiteindelijk wel 3 hele belangrijke punten voor United.

27 september 2014 om 18:00

Ik was echt 5 of 10 seconden verwijderd, om jouw mijn beloofde excuses te maken over Roo en toen maakte hij die actie.

Mata krijgt iig weer zijn kans komende drie wedstrijden.

27 september 2014 om 18:39

zegt al genoeg he dat je je mening over een speler die zn 10 jaar bij united viert vandaag in 5 tot 10 seconden bij kan stellen. precies wat er mis is met veel van die kenners hier ..

27 september 2014 om 18:52

Dat je uberhaupt al geen fan van Rooney kan zijn als United supporter..

27 september 2014 om 19:37

Lol... reageer dan niet als je niet weet waar het over gaat.

Ik had bij meepraten erover dat Rooney (net zoals RvP en Mata) heel erg ondermaats spelen, al voor een lange tijd. Vandaag zag ik hem weer iets beter spelen en dan maakt hij zi een domme actie.

Waar staat dat ik mijn mening over hem in 5 seconden heb gevormd? Misschien beter lezen! Waar staat verder dat ik geen fan van hem ben?

Goed voor Louis. Anders waren de rapen helemaal gaar..ook van Persie die toch weer een goal meepikt. Altijd fijn. Overigens die goal van Pelle was echt weergaloos

Lampard Wat een aankoop van City!

Mijn god, ik kan weer ademen...wat een wedstrijd. Ze begonnen nog zo goed, gelijk 5e minuut Rooney die scoort. Daarna van Persie. Dan tegendoelpunt. En die tweede helft was verschrikkelijk. Maar goed, de drie punten zijn binnen

27 september 2014 om 18:08

Jezus man, rollercoaster bij die 2-2. Totaal onnodig al dit, maarja.

City begon briljant door binnen 10 mins 2-0 voor te komen, maar Mangala maakte het nog spannend door letterlijk 2 keer een cadeautje weg te geven. Tjongejonge wat speelde hij slecht zeg! Uiteindelijk was Hull gewoon te zwak om City te verslaan en na wat stroeve periodes scoort City er 2.

Ondertussen ook wat meegepikt van United. 2e helft was niet best, mede door de rode kaart natuurlijk. Ze kwamen heel goed weg vandaag!

Gelukkig drie punten maar het was weer billeknijpen. United begon uitstekend met mooi verzorg aanvallend voetbal. Dan krijgen ze één kans tegen, die gaat er toevallig in en dan slaat de paniek toe. Rooney denkt een tactische overtreding gemaken maar is veel te hard en krijgt terecht rood. Al had West Ham ook zeker één keer rood verdient. Mc Nair gaat lekker mee in de onzekerheid achterin al vond ik Mcnair en Rojo wel potentie uitstralen. De Gea is ook een probleem. Misschien wel de beste lijnkeeper van de PL maar zo ongelovelijke slechte coach, lijkt een beetje op Vermeer.

Van Gaal krijgt het nog niet voor elkaar die onzekerheid eruit te halen en Rvp, Rooney, Di Maria en Falcao werkt ook niet. Blind wisselt enorm goede passes af met dezelfde onzekerheid als de rest van de defensie.

Shaw en Rafael hebben potentie in het spel dat United wil gaan spelen en ik denk dat we alleen wat meer ervaring nodig hebben in de defensie. Als CV je debuut maken in dit verdedigend zwakke United is echt heel knap, wat dat betreft respect voor Mcnair. Schitterend verdedigende kopbal die de 3 punten red.

Het zou fantastisch zijn als United Nigel de Jong en Cech kan halen voor de plek naast Herrera en op goal. Dan heb je wel wat ervaring erbij. Tot slot een CV zoals Jagielka is niet mis.

27 september 2014 om 18:16

Dat zou slecht zijn, en dit is veelste opportunistisch. De Gea gaat heel even niet zo lekker, maar normaliter is hij topklasse. Als je Cech haalt, dan gaat de Gea heus wel zijn spullen pakken en moet je weer opzoek naar een nieuwe keeper.

27 september 2014 om 18:23

Jammer had graag meneer Van Gaal zien verliezen !

27 september 2014 om 18:25

De Gea blijft gewoon een hele onrustige keeper. Prima lijnkeeper dat wel. Maar als je defensie zo jong en onervaren is zou een ervaren doelman als Cech wel een meerwaarde hebben.

Goede eerste helft, hele aparte tweede helft net als vorige week. Na de 1-0 was ook zo'n moment weer heel typerend, die terugspeelbal van Blind..

27 september 2014 om 18:18

Ik reken niet meer op de Jong, die is gelukkig in Milan en ook 1 van de beste spelers daar. En gaat ook zeerwaarschijnlijk zijn contract verlengen

27 september 2014 om 18:41

cech is wel al wat ouder misschien cillessen? want je bent al snel beter dan de Gea met al die paniekballen.

27 september 2014 om 21:06

De Gea vervangen door Cech? Nee dankje. En de Jong mm dan liever Strootman en dan Hummels voor achterin. Dan heb je een topteam staan.

27 september 2014 om 22:29

Herrera is beter en speelt op de positie van Strootman. Strootman Herrera kan eventueel maar is denk ik te aanvallend.

Wat vonden jullie trouwens van McNair? Ik vond hem goed spelen! Beter dan Blackett iig

27 september 2014 om 18:54

10x beter inderdaad, mag van mij wel weer in de basis volgende week. Soms wat paniekerig uitverdedigen, maar wie was er niet paniekerig bij United vandaag. Ook echt geweldig hoe hij die corner nog weg kopte, nog een vrij lage bal.

27 september 2014 om 21:07

Nou ik hoop eigenlijk dat Jones weer fit is volgende week. Jones en Rojo is gewoon een goed centrum.

rvp speelde een goede wedstrijd vandaag. hij maakte een mooie goal en was voor de rest ook sterk in het veldspel. in de tweede helft was hij na de rode kaart van rooney alleen minder gevaarlijk en vooral minder bruikbaar. dit omdat hij de snelheid mist om als enige vooruitgeschoven spits te fungeren. daarentegen heeft hij techniek te over, maar daar heb je niks aan als je op een eiland staat.

ik weet niet in hoeverre falcao wel de snelheid heeft om een dergelijke rol te vervullen. mocht dat wel zo zijn, dan had lvg falcao beter kunnen laten staan in plaats van rvp. in een man minder situatie was het misschien nog beter geweest om of di maria te laten staan of januzaj in te brengen.

vond het verdedigend niet heel sterk vandaag, vooral de terugspeelbal van blind had dodelijk kunnen zijn voor united. ook de gea was weer instabiel, zijn uitkomen bij de goal van west ham united was echt verschrikkelijk. ik moet ook zeggen dat hij enkele belangrijke reddingen verrichte die united op de been hielden.

Hoe speelde Shaw? Ben ik erg benieuwd naar

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren