Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Met een paar goede aankopen hebben we een goede kans op de landstitel’

Laatste update:
/

Manchester United werd het voorbije seizoen vierde in de Premier League, waarmee Louis van Gaal voldeed aan de doelstelling. Voor komend voetbaljaar ligt de lat echter hoger: de recordkampioen van Engeland moet weer meedoen om de landstitel. Dat zegt ook Wayne Rooney, aanvoerder van the Red Devils.

“Ik denk echt dat we ver komen en dat we een kans maken op de landstitel”, schrijft de aanvaller op zijn eigen website. “Kijk naar de eerste tien of elf wedstrijden van vorig seizoen: we pakten slechts dertien punten. Kijk naar waar we geëindigd zijn. Als we beter waren begonnen, hadden we meegedaan om de titel. Als selectie, dat geldt dus ook voor de manager en voor mijzelf, geloven we dat we een kans maken op de titel.”

“Met een paar goede aankopen in de zomer hebben we een goede kans. Het zou goed zijn om zo veel mogelijk prijzen te pakken, dat hoort bij een club als Manchester United. Wij horen prijzen te pakken en hopelijk kunnen we daar komend seizoen weer mee beginnen”, schrijft Rooney.

Zie jij Manchester United als titelkandidaat?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ja maar dit is natuurlijk zo'n uitspraak die voor veel teams geldt..
In ieder geval in de verdediging investeren en een nieuwe Michael Carrick...

26 juni 2015 om 09:35

Goed gezegd idd, dit geldt natuurlijk ook voor Arsenal, City en Liverpool.

26 juni 2015 om 09:38

Klopt er kunnen meer teams zijn met een goede kans.

26 juni 2015 om 11:33

Liverpool niet. City, Arsenal, United en Chelsea zijn volgend jaar de enige titelkandidaten imo.

26 juni 2015 om 13:37

Arsenal ook niet.

26 juni 2015 om 16:07

Arsenal wel en Liverpool niet? Bedankt voor het delen van he helderziende gave met ons. Liverpool is zich geweldig aan het versterken. Het kan zomaar zijn dat alles nu perfect in elkaar past en het gaat draaien. Laten we de uitspraken voorlopig even bewaren tot de competitie een wedstrijdje of 10 bezig is. Verder gewoon houden op een "ik hoop dit of dat" ja?

26 juni 2015 om 23:40

imo betekent 'in my opinion'. Dus je laatste zin mag je schrappen. Bovendien is Liverpool zich helemaal niet 'geweldig aan het versterken'. Tweederangs spelers aantrekken, dat hebben ze tot nu toe gedaan. Niets meer dan dat. 40 miljoen voor Firminio? Wat een giller. Alleen Milner kan echt wat toevoegen.

Er is werkelijk geen enkele reden te bedenken waarom Liverpool volgend jaar een serieuze titelkandidaat zou zijn. Ze komen op elke positie tekort, zeker als hun grootste talent ook nog aan de slag gaat bij de concurrent.

Dit heeft niets met een helderziende gave te maken, dus hou je bijdehande gezwets voor je. Als je daadwerkelijk denkt dat Liverpool kans maakt ben je gewoon naïef.

Als er niet snel mogelijk goede spelers aangekocht worden zal Manchester United niet in de top 3 geraken

26 juni 2015 om 09:34

Hoezo je hebt nog 2 maanden. SNELL!!

26 juni 2015 om 09:53

Wat ik bedoel met snel is dit jaar voor 2016

26 juni 2015 om 10:42

Alsof dat niet gaat gebeuren. Depay is al binnen en die gaat naar mijn verwachting prima presteren. De druk ligt niet bij hem, maar bij spelers als Rooney, Mata, etc.. Als Schneiderlin er nog bijkomt, Ramos aangetrokken wordt en een keeper als Lloris / Leno als vervanger van De Gea komt, staat er gewoon een fantastisch elftal.

Rooney heeft gelijk. Er is echter een probleem, dit geld voor iedere club in de top 6. Verschil is zo klein dat zelfs tottenham of liverpool met een paar voltreffers kans kan maken op de titel na mijn mening.

26 juni 2015 om 09:35

Ja dat wordt altijd gezegd maar waarom falen die clubs dan structureel met hun top 4 ambities? Dat verschil is groter dan het lijkt.

26 juni 2015 om 09:38

Spurs heeft heel wat voltreffers nodig. En andere teams kunnen makkelijker top-drawer spelers halen als Spurs en Liverpool. Met de huidige selecties zeg ik mijn geld op Chelsea, maar wie weet wat er nog gaat veranderen.

26 juni 2015 om 09:38

Chelsea is verreweg het beste elftal en daarachter zullen ze allemaal flink aan de bak moeten om in hun spoor te blijven.

26 juni 2015 om 10:17

Dat is waar, maar je speelt maar twee keer tegen Chelsea en in de toppers gaat Mourinho toch voor een gelijk spel. Je zult alleen alle andere teams moeten kunnen verslaan....

26 juni 2015 om 09:41

Het verschil is wel dat United veel meer geld beschikbaar heeft dan spurs en liverpool.
De kunst is nu om het goed te gebruiken, en de juiste spelers te halen..

Afwachten maar. De 2de aanwinst is bijna binnen. Hoeveel volgen er nog?

26 juni 2015 om 10:14

Probleem is wel bij United (net als Liverpool na de verkoop van Suarez) dat clubs weten dat ze echt heel veel te besteden hebben. Bij United is sowieso qua transfergeld de 'sky the limit'. Natuurlijk makkelijk om over zoveel geld te beschikken, maar ook een nadeel.

26 juni 2015 om 10:21

Dat is zeker waar. Al is er bij United altijd wel veel geld beschikbaar.

Maar als ik dan geruchten lees van 80/90 miljoen voor Ramos. Cillissen, als vervanger van de Gea. Enz enz.

Dan wordt ik daar niet erg vrolijk van.

Het schijnt dat schneiderlin volgende week tekent. Dat is dan de 2e goede aankoop...

26 juni 2015 om 10:29

Ja de bedragen die je nu hoort, zijn echt te bizar voor woorden. Mag hopen dat United niet zo ver gaat voor spelers anders blijven clubs in de toekomst het doen. Je kan juist een statement maken door te zeggen als club tot hier en niet verder.

Las het van Schneiderlin, zou echt een topaankoop zijn van United. Spurs zal wel balen.

26 juni 2015 om 09:56

Een titel is te ver weg, maar voor Spurs en Liverpool is met een paar voltreffers de top-4 wel mogelijk. Het staat allemaal nog erg dicht op elkaar. Zelfs het halen van grote en goede spelers is geen garantie dat je het goed gaat doen (Di Maria, Falcao).

Ligt eraan wat de keeper doet en wie de vervanger zou zijn. Perfect zou zijn als hij blijft, kane word aangetrokken en een top cv word gehaald.

Dan geef ik ze heel veel kans. Minder en ze maken nog steeds kans met louiske aan het roer

26 juni 2015 om 09:52

Alleen heeft Kane er geen behoefte aan om te vertrekken bij Spurs. En het centrale middenveld is juist het pijnpunt, haal Carrick weg en het is gelijk 25 procent minder. En Carrick gaat niet alles kunnen spelen komend seizoen.

26 juni 2015 om 11:13

wanneer Schneiderlin komt is dat probleem al grotendeels opgelost. Voor CV wanneer Ramos niet komt zouden ze voor Otamendi moeten gaan

26 juni 2015 om 14:07

Misschien heb ik het wel helemaal mis maar ik zie Schneiderlin niet eens in de buurt komen van Carrick. Ik deel die enthousiasme dan ook niet als het om Schneiderlin gaat.

26 juni 2015 om 15:08

@gortonred

Wie zie jij dan als perfect opvolger voor hem?

De hype rond Modric is ook al minder (alles draait bij Perez om marketingwaarde) en misschien als Real Pogba wil, dat je Modric naast Blind kunt zetten?

@gidoajax

Vrees dat ze voor Otamendi te laat zullen zijn als ze eerst lang met Ramos bezig zijn.

@ Stravven

Zeg nooit nooit, want United kan altijd verrassende dingen klaar maken.

Als ze Bale en Ramos kopen dan zijn ze gegarandeerd titelkandidaat. Bale komt waarschijnlijk op zijn favoriete plek 10 te spelen waar zijn snelheid en techniek het beste op zn plek terecht komt. Ramos is een echte leider in de verdediging en een rots in de branding en precies wat United nodig heeft.

26 juni 2015 om 11:05

Hoop niet dat Bale komt, want zal ons te veel geld kosten en is niet echt nodig op dit moment. En Bale heeft juist geen techniek meer snelheid, kracht en een goed schot. United moet nu even snel een top verdediger gaan halen bijv. Otamendi, Ramos of Hummels en een rechtsback en een controlerende middenvelder.

Heerlijke voetbaluitspraak dit!
Als je 1x vaker scoort als je tegenstander win je altijd en ga zo maar door.

Ben benieuwd welke spelers Man Utd aan gaat trekken. Ramos zal wel niet doorgaan die tekent over een maandje lekker een nieuw contract bij Real voor een hoger salaris als wat hij nu heeft.

Vooral verdedigers en eventueel een nieuwe keeper zullen moeten komen maar wie?

26 juni 2015 om 11:09

Ramos zal denk ik ook niet. Ik denk dat Otamendi en Schneiderlin gehaald gaan worden en als vervanger voor De gea, Lenin of Oblak. Er zou nog een nieuwe rb gehaald moeten worden maar weet niet wie en een spits zou ook nog wel kunnen. Dan heb je denk ik de basis staan en hoef je de volgende transfermartken niet zo veel geld meer uittegeven en kan je meer richten op eigen jeugd.

Otamendi, Schneiderlin, vervanger De Gea en een nieuwe rechtsback. Dan heeft Utd wel goed ingekocht.

26 juni 2015 om 09:53

Hup toe maar nog één 250M erbij

26 juni 2015 om 10:38

Dat kost toch geen 250 M of wel?

26 juni 2015 om 13:20

Dat is niet eens zo heel veel meer dan Neymar en Suarez samen

Bale, Ramos, De Vrij en Song. Eventueel nog een keeper, als Valdes niet goed bevallen is. Rooney kan dan spits, Bale eromheen, Van Persie wat meer rust.

26 juni 2015 om 10:03

van persie moet gewoon verkocht worden naar mijn mening, wat speelde die slecht zeg de afgelopen maanden. en wat je zegt, Rooney lekker in de spits

26 juni 2015 om 10:08

Denk dat Bale niet naar een jaar vertrekt bij Real
anders moet untid boven 80 miljoen uitgeven aan hem.
En ze hebben Depay toch op links

26 juni 2015 om 10:26

Gelukkig speelt Bale al twee jaar bij Real.

@Glory, om het het seizoen goed te beginnen heb je een team nodig wat min of meer gewend is aan elkaar. Daar is dan ook een voorbereiding voor. Van Gaal zal dan ook zo snel mogelijk de selectie compleet willen hebben.

Die onzin van

edit: kan weg op verkeerde artikel gereageerd.

United moet een nieuwe CDM halen. Goede opties zijn: Gonalons, Schneiderlin, Krychowiak, Carvalho en Schweinsteiger.
Ook een CB: Otamendi, Ramos, Hummels, Godin of Garay.

Een spits voor de toekomst mag er ook bij gehaald worden: Lacazette, Kane, Lukaku.

Een Rb erbij en het team is af: Fabinho, Fernandes, Coleman en Walker.

Out: Van Persie, Evans en Rafael.

Het liefste zie ik United volgend jaar zo spelen. Met subs: Januzaj, Lacazette, Fellaini, Young, Carrick, Rojo, Blind en Lindegard

De Gea
Fabinho
Hummels
Smalling
Shaw
Herrera
Mata
Gonalons
Di Maria
Rooney
Depay
26 juni 2015 om 17:09

Eens! Alleen ben ik niet te spreken over Walker. Die gast heeft het al moeilijk zat bij Spurs! Op FUT is ie wel heel relaxt met z'n snelheid

26 juni 2015 om 17:09

Ohja, en Van Persie moet blijven! Die kan nog wel ballen hoor!!

26 juni 2015 om 17:35

Oke mee eens, maar zag zijn naam laatst opduiken in bericht waarin hij stond dat Walker naar United zou gaan.

Ja, maar Van Persie heeft nog een contract voor één jaar. Als United hem nu verkoopt, verdienen ze nog wat geld aan hem en nemen ze minder risico dat een dure speler(qua salaris) weer veel geblesseerd is.

29 juni 2015 om 20:02

Daar heb je ook zeker een punt. Persoonlijk ben ik erg fan van Van Persie en zie ik hem nog graag een jaartje scoren bij mijn favoriete club. Wat zullen ze nog voor RvP kunnen vangen? 15 miljoen? Wie weet verdienen ze dat geld nog wel terug met een paar belangrijke goals in de CL. Het team zal dit seizoen beter lopen dan afgelopen seizoen. Hopelijk met een fitte Carrick en een back up voor hem. Je zag meteen dat wanneer Carrick geblesseerd was niemand meer top presteerde, zelfs Rooney in de spits niet.

Overigens denk ik dat ze Kane moeten vergeten en een Lacazette of Benzema moeten halen mocht RvP toch verkocht worden. Het is een groot risico om veel geld voor Kane te betalen terwijl ie nog maar 1 jaar goed heeft gepresteerd.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren