Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mesut Özil doet boekje open: ‘Ik riep tegen hem: ‘Stap in, stap in!’’

Laatste update:

Mesut Özil is onder manager Unai Emery niet langer verzekerd van een basisplaats, maar dat betekent niet dat de aanvallende middenvelder Arsenal op korte termijn de rug toekeert. Özil praat daarnaast voor de eerste keer openhartig over het veelbesproken incident van deze zomer, toen enkele dieven op een motor hem en ploeggenoot Sead Kolasinac probeerden te beroven in Londen.

"Ik heb hier een contract tot 2021 en dat wil ik uitdienen", zegt Özil in gesprek met The Athletic. "Ik heb er lang over nagedacht voordat ik dit contract tekende, het was een van de belangrijkste beslissingen uit mijn loopbaan. Ik wilde niet een of twee jaar blijven, maar mijn loopbaan bij Arsenal afsluiten." De reserverol bevalt de middenvelder echter allerminst, maar opgeven is geen optie. "Ik ben hier zeker nog tot 2021."

Grootverdiener speelde pas 142 minuten namens Arsenal: ‘Wel een dappere zet’

Grootverdiener speelde pas 142 minuten namens Arsenal: 'Wel een dappere zet'Lees artikel

Özil werd enkele maanden geleden geconfronteerd door twee overvallers met messen, die werden weggejaagd door de heldhaftige Kolasinac. Het voorval heeft veel indruk gemaakt op de Duitser in Engelse dienst. "We zagen al snel dat er iets niet klopte, want ze hadden wapens. ‘Geef ons je horloge!’, schreeuwden ze tegen Sead. Het was erg moedig van hem om de overvallers te verjagen. Ik was niet bang voor mijzelf, maar maakte me wel grote zorgen over mijn vrouw, omdat we net getrouwd waren."

"Ik was bang dat ze mijn vrouw uit de auto wilden halen, wat ze ook probeerden. Ik hield echter de deur dicht", vervolgt Özil zijn terugblik. "Ik reed iets naar voren en naar achter met mijn auto om hun motor af te schudden. Ik riep tegen Sead: ‘Stap in, stap in!’ Gelukkig deed hij dat ook snel. Die tweede overvaller probeerde alsnog in de auto te komen, maar Sead hield de deur gesloten. Ik reed vervolgens pijlsnel weg", aldus de middenvelder, die de dieven een laatste poging zag wagen. "Het was vlakbij een bouwplaats en ze gooiden nog met bakstenen en gewone stenen naar ons." Özil en Kolasinac moesten in het begin van het seizoen enkele duels van Arsenal missen uit het oogpunt van veiligheid, maar zijn inmiddels weer inzetbaar.

Verdient Mesut Özil een basisplaats bij Arsenal?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Moet toch een flinke impact hebben gehad om hun beiden. Wel echt blij dat Kolasinac zijn misschien roekeloze maar bovenal heldhaftige daad iig zonder verwondingen (of erger) is doorgekomen.

..."omdat we net getrouwd waren..." Washet minder erg als ze niet getrouwd waren dan? Wat een onzin,maar goed,wel te triest voor woorden,dat dat soort dingen gebeuren.niemand verdient dit,stel hersenlozen die andere mensen op deze manier een trauma bezorgen!

17 oktober 2019 om 11:08

Hij bedoelde er vast wat anders mee.
Ik hoop dat Ozil gewoon weer speelt. 3 controlerende middenvelders iedere keer is pure onkunde. Emery moet niet als een watje doen. Elke week een andere opstelling en altijd Lacazette maar op de bank

17 oktober 2019 om 11:27

Emery moet inderdaad eens een keuze gaan maken, zeker op het middenveld. Het elke keer blijven vasthouden aan een vreselijke voetballer als Xhaka moet ook eens stoppen, brengt helemaal niks en vertraagd het spel alleen maar. Hetzelfde geldt voor Torreira als 10 neerzetten, terwijl je één van de beste spelmakers van de laatste 10 jaar op de bank of zelfs op de tribune blijft neerzetten. Ben heel benieuwd hoe een middenveld van Torreira -Guendouzi met daarvoor Ozil zal presteren. Wat betreft je punt over Lacazette op de bank zetten, dat valt toch best wel mee? Het is dat ie nu al een tijd niet fit is, maar verder speelde hij vrij regelmatig meen ik me te herinneren. Het nadeel van Lacazette en Auba is natuurlijk wel dat als je beide opstelt, een in hun niet favoriete positie moet spelen.

17 oktober 2019 om 12:04

Auba is het beste in de punt, maar Laca is beter aan de bal. Lastige keuze idd omdat je beiden niet op de vleugel wilt zetten.

17 oktober 2019 om 12:11

Precies, en aangezien beide heren wel de benodigde kwaliteit brengen, zelfs als één van hun niet in de punt wordt gezet, zou je ze momenteel wel allebei op moeten stellen. Echter, als je Auba op de flank zet, speel je eigenlijk zonder linksbuiten, aangezien hij (logischerwijs) naar binnen trekt. Zou als club zijnde ook overwegen om Lacazette te verkopen in de zomer en hier een winger voor terug te halen, tenzij er geswitched wordt naar een 442 systeem, aangezien Pepe ook nog ergens moet spelen.

17 oktober 2019 om 13:01

Zaha zie ik nog altijd graag komen.

17 oktober 2019 om 13:53

Dat vind ik toch wel een beetje gokken. Auba is ouder dan Laca en snelheid is iets wat je eerder verliest dan kwaliteiten aan de bal. Als je bij Auba zijn snelheid weghaalt, dan is hij een heel stuk minder goed. Dus dan zou ik toch eerder Laca houden en Auba verkopen. Maarrr, ik zie er geen probleem in om met beide te spelen in de Liverpool variant. Laca die inzakt, Auba en Pepe die naar binnen trekken en Tierney en Bellerin die de flanken bestrijken. Dat kan in mijn ogen perfect wanneer iedereen fit is. En dan kun je een middenveld met Torreira, Guendouzi en Ceballos/Willock houden, waardoor je de creativiteit van Ozil ook minder mist.

17 oktober 2019 om 14:04

Ik zat inderdaad ook nog aan Auba's zijn snelheid te denken, echter heb ik het idee dat wanneer Auba verkocht wordt, de supporters er helemaal klaar mee zouden zijn, tenzij het echt om een geweldig bod uit China zou gaan van 100 miljoen of meer. Volgens de Liverpool wijze spelen zou ik inderdaad ook zeker toejuichen, al lijkt Emery wel een 'obsessie' te hebben om Xhaka op te stellen, wat het praktisch onmogelijk maakt om die dynamiek na te bootsen op het middenveld.

17 oktober 2019 om 14:10

Een 4-3-1-2 opstelling met auba als diepe spits en laca eromheen. Ozil erachter

Guendouzi-toreirra- ceballos
kola-luiz-holding-bellerin

?!?

17 oktober 2019 om 14:36

Middenveld en aanval is zeker iets wat valt te proberen. Wat betreft de achterhoede wil ik zo min mogelijk van Kolasinac en Luiz zien indien mogelijk, Tierney is gekocht als eerste keuze op linksback en Luiz zie ik zelf liever als 2e keus achter Sokratis. Dus Tierney - Holding - Sokratis - Bellerin, waar in de toekomst Sokratis vervangen wordt door Saliba.

17 oktober 2019 om 16:05

Zo zuur hoe sommige van iets wat er gezegd wordt een negatieve draai aan kunnen geven. Een eigen interpretatie alsof diegene dat ermee bedoeld. Gebeurd helaas vaker maar ziet er altijd triest uit. Ja Ozil zal dat bedoel ja, als zij niet getrouwd waren dan vond hij het niet zo erg ja, ...pfff.

Verschrikkelijke gebeurtenis. Ben blij dat de mannen en hun families inmiddels beschermt worden. Maar ik baal er wel van dat hij aangeeft te willen blijven tot 2021... Arsenal verdient een 10 die meer in het elftal past. Met Ozil werkt het gewoon niet. Op dit moment heeft Arsenal eindelijk 3 jongens voorin waar men op kan bouwen en daar achter nog eens een aantal talenten die grote ogen gooien. Wat men nu echt mist is die creatieve middenvelder tussen de linies. Maar met dat mega contract van Ozil hebben ze nauwelijks mogelijkheden om een andere jongen voor die positie aan te trekken

17 oktober 2019 om 12:02

Ozil heeft de kans nog niet echt gehad om te laten zie hoe hij rendeert achter die drie die je benoemt. Emery moet simpelweg Torreira op cvm zetten, met Ceballos of Willock als cm en Ozil achter die drie. Hou dat een wedstrijd of 5 vol en beoordeel dan of het echt niet werkt met Ozil.

17 oktober 2019 om 12:03

Of uiteraard Guendouzi ipv Ceballos of Willock, hoe kon ik hem vergeten 😂

Hopelijk houdt het 'politieke spelletje' tussen Ozil en Emery/het bestuur nu een keer op. De huidige aanpak om Mesut eruit te werken vanwege z'n salaris lijkt zeker niet te werken. Zou graag Ozil een keer de kans zien krijgen in het elftal, in plaats van Ceballos, die het spel alleen maar ophoudt met z'n eindeloze gedraai op de middenlijn. Wat er nu mist in het elftal is iemand die de voorhoede spelers kan wegsturen, iemand als Pepe zou hier ook enorm van profiteren. Daarnaast lijkt de kans met de wedstrijd groter te worden dat Emery eerder wordt weggestuurd dan dat Ozil weggaat bij de club.

Het is jammer hoe Emery Özil er tactisch uit blijft houden. Het bestuur heeft er voor gezorgd dat hij zo’n hoog salaris krijgt, toch? Daarbij blijven mensen op Özil afgeven dat hij niet genoeg geeft maar de statistieken spreken dit tegen. Vaak speelt het hele elftal slecht, maar dan zoekt iedereen Mesut op. Hij brengt gewoon de nodige creativiteit en aangezien Ceballos maar een huurling is zou ik opteren voor Torreira en Guendouzi met daarvoor Özil. Laca in de spits, Auba als zwervende spits met een Tierney die opkomt met z’n sterke voorzetten en Pepe rechts. Maarja wie ben ik..

17 oktober 2019 om 13:49

Het vorige bestuur (wenger en Gazidis) heeft er inderdaad voor gezorgd dat Ozil dit hoge salaris krijgt, het lijkt er op dat het nieuwe bestuur (sanllehi, Edu, Vinai) Mesut juist de deur uit wilt werken vanwege dit hoge salaris.

Ozil verdiend het gewoon om te spelen in dit team. Zijn statistieken spreken in zijn voordelen en de resultaten met het voetbal van Emery zijn nou ook niet geweldig.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren