Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Messi houdt blessure over aan teleurstellende oefeninterland

Laatste update:

Lionel Messi heeft tijdens de oefeninterland van Argentinië tegen Venezuela een liesblessure opgelopen, zo maakt de Argentijnse voetbalbond via de officiële kanalen bekend. De aanvaller van Barcelona verlaat om die reden het trainingskamp en keert voortijdig terug naar huis. Argentinië leed vrijdagavond een 1-3 nederlaag tegen Venezuela.

Voor Argentinië staat nu komende dinsdag in het Stade Ibn Batouta in Tanger de oefeninterland tegen Marokko op het programma, maar daar zal Messi dus niet bij zijn. De ernst van de blessure is onduidelijk, maar de Argentijnse sterspeler moest in 2016 en 2017 ook al eens een aantal wedstrijden laten schieten wegens liesproblemen. Met 37 doelpunten in 39 officiële wedstrijden is Messi dit seizoen van groot belang voor Barcelona.

Op de zaterdag na de interlandperiode wacht voor Barcelona de ontmoeting met Espanyol. Daarna volgen duels met Villarreal en Atlético Madrid, voordat de heenwedstrijd in de kwartfinale van de Champions League tegen Manchester United op het programma staat. Messi is niet de enige speler die tijdens het duel met Venezuela geblesseerd raakte aan de kant van Argentinië. Ook Gonzalo Martínez verlaat het trainingskamp van de Argentijnse ploeg voortijdig.

De middenvelder van het Atlanta United van Frank de Boer liep een blessure aan de kuit op en keert evenals Messi voortijdig terug naar huis. Argentinië leed in het Wanda Metropolitano 1-3 nederlaag tegen Venezuela, dat via José Salomón Rondón, Jhon Murillo en Josef Martínez tot scoren kwam. Namens de Argentijnen deed Lautaro Martínez iets terug. Ondanks dat hij een blessure aan de wedstrijd overhield, deed Messi negentig minuten mee in de ploeg van bondscoach Lionel Scaloni.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Pff, weet niet wat ik hiervan moet vinden. Ik hoop voor hem dat die echt een blesseure heeft, niet dat dit weer een spelletje is en dat wijst naar z'n 3e retirement.

23 maart 2019 om 10:13

Ik vind Messi nou niet de persoon om een blessure te faken. Als hij geen zin meer heeft zegt hij dat wel. Zoals hij eerder deed.

23 maart 2019 om 10:44

dom van te denken dat Messi een blessure zou faken .het is Ronaldo niet !!
Wel zou het kunnen dat hij de trip naar Marokko niet ziet zitten, daar was al wat twijfel rond vorige week (zgz qua bescherming). Maar hij doet er goed aan niet alle wedstrijden te spelen, hij is de 32 nabij !

23 maart 2019 om 10:58

Want Ronaldo faked wel blessures? Grapjas.

23 maart 2019 om 11:02

Inderdaad, het is Ronaldo niet! Die speelt zelfs door met blessure 😉 dat is het grote verschil

23 maart 2019 om 12:05

Het is Ronaldo niet!! Nee het is Messi degene die zijn land al 2 x in de steek liet iets wat Ronaldo daarentegen nooit heeft gedaan, men doet alsof Messi een heilige is en Argentijnen op hun blote knieën mogen voor het feit dat hij meedoet met Argentinie. Graag of niet ongeacht of je nou Messi of Ronaldo heet

23 maart 2019 om 13:04

nee menneke, ze moeten er nog maar naar blazen en hij ligt al op de grond te kermen. Bij messi stampen ze er 10 keer op vooraleer hij begint te klagen.

23 maart 2019 om 17:30

Heeft nog altijd niks met het faken van blessures te maken. Geen van beide doet dit. Maat ergens denk ik dat Messi n'a de nederlaag even de volgende vriendelijke wedstrijd wilt laten schieten. Als hij een hele wedstrijd uitspeeld zal het wel meevallen.

O nee laat het alsjeblieft niet te erg zijn in de fase van de competitie. Zonder messi lijkt Barcelona op een middenmoter zonder ideeën en creativiteit.

Heel vervelend om juist nu op het moment dat hij weer wil laten zien wat hij kan betekenen voor Argentinië, dat hij geblesseerd is! Onzin natuurlijk... hij ziet nu zelf in dat er geen enkele eer valt te behalen met dit matige elftal..

23 maart 2019 om 10:07

Is dit elftal dan echt zo slecht? Ik dacht dat ze altijd wel goeie spelers hadden voornamelijk in de aanval en op het middenveld.

23 maart 2019 om 10:13

Goede spelers maar totaal geen team.

23 maart 2019 om 10:17

Daar heb je een coach voor.

23 maart 2019 om 10:28

Goeie spelers viel gisteren ook nog wel mee vond ik. Stond niet veel van echt grote klasse op het veld buiten Messi hoor. Pavon, Icardi, Aguero, Di Maria, Higuain, Otamendi: allemaal afwezig om verscheidene redenen. Dybala 90 minuten op de bank? Bondscoach is echt een verschrikking daar. Desalniettemin nog steeds een matig resultaat want Venezuela is ook verre van een topland natuurlijk.

23 maart 2019 om 10:47

Het elftal moet echt slecht zijn. Heb de wedstrijd gisteren gevolgd. Messi heeft tot 4 , 5 keer iemand alleen in scoringspositie gebracht, maar het is geen enkele keer goed afgewerkt. Om moedeloos van te worden. En dan achterin, wat een rampspelers staan daar. En die keeper is zeker geen wereldklasse. Voila, daarom lukt het niet. Geeft die 5 kansen aan Messi en er gaan er zeker 3 binnen. Dan was het 4 3

23 maart 2019 om 10:55

Argentinië moet gewoon Mourinho, van Gaal of Wenger halen. Niet altijd zo een Argentijn/Zuid Amerikaan die het leuk heeft gedaan op dat continent. Gewoon een wereld topper. Kijk maar wat van Gaal deed met Oranje in Brazilië.

23 maart 2019 om 11:03

Noem eens spelers op in de aanval van Argentinië die gister meededen? Juist ja middelmaat

23 maart 2019 om 11:19

Van gaal als bondscoach van Argenitinie? Die man heeft bijna overal waar hij gewerkt heeft, problemen gehad met Zuidamerikanen en nu moet hij een heel disfunctionerend zuidamerikaans land coachen. Wordt lachen met al die drama straks

23 maart 2019 om 11:47

Lautaro is gewoon een prima spits. Het probleem is dat alles om Messi draait. Hij is ook totaal geen aanvoerder die het team motiveert als ze achter staan. Iedereen speelt in de dienst van Messi.

23 maart 2019 om 11:57

Pavon is een hele matige spelers zoals je op het afgelopen WK hebt kunnen zien.

23 maart 2019 om 11:02

Messi en Argentiniã« is en wordt geen gelukkige huwelijk..jammer om te zien dat de twee grote spelers bij hun landen niet de zelfde prijzen winnen zoals bij hun club. Achja je kan niet alles hebben

23 maart 2019 om 14:10

Die andere grote speler heeft dat toch wel gedaan hoor, en die speelt zeker niet bij een topland.

23 maart 2019 om 14:18

Nu ga je iets te ver, ronaldo heeft, los van enkele wedstrijden, in het EK geen DONDER uitgevoerd. Dan wint portugal door een gelukkig doelpuntje van eder het EK, en wie staat er als oppergod te feesten? Juist. Ik haat ronaldo niet, maar je moet geen onzin verhalen gaan opstrijken. Zowel messi als ronaldo zullen niet succesvol worden met hun land.

24 maart 2019 om 01:42

Ronaldo is wel succesvol met zijn land, hij is EK. Dat zijn feiten. Geen donder gedaan maar wel betrokken bij de meeste goals van Portugal. Man man man wat een gehuil

Dembele, Suarez en Messi in de lappenmand, lekker dan.. helemaal zonder Messi is Barca zeeer matig ik houd mn hart vast..

Waarom dan ook meedoen aan zo´n zinloze oefenwedstrijd waarin bijna de gehele basis niet eens meedeed......

Als je dit dan weer leest denk je echt van jongeee was nou maar gewoon gestopt. Het botert niet tussen Messi en Argentinië. Je bent samen met Ronaldo de beste allertijden, maar k zie dit niet goedkomen. Hij zal de geschiedenis ingaan als de speler die Barca hielp aan allerlei prijzen, maar niks kon doen voor Arge. Jammer is dat wel. Maargoed als ik hem was zou ik mezelf en de rest een plezier doen om gewoon eens en voor altijd te vertrekken. Misschien dat het Dybala wel gaat lukken.

23 maart 2019 om 11:00

Dybala is nog te ver van het niveau messi verwijderd

23 maart 2019 om 11:18

Ik suggereer niet dat Dybala dichtbij het niveau van Messi is. Ik probeer enkel aan te geven dat Dybala misschien wel dat extraatje kan brengen. Dat wat Messi ongeacht het feit dat hij de beste speler is gewoon niet lukt. Het heeft minder met niveau te maken denk ik. Bovendien is Dybi ook geen koekkebakker en haalt hij wel een hoog niveau.

23 maart 2019 om 11:11

Waarom speelt dybala trouwens gewoon niet?
Is totale onzin dat hij en messi niet samen kunne spele. Dat zeiden ze toen ook over neymar en messi.

23 maart 2019 om 11:21

Het schijnt dat Messi zelf aan de basis staat van dat idee. Dat is ook de reden dat Barca nooit voor de volle 100% is gegaan om Dybala te strikken. Zijn speelswijze is erg similair aan dat die van Messi, en Messi wil geen duplicaat van hem bij Barca. Alledgedly!

23 maart 2019 om 11:36

Ik geloof niks van zulke ideeen.
Zulke verhalen komen in de media puur om sensatie en wat te verkopen als er die dag weinig nieuws is.

Toch wel zeer frustrerend dat hij een blessure oploopt in aanloop naar de belangrijkste wrdstrijden van het jaar. Zeker als je dan ook nog eens voor je land speelt waar geen eer aan te behalen is op dit moment. Met deze spelers tot zijn beschikking. Hopen dat het meevalt want zou toch zwaar teleurstellen zijn mocht hij door deze wedstrijd paar weken eruit liggen.

Had al eens eerder last van zijn lies bij Barcelona en het zal vast en zeker weer diezelfde lies zijn.

Precies de reden dat ik wilde dat hij niet naar argentinie terug zou gaan. Je gaat toch niks winnen met argentinie, is de afgelopen 10 jaar duidelijk geworden. Zitten een paar goede spelers bij maar het functioneert totaal niet als een team. Nu is die ook nog geblesseerd terwijl er belangrijke wedstrijden aankomen voor barca.

Jongens messi faked geen blessure. Ik las al voor de wedstriid gister dat ie last had en dat ie sws niet tegen marokko zou spelen.

Hij moest volgens mij opgesteld worden a.s. dinsdag tegen Marokko (contractuele afspraken tussen de bonden). Daar had hij geen zin in wat ik vernam uit berichten in de Marokkaanse media. Op deze manier zou hij er onderuit komen. Denk dat hij de eerstvolgende competitiewedstrijd weer staat.

Begint wel pijnlijk te worden de combinatie Messi en Argentinie. Natuurlijk, hij heeft Argentinie naar 3 finale's gebracht. Maar nog steeds staat die met lege handen met zijn land en leeftijd gaat nu ook een rol spelen. Ik weet zeker dat die vele prijzen die die heeft gewonnen met Barca, zo zou willen ruilen voor een prijs met Argentinie. Of het nou de Copa America is of WK. Tja, het is wel algemeen bekend dat Argentinie geen team is, en alleen maar leunt op de klasse van Messi. Het is ook makkelijker voor landen om alleen op Messi te focussen, omdat de rest matig is.

Ik heb de wedstrijd niet gezien, maar wat een mooi resultaat voor Venezuela. Die mensen kunnen wel een opstekertje gebruiken, dus ik gun het ze van harte.

Zo lang er bij argentinie geen coach op staat die zijn sterspelers kan inspireren en er een team van weet te smeden, dan kunnen spelers als messi, aguero, di maria beter thuis blijven. Het is al 10 jaar lang hetzelfde drama daar. Het spel van argentinie is echt afschuwelijk om naar te kijke. Het doet gewoon pijn aan je ogen. Zo geforceerd, totaal geen idee.
Denk dat de reden dat messi terug is gekomen puur vanuit de liefde van zn land is. Want ik kan me niet voor stelleb dat het zo leuk voetballe is met dat team

Er is 1 ding dat ik niet snap aan Ronaldo- haters en Messi-haters. Waardeer het gewoon dat deze 2 geweldige spelers spelen op hun best in dezelfde tijd. Ikzelf ben een messi fan, en vind het jammer dat hij geblesseerd is, maar goed: dan zoek ik een andere leuke wedstrijd op met ronaldo, griezmann of van dijk. Geniet van het spel zoals het is, je kan er toch geen invloed op hebben!!!

Ik heb het een tijd geleden nog geroepen dat hij niet meer aan oefeninterlands mee moest doen... In deze fase van de competitie moet je gewoon zo fit mogelijk blijven en dat betekent ook rust pakken. Dit is echt zuur nieuws.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren