Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Messi breekt record met hattrick: ‘Het is alsof hij op het schoolplein staat’

Laatste update:

Lionel Messi maakte woensdagavond een hattrick tegen Manchester City (4-0) en is nu met vijftig doelpunten de Champions League-topscorer aller tijden als het gaat om thuiswedstrijden. De Argentijn kreeg na afloop de complimenten van Luis Enrique.

/

“Hij was beslissend en is bij alle bepalende momenten in de wedstrijd betrokken geweest. Messi maakt bovendien zijn kansen af alsof hij nog in zijn eigen tuin of op het schoolplein staat, zo makkelijk gaat het hem af. Het maakt niet uit of hij net terug is van een blessure of niet, want hij dicteert gewoon de wedstrijd”, aldus Luis Enrique in gesprek met het Spaanse journaille.

“Het is duidelijk dat Messi de beste speler in de wereld is. Hij is de totale interpretatie van alles wat voetbal inhoudt. Het zou naïef zijn om Messi ter discussie te stellen, want hij is gewoon wederom doorslaggevend geweest.” Messi heeft nu zestien doelpunten gemaakt tegen Engelse ploegen en tegen clubs uit andere landen scoorde hij nog nooit zo vaak.

Leo Messi maakte woensdag zijn zevende(!) hattrick in de UEFA Champions League! Andere spelers met meerdere hattricks in hetzelfde toernooi zie je in deze fotospecial! ???

Geplaatst door voetbalzone op woensdag 19 oktober 2016

Denk jij dat Barcelona dit seizoen de Champions League wint?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Manmanman 6 doelpunten in 2 wedstrijden, kan zomaar het record van Ronaldo verbreken. Als Bayern liefhebber is Messi toch wel de beste speler die ik heb zien voetballen.

20 oktober 2016 om 10:43

En die penalty laat hij doodleuk aan Neymar. Messi is zelf niet met zulke records bezig.

20 oktober 2016 om 10:45

En dat maakt messi zo mooi. Hij voetbalt vanuit zijn hart, niet vanuit zijn hoofd.

20 oktober 2016 om 11:07

Beide moet ik toch wel zeggen. Messi is een slimme speler die nadenkt over ruimtes.en wat een beweging doet met het hoofd van de tegenstander. En dan pats boem is die weg

20 oktober 2016 om 13:57

Ik denk juist eerder dat Messi totaal niet na denkt maar dat het gewoon instinct is. Hij ziet hoe zijn tegenstander beweegt en weet automatisch dat hij de andere kant op moet gaan. Tenminste zo komt het altijd over bij mij.

20 oktober 2016 om 10:44

Wat is het record van Ronaldo dan?

20 oktober 2016 om 10:56

16 doelpunten in 1 CL seizoen

20 oktober 2016 om 13:52

17 Doelpunten in 1 CL seizoen (2013-2014), dat is het record. Vorig seizoen had hij er 16.

20 oktober 2016 om 16:06

Volgens mij deels Ronaldo ook een andere record, namelijk 11 goals in de groepsfase dat hij met een speler van Shaktar deelt of die jongen van Shaktar heeft er 11 en Ronaldo 8-10? Messi staat nu op 6 en als hij er nog 6 erin prikt resterende 3 matches zou het zomaar kunnen. Jammer genoeg voor hem stond hij aan de kant tegen de Duitsers haha.

20 oktober 2016 om 16:24

Dat record is idd 11 doelpunten in de groepsfase. Dat record staat op de naam van Ronaldo alleen. Die gast van Shaktar had er 9 (dat was een gedeeld record met Ronaldo tot die laatste vorig seizoen het record greep).

Drie wedstrijden, zes doelpunten. Klinkt simpel. We zullen het zien. Vorig jaar dacht iedereen ook dat Ronaldo zijn eigen record van 17 doelpunten uit de boeken zou schieten nadat hij al op 16 goals stond na de kwartfinale, maar dat gebeurde ook niet.

20 oktober 2016 om 10:47

Het mooiste is nog die records hem geen bal kunnen schelen, hij wil gewoon lekker voetballen en plezier maken als een klein kind in zijn achtertuin. Anders had ie die penalty wel zelf gepakt.

Als dat voor Messi écht een doel zou zijn, zoals het voor Ronaldo is, dan schiet hij alle records van zijn concullega's aan flarden.

20 oktober 2016 om 11:02

Barca is na Psv misschien wel de zwakste ploeg als het aankomt op penalty's. Ook Messi heeft er in de recente jaren flink wat gemist. Denk dat hij daarom ook niet per se meer die penaltys neemt.

Mooi inderdaad om te zien dat Messi weer lekker vrijuit voetbalt, dat zag je ook na lange tijd ook weer een keer terug. Ook Messi heeft (overigens ook wel begrijpelijk) wat maniertjes gekregen met bijvoorbeeld kaarten vragen, dat Mourinho-achtige achter je hand praten, opeens stoppen bij Argentinië en dan toch weer terug komen, kapsels van Dani Alves kopiëren, zich volledig vol tatoeëren, etc. Dus enkel 'plezier maken als een klein kind in de achtertuin' is er wel een beetje uit.
Gister zagen we daar gelukkig weer een glimp van terug.

20 oktober 2016 om 11:37

Maar als topscorer worden een doel zou zijn en hij statistieken zo belangrijk zou vinden, zou hij ze wel blijven geven, ook al mist hij er relatief veel.

Wat hij naast het veld doet, boeit me niet. Ik geniet gewoon wat Messi, Neymar, David Silva, Özil, Verratti... op de mat leggen en of ze nou groen, geel of paars haar hebben en 0,1 of 43 tattoo's, maakt me geen r**t uit, ook al ziet het er wel wat onnozel uit. Ik zie ook het verband met minder plezier maken niet.

20 oktober 2016 om 12:26

Messi vraagt alleen een kaart als het voor ons zelfs duidelijk is dat het een gele kaart is, verder praat bijna elke speler achter zijn hand (zelfs scheidsrechters) en tattoo's en kapsels zijn heel normaal tegenwoordig. Messi blijft de rustige kalme jongen die af en toe wat zegt wanneer het verdiend is

20 oktober 2016 om 12:29

@denapostel

Als je Barca wat langer volgt weet je dat dat niet de reden is aangezien Neymar er ook veel mist.

Neymar scoort de laatste tijd sowieso weinig en deze is hem dan ook gegund om vertrouwen bij te tanken.

Geweldige speler, ik heb gevoetbald maar bij mij ging het echt niet zo snel . Zijn jullie het me eens dat Messi van guardiola een top trainer vn heeft gemaakt. Want Enrique doet het ook goed met dit team.. Dus het maakt bij barca niet uit wie de trainer is. Zelfs Maas zou daar slagen.

20 oktober 2016 om 09:57

Tata Martino.

20 oktober 2016 om 09:58

Vilanova deed het minder en Tata Martino was een drama. Dus denk niet dat iedere trainer prijzen kan pakken met Barcelona. Pep is gewoon een topper! Man City is gewoon nog niet daar waar het moet zijn om te mee te kunnen met de wereldtop.

20 oktober 2016 om 09:58

Is niet helemaal waar. Die Argentijnse coach (ben zijn naam kwijt) heeft het toch niet gered. Guardiola heeft het niet gered om Messi te motiveren naar de rechterkant te verhuizen, zodat zlatan kon renderen. Enrique heeft dat nu wel bewerkstelligd. Dus je moet toch wel iets kunnen om clubs als barca, real en Bayern te leiden.

20 oktober 2016 om 10:07

Nou Pep vond het zelf gewoon beter om Messi in de spits te zetten waardoor Ibra niet meer speelde. Uiteindelijk pakte het goed uit want het jaar daarom wonnen ze de treble

20 oktober 2016 om 10:20

Pep zette hem in de spits omdat Messi niet naar de zijkant wilde. Overigens hebben ze de treble ook gewonnen met suarez in de spits toch? Niet normaal eigenlijk hoeveel prijzen Messi heeft gewonnen

20 oktober 2016 om 10:05

Het Barcelona van Guardiola zou echt gehakt maken van het Barcelona van Enrique. Gisteren was het totdat Bravo gek ging doen ook een gelijkopgaande wedstrijd, terwijl de selectie van city veel minder is.

Die poll ook, iedere keer als Barca of real wint ofso. Gelijk zo een poll en dan stemt vrijwel iedereen ja haha. Jammer dat Messi Gladbach miste, misschien kan hij Ronaldo zijn record verbreken maargoed. Daar denkt hij niet eens aan, want anders gaf hij Neymar ook de pingel niet. Echt de beste voetballer van de wereld, in alles wat hij uitstraalt en wat hij op een veld presteert. Geweldig om hem te mogen zien voetballen, ziet er zo makkelijk uit.

De eerste goal was voor mij de mooiste. Heeft Messi natuurlijk meerdere keren laten zien, maar het blijft geweldig om te zien hoe hij de keeper misleidt. Man city speelde wel beter en je kon zien dat toen Pique eruit moest dat de verdediging wat minder werd. Ik heb het gevoel dat veel mensen Pique onderschatten. Hij is toch echt een geweldige verdediger geworden en is misschien nu wel een van de besten.
Pep liet Man City beter spelen tegen dit Barcelona. Vraag mij toch af wat er gebeurd zou zijn als Pep dit Barça team had.

Die records breken gaat bijna automatisch. Het plezier dat er bijna altijd vanaf straalt is zo mooi. Oké zo nu en dan een mindere wedstrijd, dan straalt er geen plezier vanaf maar ja dat heeft niemand als iets niet lukt. De goals van gisteren waren niet de allermooiste, maar vooral het gemak waarmee de eerste ging was briljant. Ik weet uit eigen ervaring hoe moeilijk het kan zijn, makkelijk ogende kansen te missen. Respect voor spelers die zo makkelijk scoren. Hoop nog lang te kunnen genieten van Messi bij Barcelona. Zou een doodzonde zijn, als hij al snel naar Argentinië zou verhuizen.

20 oktober 2016 om 12:10

Das niet waar hoor, ik samen met mijn superteam in de 5e klasse hebben hoe dan ook plezier. We winnen altijd minimaal 1 helft. Messi is natuurlijk wel echt buitencategorie, wat een held.

20 oktober 2016 om 12:39

Nou als je een goed pak op je lazer krijg dan praat je echt niet over plezier hoor. En als er op elkaar wordt geouwehoert, dan is er ook geen plezier hoor. Speel nu al jaren in een vriendenelftal, maar ik ben niet blij als ik met 0-1 . Maar ben goed chagrijnig als we dik verliezen. En daar valt 0-2 al onder. Dat je dan na afloop een drankje doet, is logisch en vergeet je de wedstrijd weer. Maar het moment, tijdens de wedstrijd heb je echt geen plezier.

20 oktober 2016 om 13:13

@jorgen
Dat noem je winnaarsmentaliteit of niet tegen je verlies kunnen.
Ik kan er ook totaal niet tegen als het niet loopt. Ook als we stroef spelen en een resultaat pakken belemmerd me dat het voetbal plezier al.. h

Als ik kan kiezen tussen iemand die 10 Ballon D'ors wint en alle records van zijn rivaal kapot maakt of een speler dat belangrijk is voor 't team en leuk spel vertoond dan kies ik toch echt 10 uit de 10 keren voor de tweede optie. Aantal jaren geleden was Messi echt de vedette bij Barcelona die alles zelf moest nemen, penalties en vrije trappen waar dan ook, maar tegenwoordig lijkt hem records echt weinig te schelen en is hij zelfs meer een teamspeler geworden dan dat hij al was. Hoe hij soms zijn hattrick kan afmaken en vervolgens bal aan teamgenoot gunt is wat Messi ook als mens reflecteert. Hij heeft zelden rare trekjes op 't veld en focust zich altijd op 't spel. Daarnaast scoort hij er nog altijd op los. Gewoon prachtig om te zien wat deze kleine man allemaal wel niet laat zien.

20 oktober 2016 om 22:51

En dat maakt hem de grootste voetballer ooit, zijn persoonlijkheid, zijn skills zijn gedrag, zijn respect.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren