Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Memphis en Berghuis trekken dezelfde pijnlijke conclusie over Nederlands elftal

Laatste update:

Memphis Depay en Steven Berghuis kwamen vrijdagavond tegen Ecuador (1-1) beiden als invaller binnen de lijnen, maar konden Nederland niet naar een overwinning schieten. Het tweetal was na afloop van het duel kritisch op Oranje en vond dat een gelijkspel het maximaal haalbare was. “We mogen niet mopperen over dit gelijkspel”, is Berghuis duidelijk.

“We hebben hem eruit gesleept, maar zij waren beter”, begint Depay in gesprek met de NOS. “We legden geen goede wedstrijd op de mat en gaven Ecuador de gelegenheid om in hun spel te komen. Dan moet je met 1-1 genoegen nemen.” Nederland maakte geen onbetwiste indruk in het Khalifa International Stadium. “Ik denk dat dat te maken heeft met de opties die je elkaar moet bieden, op de juiste momenten vrij komen bijvoorbeeld. De afstanden in dit systeem zijn soms te groot. Je moet je op de juiste momenten aanbieden, maar dat lukte niet echt en daardoor kwamen we lastig tot voetballen”, gaat de spits van Barcelona verder.

Memphis kwam zelf in de rust binnen de lijnen voor Steven Bergwijn. Eerstgenoemde speelde na zijn invalbeurt van dertig minuten tegen Senegal (0-2) vrijdagavond daardoor één helft, maar is niet tevreden. “Ja, ik heb 45 minuten gespeeld… Ik moet zeggen dat ik niet echt het gevoel had dat ik in mijn spel kon komen. Helaas. Zo’n wedstrijd was het ook. Ik ben toch een speler die vaak de bal wil raken en de tegenstander op wil zoeken, maar in die positie ben ik niet gekomen.” Of Memphis moedeloos wordt van het veldspel van Oranje? “Moedeloos niet. Ik houd de moed erin, maar er waren gewoon zo weinig momenten dat je denkt dat je de ruimte in kan duiken. Voorin is dat lastig en dat moet beter.”

Berghuis
Ook Berghuis fungeerde als invaller tegen Ecuador en zag dat het moeizaam ging. “Het was niet goed, maar ik denk dat dit het maximaal haalbare was voor ons. Ecuador was beter. We mogen niet mopperen over dit gelijkspel, het liep niet. We waren niet goed aan de bal en zij waren feller. We moeten dit goed gaan analyseren, want we hebben genoeg kwaliteit om wél goed aan de bal te zijn. Hopelijk kunnen we dat dinsdag tegen Qatar laten zien. We staan er nog best redelijk voor in de poule als je naar de punten kijkt.” Oranje staat, net als Ecuador, na twee wedstrijden op vier punten. Senegal heeft drie punten, terwijl gastland Qatar nog met lege handen staat.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Ik vind het vrij alarmerend dat Van Gaal ze blijkbaar niet weet te prikkelen om er vol in te gaan. Zn wissels waren natuurlijk ook lachwekkend, maar echt iedereen was slecht en dat kan je gewoon Van Gaal aanrekenen. Ff wat minder hosanna mag wel.

25 november 2022 om 20:35

Heeft naar mijn idee meer met het systeem te maken, gewoon 433 spelen, dan zien we misschien nog leuk voetbal.. Met dit systeem ga je ook geen WK winnen en zie je hemeltergend slecht voetbal, met 433 ga je ook geen WK winnen maar weten spelers tenminste wat ze moeten doen en zien we misschien nog leuk voetbal

25 november 2022 om 20:39

Ja dat systeem is ook debiel. Vrijwel niemand speelt het bij z'n club en onze verdediging is sterk genoeg om gewoon met 4 achterop te spelen.

25 november 2022 om 21:02

Duitsland speelde de tweede wedstrijd in 2014 ook als een draak tegen Ghana evenals Oranje tegen Australië.. Moeten we ons daar maar aan vasthouden, het kan alleen maar beter na vandaag aangezien slechter dus echt onmogelijk is.

25 november 2022 om 22:30

Van Gaal is hier medeschuldig aan. Je moet niet alleen maar vriendjes van elkaar selecteren met zijn zogenaamde groepsdynamiek. Sneijder en Van Persoe waren ook geen vrienden maar mede daardoor vertelden ze elkaar wel de waarheid en dan houdt je de boel scherp. Het WK is geen schoolreisje. Er mogen best wat egootjes en bullenbakken in zo een groep zitten. Met alleen maar ideale schoonzonen win je de oorlog niet

Beetje realistisch kijkend, zijn we geen grote kanshebber voor de titel maar “slechts” een outsider. Niks mis mee. En dat we doorgaan lijkt me toch vrij zeker. Argentinië en Duitsland verliezen zelfs, en die schaal ik hoger in als Nederland. Ecuador is gewoon een hele goede tegenstander, hebben onder andere Brazilië nog op n gelijkspel gehouden. Dit is gewoon een prima resultaat zeker gezien het vertoonde spel van vandaag.

Het was makkelijk om Frank de Boer af te vallen aangezien die man al een beetje aangeschoten wild was. Maar hoezo gaat het onder Van Gaal beter? Gelijkspel tegen een land als Montenegro. Tegen Senegal al slecht, het was een half wonder dat je won van dat land, wat Mane nog mistte ook.

En nu dit. In de knock-out fase was je vandaag gewoon uitgegaan tegen Ecuador. Tegen Tsjechië verliezen is echt geen grotere schande...

25 november 2022 om 20:49

Van Gaal heeft wel beter gespeeld dan de Boer deed. Het afgelopen jaar was NL echt sterk. Geen idee waar het door komt. Miss door zuid amerikaanse landen

25 november 2022 om 21:04

De Boer verliest met 4-2 van een triest slecht Turkije, Van Gaal wint met 6-1. Van Gaal wint de Nations League groep, de Boer vliegt eruit tegen Tsjechië op het EK. Dat zijn al twee voorbeelden die genoeg zeggen, even dimmen dus.

25 november 2022 om 22:34

Ook echt precies die ene wedstrijd tegen Montenegro eruit pikken. Zo kun je net zo goed de 1-4 overwinning op België eruit pikken.

25 november 2022 om 22:39

Het is allemaal niet zo moeilijk Martijn Rr
Nederland is niet zo goed als heel veel mensen denken. De tijd van Bergkamp, Sneijder , Robben en van Persie is helaas voorbij.

Vandaag stonden we te voetballen met opa blind, kamikazepiloot dumfries, zachtgekookt ei Bergwijn, ik kom snelheid te kort Koopmeiners en een keeper die twee goede wedstrijden heeft gekeept in de eredivisie. Daarna kwam Wout Weghorst er ook nog eens in pffff. Wat had je precies verwacht? Als dan je enige twee spelers van wereldtop ,van Dijk en De jong, niet in beste vorm steken en je beste aanvaller Depay eigenlijk niet fit is dan blijft er gewoon een heel matig elftal over.

Schandalig dat van Gaal zo’n goede aanvaller als Danjuma thuis heeft gelaten en dan twee matige spitsen meeneemt (Janssen en Weghorst). Dan ook nog eens Gakpo wisselen voor Weghorst, breng dan Luuk de Jong tenminste waar je wel iets aan hebt.

25 november 2022 om 22:53

Ze willen Oranje niet te "donker" maken zou je denken.

26 november 2022 om 13:21

Ook geen de Jong, zelfde type als Weghorst. Die gasten moet je inbrengen wanneer je wat moet forceren en constant in de 16 van de tegenstander komt. We kwamen de helft geeneens over man, was een schande zo slecht! Weghorst als zgn. "kapstok" gebruiken werkt ook niet als de afstanden te groot zijn in het veld en trouwens die bal kwam er ook gewoon nooit. Jeha ssimons of desnoods Lang nodig gehad! Gasten met gif in hun donder, die een mannetje kunnen passeren, snelheid hebben en een steekbal of schot hebben! Hele technische staf heeft zwaar gefaald.

Schrikbarend hoe weinig gif in deze ploeg zit, zelfs Dumfries gaat niet eens meer stieren. Alle 50/50 duels verlies je gewoon, slappe thee

25 november 2022 om 20:40

Simons er sowieso in. En mogelijk Frimpong ook. Plus een andere opstelling. Want Dumfries EN Blind komen niet eens toe aan aanvallen.

'De afstanden in dit systeem zijn soms te groot.' Nou dat is zo'n beetje twee wedstrijden al en dit systeem forceert spelers op andere plekken te laten staan. We zijn geen Italië en kunnen dit systeem niet dromen. Bijna alle Oranje spelers spelen dit systeem nooit bij hun club. Waarom moeten sommige coaches het zo moeilijk doen? Ze vinden hun stempel bijna belangrijker dan succes. Dit systeem is een verlies-formule. Laatste poule pot: 4-3-3 . Bijlow erin, Blind out, Berghuis in, Bergwijn out en Gakpo op links.

25 november 2022 om 20:47

Dus een keeper op de linksbackpositie?

25 november 2022 om 21:26

Je speelt toch met 1 verdediger minder als je van 5 naar 4 mans verdediging gaat. Telraampje voor Sinterklaas vragen? Bijlow voor Noppert natuurlijk maar we kunnen jouw experiment ook uitproberen.

25 november 2022 om 20:50

Waar is Bijlow op gebaseerd? Noppert maakte geen grove fout

25 november 2022 om 21:27

Noppert is alleen 5-3-2 gewend , al 50 hele wedstrijden..

26 november 2022 om 09:41

Noppert maakte meerdere grote fouten waaronder het tegendoelpunt.

Bizar dat depay speelt met alle respect eh! Hij is totaal niet in vorm en mist heel veel ritme. Blind eruit!!!

Er zit niet echt gif ofzo erin in ieder geval het ziet er in mijn ogen niet echt uit alsof ze echt willen? Veel duels op fysiek verliezen. Invallers komen erin alsof ze geen zin hebben. Starters zijn niet fris

Het was echt heel slecht
Aan de andere kant denk ik wel dat Nl juist tegen de sterkere landen ook bwter speelt. Die amerikaanse landen zijn zo lastig te bespelen

Wat heeft Van Gaal eigenlijk tegen Luuk de Jong. Die is toch in alles beter dan Weghorst en Vincent Janssen? Met Luuk kan je als het niet loopt tenminste nog ballen blind naar voren rammen en als we zo doorgaan lijkt me dat de enige werkbare tactiek.

25 november 2022 om 22:03

Ik denk niets alleen dat zou Luuk ook toevoegen

25 november 2022 om 22:23

Oneens. Weghorst is op veel aspecten beter. Hij kan bijvoorbeeld beter de bal vasthouden en hij heeft meer inzet. Hij zal blijven rennen en de tegenstander opjagen. De Jong kan beter koppen. Maar dat was nu niet nodig. Nederland hoefde niet te winnen. Een gelijkspel is vervelend, maar niet een desastreus resultaat.

26 november 2022 om 00:32

Luuk is in 2 dingen beter dan de rest koppen en een penalty mee krijgen. Dus zou die er sowieso de laatste 15 min in zetten.

Traint NL miss te hard?

25 november 2022 om 23:01

...of helemaal niet.

Alle Europese landen hebben het lastig tegen de landen die kwalitatief slechter zijn maar meer strijd leveren. Kijk maar naar Argentinië, Duitsland. En nu Nederland.
Er gaan nog wel meer verrassende uitslagen komen

Danjuma, Brobbey… zomaar even twee namen die ik graag had zien invallen tegen dit Ecuador. Want wauw, wat een bizarre armoede in voorste linie van Oranje. Alleen Gakpo kan me bekoren.

Harstikke fijn mannen. Ik kan het waarderen dat jullie enigszins de waarheid zien. Desalniettemin horen jullie je diep te schamen. Er is geen een speler op Gakpo na die enigszins iets toevoegt aan dit elftal. Het tegendoelpunt zegt genoeg: een collectief falen. Al zouden 'we' eruit gaan in de poulefase, het interesseert me geen reet.

Ik denk dat het tegen Qatar nog wel spannend word!

Het voetbal onder van Gaal is niet om aan te zien. Tenenkrommend slecht. Zit geen enkele lijn in. In 2 wedstrijden 5 keer op goal geschoten. Te veel zwakke plekken in het team. Na de Ligt viel nu Timber volledig door de mand. Blind kan niet meer, maar ja zijn vader is assistent. En zo zijn er nog een stuk of 6 die helemaal niets laten zien.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren