Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Memphis Depay is niet blij met de Supercopa: dit is een teken dat hij wegmoet’

Laatste update:

Ruud Gullit raadt Memphis Depay aan om te vertrekken bij Barcelona. De aanvaller zat tijdens de gewonnen finale van de Supercopa de España tegen Real Madrid (1-3) wel bij de wedstrijdselectie, maar hij bleef negentig minuten op de bank. De analyticus concludeert bij Ziggo Sport dat Memphis mogelijk net tekortkomt voor het niveau bij Barça.

“Memphis is niet blij met deze prijs”, opent Gullit direct na afloop van de Supercopa-zege van Barcelona. “Hij wordt gewoon niet gebruikt, zelfs niet aan het eind wanneer de wedstrijd al gespeeld is. Dit is dus eigenlijk een teken en hij moet tegen zichzelf zeggen dat hij weg moet. Ik denk overigens niet dat Barcelona hem laat vertrekken naar een concurrent. Ze hebben dat natuurlijk eerder gedaan met Suárez en met Griezmann, en ik denk dat ze daar achteraf niet blij mee waren.”

“Ik vind het sneu voor hem, maar ik denk toch dat hij het niveau niet haalt van de ploegen waar hij naartoe is gegaan: Manchester United en Barcelona”, vervolgt Gullit. “Hij moet naar een team gaan waar hij zeker is van speeltijd, dus dan zal hij misschien toch een treetje lager moeten gaan. Atlético is overigens zeker geen treetje lager." Memphis werd in de huidige transferperiode meermaals gelinkt aan Atlético Madrid, maar Gullit twijfelt eraan of een transfer naar los Colchoneros zijn kansen op speeltijd vergroot.

“Het zou een geweldige club voor hem zijn, maar of hij daar aan spelen toekomt... Hij kan niet echt veel lopen, het is geen loper. Hij rent niet veel, want hij wil altijd met zijn kont naar de tegenstander staan en dan wegdraaien. Is dat een speler die Atlético nodig heeft? Het is ook geen echte spits uiteindelijk, hoewel hij het bij het Nederlands elftal goed gedaan heeft. Weet je, hij moet gewoon echt weer gaan voetballen”, besluit de analist.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kom lekker naar Eindje. Kenne wel wat doelpunten gebruiken.

15 januari 2023 om 22:42

Ik hoop ook dat die naar PSV gaat maar ik denk dat de kans heel klein is.

15 januari 2023 om 22:44

Nee hoor, half jaartje blijven, contract uitdienen en dan naar een leuke club waar je wel gewaardeerd wordt en een vette tekengeldje ontvangt.

Die had al van de zomer weg moeten gaan. Hier moet die niet langer blijven. Mist wedstrijdritme en hij word als maar ouder.

Denk dat Barcelona Memphis gerust naar Atletico kan sturen hoor. Vergelijking met Suarez (en David Villa overigens) vind ik scheef. Die waren beide 3 klasse beter dan Depay, ook van Griezmann zullen ze geen spijt hebben denk ik. Wellicht alleen spijt dat hij zoveel geld heeft gekost.

Misschien heb ik een afwijkende mening, maar een speler die de club altijd met respect heeft behandeld (en zelfs financiële opofferingen heeft gedaan in een periode waarin dat niet vanzelfsprekend was) heeft in mijn ogen de vrijheid verdiend om een eigen volgende club uit te zoeken. Natuurlijk had ik hem graag bij een andere club in het buitenland gezien, maar als hij Atlético Madrid heeft uitgezocht dan is dat zijn recht.

15 januari 2023 om 23:23

Geen afwijkende mening. Iedereen in en rondom Barcelona deelt deze mening. Alleen moet Memphis, bij direct en gratis vertrek, wel afzien van het restant van zijn salaris. En salaris ontvangen én gratis weggaan, zit er niet in.

16 januari 2023 om 04:28

@almogaver

En dat is zijn goed recht ook. Vooral gezien de behandeling die hij gekregen heeft.

16 januari 2023 om 07:18

Behandeling die hij heeft gekregen? Hij is gewoon niet goed genoeg om te spelen.

Misschien kan ArsenalHem gebruiken? Meen ik oprecht als concurrent van Jesus, in de punt. Op de vleugels wil je hem niet hebben.

15 januari 2023 om 22:58

Nee joh. waarom depay? Ze kunnen waarschijnlijk 10 betere vinden

15 januari 2023 om 23:42

Kravadona van Napoli polsen, maar die gaat waarschijnlijk naar een City, Bayern, Real, o.i.d. Mag van mij wel naar Barca komen btw. Ferran en Depay van de hand doen eerst.

16 januari 2023 om 09:56

Wat is die Krava goed pfff. Ook zo uit het niets die gast. Lopen vast meer van rond en moeten echt te vinden zijn met een redelijke scouting en wat lef.

16 januari 2023 om 10:10

@joga_bonito10

Die zie ik inderdaad ook heel graag naar Barça komen. Kunnen ze hem niet proberen te ruilen met Ferran + nog 20 miljoen?

Het is ook geen echte spits uiteindelijk, hoewel hij het bij het Nederlands elftal goed gedaan heeft. Weet je, hij moet gewoon echt weer gaan voetballen", besluit de analist.

Wat zegt gullit nu eigenlijk, hij zegt veel maar het is opendeuren trappen die al wagenwijd open staan..

Memvis moet lekker naar een subtop club gaan waar hij aan spelen toekomt. Dit gaat niks worden, hij komt gewoon tekort voor de top en dat is in zijn carrière wel gebleken. Niveau ala Lyon is prima

15 januari 2023 om 23:20

De pot verwijt de ketel dat hij zwart ziet

15 januari 2023 om 23:31

Wat is hij dan?
Want spelen op de zijkant heeft hij mooi voor zichzelf verpest door veel te breed en log te worden.

Tja Depay heeft toch ook de mogelijkheid om te vertrekken? Volgens Spaanse bronnen mag hij zelfs gratis weg, echter wil hijzelf zijn resterende salaris niet opgeven. Zijn goed recht uiteraard maar dan blijft hij en gedraagt hij zich als een professional.

Leuk werk ook als analist. Kom je na 18 maanden aankakken met de conclusie dat Depay wellicht 'net tekort komt' voor Barca, lieve hemel wat een kastanje die Gullit.

15 januari 2023 om 23:34

Toch luister ik liever naar een guilt dan naar iemand hier op VZ. Gullit weet namelijk wat je nodig hebt om op dat topniveau te komen en er te blijven.

Imo top 5 beste Nederlandse voetballers ooit

16 januari 2023 om 00:49

Geweldige voetballer maar een prutser van een analist.

16 januari 2023 om 09:59

Is dat zo dat Gullit dat weet? Tegenwoordig heb je meer dan alleen talent en fysiek nodig. Ik denk dat Gullit helemaal niet weet wat hedendaags nodig is, tijden zijn zo erg veranderd.

Niets voor niets een trainer van niks en een slechte analist. Dit soort oud voetballers gebruiken altijd henzelf als referentie punt. Feit is dat hij fysiek nooit zou meekunnen nu en de gevorderde tactiek in teamverband zou hem op dit moment ook vreemd zijn.

Dus nee, ik luister helemaal niet perse liever naar Gullit die net als vele vast zit in het verleden op bepaalde punten.

16 januari 2023 om 07:21

Hij is ten minste een analist die zegt dat Depay te kort komt. De rest kruipt allemaal in zijn reet.

16 januari 2023 om 07:44

Welke analist beweert dat Depay niet tekort komt voor de top? Dit lijkt me echt onzin. Iedereen weet dat Depay in de subtop (Lyon) of top in een minder zware competitie (PSV) het prima heeft gedaan, dat is ook dan zijn niveau.

Depay wil geld en topvoetbal. Gaat niet lukken. Misschien clubje in de PL nog maar onder top6 zal hij ook niet willen. Juventus zagen als noodoplossing maar dat gaat ook niet meer lukken. Wat dan? Kapitaalkrachtige subtoppers zijn er ook niet veel mede omdat Depay geen restwaarde heeft. Lastig verhaal .

15 januari 2023 om 23:50

Het probleem van Depay is dat het een zeer middelmatig spelertje is maar hij zelf gelooft dat hij een superster/ een geweldige voetballer is.
we hadden spitsen als Van Basten Kluivert Van Nistelrooij Bergkamp Van Persie spelers
waarvan Depay niet eens de veters mag strikken. maar toch is hij onze topscoorder allertijden alleen zal niemand hem als een van de beste spitsen zien.
hij hoort gewoon in Duitsland Spanje Italie Engeland bij een club te spelen die meedoen om de plekken 5 tot 10 en in de Eredivisie kan hij nog wel naar een topclub misschien iets voor Psv nu Gakpo weg is. maar hij zal wel geen clubliefde kennen en liever een dik salaris hebben en op de bank zitten. in Frankrijk zou hij ook nog naar een kampioenskandidaat kunnen behalve PSG

16 januari 2023 om 07:50

Er is altijd wel eentje ertussen die toch even moet overdrijven met ‘zeer middelmatige spelertje’, je laat je wel kennen dan. Hij is absoluut geen superster nee, maar in al die jaren met allemaal supertalenten heeft aanvallend niemand gebracht wat Depay heeft gebracht. Dan mag hij uiteraard niet in het rijtje legendes die jij opnoemt, maar hij volgt wel als enige er vlak achter, dat maakt je geen ‘zeer middelmatige speler’. Maar dat weet jij ook wel 😉. Verder eens dat hij een stapje lager zou moeten kiezen, past veel beter bij hem. Zijn statistieken bij Lyon, die toen heel goed draaide, waren ook meer dan uitstekend. Vaak alleen Mbappe voor hem. Hoop dat hii het zelf ook inziet en even die stap terug ziet, is hem gegund.

Morgen horen we weer dat Memphis bij Barca blijft het veranderd bijna met de dag.

Lekker weggaan daar. Je wilt toch spelen?

15 januari 2023 om 23:52

Zijn grootste probleem is dat het maar een middelmatige speler is maar hij zelf denkt een wereldster te zijn. en hij zit denk ik liever op de bank met een dik salaris dan dat hij 2 stapjes terug doet en elke week speelt.
anders was hij nu een perfecte optie voor PSV geweest die zijn Gakpo kwijt en zouden in hem een prima vervanger hebben alleen moet hij dan echt veel inleveren

16 januari 2023 om 06:57

Zijn grootste probleem is niet dat Memphis zelf denkt een wereldster te zijn, maar dat iedereen, inclusief die wauwelende flapdrol Gullit, daarin is meegegaan. Zelfs Barcelona is erin getrapt, hoe is ‘t toch in godsnaam mogelijk?! Inderdaad, z.s.m naar een middelmatige flutclub waarin hij eenoog in het land der blinden kan spelen. Ik dacht zelf aan PSV.

Wij konden allemaal wel aan Memphis vertellen dat het niveau te hoog voor hem was. Maar Memphis heeff zichzelf naar Barcelona toe gepraat en al het geluk vd wereld gehad dat Koeman daar trainer was anders had Barcelona hem zoiezo nooit gehaald. Die enorme praatjes van hem hoe geweldig goed die wel niet was en dat die een leeuw was kan ik nog voor me zien. Uiteindelijk bijna niks goed gedaan bij Barcelona. Als ik PSV was zou ik proberen om hem een half jaar te huren want denk niet dat er veel clubs zijn die nu geld voor hem willen betalen.

15 januari 2023 om 23:55

Je hebt helemaal gelijk hij is onze topscoorder allertijden, maar over 50 jaar zal niemand hem in het rijtje Nederlandse topspitsen zetten zoals Van Basten Kluivert Van Nistelrooij Bergkamp Van Persie en in mindere mate Makaay.

en ik zie hem helaas niet naar psv gaan ook niet op huurbasis deze jongen kent geen clubliefde
en gaat echt geen salaris inleveren.

Gullit spreekt wel vaker bullshit, ik zag gewoon een blije Memphis die met iedereen zat te vieren, dus ik weet niet wat Gullit zag? Dat Memphis misschien niet tevreden is met zijn speeltijd is een ander verhaal.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren