Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mbappé zocht via Dembélé naar bevestiging van Messi: ‘Een groot compliment’

Laatste update:

De Ballon d'Or ging eerder deze maand voor de zesde keer naar Lionel Messi, maar Kylian Mbappé gelooft er heilig in dat hij de prestigieuze onderscheiding in de nabije toekomst kan veroveren. Volgens de aanvaller van Paris Saint-Germain, die in de meest recente uitverkiezing van de Gouden Bal op de zesde plaatse eindigde, houdt Messi hem scherp in de gaten. Mbappé laat zich daarnaast uit over zijn relatie met ploeggenoot Neymar bij PSG.

"Ik wist zeker dat hij (Messi, red.) me in de gaten hield", aldus Mbappé, zondag voor de tweede keer op rij uitgeroepen tot Frans Voetballer van het Jaar, in gesprek met France Football. "Ik kreeg het gevoel dat ik de Ballon d'Or kon winnen, maar moest Messi voor me dulden. Als ik er drie scoorde, dan maakte hij er vier. Ik vroeg aan Ousmane Dembélé of Messi het soms expres deed. Ik vroeg ook of Messi soms mijn doelpunten bekeek en Ousmane zei: 'Ja, natuurlijk doet hij dat'. Toen zei ik tegen mezelf: 'Messi kijkt naar me, het is een groot compliment dat een dergelijke speler dat doet."

Messi na winst zesde Ballon d'Or: 'Ik heb nog zeker zeven goede jaren in mij'

Mbappé grijpt het interview met het Franse sportblad aan om enkele hardnekkige geruchten uit de wereld te helpen. Er zou volgens media in Frankrijk een hevige strijd gaande zijn tussen hem en Neymar, maar dat is volgens de Franse topschutter onzin. "Toen ik bij PSG arriveerde (in 2017, red.) was het volstrekt helder: Neymar was de ster van het elftal, geen discussie mogelijk. Toen won ik een jaar later de wereldtitel en Neymar niet. Hierdoor ontstonden verhalen dat we een slechte band zouden hebben. Ik heb hem toen verteld dat ik er niet op uit was om zijn plaats als sterspeler in te nemen en dat ik altijd bereid was om hem te helpen."

De jonge aanvaller van PSG wil volgend jaar dolgraag met Frankrijk naar de Olympische Spelen in Tokio, van 24 juli tot 9 augustus. Mbappé weet echter dat de eindbeslissing hieromtrent niet in zijn handen ligt. "Natuurlijk wil ik naar de Spelen, maar als PSG dat niet wil, dan zal ik mij daarbij neerleggen", aldus de aanvaller van de Franse grootmacht. "Ik ga er binnenkort over praten met technisch directeur Leonardo. Bondscoach Didier Deschamps heeft al aangegeven dat het EK de hoogste prioriteit heeft en daar ben ik het mee eens. Anders kan het altijd nog in 2024 in Parijs. Ik wil sowieso een keer de Olympische Spelen meemaken in mijn leven."

Kylian Mbappé is een toekomstige winnaar van de Ballon d'Or

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lijkt mij dat alle profs de belangrijkste momenten van andere topteams kijken om er van te leren en het te kunnen analyseren.

En zolang hij in Frankrijk blijft denk ik niet dat hij snel de Ballon d'or wint, tenzij hij er iets van 14 scoort in de Champignons League of in een internationaal toernooi schittert.

Wat een speler is Mbappé ook. Hij is nu pas 21-jaar, maar dit is nu al het 4de seizoen op rij dat hij krankzinnige dingen presteert en heeft laten zien voor iemand van zijn leeftijd. Bij AS Monaco, bij Paris Saint Germain maar ook bij het Franse elftal en waarschijnlijk zal hij in de toekomst de stap maken naar Real Madrid. Waarom weet ik niet, maar ik zie hem echt naar Real Madrid vertrekken en daar echt uitgroeien tot een van de allergrootsten. Ik heb weinig spelers waarvan ik zeg dat ze op jonge leeftijd al geweldig zijn en uiteindelijk echt een icoon zullen worden en de laatste speler van wie ik dat dacht, was Mario Götze in zijn eerste periode bij Borussia Dortmund. Die was toen ook echt fenomenaal, maar helaas heeft zijn overstap naar Bayern München hem niet goed gedaan, heeft hij ook pech gehad met blessureleed en is zijn carrière toch best wel redelijk in de slop geraakt. Mbappé kan dit natuurlijk ook overkomen, maar toch heb ik bij Mbappé echt het idee dat hij echt zal gaan domineren en echt tot de absolute top onder de spelers zal behoren en hij is nu al echt van een bizar goed niveau op 21-jarige leeftijd en dat al 4-jaar lang en hij zit nog lang, maar dan ook echt nog lang niet aan zijn 'plafond' wat betreft potentie en rek.

23 december 2019 om 16:41

Mbappe staat na Ronaldo en Messi op eenzame hoogte de komende jaren. Neymar, Mane, Salah, De Bruyne kunnen concurrentie vormen op de korte termijn. Op de lange termijn wellicht spelers als Felix, Sancho, Sane en Havertz maar die moeten het maar laten zien. Mbappe laat het sinds zijn debuut al zien en dat is gewoon knap.

Ik zou zeggen, kylian vergeet real madrid en kom nog snel even een paar jaar ballen samen met messi. Want zo lang is die er niet meer.

23 december 2019 om 16:28

Zou echt een droom zijn, maar dat gaat zeer waarschijnlijk niet gebeuren helaas. Misschien dat Messi hem kan verleiden naar Barca te gaan.

23 december 2019 om 16:38

ja inderdaad, messi moet even zijn temptation island skills los gooien om Mbappe te verleiden. ALs die even goed kan verleiden als dat hij kan voetballen dan staat madrid geen kans

Hoewel het voor de hand ligt dat Mbappe ooit het maagdelijk wit zal dragen, zou hij zeker ook niet misstaan bij Barcelona. Gewoon in de punt, lekker uitzakken en meevoetballen en deze man kun je gerust 1000x per wedstrijd ook diep sturen. Messi hangende vanaf rechts en op links Dembele/Fati. Wereldklasse speler die mij qua stijl vooral doet lijken op Thierry Henry in zijn hoogtijdagen bij Arsenal.

23 december 2019 om 16:42

Doet me meer denken aan Braziliaanse Ronaldo

23 december 2019 om 16:51

Braziliaanse Ronaldo? nee joh echt niet. Braziliaanse ronaldo had veel meer techniek en controle over de bal dan Mbappe. Ik vind Mbappe een beetje uniek, doet mij niet echt denken aan een speler. Ik vind Mbappe niet technisch genoeg om mij te doen denken aan ronaldo ( zegt meer over het techniek van ronaldo dan over Mbappe overigens)

23 december 2019 om 19:09

Henry

25 december 2019 om 01:23

Lijkt nog het meeste op Henry vind ik qua stijl.

Als je op 20 jarige leeftijd al 1 van de beste ter wereld bent, in het tijdperk van de beste speler aller tijden, dan ben je echt een grote in de maak. Ik denk dat Mbappe wel 2 or 3 ballon d'ors gaat pakken in zijn carrière. Maar hij moet nog even wachten. Want zolang Messi op dit niveau blijft ballen, is hij de onbetwiste nummer 1.

Ik heb een sterke vermoeden dat Neymar hem aan het helpen is om de gouden bal te winnen.
Ja, het elftal draait om Neymar en je ziet dat Mbappe ervan profiteert, met name zn goals. Neymar zet hem tig keer per wedstrijd alleen voor de keeper.

dat PSG heeft imo echt de beste aanval ter wereld. Neymar, Icardi en Mbappe in de basis en dan heb je daarachter ook nog Di Maria en Cavani als back ups. dat is echt te bizar voor woorden zoveel kwaliteit

Ik snap die hype echt niet mensen. Mbappe is een fantastische voetballer maar echt geen winnaar van die balon d’or. Het is voornamelijk snelheid en afmaken ... ik zie zoveel echt betere of mooiere voetballers... ik snap de link wel maar de hype rondom deze jongen vind ik echt wel wat overdreven.

23 december 2019 om 20:36

Zoveel betere? Noem die 30 dan eens? Mooiere is natuurlijk subjectief en daarop wordt een speler niet op beoordeeld.

Gaat dit niet om de gouden schoen ipv de gouden bal? Kylian was niet echt een kanshebber voor de gouden bal dit jaar...

Neymar is nog steeds de beste speler van psg,ookal is mbampe 2x op rij uitgeroepen tot beste speler van frankrijk...

23 december 2019 om 18:33

Vond het bizar om te zien dat mensen zeiden dat Neymar in de schaduw van Mbappe zou komen te staan, Neymar is voor mij de beste voetballer na Messi. Jammer van zijn blessures en gedrag. Niet normale voetballer.

Mbappé is een echte liefhebber van het spelletje. Regelmatig post die op zijn instagram stories dat die lekker in de zetel ligt en een voetbalwedstrijd bekijkt. Dat is heel belangrijk in de profwereld mijn inziens. Hopelijk wilt die toch de overstap maken naar Barcelona. Zou samen met Lautaro Martinez mijn droomaankopen zijn om de voorhoede te versterken. Een aanval bestaande uit Mpabbé-Lautaro Martinez-Messi is monsterlijk.

Het gaat tijdens het interview niet om de ballon d'or maar om de soulier d'or. De gouden schoen voor de speler die het meest scoort.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren