Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mbappé schiet Frankrijk naar achtste finale en breekt record

Laatste update:

Frankrijk heeft donderdag, zonder imponerend spel te etaleren, weten te winnen van Peru. De ploeg van bondscoach Didier Deschamps kwam na enkele goede mogelijkheden op een terechte voorsprong via Kylian Mbappé en daarna gaven les Bleus de voorsprong niet meer uit handen: 1-0. Door de overwinning is Frankrijk al verzekerd van de volgende ronde van het WK, terwijl Peru met nul punten uit twee duels is uitgeschakeld.

Frankrijk en en Peru begonnen met wijzigingen in de opstelling ten opzichte van de eerste duels. Olivier Giroud en Blaise Matuidi vervingen bij Frankrijk Ousmane Dembélé en Corentin Tolisso, terwijl bij Peru Jefferson Farfán en Renato Tapia, die bij de eerste wedstrijd tegen Denemarken een hoofdblessure opliep, plaats moesten maken voor Pedro Aquino en Paolo Guerrero. Frankrijk was in de eerste helft de sterkere ploeg en dat bleek ook uit het aantal kansen voor les Bleus.

Kylian Mbappé breekt de ban, maar hoeft daar niet veel voor te doen! ??

Posted by voetbalzone on Thursday, June 21, 2018

Antoine Griezmann schoot bij een goede mogelijkheid naast, terwijl Paul Pogba even later eveneens de scherpte miste om te scoren. Na ruim een halfuur spelen brak Mbappé de ban. Olivier Giroud had een grote mogelijkheid de openingstreffer voor zijn rekening te nemen, maar zijn schot werd half gekraakt, waarna Mbappé eenvoudig kon binnentikken. Door de treffer werd Mbappé, 19 jaar en 183 dagen, de jongste speler ooit die op een eindtoernooi scoorde voor Frankrijk; hij pakt het Franse record af van David Trezeguet, die als twintigjarige scoorde op het WK van 1998.

Na de thee kroop Peru, met een invalbeurt van onder anderen Farfán, meer uit zijn schulp, maar het kon nauwelijks gevaar stichtten. Aquino was het dichtst bij de gelijkmaker, maar de Peruviaan trof het aluminium. Het duel kroop daarna richting het einde, waarbij Hugo Lloris, die zijn honderdste interland speelde, zich nauwelijks in het zweet hoefde te werken. Door de nederlaag staat er voor Peru in het volgende groepsduel met Australië niets meer op het spel. Frankrijk neemt het nog op tegen Denemarken, dat met een gelijkspel eveneens naar de volgende ronde gaat.

Verwacht jij dat Frankrijk het WK gaat winnen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat overschat Pogba zichzelf weer zeg. Probeert de moeilijkste trucjes en pasen a la Zidane maar het mislukt keer op keer. ga nou is gewoon een keer normaal voetballen man, dan komt het er misschien nog een keer uit.

21 juni 2018 om 18:56

Snap niet dat hij uberhaut word opgesteld, speelt gewoon echt heel matig. Hij hoort de creatieve man te zijn op het middeveld, maar zet zelden iemand 1 op 1 voor de keeper.

21 juni 2018 om 18:57

In de eerste helfr heb ik geweldige passen van hem gezien. Als Mbappe niet met een hakbal probeerde te scoren had hij een geweldige assist oo zijn naam.

21 juni 2018 om 18:58

Zag 'm dan ook die spelers oppeppen na de wedstrijd, allemaal ff een handshake met koning Pogba. Ik vond het werkelijk heel gênant😂

Frankrijk is echt slecht ze hebben geluk dat ze in de makkelijkste poule zitten dit wk

21 juni 2018 om 19:14

Ze zouden in alle poules wel door gaan t is meer de wijze waarop dat steekt. Als Peru zo goed was als dat ze de laatsre tijd waren hadden ze zeker een punt kunnen pakken vandaag...

21 juni 2018 om 19:18

Vandaar dat Frankrijk nipt van Australie won en tegen Peru was het ook niet oogstrelend.

21 juni 2018 om 19:31

Volgens mij is het dit WK toch kenmerkend dat de grote teams nipt winnen. Gisteren Portugal en Spanje niet gezien?

21 juni 2018 om 20:39

Nee, zat 14 uur in een vliegtuig haha

Mbappe aka ninja turtle

21 juni 2018 om 18:56

Die mbappe is wel zwaar op de brommer zeg. Straks tegen de sterkere ploegen is zo'n snelle speler echt een heel sterk wapen. Ik denk dat hij een belangrijke rol gaat spelen in de knockout fase.

Gadverdamme wat is dat Frankrijk een misselijkmakende ploeg, hoop dat ze er snel uit gaan. Met zo'n prachtige selectie zó slecht en laf spelen, ik word er gewoon agressief van.

21 juni 2018 om 19:09

Mee eens en die wissels van Deschamp ook vreselijk. Volgens mij trainen ze tijdens de training ook niet hoe ze moeten voetballen, maar hoe ze een doelpunt gaan vieren. De ene heeft een nog achterlijke viering dan de andere.

21 juni 2018 om 19:11

Een inhoudelijke reactie is niet meer nodig, je hebt het precies goed verwoord!

21 juni 2018 om 20:33

Alles gaat om resultaat. Dit wk speelt geen 1 ploeg goed voetbal kijk naar Spanje en Brazilië. Zolang er gewonnen wordt is er niks aan de hand.

Hopelijk vliegt Frankrijk eruit tegen Rusland of Uruguay. Verschrikkelijk spel met dit materiaal. Diep triest gewoon.

21 juni 2018 om 18:57

Frankrijk moet eerst tegen de poule van Argentinie

21 juni 2018 om 18:58

Uruguay en rusland spelen nou ook niet bepaald tikitaka, maar ik snap je punt. ze hebben een geweldige selectie waarmee je bijna alle landen van het veld moet vegen, maar ze hebben de tweede helft alleen maar verdedigt.

21 juni 2018 om 19:13

Rusland wil het ten minste wel, ze kunnen het alleen niet helemaal. Het is wel opvallend dat ze by far het hoogste doelsaldo hebben.

22 juni 2018 om 12:17

Hedendaags voetbal: Resultaat boven mooi voetbal.

Frankrijk wint twee keer zakelijk en dat is voldoende voor de volgende ronde!

De beste voetballende ploeg is uitgeschakeld. Ik vind het zo erg dat peru is uitgeschakeld. Het was een genot om peru te zien voetballen. Ze mogen met een opgeheven hoofd de toernooi verlaten! Ze hebben jammer genoeg geen speler die de kansen kan afmaken. De 2 backs (advincula en trauco) van peru hebben een zeer goede indruk op mij achter gelaten.

Wat een belachelijke vertoning weer zeg. Frankrijk met tijdrekken tegen Peru, het moet niet gekker worden. Natuurlijk geen verrassing dat ze door zijn, maar laat ze er in de knock-out fase maar keihard uitvliegen met hun gedrag.. Driewerf bah!

Van veel ploegen kan ik het nog begrijpen, maar als je zoveel kwaliteiten als Frankrijk hebt en direct een 1-0 voorsprong gaat verdedigen is dat niet meer dan beschamend te noemen. Misschien op papier wel de beste ploeg van het WK.

Jammer, Peru deed zichzelf tegen Denemarken tekort en had hier ook een punt kunnen pakken

Dus dan heb je Var.... en dan krijgt Lucas Hernandez geen rood voor natrappen...

21 juni 2018 om 18:57

Inderdaad zag het ook, wat een verschrikkelijke speler zeg..

21 juni 2018 om 19:00

Inderdaad, zo schandalig. Ze hebben het gezien hoor, ze dachten waarschijnlijk gewoon eerder aan geel en dan mag je als Var niet ingrijpen.

Echter is dat gewoon laf. Natrappen is rood, klaar. Dat zijn de regels. Dit was weliswaar maar een klein tikje maar dat doet er niet toe en ik vind het dus schandalig dat ze dan schijnbaar geen rood durven trekken.

Als de scheidsrechters de regels niet hanteren en allemaal schijnbaar 90 minuten naar hun ballen zijn aan het zoeken hebben we weinig aan videobeelden natuurlijk, bah.

Wat rot wedstrijd weer
Ga nou gewoon eens voetballen ipv dat achteruit hangen

En ook Frankrijk heeft in zijn tweede wedstrijd geen indruk gemaakt! Bizar dat ze zo weinig op de aanval gingen aan de ene kant tegen Peru, al kwam dat ook door hun opportunisme en energie die zij erin stopten. Jammer dat Peru er al uit ligt, leuk team hebben ze.

Manmanman, zelfs het grote frankrijk met al die prachtige spelers kiest ervoor om een 1-0 voorsprong uit te spelen. Die commentator heeft trouwens echt naar een andere wedstrijd zitten kijken, alsof frankrijk het ge-weldig deed. Nou, wanneer je minder balbezit hebt dan peru dan ben je echt belabberd aan het spelen en doet peru het nog zeer aardig. Had echt gehoopt dat het nog gelijk zou worden, maar de voetbalfan werd vandaag ook in dat opzicht niet getrakteerd.

Apart, ook hier had ik meer doelpunten verwacht en ze maken het niet af.

Jammer dat Peru er nu uit ligt.. Qua spel had ik hun liever door zien gaan ipv Denemarken.

Erg jammer dat dit Peru niet nog een kans heeft om door te gaan naar de achtste finales. Naar mijn mening één van de leukste ploegen op dit WK.
Wat is Frankrijk trouwens een overschat elftal. Hebben nog geen een normale goal kunnen scoren dit WK en spelen echt saai voetbal tot nu toe.

De slechtst denkbare uitslag voor Van Marwijk. Wordt een salonremise verwacht ik tussen Denemarken en Frankrijk

Wat een verschrikkelijk team dat Frankrijk, doet gewoon pijn aan je ogen...

21 juni 2018 om 22:09

Het team is prachtig, de coach is verschrikkelijk ja... Daar is heel de Franse natie het over eens.

22 juni 2018 om 12:20

Mee eens dat Deschamps niet de juiste keuzeheer is voor 'les bleus'. Tijd voor Zizou!

Zo goeie spelers en dan zo spelen.. Wat is die Deschamps toch een drama trainer. Ik zie Frankrijk ook niet ver komen op dit WK.

De beste en belangrijkste spelers zijn duidelijk; kante en Giroud! Absoluut noodzakelijk bij dit tamme Frankrijk tot nu toe. Jammer ma helaas voor Peru, gunde ze meer ma goed, scoren blijft een kunst!

Veel onrechtvaardigheid tijdens dit WK. Net als Marokko vliegt ook Peru na 2 wedstrijden aardig te hebben gevoetbald uit het toernooi. De zogenoemde toplanden die als titelfavoriet worden genoemd stellen (bijna) allemaal enorm teleur en spelen enorm matig. Niemand imponeert tot nu toe, niemand domineert, niemand laat nu al zien dat ze die beker gaan pakken, zoals Duitsland dat 4 jaar geleden al wel deed in hun openingswedstrijd (4-0 galawedstrijd tegen Portugal). We hebben het dit toernooi al veel te vaak gezien dat de underdog de hele wedstrijd de betere ploeg is maar uiteindelijk met lege handen komt te staan. Jammer...

21 juni 2018 om 19:12

Helemaal met jou eens Bahaboy. Maar als we de "kenners" op VZ moeten geloven, dan komt het omdat de toplanden op 80% spelen. Want het toernooi begint pas vanaf de knockout fase volgens hen. Ik had me verheugd op het WK. Had hoge verwachtingen van Frankrijk, Brazilië en Spanje. Maar die vallen vies tegen, terwijl de mindere landen echt leuk voetbal spelen (Peru, Mexico, Marokko enz.).

Poeh wat valt dat Frankrijk me vies tegen !!
Met zulk materiaal zo behoudend spelen, zelfs tijd rekken ... had vooraf hoge verwachtigingen en hoe kan dat ook anders als je zon selectie hebt , maar hoop dat dat laffe voetbal straks wordt afgestraft .

Kunnen we gewoon niet stoppen met VAR. als de videoscheidsrechters geen ballen hebben wat heeft het voor nut dan. We hebben het over het eerlijk worden maar wat is er zo eerlijk aan als er niet constant wordt opgetreden.

Wat speelde Frankrijk weer een klote wedstrijd. Die mogen er heel snel uit wat mij betreft. Spanje word wss kampioen door ervaring of die duitsers. En no way brazilie trouwens

10e 1-0 wedstrijd, van de 22 gespeeld. Bijna de helft dus. Vind er eerlijk gezegd vooralsnog helemaal niks aan. Helaas winnen ook telkens de ploegen die behoudend spelen

Speelde dembele trouwens weer ruk of niet ?

21 juni 2018 om 19:48

Kwam in de 75e min. Niet echt veel van gezien dus, zoals eigenlijk van heel Frankrijk in 90 min.

Wedstrijden worden steeds minder.. is gewoon niets aan zo.. vallen, buitelen, snel balverlies, klote instelling, beroerde tactiek. Oranje zou er zo tussen passen

triest, triest, triest dit frankrijk. Het zou een grote schande voor t voetbal zijn als dit team kampioen gaat worden, al ben ik er bang voor. Theater, Schwalbes, natrappen, bij de cornervlag tijdrekken. Bahbah. Peru heeft minimaal vier punten verdiend de afgelopen wedstrijd, maar ze waren helaas te lief om de trekker over te halen en kwamen dus eigenlijk kwaliteit te kort in de zestien. Hopelijk moeten we niet weer 36 jaar wachten op n wk.

Commentator van nos is ook lachwekkend, zat te praten alsof Frankrijk een wereldpartij speelde en dat ze de beste ploeg van t toernooi waren. De beste ploeg van het toernooi was juist Peru, tikte nu ook Frankrijk helemaal weg. Helaas viel het balletje niet de goal in maar wat een heerlijk voetbal speelde Peru zeg!

Vreselijk saai wk tot nu toe, echt ongekend. Als kwalitatief gezien de beste ploeg van het toernooi na een 1-0 voorsprong achterover gaat leunen weet je hoe laat het is.

Wat een bagger Wk is dit zeg (en nee, dit ligt niet aan de afwezigheid van Nederland).

Hoop dat Frankrijk zo snel mogelijk naar huis gaat. In Fifa vond ik het ook al geen leuke ploeg.

Genieten is het niet van Frankrijk. Komt niet in de buurt van de '98 groep. Maar ik verwacht wel dat ze qua spel gaan groeien in het toernooi.

Gewoon prima overwinning van Frankrijk, eerste wedstrijd moeizaam tegen een heel stug Australie gewonnen en nu tegen Peru zonder al te veel moeite gewonnen. Het toernooi duurt mogelijk nog lang en dan is het prettig als je de groep door komt zonder al te veel blessures en kaarten. Je zag vandaag ook aan Denemarken dat Australie een vervelende ploeg is om tegen te spelen, ze creeren weinig maar staan verdedigend prima maar op VZ denkt iedereen dat je daar dan even overheen walst, er wordt dan altijd vergeten dat ook Oranje het tegen landen als Estland en Bulgarije zelfs in de goede jaren lastig had.

22 juni 2018 om 12:25

Ik wou net hetzelfde gaan typen als jou Ramon.

Jij hebt er tenminste kijk op De tijden van grote overwinningen op papier kleinere landen zijn voorbij.

23 juni 2018 om 00:04

@maugaza
Thnx, inderdaad wat je zegt op papier kleiner, al die jongens van Australie spelen in Europa of hebben vroeger in daar gespeeld, gewoon profs, zelfde geld voor Costa Rica, die jongens spelen in Spanje of andere geote competities, Japan ook, daar zitten jongens die bij grote clubs zitten daar winnen landen als Frankrijk, Duitsland of Engeland niet meer zo makkelijk van, die gasten zijn verdedigend geeoon sterk en organisatorisch ook.

Frankrijk dat tijd rekt tegen Peru, de omgekeerde wereld. En dat terwijl Peru de stootkracht mistte om iets te kunnen doen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren