Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Matig Feyenoord gaat verdiend onderuit in Istanbul

Laatste update:

Feyenoord heeft de overwinning op Manchester United geen goed vervolg kunnen geven in de tweede speelronde van de groepsfase van de Europa League. De Kuipbewoners gingen bij het Fenerbahçe van Dick Advocaat met 1-0 onderuit en staan nu met drie punten op een gedeelde tweede plaats.

/

Fenerbahçe bleef in de laatste zes thuiswedstrijden in Europees verband ongeslagen en schudde dus ook Feyenoord van zich af. De Gele Kanaries konden in het eerste kwartier niet echt gevaarlijk worden in de eigen Ülker Arena, maar de eerste serieuze kans leverde na achttien minuten wel meteen een doelpunt op. Jeremain Lens ontfutselde Dirk Kuyt de bal en daardoor kon Emmanuel Emenike diagonaal en via de verre paal raak schieten: 1-0. De Nigeriaan, die onder anderen Robin van Persie op de bank hield, maakte alweer zijn zesde doelpunt van het seizoen.

Feyenoord slaagde er niet in om in aanvallend opzicht een vuist te maken en speelde bij vlagen slordig en gefrustreerd; zo werden Karim El Ahmadi en Jan-Arie van der Heijden op de bon geslingerd. Het team van Giovanni van Bronckhorst werd na 35 minuten voor het eerst gevaarlijk: de toegezongen Dirk Kuyt werd gevonden door Jens Toornstra, maar werd uiteindelijk gestuit door de uitkomende doelman Volkan Demirel. Het Feyenoord van Giovanni van Bronckhorst loste voor rust niet één poging binnen het doelkader, maar de trainer wisselde in de rust niet

/

Van Bronckhorst voerde na een klein uur pas zijn eerste wissel door: Steven Berghuis stond zijn plaats af aan Bilal Basacikoglu. Feyenoord moest zich ook in de tweede helft vooral beperken tot tegenhouden, maar had in het eerste kwartier wel uit het niets toe kunnen slaan. Kuyt onderschepte een terugspeelbal op Volkan, maar de keeper kon met een ingreep erger voorkomen. Aan de andere kant leek het wachten op de 2-0: een schot van Ozan Tufan werd gekraakt, Eric Botteghin promoveerde een omhaal van Emenike bijna tot een doelpunt en Josef de Souza werd eveneens gevaarlijk.

Feyenoord bleef door de minimale marge hoop houden op een beter resultaat dan een nederlaag en kwam nog één keer dicht bij de gelijkmaker: een lob van Nicolai Jörgensen werd na 72 minuten voor de lijn weggehaald door Martin Skrtel. Zes minuten later had Fenerbahçe het duel op slot kunnen gooien, maar Lens negeerde Van Persie en ging voor eigen succes. De 31-voudig international van het Nederlands elftal, die het duel vanwege een blessure niet kon uitspelen en na 85 minuten werd vervangend oor Alper Potuk, schoof de bal voorlangs. De zege voor Fenerbahçe kwam niet meer in gevaar.

Een terechte zege voor Fenerbahçe?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
29 september 2016 om 23:12

Jammer, kan gebeuren. Om eerlijk te zijn; als ik van tevoren mag kiezen: winnen van Willem II of winnen van Fenerbahce, dan kies ik toch voor het eerste. In Turkije is het altijd moeilijk, verliezen kan daar gewoon gebeuren. Ook al speel je zelf (een keer erg) zwak, er is geen man overboord. Liever a.s. zondag de 3 punten en gas blijven geven in de Eredivisie.

29 september 2016 om 23:18

Vandaag hebben we kunnen zien wat er gebeurt als je Feyenoord onder druk zet: Dan kunnen ze gewoon niet voetballen. Simpel zat. En er is niet 1 speler die iets speciaals heeft of uit het niets iets kan creëren. Zit hier nou een speler in de selectie die in potentie dalijk voor meer als 15 miljoen verkocht kan worden?

Feyenoord krijgt in de ED gewoon te weinig druk van tegenpartijen. Als je ziet hoe PSV tegen een Atletico of een stugge ploeg als Rostov gewoon degelijk en goed spel laat zien, is dit schandalig wat Feyenoord op de mat legt. De ondergrens zoals we vandaag hebben kunnen zien van Feyenoord is zeer matig. Het verschil in niveau is weer zo groot zoals we hebben kunnen zien. Die ondergrens is zoveel lager dan bij PSV of Ajax.

Ik zeg dit overigens allemaal als Feyenoord supporter.

Knop om naar Willem II en hopen dat we in de thuisduels tegen Zorya en Fener totaal 6 punten pakken. Ook Elia er weer bij scheelt al veel, kan Dirkie af en toe banken. Zou ook graag wat vaker El Hankouri willen zien voor wat frisse creativiteit voorin.

29 september 2016 om 23:29

@blindevogel:
ik heb mijn comment hierboven herschreven omdat het een reactie was op jouw (terecht verwijderde) eerste comment. Je onderbouwing raakt nog steeds geen kant en wal.
Na Man Utd was je verschrikkelijk trots op wat 'we' hebben laten zien. Nu kunnen 'ze' niet voetballen. Sorry, maar dan ben je in mijn ogen geen supporter. Als jouw uitgesproken trots en afschuw zo dichtbij elkaar liggen wordt het moeilijk een gesprek met je te voeren.

De ondergrens heeft Feyenoord dit seizoen vanavond aangetikt. Die lag nog altijd hoger dan die van Ajax tegen Rostov.
Het is ook geen argument om te gebruiken: 'feyenoord krijgt te weinig druk in de Ed.' Na Ajax, Psv, AZ, Vitesse en Heerenveen zijn er geen ploegen die in staat zijn om georganiseerd druk te zetten. Daar heb je nml kwaliteit voor nodig. Die is er niet. Dus heeft Feyenoord (net als Psv) de speelstijl ingericht op een realistische aanpak voor de Eredivisie.

29 september 2016 om 23:34

Hoe jammer het ook is, je kan een Ajax tegen Rostov in zijn eerste wedstrijden met een nieuwe trainer en speelwijze niet vergelijken met een nagenoeg identiek elftal als Feyenoord vorig jaar.

Die trots op die overwinning tegen Manu heb ik nog steeds, daar is niks aan veranderd. Het valt me gewoon op dat die fouten van vorig jaar dit jaar ook worden gemaakt.

Jammer dat je het woord afschuw gebruikt, wat helemaal niet slaat op mijn reactie. Daar heb je een ander woord voor: kritiek.
Ben jij er ook zo een die vind dat je als supporter helemaal geen kritiek mag uiten op je eigen club?

29 september 2016 om 23:35

Misschien wordt fener toch tekort gedaan. Veel meer individuele kwaliteit dan elk Nederlands team. Als Advocaat er een hecht team van kan maken, dan draaien ze gewoon weer mee in de top 3 in Turkije. Feyenoord heeft idd geen toppers in huis, op Bottegin en Jones na. Voorin geen pottenbrekers die een mannetje kunnen uitspelen en voor constante dreiging kunnen zorgen. Kuyt wordt een moeilijk verhaal, zou ik alleen nog opstellen in NL tegen de onderste 10 clubs. Tegen de sterkere ploegen begint hij tekort te komen helaas.

29 september 2016 om 23:43

Kritiek is echt iets anders dan afzeiken.
Ik ben prima in staat om de zaken bij Feyenoord nuchter te analyseren. Zo is het bijvoorbeeld vreemd dat je constateert dat dezelfde fouten als vorig jaar worden gemaakt. Dat is namelijk niet het geval. Ja, de linies liggen nog wat ver uit elkaar, verder dan dat we zouden willen, maar de situatie zit echt anders in elkaar.
Vorig jaar verloor Feyenoord zich nogal eens in aanvallend opzicht. Vertrokken zowel Karsdorp als Nelom tegelijk naar voren om mee aan te vallen. Werden we aan alle kanten direct weggecounterd. Dat gebeurt momenteel nauwelijks. Je ziet dat er altijd 3 man achterin is te vinden.
ook de opbouw vindt anders plaats. Niet langer kort met een mix over de vleugels en middenveld, maar een mix van kort naar de vleugels of lang naar voren. Nooit door het centrum.
Graag lees ik van je welke fouten Feyenoord nog steeds maakt ten opzichte van vorig jaar, want in mijn ogen zijn de grootste knelpunten aangepakt.

29 september 2016 om 23:46

@fr1963; en toch is Kuyt statistsch gezien nog steeds van meer waarde dan Klaassen en Propper op ongeveer dezelfde positie. Dan heb ik het niet over goals/assists alleen. Dan heb ik het ook over keypasses en verdedigend werk en laat ik het niet te meten leiderschapsaspect nog even achterwege.

30 september 2016 om 00:54

Grappig! Want statistisch gezien scoort Kuyt op geen van de genoemde punten beter dan Klaassen of Propper.

30 september 2016 om 13:38

Haha wat een lulkoek fener was ook super slecht en heb niks individuele acties gezien van fener alleen maar renne en vliege hebbe ook geen kans gezien alleen maar diir die fout van kuyt andera was het hier gewoon 0 0 gebleven alleen jammer dat feyenoord tegrn zon slecht team niks presteert had wel wat meer verwacht van het grote fener ze hebb feyenoord wel goed bespeeld maar geen kanze gecreeerd dit was echt een 0 0 wedstrijd

Ik had meer van Feyenoord verwacht. Ze begonnen pas na 70 minuten te voetballen!

29 september 2016 om 23:18

Feyenoord was bang. Ze speelden bang. Vilhena onherkenbaar. Zelfs El Ahmadi speelde laf voor zijn doen. Alleen Botteghin Jones, Karsdorp en Bilal lieten zich niet intimideren.

29 september 2016 om 23:33

Is misschien wel te verklaren.. De meeste spelers van Feyenoord hebben weinig tot geen Europese ervaring toch?

Dan kan het in Istanbul een heksenketel zijn en kan het invloed hebben op het spel.

29 september 2016 om 23:42

Zo'n heksenketel was het toch niet? Ik zag hele lege vakken in het stadion en op tv leek het lawaai ook nog wel mee te vallen. Ik vond dit Feyenoord angstaanjagend veel op het zwalkende Feyenoord van vorig jaar lijken.

30 september 2016 om 00:20

Op tv hoor je altijd minder, maar als je in het stadion ben is het echt anders.

30 september 2016 om 00:40

Het hangt er precies af waar de sfeervakken zich bevinden en hoe de microfoons gericht staan wat je op tv hoort. Er is echt geen zinnig woord over te zeggen. Je kan makkelijk thuis niks horen terwijl er een hoop kabaal is maar ook andersom kan prima

Ik zeg de hele week al, wij gaan winnen van Feyenoord. Feyenoord zal weer is een keer gaan verliezen en Fener is precies de tegenstander die daar geschikt voor is.

Feyenoord heeft buiten die slippertje van Topal en voorzet van Bilal geen kans gehad. Heel erg volwassen gespeeld door Fener.

Verder wist ik dat dit Feyenoord te pakken was als je ze onder druk zou zetten. Verdiende zege. Op naar United !

29 september 2016 om 23:21

Dik verdiend. Fenerbahce uit kun je Feyenoord zijnde verliezen, maar de manier waarop is triest. Vilhena, Kuyt, Berghuis en Kongolo de grootste tegenvallers.

30 september 2016 om 00:39

Ach, ik vond Feyenoord helemaal niet zo heel slecht. Er zitten heel veel automatismen in die ploeg. Je kunt ook niet alles winnen he. Fener uit mag je verliezen. Ook vond ik heen niet overweldigend spelen. Heel veel slordige passes. Desondanks wel een terechte overwinning...

Dirk heeft zijn oude team veel plezier gedaan. Nederlaag met dan aan Dirk.

29 september 2016 om 23:23

Dirk had niet alleen schuld natuurlijk, maar het klopt dat Kuyt zijn passie voor Fenerbahce volop tentoonstelde vanavond.

Het zat er niet in vandaag, geen geloof, geen geluk, verdiende nederlaag.
Zaak is revanche te nemen tegen Willem 2 en deze wedstrijd snel te vergeten. Hier verliezen is geen schande, als je je maar direct hervindt.

29 september 2016 om 23:56

Verliezen in Turkije is inderdaad geen schande. De manier waarop wel!

30 september 2016 om 00:40

Onzin. Zijn wedstrijd zat er aan te komen. Je kunt niet altijd full power spelen. Jammer maar helaas....

Verdiende overwinning van Fener. Feyenoord is met haar eigen speelstijl verslagen..

Zoals wel vaker in het voetbal werd de strijd vanavond bepaald op het middenveld, want dat was niet best bij Feyenoord. El Ahmadi en Vilhena beiden ver onder hun niveau, en Kuyt met die fout eigenlijk ook. Eigenlijk was iedereen bij Feyenoord matig. Zowat elk duel en werkelijk elk luchtduel werd verloren. Alleen Botteghin won al zijn luchtduels en was dan ook de enige goede man aan Feyenoord-zijde. Basacikoglu viel ook wel lekker in. Verder ook een zeer apathische Van Bronckhorst die ik geen een keer met zijn luie bips van die bank heb zien komen.

Moet echt beter wil je overwinteren in deze poule.

29 september 2016 om 23:19

Kuyt 'eigenlijk' ook? Allemachtig, wat was die slecht vandaag. Niet voor het eerst dit seizoen trouwens.

29 september 2016 om 23:24

Was vorig seizoen buiten zijn doelpunten ook van weinig toegevoegde waarde.

29 september 2016 om 23:32

Helemaal mee eens. Ik was al niet heel enthousiast toen hij gehaald werd en mijn enthousiasme is zeker niet toegenomen in het vorige en huidige seizoen.

29 september 2016 om 23:55

Ik vond hem op rechtsbuiten ook nog meer toevoegen aan het spel dan nu als 10. Al met al wordt het gewoon allemaal iets te traag en voorspelbaar wat Kuyt laat zien. Misschien is hij belangrijker voor Feyenoord dan ik zie, maar van mij mag Gio de plek van Kuyt wel wat vaker een ander gunnen.

30 september 2016 om 00:43

Buiten het veld is Kuijt natuurlijk van onschatbare waarde. Binnen het veld neemt het af. Is geen schande. Slechts leeftijd...

Slappe hap man. Onherkenbaar Feyenoord dat zich liet intimideren. Vilhena was bang om duels in te gaan.
Daarnaast was de scheidsrechter ook een slappe zak. Heeft het tijdrekken van Fener lekker toegestaan zonder consequentie. Niet dat Feyenoord ook maar enige aanspraak maakte. Valt me gewoon op dat de ploeg die tijd rekt daar altijd in beloond wordt.

29 september 2016 om 23:31

Toegestaan zonder straf? Hij gaf die linksback een gele kaart voor tijdrekken hoor...

29 september 2016 om 23:33

Maar er werd geen tijd bijgeteld. Uiteindelijk had er nog wel een minuut of drie langer doorgespeeld.mogen worden.

30 september 2016 om 10:22

Dat is inderdaad waar.

Verdiende zege van Fener tegen een ultra zwak Feyenoord! Dit Feyenoord is zo sterk niet. Ze leven op een roze wolk. In de competitie gaan ze ook nog veel punten laten liggen! Thuis zie ik Feyenoord wel winnen van dit Fener (en Luhansk). Dus geen paniek!

29 september 2016 om 23:24

Fener was echt niet indrukwekkend vandaag. Ze waren wel fel, maar tactisch ging het nergens over. Als Feyenoord wat feller de duels in waren gegaan was het een andere wedstrijd geworden.

29 september 2016 om 23:26

Waar baseer je dat dan precies op!? Feyenoord speelde niet best, maar je kan toch ook geen blindelings vertouwen hebben in dit fenerbache... Deze wedstrijd was wel de matigste westrijd die ik in tijden heb gezien.

29 september 2016 om 23:37

Het was alleen om aan te geven dat fener niet zo sterk was als degene waarop ik reageerde deed voorkomen. Hoe oud ben je zelf 'gast'? Beetje overdreven reactie vind je niet?

29 september 2016 om 23:43

Tactisch sterker worden vergt alleen wel iets meer dan een wat betere wedstrijdinstelling, zeker als je bedenkt dat dat normaal wel goed zit bij Feyenoord.

29 september 2016 om 23:22

Fener is zwak begonnen dit seizoen maar is nu rustig aan het omschakelen. Ik denk (hoop) dat fener in December al veel beter is. Daarom zie ik Feyenoord ook thuis niet winnen

29 september 2016 om 23:50

Als Feyenoord thuis zijn spelletje speelt, dan zie ik ze gewoon winnen.

Verdiend gewonnen door fener. Maar thuis wint Feyenoord wel. Vond fener ook niet geweldig

Feyenoord vond ik zeer laf starten alleen maar verdedigen eerste 30 minuten bijna niet o de helft van fener.
as toen ze achter kwamen probeerde ze het maar kreeg fenerbace de meete kansen, corners, shoten etc.
Zeer verdiend verloren.

Pff waar heb ik naar zitten te kijken zeg. Totaal niet boeiende wedstrijd. Weinig kansen gecreëerd, ook niet door de Turken. Vanuit Feyenoord's zijde slordig en laks. En naar mijn gevoel kwam dat ook niet perse door toedoen van Fenerbahçe aangezien dit vanaf seconde één het geval was.

Feyenoord moet deze wedstrijd snel vergeten, (al zou het bekijken van de beelden vast geen kwaad kunnen) en proberen niet uit de flow te raken waar ze in zaten

Wat is die Berghuis toch zwak. Bilal was veel gevaarlijker en dreigender. Als ik trainer was had ik het wel geweten.

29 september 2016 om 23:27

Inderdaad: bilal en berghuis direct samen op de bank als Elia terug is.

29 september 2016 om 23:32

Wanneer is die Elia weer terug dan?

29 september 2016 om 23:58

Ik dacht nog een weekje of twee

29 september 2016 om 23:55

Ik snap ook niet wat er in hem gezien wordt. Speelde bij AZ wel aardig tot goed, maar niemand die zijn stap naar de Premier League snapte. Maar daardoor is hij wel met veel bombarie binnengehaald bij Feyenoord, waar hij op één mooie goal na werkelijk nog niks heeft laten zien. In mijn ogen is hij nog niet goed genoeg om basisspeler te zijn bij een topper in Nederland. Leuke speler voor een AZ, Vitesse, Heerenveen, Groningen of Utrecht, maar niet veel meer dan dat.

30 september 2016 om 09:36

Beide spelers lijken tot nu toe beter uit de verf te komen als invaller.

Hoort Dirk Kuyt nog wel in de basis van Feyenoord thuis? Een vraag die ik me steeds vaker stel na een wedstrijd van Feyenoord.

Lens top, Emenike gevaarlijk, Volkan Panter, Hasan Ali man of the match!

Fener mist een nummer 10 iemand die bal kan vasthouden en spel kan verdelen

29 september 2016 om 23:27

Wij wachten al 4 jaar lang op een nummer 10...

Zo zie je maar, een felle tegenstander en je ziet Feyenoord onderuit gaan. Moet wel zeggen dat Lens wel behoorlijk gretig was vandaag!

29 september 2016 om 23:22

Ik weet niet of het per se daardoor kwam hoor. Normaal gesproken kan Feyenoord dat zelf ook altijd wel opbrengen, maar het leek vanaf minuut 1 gewoon helemaal nergens op. Ik vind het onbegrijpelijk dat je zo begint, zeker tegen een ploeg die niet in geweldige vorm verkeert. Neemt overigens niet weg dat Fener het gewoon goed gedaan heeft vandaag.

Wat Johan Derksen zegt klopt honderd procent! Veel ED clubs gaan Feyenoord nu afjagen, let maar op!

29 september 2016 om 23:16

Verschil is alleen dat veel clubs dat niet vol gaan houden...

29 september 2016 om 23:43

Maakt niet uit, zo haal je ze wel uit hun spel!

30 september 2016 om 06:34

@Imponeria

Onder druk uitvoetballen van Roda lijkt mij wat makkelijker dan onder druk uitvoetballen van Fener.

29 september 2016 om 23:44

Pfff wat een onzin. Zo'n wedstrijd kun je gewoon verliezen uit in zo'n heksenketel. Alsof menig eredivisieclub dat niet altijd zal proberen tegen de top 3. Verschil is dat de meesten dat niet kunnen laat staan 90 minuten.

Dirk is zeker blij dwt zijn club boven aan staat in de poul met 4 punten. Wat elwas hij slecht zeg ongelofelijk. Hetzelfde geldt voor vilhena. Ik snap wel als het een keer niet lukt maar toon dan op z'n minst inzet. Zelfs dat was er niet. En ja gio heeft ook de ballen niet om kuyt of überhaupt te wisselen.

Als Feijenoord wordt aangepakt zijn ze kwetsbaar. Fysiek worden afgestraft door een matig stelletje Turken. Ongelooflijk zo'n negatieve speelstijl. Realistisch voetbal is geen laf negatief voetbal. De euforie is getemperd, oppassen nu voor Willem II. Karsdorp was de enige uitzondering. Middenveld met El Ahmadi en Vilhena verschrikkelijk. Toornstra en Berghuis niet gezien. Bilal viel nog redelijk in. Rode kaart voor de prestaties van heel Feijenoord. Meer dan teleurstellend!

29 september 2016 om 23:19

Als je in Europa verliest moet je idd oppassen voor Zwolle... Goh een wedstrijd verliezen en Feyenoord kan niks meer. Volgens mij werd er ook hetzelfde gezegd toen Feyenoord verloor van PSV om de JC schaal...

30 september 2016 om 00:13

Stelletje Turken? Iets meer respect kan wel he? Voor het wedstrijd was dit volgens een stelletje Nederlanders een wedstrijd die te pakken is... Nouuu net niet. Eredivisie is gewoon een heel matige competitie, en jaa slechter als de Super lig.

30 september 2016 om 07:38

Bruh stelletje turken stelletje nederlanders stelletje duitsers ik denk dat hij het niet verkeerd bdoeld

30 september 2016 om 07:38

Bruh stelletje turken stelletje nederlanders stelletje duitsers ik denk dat hij het niet verkeerd bdoeld

30 september 2016 om 08:52

Welke identiteit je er ook aan vastplakt, het komt niet echt netjes over!

30 september 2016 om 14:33

Osmanlispor verliest, Konyaspor verliest, Besiktas speelt gelijk en Fenerbahce wint thuis van Feyenoord. Nederland presteert deze week precies hetzelfde met Ajax winst, PSV gelijk en AZ, Feyenoord verlies. Op basis waarvan zeg jij dat Turkse competitie beter is? Nederlandse competitie en Turkse competitie stellen beiden bar weinig voor, de realiteit is dat Nederlanders dit inzien, maar de (meeste) Turken niet.

1-0.. mweh, beiden teams hadden grote kansen maar Fener had toch wel echt de grootste kansen in mijn ogen.

Maar even serieus, is dit de in bloedvorm Feyenoord die op dit moment in de Eredivisie aan het domineren is? Sorry maar wat.. Schande.
Ik zelf dacht dat Feyenoord een puntje uit kon halen, misschien zelfs een winst want Fener is echt in een dramatische vorm op dit moment.

29 september 2016 om 23:11

Om antwoord te geven op je eerste vraag: vanavond niet het Feyenoord gezien van de laatste weken nee.

30 september 2016 om 00:46

Lekker opportunistisch weer! Jemig! Dit is hetzelfde feyenoord dat won van psv en united! Leuk ook dat duimpjes systeem zodat je gelijk ziet dat er meer zo simpel denken na 1 wedstrijd

Nou, dat is ook de laatste keer dat ik mijn tv aanlaat voor Feyenoord in een uitwedstrijd Europees, waar heb ik naar zitten kijken man, ik heb geen kans gezien, alleen maar hoge balllen die ze elke keer kwijtraakten, en toch maar gewoon doorgaan, zucht. En dit alleen omdat die Turken van Advocaat mee hebben gekregen vooral te gaan drukken, en bang dat de Rotterdammers waren, echt triest jongetjesvoetbal.

Zo verdienen ze het zeker niet landskampioen te worden want dat wordt een blamage in de CL.

Wat een waardeloze wedstrijd zeg. Feyenoord totaal onmachtig, vooral in de eerste helft werden ze voortdurend van de bal gejaagd door een Fenerbahçe dat overigens niet eens indruk maakte. Berghuis heb ik onderhand wel opgegeven, komt al weken geen enkele dreiging vanuit. Verder waren voorql Vilhena, Van der Heijden en El Ahmadi (die rood had moeten krijgen) waardeloos.

Verdiende overwinning. We hebben Feyenoord overklast in strijd en felheid. Voetballende ploegen moet je dusdanig aanpakken dat ze niet tot aan voetballen toekomen en dat hebben we goed gedaan. Als onze beste voetballer in de selectie, Mehmet Topal, beter zou spelen, dan hadden we misschien kunnen doorpakken met nog een paar goals. Ik merk toch wel een klein dipje. Kjaer kostte ons ook bijna een goal. Net zoals tegen Antep. Die moet zich toch beter concentreren op zulke cruciale momenten. En Kuyt, held bij onze fans, maar ik begrijp het als de Feyenoord fans nu best pissed op hem zijn. Speelde gewoon als een zoutzak. Feyenoord fans, succes in de competitie!

29 september 2016 om 23:28

Volkomen verdiende overwinning inderdaad, gefeliciteerd daarmee. Toch zou ik Feyenoord niet snel onder de noemer 'voetballende ploegen' scharen. Normaal gesproken wil Feyenoord spelen zoals Fener dat vandaag deed, maar ze verloren de strijd al in de eerste minuten en zijn daar niet meer bovenop gekomen. Fener hield vooral de eerste helft de druk er goed op, zonder zelf echt goed te spelen in mijn ogen.

29 september 2016 om 23:52

Ik noemde de term omdat het in vergelijking met Fener is. Want wij hebben wel goede voetballers, maar niet echt een systeem. Dat heeft Feyenoord en elk andere Nederlandse club wel. Wij moeten het hebben van onze strijd en fanatisme. Ik heb vandaag een wedstrijd gezien tussen mannen en kleine jongetjes. Vorig jaar Ajax ook al. Het lijkt me niet prettig om als zo een onvolwassen ploeg te spelen in Istanbul tegen een club die dat keihard afstraft. Ik hoop persoonlijk niet dat deze nederlaag een negatief effect zal hebben op Feyenoord in de competitie, want ik gun jullie echt wel het beste. Maar alleen in de competitie.

30 september 2016 om 00:06

Welke goede voetballers heeft Fener eigenlijk? Voorin staan drie spelers die het puur van hun kracht en rennen en vliegwerk moeten hebben. Ook een kwaliteit en Fener troefde Feyenoord op fysiek af, maar ik zie eigenlijk geen pure ras voetballers bij Fener op Van Persie na.

30 september 2016 om 00:21

Fener heeft echt wel goeie voetballers, je kent niet eens de helft van de selectie... Kjaer, Mehmet Topal, Van der wiel, Van Persie, Volkan Åžen, Skrtel.

30 september 2016 om 00:23

En net van Persie is momenteel de slechtste speler in de selectie..

30 september 2016 om 14:04

Skrtel is een houthakker eerste klas. Verder noem je bijna alleen maar verdedigers op. Fener is een team dat het van hun fysiek moet hebben en niet van voetballend vermogen en creativiteit.

Ik zeg geniet nog van je laatste minuten in Istanbul en een fijne vlucht naar huis OLUMUNEFENERBAHCE
proudsupporter
Het leek wel of feyenoord was gevangengenomen daar hele tijd bij de verdediging blijven pasen naar elkaar. Vond grappig om te zien.

Wat een belachelijke vertoning. Totaal geen passie, geen wil om te winnen en überhaupt geen wil om normaal de bal te willen veroveren. Om doodziek van te worden. Ik schaam mij werkelijk dood voor deze vertoning.

Kuyt, houd je eens met voetbal bezig en laat je vrouw en kinderen eens thuis. Vind het al schrijnend dat de aanvoerder deze voorkeursbehandeling krijgt dat het hele gezin met de selectie mag meereizen.

29 september 2016 om 23:18

Vergeet ik om de Fener fans te feliciteren. Verdiende overwinning voor jullie.

29 september 2016 om 23:19

Thanks bro

Terechte nederlaag, Feyenoord heeft heel zwak gespeeld. Toch is Fener ook maar een mat team dat puur gokt op de kracht en snelheid van de mensen voorin, voetballen kunnen ze nauwelijks. Je kan gewoon verliezen van Fener uit, maar de manier waarop is wel schandalig.

Feyenoord na zolang wedstrijden niet ongeslagen?😅 welcome in turkey then there's no way out! Ik vond fener niet ook niet zo goed maar feyenoord was helemaal dramatisch.

29 september 2016 om 23:24

Niet ook niet zo goed? Wat bedoel je precies! Terechte overwinning was verdiend voor fenerbache, maar wat een vreselijke slechte wedstrijd!

Fener heeft terecht gewonnen. waar Feyenoord tot vanavond heel geconcentreerd, compact en stabiel speelde was daar vanavond niks van te zien. Het begon al bij het 1e fluitsignaal met ik geloof een terug speelbal van Karsdorp, die trouwens als een drama speelde. Veel te paniekerig en te wild waardoor die tegengoal kwam. Lens speelde geweldig en vond ik zelf de beste man aan de kant van Fenerbahce, als die deze lijn doortrekt mag die van mij opgeroepen worden voor Berghuis want die speelt de laatste paar weken ook zwaar ondermaats. Toornstra was ook slecht, Vilhena blijkt maar weer eens dat die tekort komt voor de (sub)top van Europa en Kuyt hoef ik niks over te zeggen. De enige spelers die me konden bekoren waren Botteghin, Jones en Bilal die goed inviel.

Prachtig om al die reacties te lezen dat Feyenoorders weer terug op aarde zijn en dat soort onzin. Bijna elke Feyenoord is realistisch genoeg om te snappen dat wij niet titelkandidaat nummer 1 zijn, maar dat we wel meegaan doen in de titelrace. Waar Ajax vanavond ook weer drama was en PSV tot nu toe ook nog geen geweldige indruk maakt is dat niet onrealistisch.

Helaas een verdiende nederlaag vanavond. Fenerbahce was gevaarlijker en zat er bovenop. We kwamen nauwelijks tot fatsoenlijke aanvallen en moesten hopen op dat ene kansje. Met Kuyt en Jorgensen hebben we die wel gehad in de tweede helft, maar het mocht niet zo zijn. Het zal erom spannen wie deze groepsfase overleeft, blijft denk tot het eind spannend.

Afgetroefd door een elftal met veel individuele kwaliteit! Zonder groots te spelen was toch duidelijk te zien dat de spelers van Feyenoord in de duels werden geklopt. Zowel in de lucht als over de grond. Aanvallend daardoor onmachtig. Gelukkig is er in Nederland geen team met zoveel kwaliteit als Fener. PSV was er dichtbij maar is in mijn ogen toch minder. Ajax heeft de power er niet voor. Dus met hetzelfde geconcentreerde spel kan Feyenoord gewoon in Nederland kampioen worden als ze ook de kleine wedstrijden blijven winnen.

Geen man overboord, al wordt het dringen voor de bovenste 2 plaatsen.
Man. Utd. is back in business, Fenerbahçe nu nummer 1, en Zorya is
ook niet te onderschatten, kortom een leuke poule!

Gefeliciteerd Fener fans, jullie ploeg heeft Feyenoord op bijna ieder front overklast, al was dat ook niet heel moeilijk als alles zo enorm statisch gaat. Man man man wat heb ik me lopen ergeren dat er geeneens meer simpel een pass kon worden gegeven over 4 meter.

Maar ergens is het wel goed dat dit is gebeurd. Weten we meteen waar de zwaktes van de ploeg zitten. Nu moet Gio de durf hebben om dat te veranderen.

30 september 2016 om 07:38

Inderdaad. Beide beentjes op de grond en zondag vlammen in Tilburg.

Kuyt en Vilhena nek aan nek in de slechtste man van het veld award. Nipte overwinning voor Kuyt. Ik heb me werkelijk dood geërgerd aan die twee, met name in de eerste helft. Sowieso al geen fan van beide heren, maar dit was echt vreselijk.

29 september 2016 om 23:39

Ook Kongolo opbouwend erg slecht. Toornstra totaal onzichtbaar, wel veel balverlies. Berghuis idem. Ja, als er 8 spelers ver ondermaats spelen dan is 1-0 nog een aardig resultaat!

29 september 2016 om 23:47

Onbegrijpelijk voor een elftal dat toch redelijk wat zelfvertrouwen zou moeten hebben. Maar als je een elftal als Fener, dat het toch vooral van het fysieke moet hebben, al vanaf de eerste minuut het gevoel geeft dat er wat te halen valt...

Slechte pot, leerzaam. Want Gio kan nu puzzelen hoe hij het neer gaat zetten wanneer tegenstanders druk gaan zetten ipv andersom. Daarnaast gewoon je 3 thuis wedstrijden winnen en ergens een punt halen. Geen paniek. Ik vind Kongolo zo dramatisch als LB. Sowieso oogt het zo nonchalant, Woudenberg erin. Vind Vilhena ook nonchalant, gebruikt vaak zijn lichaam verkeerd in duels en verliest daardoor vaak de bal. @ Gio: Tactisch sleutelen.

29 september 2016 om 23:44

Volledig mee eens. Vilhena lijkt hard te werken maar gaat ook veel te vaak niet echt de duels in. Hopelijk Elia snel weer terug in vorm en Berghuis ook, of starten met Bilal, viel nu aardig in. Vandaag erg veel en onnodig balverlies, mede door de druk van Fener. Dan zie je dat spelers technisch behoorlijk te kort komen. Hard strak elkaar inspelen en dan de bal kunnen controleren of in 1 keer goed kunnen doorpassen, heb ik vanavond bij Feyenoord niet gezien.

Feyenoord speelde futloos, onzeker en zonder inspiratie. Ik kan gewoon niet begrijpen dat je ondanks het feit dat je keer op keer klem word gezet op de flank het weer op die flank probeert. Een beetje club had Feyenoord er nog minstens 3 om de oren gegeven, maar Fenerbahce is dit seizoen niet heel sterk. Feyenoord speelde echt een bizar slechte wedstrijd.

Wat ik voor Feyenoord hoop is dat dit geen knik is voor het zelfvertrouwen.
Je ziet vrij vaak als Feyenoord 1 keer verliest volgen er gauw meerdere

29 september 2016 om 23:47

Het scheelt dat er in Nederland geen ploegen lopen met zoveel individuele kwaliteit. Tegen het gros in de eredivisie kunnen ze met inzet een heel eind komen en het gebrek aan techniek en vernuft aardig compenseren

Er is nog niks aan de hand voor Feyenoord en zullen ook door gaan in de EL. Maar best was het vanavond niet.

Ben ik trouwens de enige die de scheids echt dramatisch vond?
Hij had geen doorslaggevende rol, maar hij liet zich in mijn ogen echt intimideren door het publiek. Hij liet veel te weinig doorspelen en trapte met open ogen in het vele (slimme) toneelspel van Fenerbahce. Nederlandse clubs moeten ook nodig acteerlessen gaan volgen als ze Europees serieus mee willen kunnen doen.

30 september 2016 om 00:26

Juist als die beter had gefloten, was Feyenoord niet blijven spelen met 11 man.

30 september 2016 om 09:06

Kongolo had inderdaad wel een tweede gele mogen krijgen....al vond ik zijn eerste gele kaart weer erg overdreven.

Feyenoord zwak en te slap gespeeld. Hopelijk zijn ze wakker geschud voor Willem II. Fener slim gespeeld en verdiend gewonnen. Gaat nog spannend worden in deze poule.

Dik verdiende nederlaag die hoger had moeten/ kunnen uitvallen, zeker als je ziet dat Feyenoord eigenlijk langere tijd met 10 had moeten staan. Blinde tackel van El Ahmadi had rood moeten zijn. Voor feijenoord niet te hopen dat ze nu een tikkie heb opgelopen.

Terechte nederlaag voor Feyenoord, zeker de 1e helft hadden ze echt totaal niks in te brengen.
De 2e helft was ietsje beter maar nog niet geweldig.
Wel wat kansen voor de gelijkmaker gehad, maar meer ook niet.
Geluk dat het bij 1-0 was gebleven.
In ieder geval een kansloze nederlaag, hopen dat ze de knop snel omzetten.
De 2 andere thuiswedstrijden in ieder geval nog proberen te winnen.

Eerste wedstrijd van het seizoen waarin Feyenoord slap was. Dat mag ook wel eens en is helemaal geen ramp. Feyenoord moet gewoon zijn thuiswedstrijden winnen en ik geloof ook dat dit gaat gebeuren. Bovendien moet ik nog maar zien of Fenerbahce punten gaat pakken tegen United. Die heeft Feyenoord iig al binnen. Wint Feyenoord vanaf nu de resterende twee thuispotjes en pakken ze een puntje tegen dat Luhansk, dan ben je gewoon door.

Daarnaast is de nederlaag ook nog best knullig. Door een fout van uitgerekend Dirk Kuyt.. Hij had het zelf nog goed kunnen maken met die grote mogelijkheid. Bovendien was er de grote kans van Jorgensen die nog knap werd verdedigd. Kortom, Feyenoord speelde zeer slap, maar kreeg desondanks twee enorme mogelijkheden om er nog een gelijkspel uit te slepen.

Niks aan de hand nog. Zo een wedstrijd daar moet Feyenoord van leren. Denk dat Van Bronckhorst genoeg huiswerk heeft meegekregen. Nu 2x van Zorja winnen en dan is een gelijkspel thuis tegen Fenerbahce voldoende om te overwinteren.

Feyenoord had niets in te brengen en een volkomen terechte nederlaag. Nou is van Fenerbahce in Turkije verliezen geen grote verrassing, dat kan gewoon gebeuren. En die zgn 'heksenketel' viel ook wel mee, Feyenoord spreekt in het buitenland ook totaal niet aan als tegenstander.

Feyenoord leefde alweer op een roze wolk na de mooie seizoenstart, maar ik hoop dat de realiteit weer een beetje terugkeert nu. Van dit Feyenoord kun je niet verwachten dat ze kampioen gaan worden, want daar ontbreekt eenvoudigweg de kwaliteit voor t.o.v. Ajax en Psv.

Zodra de druk erop zit bij Feyenoord laten ze het afweten. Er een verschil tussen willen winnen en gezellig meehobbelen en móeten winnen als dat nodig is.

Zonde dat juist Dirk Kuyt de fout inging en z'n voormalig werkgever een kadootje schonk, maar belangrijker is, wie verteld Dirk dat het zo mooi is geweest met dat gedraaf en hij beter een stapje terug kan doen ? Die man loopt alleen maar in de weg.



Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren