Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Matchwinner Kuyt bezweert crisis bij Fenerbahçe, Babel scoort

Laatste update:

Fenerbahçe heeft de eerste punten van het seizoen binnen. De formatie uit Aziatisch Istanbul is het seizoen rampzalig begonnen, maar rekende zaterdagavond met het kleinste verschil af met Eskisehirspor. Dirk Kuyt werd de matchwinner door kort na rust de 1-0 tegen de touwen te koppen. Een andere Nederlander, Ryan Babel, opende ook zijn doelpuntenaccount. Hij scoorde in de thuiswedstrijd van Kasimpasa tegen Kayserispor.

Fenerbahçe - Eskisehirspor 1-0
Fenerbahçe kon een succesje ook wel weer gebruiken. De ploeg van Ersun Yanal verloor de openingswedstrijd tegen Konyaspor, de Süper Kupa van Galatasaray en ging woensdag keihard onderuit tegen Arsenal: 0-3. Zaterdag was het opnieuw niet best wat de Gele Kanaries lieten zien, maar er werd wel gewonnen. In het eerste kwart domineerde de gastheer de wedstrijd, zonder kansen te creëren. Eskisehirspor kreeg na 22 minuten de beste mogelijkheid, maar Diomansy Camara punterde na een fraaie slalom in het zijnet. Vlak voor rust kwam de thuisploeg wederom goed weg; Erkan Zengin kwam er op links door en dwong Mert Günok tot een redding met de voet.

In de tweede helft had Fenerbahçe niet lang nodig om de score te openen. Emmanuel Emenike vond het hoofd van Kuyt, die tegendraads raak kopte: 1-0. Ondanks de voorsprong ging Fener niet gemakkelijker voetballen. De ploeg mocht Mert op de blote knieën danken dat het bij een voorsprong bleef. Hij keerde na een uur namelijk een strafschop van Necati Ates. De spits kreeg vijf minuten voor tijd een herkansing, maar van dichtbij volleerde hij over. Hierdoor pakte Fenerbahçe de eerste overwinning van het Süper Lig-seizoen. Dinsdag gaan de Turken op bezoek bij Arsenal voor de return in de play-offs van de Champions League.

Kasimpasa - Kayserispor 3-1
Ryan Babel maakte zijn eerste doelpunt van het seizoen en droeg daarmee bij aan de eerste zege van Kasimpasa dit seizoen. De bezoekers kregen de eerste echte kans via Cleyton, die op de lat schoot, maar na negen minuten kwam de thuisploeg op voorsprong. André Castro, gehuurd van FC Porto, volleerde schitterend raak in de bovenhoek. Na een kwart wedstrijd maakte Ezequiel Scarione er vanaf elf meter 2-0 van en twintig minuten voor tijd besliste Babel de wedstrijd. Hij stifte de bal langs de keeper na een pass van Sanharib Malki. Jajá deed vlak voor tijd wat terug in Istanbul.

Is Dirk Kuyt een betere aanvaller dan Pierre Webó?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat vond ik Fener vandaag tog slecht!! Kon echt niet genieten, Mert super jonge goed gespeeld.

Mooie doelpunt van kuyt, maar Fener heeft weer rampzalig gespeeld.

man of the match: Meeerrrrt Guunook

Wat een slechte wedstrijd van Fener. Ik zie het dit jaar niet goed komen. Mert, Alper en Erkan Zengin waren goed, de rest middelmaat. Alweer de keeper motm van Fener.

Kasimpasa heel de match gezien. Ze speelden echt leuk en attractief. Twee dingen die ik bij Fb - Es Es niet zag.

24 augustus 2013 om 22:50

Haha, als het zo door gaat dan kan fener zich beter vergelijken met teams als g.antep en sivasspor en niet met GS

24 augustus 2013 om 23:09

Kun jij je de tijd herrineren dat jullie 15e waren ? had jij toen het lef om gs te vergelijken met fener?

25 augustus 2013 om 00:56

Liever adam gibi 15e zijn, dan parayla pulla "kampioen" worden.

25 augustus 2013 om 14:44

Ach ja, beter 15e dan ons vergelijken met een team die omgekocht heeft in datzelfde jaar

24 augustus 2013 om 23:07

Nu ben ik wel benieuwd naar Kasimpasa, ga ze meer volgen.

Fenerbahce herpakt zich wel, maar tot welke week? Daarover twijfel ik nog!

25 augustus 2013 om 00:00

Ik persoonlijk denk dat het wel een jaar of 2 zal duren (seizoenen). Het is niet makkelijk om alles helemaal opnieuw te herpakken.

Maar als aziz yildirim ermee stopt kan het binnen no time haha.

Als Mert weer de beste man op het veld is bij Fenerbahçe, dan zegt dat best veel denk ik. Ersun Yanal haalt de winter zeker niet.

Slechte wedstrijd aan onze kant, Mert held ( hé dat rijmt ) Erkan beste man op veld.

Ik weet niet wat Ersun wilt gaan doen, maar hij moet zijn ding zsm mogelijk doen want dit gaat nergens over, slecht slecht slecht slecht !

3 punten zijn binnen op naar volgende week !

24 augustus 2013 om 22:51

Ik vind t ook niet echt rijmen bro, haha

24 augustus 2013 om 23:09

Mert held, dat rijmt toch faka

24 augustus 2013 om 23:24

De uitspraak van de E in Mert is anders dan de E in held waardoor Mert Held niet rijmt

24 augustus 2013 om 23:39

Oke

25 augustus 2013 om 01:39

Ik dacht dat hij bedoelde dat mert rijmde op held

24 augustus 2013 om 22:51

Rijmt niet echt nee maar op naar de volgende week? Nou, ik verheug me er niet meer echt op, op de wedstrijden van Fenerbahçe zeg pff.
Alles moet plat gegooid worden en opnieuw starten. Als Aziz Yildirim en co niet zelf opstappen hoop ik dat we beschuldigd worden van allerlei dingen en iedereen hopelijk nood gedwongen verwijderd word. Dit Doet Pijn!

Als Fener fan kan je dit toch niet meer aanzien man pff...

Slecht spel, drie punten. Man of the match niemand minder dan de jonge held Mert Günok. Ik houd me hart vast voor de rest van het seizoen.

Oh my god Kuyt.
Wat een voetballer.
Elke wedstrijd 200 procent.

24 augustus 2013 om 22:56

200% rondrennen maar niks toevoegen. Geen passing, schot, overzicht of wat dan ook!
Ik wil spelers hebben die echt kunnen voetballen en niet zoals Kuyt met zijn 31+ willen voetballen. Lees: kunnen - willen.
Ben er nog steeds klaar mee ! Drama pot.

Eerste helft sloeg echt nergens op, 2e helft ging nog wel tegen over het eerste. Naja ik geef hem tot week 5 als we dan niet spelen hoe we moeten spelen dan heb ik geen hoop meer.

24 augustus 2013 om 23:01

Tot week 5? We hebben niet de spelers om goed te spelen. We moeten nu toeslaan op de transfermarkt en het recht zetten!
Bekir Out, Selcuk Out, Webo Out, Ersun Out, Aziz Out.
Orhan Sam hadden we als rechtsback maar is weg gedaan. Serdar Kesimal hebben we, die gaat waarschijnlijk ook weg of krijgt geen kans meer. Haal 1 winger,1 backup rechtsback en speel met een creatieve "10" zoals bij Alex. Geef die rol aan Alper en anders Salih.

25 augustus 2013 om 00:23

Alper kan een goeie 10 worden, misschien Salih ook nog. 2 jonge spelers. Alleen zit er nog geen structuur we hebben nog geen spel. We spele alle balle maar naar Emenike en Webo? Wa moeten zij doen? Fenerbahce denkt dat ze nog een Alex hebben rondlopen die nog een steekballetje kan geven, we moeten echt een ander systeem hebben.442 spelen ze maar t lijkt nog steeds dat we 451 spelen, selcuk en raul te defensief opgesteld. Selcuk die als een slak beweegt bij alles, Caner die zo makkelijk passeerbaar is , zelfs een kind van 10 geef hem een panna met ogen dicht.

25 augustus 2013 om 02:53

Juist Ibinho

Vroeg of laat zal iedereen het beseffen. We hebben gewoon geen selectie voor leuk voetbal. De wekker zal vanzelf eens gaan bij de fans.

24 augustus 2013 om 23:31

Tweede helft werden we weggedrukt op onze eigen helft.

Wat een drama pot weer.
Voorhoede bestond uit een Emenike nu als linksvoor,sow en Kuyt. Misschien moeten we zeggen dat Stoch een spits is en misschien word hij dan wel terug gehaald en op de linksvoor positie gezet. Ersun Yanal staat er bij als een bodybuilder die een IQ heeft van een doperwt.
Geen tactiek of technisch benul in het spel van Fenerbahçe. Drama, drama, drama.
Denk dat ik medicijnen moet aanvragen bij de huisarts want dit gaat niet goed zo.

Drama dit. We hadden wat leuke kansjes maar Eskisehir speelde beter. Met dit voetbal kan je het kampioenschap sowieso vergeten, Ik snap niet hoe Yanal na de fiasco's van de afgelopen weken nog durft 4-3-3 te spelen. En dan Webo, Selcuk, Caner er in? Hoewel ik Selcuk (afgezien van de eerste helft) en Caner niet slecht vond kan je dit gewoon niet maken. Waarom hebben we Stoch weggestuurd als we Webo op linksbuiten zetten? En Kuyt heeft met de goal ook weer crediet, terwijl hij over het algemeen dramatisch speelde. Leverde weer veel ballen in.

Mert is een held. En Erkan Zengin is een baas. Hij kwam nog in de wandelgangen langs, jammer dat we hem niet hebben gehaald. Is een bruikbare speler.

24 augustus 2013 om 22:54

Ik zou nu bijna zeggen: haal toch Erkan Zengin!
Normaal zou ik zeggen; het is niet een speler waar Fenerbahçe naar toe streeft maar hoe het de laatste jaren gaat is het een wereldspeler voor ons.
Ik heb Aykut Kocaman altijd bekritiseerd en dacht het kan niet erger, Ersun Yanal laat juist zien dat het nog erger kan dus ik sluit ook niet uit dat het in de toekomst niet nog slechter kan.

24 augustus 2013 om 23:12

Ersun yanal zou wel een kans moeten krijgen vind ik! Discipline op zn turks! Dat hebben onze spelers nodig als je begrijpt wat ik bedoel

24 augustus 2013 om 23:14

Ik denk niet dat het aan Ersun Yanal ligt. Hij is een degelijke trainer. Het spel onder Aykut Kocaman was slecht, en nu onder Ersun Yanal is het nog steeds slecht en tactisch verschrikkelijk. Dat roept bij mij sterk het vermoeden op dat Aziz Yildirim zich met de trainingen en opstellingen bemoeit. Want hij is de constante factor achter de trainers.

24 augustus 2013 om 23:48

Sorry ik bedoelde yilmaz vural haha

Slecht gespeeld van Fener weer en Ersun mag Kuyt zeker gaan bedanken! Door Kuyt kan Ersun lekker gaan slapen. Mert heeft vandaag weer goed zijn best gedaan en ik vind dat Volkan plaats moet gaan maken voor Mert. Het is wel goed geweest zo, want Mert is veel jonger en jonge spelers moeten ook een keer de kans krijgen.

Het is niet leuk maar om naar Fener te kijken, want je valt gewoon in slaap..

Het ziet er naar uit dat Fenerbahce voorlopig met zo'n veldspel op tv zal komen, 90 minuten lang heb ik bijna een oogontsteking opgelopen. Ik denk dat Aziz echt moet opstappen, het verpest de club zo erg. Ik weet niet wat ik van Ersun Yanal moet vinden, misschien heeft hij tijd nodig. Maar zoals het er nu uitziet, krijgt Galatasaray het nog moeilijker tegen degradatiekandidaten.

Es-Es heeft mij positief verrast, had deze wedstrijd erger geschat (aan de kant van Es-Es) Ze waren veel beter in de eerste helft, ze hoorden ook gewoon met 2-0 voor te staan. Jammer van de gemiste penalty en de open-doel kans van Necati. Na die redding van de keeper, kreeg Fener ineens wat energie. Eskisehirspor heeft aardig gespeeld, die 1-0 vind ik ook jammer. Ik citeer dit van een vz-lid: Erkan Zengin, de Turkse topclubs zijn blind.

Mert Gunok zeker motm: hopelijk trekt hij die lijn door en stagneert hij niet, zoals de meeste opkomende Turken. Hij keepte heerlijk. Ik ben absoluut geen fenerli, maar ik gun hem echt het beste. Als hij zo doorgaat, moet hij gewoon een buitenlandse transfer wagen en niet zoals Volkan bang zijn voor heimwee.

Onverdiend gewonnen.

Weten jullie wat pas echt zonde is? Als Volkan terug is van zijn schorsing staat hij gewoon weer onder de lat. En de vorm en verdiensten van Mert dan? Worden die vergeten? Ik hoop dat Yanal de ballen heeft om een vedette uit de basis te laten voor jongere en hongerige talenten.

24 augustus 2013 om 23:00

Dan krijg je die Mourinho-drama 2.0

24 augustus 2013 om 23:04

Yasemin

Mourinho stelde juist de keeper in vorm op? Je vergelijking klopt niet. Als Mert blijft keepen, dan kan je Mourinho met Ersun vergelijken. Als Volkan zijn plek grijpt, kan je spreken over vriendjespolitiek (oftewel bang zijn van de zwaargewichten in het elftal).

24 augustus 2013 om 23:08

Tussen Mourinho en Casillas was het persoonlijk. Als Yanal de voorkeur zou geven aan Mert, dan zou dat door zijn prestaties komen. Aan Volkan dan weer de taak om als een beest te trainen en zijn plek weer terug te veroveren. Zou houd je de concurrentiestrijd ook gezond en zorg je dat het hele team er beter van wordt.

24 augustus 2013 om 23:22

Dat Mourinho de keeper in vorm opstelde is niet helemaal juist. Casillas kwam net terug van een blessure aan een lichaamsdeel dat absoluut essentieel is voor een keeper. De rest van het seizoen kreeg hij geen enkele minuut speeltijd meer. Zonder dat Casillas speelde kun je niet zeggen dat hij niet in vorm was. Misschien zou Casillas het met zijn onuitputtelijke ervaring wel beter hebben gedaan in de CL en in de Copa finale.

Dat het gedoe tussen Mourinho en Casillas persoonlijk was blijkt wel uit het feit dat Mourinho Casillas op de bank zette ten faveure van die koekenbakker van een Adan. Je kunt veel zeggen over Casillas maar niets dat hij het ooit slechter heeft gedaan dan Adan.

Als Ersun Yanal dus weer van Volkan kiest stelt hij een Adan op en zet de keeper in vorm op de bank (casillas).

24 augustus 2013 om 23:31

True, maar het schoot me zomaar binnen. Misschien iets sneller getypt dan nagedacht.

Ik denk dat als Volkan 2e keuze wordt, dat er toch wat spanning zal ontstaan tussen hem en het bestuur. Hij is ook een beetje een clubicoon.
Maar als je Mert op de bank post, zal het alleen in de resultaten duidelijk zijn dat het een foute keuze is, dus dan heb je weer ontevreden supporters. Het zal hoe dan ook wel een probleempje binnen de club worden.
Als Volkan op een of andere manier toch zijn vorm herpakt, heb je een luxeprobleem tussen de keepers. Volkan zou toch de voorkeur krijgen, tenzij Ersun toch de ballen heeft om van Volkan een bankzitter te maken.

24 augustus 2013 om 23:31

Je stuk klopt niet.

Diego Lopez verving de geblesseerde Casillas op een verdienstelijke manier. Voor zijn blessure was Casillas ook niet denderend. Vervolgens hoor je als trainer niet je goal te riskeren door een niet-wedstrijdfitte keeper op te stellen, terwijl de vervanger in vorm is. In je achterhoofd wetende dat de niet-wedstrijfdfitte keeper voor zijn blessure ook niet in topvorm was.

Dan hoort de keuze op basis van vorm gemaakt te worden. Wat Mourinho deed. Mijn beredenering klopt,

Het overgrote gedeelte van de Real fans beweerden dat Casillas in de goal moest, omdat hij een bepaalde status en imago had. Wat een complete onzin is, de beste voetballer van het moment hoort te spelen.

Dus als Volkan alsnog wordt opgesteld, klopt de Mourinho 2.0 niet.

24 augustus 2013 om 23:35

Ik weet dat het niet klopt, ik wilde het met dat stuk daarna ook niet beargumenteren.

Ik zeg alleen wat voor probleem er eventueel kan ontstaan..

24 augustus 2013 om 23:37

Yasemin,

Weet je wat de grap is? Ersun Yanal heeft destijds flink op zijn kop gekregen bij het nationale elftal, omdat hij Hakan Sukur en in mindere mate Alpay Ozalan niet wilde oproepen. Hij wil diezelfde fout niet weer maken bij de zwaargewichten van FB - waaronder Emre en Volkan. Zo denk ik erover.

Je hebt zeker gelijk over Mert. Een Turkse spreekwoord zegt het volgende: 'als je naar boven spuugt is het een snor en beneden een baard'. Ik zou voor Mert kiezen, maar dat doe ik achter pc. Kijken wat de levensechte Ersun doet??

Edit:

Mijn reactie 60# is op Applegreen, niet op jou.

25 augustus 2013 om 00:14

Thanks voor je nadere uitleg over die reactie #60, ik voelde me bijna aangevallen om een klein foutje =P

24 augustus 2013 om 23:02

Helaas gaat het zo, want Volkan is ook wel een media man die de boel ondersteboven zet.

24 augustus 2013 om 23:04

Vergeet eigenlijk ook de verdiensten van Volkan niet, maar wie heb jij liever ? Ik vind persoonlijk Volkan geen echte keeper, het is meer iemand met goede reflexen.

24 augustus 2013 om 23:13

The joker.

Ik heb liever dat de weg vrijgemaakt wordt voor de jongere krachten. Ik ben er ook nog steeds ziek van dat toptalent Ertugrul Taskiran nog bij Kayserispor speelt. Is ook een keeper uit de jeugd van ons en staat nog steeds bij ons onder contract. Ik had hem samen met Mert de strijd aan laten gaan.

Volkan is een goede lijnkeeper, maar kan absoluut niet meevoetballen. Oogt vaak te traag, maar als hij zijn momenten heeft staat hij er als een beest. Qua mentaliteit ben ik niet fan van hem. Vertoont geen aanvoerdersgedrag. Speelt meer met zijn hart, dan met zijn koppie.

24 augustus 2013 om 23:22

Helemaal mee eens, Jullie hebben wel geluk met jullie keepers. Of het ligt aan jullie jeugdopleiding, of keeperstrainer

Hoop dat Mert ook zo de kans krijgt in het Turkse elftal, maar aan de andere kant denk ik dat Terim straks bij het nationale elftal liever een keeper ziet die juist met zijn hart speelt in plaats van met zijn kop.

24 augustus 2013 om 23:33

Volkan is een uitstekende keeper, maar hij maakt af en toe grote blunders. Net zoals vorige week tegen Arsenal.

Meireles vond ik in de tweede helft ook goed spelen trouwens,

25 augustus 2013 om 02:58

Mag ook wel nadat je 87 wedstrijden slecht gespeeld hebt.

Volgende spelers moeten vertrekken: Volkan, Bekir, Yobo, Selcuk, Emre, Mehmet Topuz, Caner. En deze mogen vertrekken: Webo, Kuyt, Kadlec, Krasic. Fenerbahce heeft 3 centrum spitsen maar speelt met 1 spits, wat een beleid zeg. Waarom kreeg Stoch geen kans? Waarom krijgt Krasic geen kans? Waarom motiveer je je beste talent Salih niet? Kuyt en Sow op flanken gaat niet. Als het zo doorgaat krijgt Gs alleen concurrentie van Kasimpasa en in mindere mate van Trabzon en BJK.

Fenerbahce is een topclub. Het bestuur moest Cardozo kopen, die is beter dan Emenike, Webo en de rest! Ik had ergens gelezen dat Fener Cardozo wil lenen? Dat zou ik echt toejuichen. Fenerbahce kan dan het legendarische systeem van Betis spelen, namelijk 4-2-4. Dat zou een optie zijn.

Gefeliciteerd Fenerbahce!

24 augustus 2013 om 23:07

Hij doelt erop dat we allemaal killers hebben en dus met ons counter spel maar met 4 aanvallers moeten spelen .

24 augustus 2013 om 23:06

Cardozo was in mijn ogen een betere optie geweest dan Emenike.
Want dan heb je een 16 spits en een beweeglijke spits Sow er naast/omheen.
En dan zou ik gewoon 4-2-2-2 spelen met een Sow en Cardozo voorin en links aanvallend middenveld Stoch, rechts aanvallend middenveld experimenteren met een Alper en centraal een Salih Raul. Zo zou ik het dus doen met een Cardozo!
Het liefst zie ik een 4-3-1-2 met een Alper op de aanvallende middenveld en Salih er achter.

Maar helaas maakt niet uit welke spits je haalt, de ballen komen daar nooit .

24 augustus 2013 om 23:14

Ibinho, jij snapt mij. Alleen zou ik Salih op de 10 zetten en Alper op 8 in box-t+-box rol.

24 augustus 2013 om 23:06

4-2-4 :D ? beste renkdas het is geen fm he

24 augustus 2013 om 23:11

Weet je wat het is bro?

Ik heb bij een interview van Ersun Yanal gelezen dat hij weleens FM speelt. Hij heeft nu drie echte spiten (sow, Emenike, Webo), plus Kuyt. Als ze nu ook Cardozo kopen/huren, kunnen ze met 4 aanvallers spelen (door de fm-ervaring van Ersun).Cak-tir-ma.

24 augustus 2013 om 23:14

Als ik Fener zie voetballen, dan zie ik geen tacktiek geen plan niks. Ik denk niet dat Ersun goed was met Fm bro

Maar aan de andere kant zou het zonde zijn van al die middenvelders, ze kunnen er zelfs 11 opstellen eigenlijk.

24 augustus 2013 om 23:18

Haha, The-Joker, it was a joke.

Het is van de zotte dat een elftal met 3 centrumspitsen in de aanval gaat met de hoop om sprankelend te voetballen. Volgens mij deed Ersun telkens 'add manager', hehe.

24 augustus 2013 om 23:11

Wat heb je aan 100 spitsen.. Ik heb altijd gezegd dat Cardozo bij mij de voorkeur geniet, maar Yanal wou Emenike...

We hebben een creatieve flankspeler en/of een nummer 10 nodig.

24 augustus 2013 om 23:16

Ben ik zo een serieuze reageerder, of kan ik sarcasme niet overbrengen? Of allebei? Of geen 1? Bre.

24 augustus 2013 om 23:20

We hebben allebei nodig broer! Zonder flankspelers en een 10 krijg je dit te zien.

Er is geen middenveld gewoon. Oke, behalve alper dan.

Niemand deelt ballen uit aan onze spitsen '-' alles gaat vanuit de lucht.

24 augustus 2013 om 23:28

Ik weet dat het sarcastisch is bro

Ik dacht laat me ff mijn zegje doen

24 augustus 2013 om 23:37

Of Fener nou Cardozo had gehaald of Emenike maakt niks uit, want voetballend zijn we totaal niks. We kunnen niet eens fatsoenlijk drie keer de bal rond tikken.

Zoals je zegt is een nummer 10 zeer noodzakelijk en twee flankspelers

25 augustus 2013 om 01:03

Eentje heb je dr al? Krasic. Gebruik hem nou dan eens.

door hem te laten rotten op de tribune, wordt hij nou niet beter van. En de andere hebben ze nou net verhuurd -_- of issiar dia terughalen! Pff black speed hahah jwz..

25 augustus 2013 om 01:44

Fener mist een nummer 10 (een Alex) zwaar en ik lees vaker van fb-supporters dat ze flankspelers nodig hebben. Waarom is Stoch dan verhuurd?

Fener krijgt het nog moeilijk, want op 28 augustus gaat de CAS een uitspraak doen. Fener gaat in de Europa League spelen, want ik zie ze niet winnen van Arsenal. De rechtbank in Turkije moet de straffen nog gaan bevestigen, maar dat gaat waarschijnlijk nog lang duren. Over 5-6 maanden beginnen de verkiezingen in Turkije. Waarschijnlijk komt de uitspraak na de verkiezingen, want Erdogan moet zijn zin krijgen..

24 augustus 2013 om 23:12

Jammer dat Aziz niet naar de campagnes van Erdogan gaat, Haciosmanoglu doet dat wel, hij is bijna niet weg te slaan daar.

24 augustus 2013 om 23:22

Ja, logisch dat Haciosmanoglu naar de campagnes van Erdogan gaat. AKP heeft in de tijd van Sadri geld gegeven aan Trabzonspor. Ik weet niet of ze nu nog steeds geld krijgen, maar je weet het maar nooit hé.. Er gebeurt zoveel.. Veel mensen in Trabzon zijn voor de AKP en ze slijmen alleen maar bij Erdogan.

Ik ga niet te diep in op politieke activiteiten, anders blijf ik praten tot in de ochtend!

24 augustus 2013 om 23:41

Ja klopt, dat is boven gekomen door dat Wikileaks gebeuren. Ze hebben financiële steun gekregen van de regering.

Trabzonspor SK heeft afgelopen jaar een verlies van 65.1 miljoen TL geleden, de kortlopende schulden bedragen 173 miljoen en de eigen vermogen is min(!) 17.900.000 Tl.

Het Turkse vertegenwoordiger van Ernst and Young heeft zich beroepen op de TTK 357 regel, en heeft om de faillissement gevraagd van Trabzonspor. Waarschijnlijk is dat de reden waarom Ibo niet weg te slaan is van de campagnes van Erdogan.

24 augustus 2013 om 23:46

H oe weet jij dat AKP geld heeft gegeven aan Trabzonspor? Niet denigrerend, puur uit nieuwsgierigheid.

24 augustus 2013 om 23:56

Fenerist zegt het al 'wikileaks. Zoek het maar op, want je zult vast wel iets vinden.

@fenerist

Ja, maar je weet zelf wel hoe de mensen uit Trabzon zijn

25 augustus 2013 om 00:01

Precies wat League ook zegt, staat in de vrijgegeven documenten van Wikileaks

25 augustus 2013 om 00:24

Wikileaks, maar het word meestal zelf niet gezegd in de Turkse media

Het blijft niet veel soeps bij Fenerbahce. Ersun Yanal is geen slechte trainer maar hoe kan een team zo uit sync spelen als Fenerbahce?? Pasen komen niet aan, spel wordt niet goed verdeeld en de spelers zijn uit vorm. Ik heb de voorbereiding niet gevold van Fenerbahce maar niemand had dit voorspeld. Afgelopen seizoen was het ook geen mooi voetbal maar ik was blij dat ze met strijd de kwartfinales hadden gehaald voor Turkije. Mert heeft goed gekeept, zeker motm. Ga zo door zou ik zeggen. En o ja Erkan Zengin speelde erg mooi voetbal maar ook erg nonchalant. Necati had zijn dag niet anders had hij vandaag gescoord.

Ik heb gewoon medelijden met FB fans. Ze hebben Alper, Emre, Meirelles, Mehmet Topal, Topuz, Selcuk, Salih, Baroni, Holmen in totaal dus 9 middenvelders maar geen fatsoenlijke flankspekers, hetzelfde in de spits 4 spitsen dien geen LV of RV zijn. Geen vervanger voor Gokhan Gonul. Aziz Yildirim heeft totaal geen verstand van voetbal, dat ze hem kunnen steunen zeg. Sturen ze Alex weg scoort hij 22 goals in 27 wedstrijden. Ik als Gala fan mis hem enorm , wat een debielen club. Aziz Yildirim is alleen bezig met het (proberen) stoppen van GS.

Wat een schandalige vertoning van Fenerbahce. Tweede helft werden we helemaal weggedrukt door es-es. Fener speelt helemaal geen voetbal, waar zijn de combinaties?

Hoeveel kansen hebben we eigenlijk gehad of beter gezegd hoeveel schoten op doel ?

Necati die gelukkig blundert en niet weet te scoren, ook mede mogelijk gemaakt door Mert.

Middenveld functioneert gewoon niet bij Fenerbahce, vandaar dat het gewoon niet loopt. Ik geloof er ook niet in dat dit zal verbeteren, dus waarschijnlijk moeten we heel dit jaar tegen zulk voetbal aankijken.

Maar ik geef de spelers of trainer geen schuld, maar de bestuur. Die moeten eens opdonderen.

Man of the Match: Mert, goede reddingen. Ik hoop dat die mag blijven keepen, maar dat zal wel niet. Het zegt ook genoeg dat een keeper de motm is.

Als fener zo dramatisch speelt als de afgelopen 3 wedstrijden word het nog lastig om de top 5 te bereiken..

Een andere Nederlander, Ryan Babel, opende ook zijn doelpuntenaccount.

Geen nieuw Twitteraccount? Niet verwacht dat @ryanbabel zich ook op voetbal ging concentreren in Turkije. Ben es benieuwd wat hij en @ryan_donk18 gaan presteren dit seizoen. De prioriteiten zijn alvast gesteld. 1) Twitter 2) Chillen aan het zwembad 3) Voetballen. En ondertussen hun bankrekening aardig zien stijgen.

25 augustus 2013 om 11:36

Haha, je kan het weer niet nalaten om Twitter en Facebook weg te laten hé. Iets valt me wel tegen, je bent 'het rappen' vergeten. :-)

Volkan out, Mert in. Mert zou bij bijna alle clubs in de TSL starten met zijn huidige vorm. Waar Mert een stijgende lijn laat zien, takelt Volkan alleen maar af.

weer een dramatische wedstrijd.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren