Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Martins Indi: ‘Wennen aan wegen en rijgedrag, en ook aan de supermarkt’

Laatste update:

Bruno Martins Indi heeft na zijn vertrek bij Feyenoord niet lang nodig gehad om zich aan te passen bij FC Porto; de 22-jarige verdediger heeft onder leiding van trainer Julen Lopetegui direct een basisplaats veroverd. Buiten het veld moet de Nederlander echter nog wel even wennen.

/

“De taal spreek ik wel, maar dat kan nog beter”, geeft Martins Indi aan op de officiële website van de KNVB. “Aan de wegen en het rijgedrag van de Portugezen moet ik ook nog wennen. En ook aan de supermarkt”, vervolgt de Oranje-international, die zich momenteel met het Nederlands elftal voorbereidt op het vriendschappelijke duel met Italië en de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Tsjechië.

Bij de nationale ploeg treft BMI ook Stefan de Vrij weer; de twee speelden jarenlang samen in de jeugdopleiding en de hoofdmacht van Feyenoord, maar de naar Lazio verkaste De Vrij en Martins Indi spreken elkaar nu niet dagelijks meer. “We bellen af en toe. Hij heeft zijn transfer gemaakt en ik de mijne. Het is jammer dat we elkaar nu minder zien, maar zo is het nou eenmaal”, weet de linkspoot.

Denk je dat Bruno Martins Indi ooit weer samen met Stefan de Vrij voor Feyenoord zal spelen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik denk dat dit zo'n slimme stap is geweest van Martins Indi.

Hij spreekt de taal al een beetje, dus dat is ideaal.
Plus Porto staat er om bekend, dat ze spelers een kans geven. En is ook een ideale tussenstap, naar de Europese top.

Ik verwacht eigenlijk door deze stap, dat Martins Indi verder gaat komen dan de Vrij.

de Vrij zal heel snel Italiaans moeten gaan leren. En zich moeten aanpassen aan het verdedigen in italie, want dat is toch van een ander niveau, dan in Nederland

3 september 2014 om 12:48

Deze man gaat gewoon voor 30 miljoen of meer een stap naar een grotere club maken. Als ze dit jaar zo blijven spelen als ze nu doen, ontstaat er vanzelf belangstelling. Vooralsnog 0 tegendoelpunten en samen met Maicon staat het achterin gewoon goed.

3 september 2014 om 12:53

Ik hoop zelf dat hij dan naar juventus of chelsea gaat

3 september 2014 om 13:05

Die maicon is wel echt een beest zeg. Wat een sloper is dat, lijkt me heerlijk om naast te spelen.

3 september 2014 om 13:10

Daar dacht ik ook aan, denk dat Maicon echt een fijne partner is achterin.

Prima keuze van BMI denk ik, spreekt de taal, kent de cultuur. Porto speelt ook vaak Europees, en ze weten vaak ook ver te komen.

Ze hebben allebei een goeie stap gemaakt ik Denk voor bmi het beste omdat hij de taal ook spreekt maakt gemakkelijker met aanpassen

italie is moeilijk land om je goed te ontwikkelen. Je ziet vaak dat nederlandse voetballers er moeite mee hebben in italie. Maar tis te hopen deVrij dat ie Zich snel ontwikkelt.

3 september 2014 om 12:50

Tja, het is er heel anders dan in Nederland. Je moet er natuurlijk ook wel je best voor doen. Als jij je alleen bezig gaat houden met voetballen en je voor de rest niet probeert aan te passen, gaat het moeilijk worden.

3 september 2014 om 17:07

Percies, zie stekeleburg

3 september 2014 om 13:11

Vaak zijn het ook de aanvallend ingestelde spelers, die er moeite mee hebben (en de keepers Steek & Sar). Juist vanwege de verdedigende speelstijlen van de Italianen(hoewel ik het idee heb dat de traditionele clubs al wat aanvallender spelen), denk ik dat een verdediger zich in Italië uitstekend kan ontwikkelen.

3 september 2014 om 13:32

Ajaxet88

Denk dat dat niks met verdedigende speelstijl te maken heeft... Voor keepers moet dat zelfs juist ideaal zijn. Qua aanvallers heeft dat te maken met het feit dat Italie altijd geweldige spitsen heeft... en ook veel! Zie daar maar eens tussen te komen...

Balotelli, Toni, Rossi, Quagiarella, Immobile (nu dortmund dan) Cerci (nu atletico), Di Natale, Insigne, Pazzini, Cassano, Gilardino, Gabbiadini.... enz.

De rijstijl van Portugezen is nogal anders, dat klopt. Typisch zuid-europees.
Maar wat is er zo anders aan de supermarkten Bruno? Dat ze wat groter zijn ofzo? Zo schokkend lijkt me dat niet toch?

trouwens,... als ik kijk op de knvb website kan ik dit 'interview' nergens terugvinden. Iemand een link?

3 september 2014 om 13:39

De supermarkten zijn geen supermarkten ze verkopen daar alles echt alles zelfs auto's

3 september 2014 om 13:51

ajax81 volgens mij rijden ze in portugal met indiase automerken zoals tata motors,
die ook bussen leveren in meer dan 10 landen

3 september 2014 om 13:58

Nou ben ik toch in heel wat supermarkten geweest in Portugal, maar auto's heb ik er nog nooit gezien.
Ook in Portugal is een supermercado gewoon een supermarkt, met een vers afdeling een non food en een food afdeling, ook in Portugal heb je gewoon een Lidl, Aldi of Carrefour

Wat jij beschrijft is meer een warenhuis met een food afdeling, zoiets als een Real in Duitsland

3 september 2014 om 15:54

Klopt, er is weinig anders dan hier. Sterker nog, de eigenaar van de Pingo Doce supermarkten is gewoon Nederlands. Die zijn namelijk van de Ahold groep.

Ze rijden inderdaad echt als gekken daar in Portugal. Mooi om te zien dat het goed gaat daar met Bruno.

Geweldige vent dit! Prettig gek laat maar zeggen. Hoop dat 'het kuikentje' gaat slagen daar. Ik denk dat hij kwaliteit genoeg heeft

Zo diepgaand interview zeg. Je zal toch maar niet op deze link hebben gedrukt...

Ja, Bruno....ook in Belgie rijden ze Franser en heten de supermarkten Delhaize...vreemd he, buitenland!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren