Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Marin verhuurd met verplichte optie; transfersom lager dan tien miljoen

Laatste update:

Razvan Marin maakt de overstap van Ajax naar Cagliari. De Amsterdammers melden maandagavond dat er een overeenstemming is bereikt met de club uit de Serie A. De Roemeense middenvelder wordt eerst een seizoen verhuurd, alvorens hij definitief de overstap maakt. Ajax meldt niet om welk bedrag het gaat, maar naar verluidt betaalt Cagliari over een jaar tien miljoen euro.

Marin kwam maandag aan in Italië om zijn transfer af te ronden. “Ik ben heel blij dat ik hier ben. Cagliari was mijn eerste keuze”, luidt de korte reactie van Marin tegenover toegestroomde verslaggevers. Met zijn naderende vertrek komt er na een jaar alweer een einde aan het dienstverband van de 24-jarige middenvelder in de Johan Cruijff ArenA. Marin werd vorig jaar zomer met hoge verwachtingen voor 12,5 miljoen euro losgeweekt bij Standard Luik, maar slaagde er niet in om een basisplaats te veroveren.

Ajax lijkt nu een groot deel van dit geïnvesteerde bedrag terug te krijgen, al is nog niet helemaal duidelijk hoe de transferconstructie er precies uit gaat zien. Sky Italia repte eind vorige week over een maximale transfersom van tien miljoen, inclusief bonussen, plus een doorverkooppercentage voor Ajax. Volgens Mike Verweij, Ajax-watcher van De Telegraaf, valt de verplichte koopoptie lager uit dan tien miljoen. De Eredivisie-club meldt dat de huur uiterlijk 1 juli 2021 zal worden omgezet in een permanente transfer.

Marin is de tweede middenvelder die Ajax in de komende dagen gaat verlaten, daar de overgang van Donny van de Beek naar Manchester United ook zo goed als rond is. De international ontbrak maandag op de training van het Nederlands elftal om zijn medische keuring bij the Red Devils te ondergaan. Met de transfer van Van de Beek is een bedrag van maximaal 45 miljoen euro gemoeid.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nooit aan zijn niveau gekomen, misschien door het spel wat er gespeeld word? Ik denk zelf eerder dat hij net als Andre Gomez toen bij barca erg onzeker was, zo oogde hij ook. Wens hem succes in rome, moet hij wel iets beter spelen dan wat hij bij Ajax deed

31 augustus 2020 om 18:05

Als meer controlerende middenvelder bij Ajax zou het gewoon nooit werken. Kan gewoon gebeuren, maar wel matig gescout.

31 augustus 2020 om 18:18

Precies ja

31 augustus 2020 om 19:07

De vraag is natuurlijk nu van de beek vertrekt, of Ajax hem toch beter niet had kunnen houden. Ik heb het gevoel dat Kudus liever de bal in de voeten wilt hebben. En Gravenberch mist wat mij betreft net dat beetje diepgang wat Donny zo goed had. Misschien had je met Marin dan eigenlijk al de juiste vervanger.

31 augustus 2020 om 19:35

Ja inderdaad. Als is het ook een financiële afweging. Nu beperkt Ajax het verlies, als hij nog een minder seizoen speelt verlies je misschien nog meer kapitaal.

31 augustus 2020 om 20:46

Volgensmij gaat Promes dan io die positie spelen en dan kan Tadic ook best invullen denk ik en er lopen ook nog talenten rond die misschien ook een kans zullen krijgen

31 augustus 2020 om 18:21

Nooit meerdere wedstrijden achterelkaar echt de kans gekregen. Heeft nooit het vertrouwen van ten Hag gekregen. Zonde van het weggegooide geld.

31 augustus 2020 om 21:37

Heeft het zelf niet laten zien, miste idd ook het vertrouwen denk ik, door maar zo af en toe te laten spelen. Leek het in de voorbereiding wel goed te doen, maarja als je bijna de hele transfersom kunt terug krijgen voor een twijfelgeval, is dit een verstandig besluit. Misschien na een periode minder in de spotlights, dat het alsnog iets word. In België deed hij het wel..ben benieuwd.

31 augustus 2020 om 22:50

Vorige zomer kreeg hij wel degelijk meerdere kansen achter elkaar, maar speelde zo slecht dat het daarna snel ophield. Dat kan je Ten Hag niet kwalijk nemen. Het is een jongen die graag met de bal loopt, maar dat heb ik hem bij Ajax helemaal niet zien doen.

31 augustus 2020 om 19:48

Ligt Cagliari niet op Sardinië? of wens je hem succes bij de medische keuring? haha. ik wens hem trouwens ook wel heel veel succes bij zijn keuring, want het zou toch voor alle partijen echt zuur zijn als het nog afketst

31 augustus 2020 om 21:19

ja.dat klopt . Donny wordt ook in Nederland medisch gekeurd . Het zal misschien te make hebben met de bereikbaarheid.?

1 september 2020 om 12:21

Best wel eind fietsen van Cagliari naar Rome

Blijft een vreemde aankoop imo want in Belgie vonden ze het geen bijzondere speler maar goed, 2,5 miljoen verlies is wel te overzien voor een club als Ajax

31 augustus 2020 om 18:06

Er zat echt wel potentie in hoor. Speelde een heel goede play-off 1. Maar hij was zeker niet de beste van België zoals je soms hoort, bijlage na niet.

31 augustus 2020 om 18:58

Was een erg goede speler bij Standard. Kon enorm goed dribbelen en had een fantastische traptechniek. Maar hij blonk wel uit bij een counterploeg, en Ajax speelt op de helft van de tegenstander. Misschien vandaar, of misschien gebruikten ze hem verkeerd.

31 augustus 2020 om 19:41

Ja inderdaad. Standard speelde ook als een soort van 4-4-2, met hem als meest offensieve man. Een van de beek-rol zou hem moeten liggen, maar daar speelde hij zowat nooit. Al bij al een vreemde transfer op deze manier.

31 augustus 2020 om 18:16

Hahaha Japie Krekel. Wederom maak je mijn dag. Bij de vorige topics heb je gelezen dat Marin goed was in België, dus zet je bij dit bericht even dat hij daar niks bijzonders was. 😂😂😂 Was in België zeker een goede speler, met ook nog eens potentieel. De aankoop was ook gewoon logisch, dat het er niet uit is gekomen ben ik met je eens. Maar dat je net doet dat hij niet kan voetballen is gewoon niet waar.

31 augustus 2020 om 18:18

Als controlerende middenvelder was het echt geen logische aankoop. Dat is gewoon niet zijn spel in de manier waarop Ajax speelt.

31 augustus 2020 om 18:23

@Craig Tucker hij heeft een keer gepiekt in de playoffs maar de rest van het seizoen was hij niet bijzonder

31 augustus 2020 om 18:29

Nee hoor, heeft daar elke wedstrijd een goed niveau gehaald. Het klopt dat die wedstrijd in de Play Offs zijn beste was, maar heeft meer dan genoeg credits opgebouwd om een transfer naar Ajax af te dwingen.

31 augustus 2020 om 18:30

Hij was in Play-off 1 beter dan in het reguliere seizoen, dat klopt. Maar ook in het reguliere seizoen betrokken bij 10 goals vanaf het middenveld en werd toch als een van de beste spelers (misschien wel de beste) van Standard gezien, lijkt me niet echt slecht dus. Maar goed, ik kijk zelden naar de Belgische competitie dus over de invloedrijkheid van zijn spel durf ik geen uitspraak te doen (geloof overigens ook niet echt dat jij hem vaak hebt gezien buiten de play-off 1, Japie - dat zul je echt aan de Belgische leden moeten vragen). Tegen Ajax in de CL kwalificatie vond ik hem ook prima spelen. Bij Standard rendeerde hij simpelweg een stuk beter dan bij Ajax.

31 augustus 2020 om 18:35

@Sanderk91 ik heb hem niet vaak zien spelen idd maar je hebt genoeg sites waar je de reacties van mensen kan lezen over bepaalde spelers en over Marin was niemand echt lyrisch zoals ze in Belgie wel waren over bv een Bailly, David en De Bruyne in zijn jonge jaren

31 augustus 2020 om 18:37

Dat ze niet zo lyrisch waren dan over buitencategorie als David of De Bruyne lijkt me nogal evident, als dat zo was had Ajax hem ook helemaal niet kunnen oppikken natuurlijk. Er zit echter nog wel een verschil tussen hoe lyrisch men over die absolute toptalenten was en 'niet bijzonder'.

31 augustus 2020 om 18:50

Nou, ik ben benieuwd. We zullen zien of hij in de Serie A straks wel een van de uitblinkers wordt

31 augustus 2020 om 19:00

Ik denk van wel. Ik las dat hij gehaald werd als opvolger van Frenkie De Jong, terwijl daar totaal niet zijn sterkte ligt. Dus ik vreesde wel al van in het begin voor zijn rol op het veld.

31 augustus 2020 om 19:31

Ik ben ook benieuwd inderdaad. Ben geen enorm fanatieke Serie A volger dus de selectie van Cagliari ben ik niet heel erg in thuis. Ik weet dat Marko Rog er op het middenveld speelt en ze hadden een Argentijnse jongen (edit: dat blijkt een Uruguayaan te zijn - Nahitan Nandez) van Boca gehaald meen ik, maar die zijn zover ik weet wat meer controlerend ingesteld allebei. Iemand die het meer volgt die weet wie daar op 10 speelt? En is er kans voor Marin om die plek over te nemen?

31 augustus 2020 om 20:58

Wat een typerende Japie opmerking, een speler als hem vergelijken met jongens die wij nooit kunnen betalen. Zo ken ik er nog een paar. Gek dat Ajax niet even Vanaken haalt of zo...de absolute toppers in Belgie gaan niet naar Nederland, Marin had twee goede seizoenen achter de rug en is jong. Dat hij op de 6 het er niet uit komt is iets anders. Dit soort spelers passen beter in Italie, of in Duitsland.

31 augustus 2020 om 21:34

Maar moet je je dan niet afvragen of je nog wel in Belgie moet scouten als de echte goede spelers uit die competitie niet naar Ajax willen?

31 augustus 2020 om 21:47

David moet zich ook nog maar laten zien.. die stond nu 2x basis en 2x niks. Overigens mag je van een aankoop van 30mln meer verwachten dan een van 12mln. Denk dat Marin geen verkeerde aankoop was, maar wel verkeerd uitgepakt. En dan is deze transfer prima, een jaartje kunnen kijken, balans opmaken en nu bijna de hele investering terug. Op naar de volgende. Kubus straalt in ieder geval wat meer uit.

31 augustus 2020 om 22:10

Haha Japie valt mij ook tegen dat de scouts van Ajax niet even wat forum bezoeken heeft gedaan om te kijken wat de neutrale Belg van een speler vind haha. Soms kun je ook een topic aan je voorbij laten gaan Japie al is deze over Ajax. Je hebt de speler nooit of bijna nooit zien spelen maar toch even een opmerking over slecht gescout. Proost man.

31 augustus 2020 om 22:47

Bij deze is Japie voor mij nu echt door de mand gevallen.dat deze jongen goed kan voetballen geloof ik echt wel maar zat gewoon bij de verkeerde club

1 september 2020 om 11:21

@Thamike dat die supporters er geen verstand van hebben is wel duidelijk geworden met Magallan idd. Die vonden ze namelijk allemaal matig in Argentinie. Mensen die zo een speler elke week zien spelen zullen echt wel weten of zo een speler speciaal is of niet

31 augustus 2020 om 21:10

Met Italianen weet je maar nooit wat er nog voor konijn uit de hoge hoed komt. Vind het een vreemde deal

31 augustus 2020 om 21:21

het verlies kan nog lager uitpakken of zelfs tot winst worden omgezet. Ajax heeft een doorkooppercentage afgedwongen. Dus je weet het nooit , misschien bloeit hij daar op en wordt hij voor veel geld verkocht.Laat Marc maar schuiven....

31 augustus 2020 om 22:06

Hoe kun jij hier in godsnaam verkondigen wat ze in Belgie van Marin vonden? Mijn beide neven zijn fanatieke fans van Standard en hij was in hun ogen echt een topspeler, dus ik krijg het gevoel dat je zomaar iets roept.

31 augustus 2020 om 22:13

Het is natuurlijk wel een beetje een ziekte van iedereen om spelers van zijn eigen team wat op te hemelen 😉.

31 augustus 2020 om 22:52

Klopt en andersom is ook een bekend fenomeen. Daarom moet je niet zo snel de mening van fans serieus nemen of beide kanten komen tot dezelfde conclusie.

Weet iemand wat de verkoopprijs bedraagt van Marin?

31 augustus 2020 om 18:33

Schijnt te gaan om een vaste som van 10 miljoen en nog een doorverkooppercentage. Exacte details zijn nog niet bekend gemaakt.

Ik denk dat Ajax hem toch makkelijk heeft laten gaan maar hij past totaal niet in het systeem. Ik begrijp wel dat ze hem weg hebben gedaan en toch goed dat er niet veel verlies word gemaakt op hem. Ik denk dat die in Italie beter tot zijn recht komt. Er blijft weinig over van Ajax als ze mee willen doen in Europa moeten er topkwaliteit komen. Met de selectie die er nu staat ga je de groepfase van de CL niet overleven. En dan nog denken dat Tagliafico weggaat. Je enige topspeler met Onana uit de selectie. Al die andere spelers hebben nog niet het niveau of is Ajax hun top net als bij Promes, Tadic en Blind.

31 augustus 2020 om 18:09

Lol. Daar heeft de verkoop van Marin dan in ieder geval niks mee te maken. Die voegde niks toe aan het spel. Ik vind eigenlijk wel een uitgebalanceerd elftal staan en de voorbereiding (waarin Marin en v.d. Beek al zeer weinig minuten maakten) geeft in ieder geval goede hoop. Ik vrees alleen een beetje de 6 positie en Schuurs ben ik niet helemaal zeker van, maar dat zijn posities die vorig jaar ook het minst sterk bezet waren.

31 augustus 2020 om 18:09

Deze selectie is imo beter als die van vorig seizoen. Jongens als Schuurs, Gravenberch en Dest die nu alweer een jaartje ouder zijn en ervaring hebben, en Antony en Kudus die tot nu toe prima aankopen blijken te zijn. Alvarez die beter speelt. Ik heb er wel vertrouwen in.

31 augustus 2020 om 18:36

Daar onderschat jij het verlies van Ziyech en V. D. Beek even een portie hoor. Dat vang je niet zo maar even op, ook al spelen ze tot nu toe inderdaad wel meer dan prima in de voorbereiding.

31 augustus 2020 om 19:04

Tuurlijk ga je die missen, maar ik denk echt dat Promes de positie van Vdb heel goed in kan vullen. Ziyech is het grootste gemis, maar je hebt zonder ziyech zoveel meer variatie in je spel.

31 augustus 2020 om 21:51

Meer variatie? Ziyech zorgde juist voor de variatie met zijn onvoorspelbare acties en passes. Maar na het zien van de oefenwedstrijden denk ik wel dat ze aardig wat potentiele vervangers hebben rondlopen, ik kijk in ieder geval erg uit naar komend seizoen.

31 augustus 2020 om 22:02

Maar het moest wel allemaal van Ziyech komen, althans zo werd er gevoetbald en dat was soms ook voorspelbaar. Je team heeft nu een hele andere dynamiek en kan gevarieerdst spelen.

31 augustus 2020 om 18:17

Ziyech, Veltman en Donny zijn vertrokken (vertrek van Marin maakt totaal niets uit) en daarvoor in de plaats zijn Antony en Kudus erbij gekomen. Verder hebben o.a. Schuurs, Lang en Gravenberch zich erg goed ontwikkeld. Ik vind de selectie gewoon sterk eerlijk gezegd. 'Blijft weinig over van Ajax' is gewoon een onjuiste constatering. Er liggen zeer zeker wel mogelijkheden om te overwinteren in de CL met deze selectie, zeker als Ajax in pot 2 terecht komt.

31 augustus 2020 om 18:26

Wat zijn de voorwaarden eigenlijk voor Ajax om in pot 2 te komen? Benfica mag zeker geen CL halen?

31 augustus 2020 om 18:30

Ja als Benfica niet de CL haalt komt Ajax in pot 2.

31 augustus 2020 om 18:31

Dat is inderdaad de laatste voorwaarde voor Ajax om door te schuiven naar pot 2.

31 augustus 2020 om 18:35

Ja klopt Skede, de drie voorwaarden waren: 1) Bayern of PSG wint de CL, 2) Sevilla of United wint de EL en 3) Benfica plaatst zich niet voor de CL (want hogere UEFA ranking dan Ajax). Aan de eerste 2 voorwaarden is reeds voldaan, hopelijk zorgt PAOK er voor dat ook aan 3) voldaan wordt!

31 augustus 2020 om 20:01

Oooh dan. Had het idee dat het een heel moeilijk verhaal zou worden, maar dat valt alleszins mee dus. Niet dat PAOK zomaar Benfica even uitschakelt maar het is zeker mogelijk.

31 augustus 2020 om 20:26

Klopt, PAOK speelt in ieder geval thuis in Thessaloniki en mocht Benfica die ronde toch overleven dan komen zij zeker tegen het relatief sterke Krasnodar (al zijn die niet heel best aan de competitie begonnen in eigen land) in de play-off ronde. Het is dus zeer zeker nog mogelijk dat Ajax in pot 2 komt. Al met al geef ik Benfica toch wel een zeer reële kans om de groepsfase te halen, maar we blijven hopen haha

31 augustus 2020 om 20:51

CL voorrondes zijn toch nog wel over twee wedstrijden? Dacht dat gelezen te hebben. Of alleen de play off ronde dat zou ook kunnen. Maar in ieder geval goed nieuws inderdaad, zou een slok op een borrel schelen om in pot 2 te zitten!

31 augustus 2020 om 21:39

Klopt inderdaad, de play-off ronde zal wel over een uit- en thuiswedstrijd gaan, i.t.t. de eerdere rondes.

31 augustus 2020 om 21:55

Zou zeker schelen! Alleen Inter uit pot 3 wil je er niet bij hebben. En pot 2 is bijna nog sterker dan pot 1..alle hoop op PAOK.

31 augustus 2020 om 22:37

Ben het niet echt met je eens. Ziyech en van de Beek waren wel echt de dragers van Ajax en je verliest gewoon heel veel doelpunten. Veltman was een uitstekende breedte speler en Marin heeft nooit het niveau gehaald tijdens wedstrijden, maar heb van meerdere supporters gehoord dat hij veel felheid op de training bracht.
Als ook Onana en Tagliafico vertrekken, dan is dat echt moeilijk op te vangen.
Kudus en Anthony zijn hele goede aankopen, maar er moet echt nog wat bij als er nog meer spelers vertrekken.

1 september 2020 om 08:13

Ziyech zeker, die ga je altijd missen. Veltman speelde vorig jaar veel maar Schuurs heeft zich goed ontwikkeld en speelt een uitstekende voorbereiding op die plek. Donny is een goede middenvelder maar die wordt intern prima opgevangen, met Promes, Tadic, Kudus, etc. meerdere opties die op 10 kunnen spelen, ik vind het middenveld er echt niet per se zwakker op geworden, zeker niet nu ook Gravenberch weer wat stappen heeft gezet zo lijkt het. Op rechtsbuiten heb je dan nog Antony erbij i.p.v. Ziyech, een ander type natuurlijk maar zeker een kwalitatief goede vervanger. 1 op 1 zul je Hakim nooit vervangen maar ik vind de twee grote aankopen van dit jaar (dus Antony en Kudus) echt uitstekend presteren. Beide gaan ook direct bij de eerste 13 veldspelers behoren en veel wedstrijden spelen. Als Onana en/of Nico vertrekken moet er logischerwijs inderdaad nog wel wat bij, maar enkel op die posities en enkel als dat gebeurt. Voor nu is de selectie mijns inziens gewoon compleet. Dat vindt Overmars ook, getuige zijn laatste interview.

31 augustus 2020 om 19:16

Nee inderdaad. Ajax heeft er zeer talentvolle spelers voor terug gehaald die werkelijkwaar 0,0 aanpassingsperiode lijken nodig te hebben. En dat als talenten. Daarnaast doe je Neres te kort. Mega belangrijk in het fantastische CL seizoen en behoorlijk belangrijke goals gemaakt en Ajax over dode punten heen geholpen.

31 augustus 2020 om 21:06

Het vertrek van Marin lijkt me geen effect hebben op de kansen van Ajax in Europa. Op de 10 positie heeft hij bijna 10 spelers voor zich, en voor de rol daar achter is hij niet goed genoeg.voorlopig maakt Ajax een prima indruk. Ze ogen in ieder geval stabieler en minder kwetsbaar dan vorig jaar rond deze tijd of aan het einde van het afgelopen seizoen.kudus en Antony laten zien dat ze best iets toe kunnen voegen aan Ajax en als ze dat nog niet waren dan lijken Gravenberch en Schuurs dit jaar ook echt door te breken. Terwijl Lang, Traore en Timber laten zien dat ten Hag zeker opties heeft.ten opzichte van het middenveld met Alvarez en Martinez denk ik dat Ajax er zels op vooruit is gegaan

Goede deal weer. Kan echt wel voetballen maar het kwam er niet uit bij Ajax. Nu al 10 miljoen (volgens de geruchten) en een doorverkooppercentage, oftewel als hij ooit nog een transfer maakt zo goed als winst op wat toch wel een miskoop genoemd mag worden.

Aan de ene kant jammer, want ik had nog wel wat hoop dat hij op de plek van Van de Beek een stuk beter uit de verf kon komen. Dat was ook meer zijn positie en rol in België, althans op de beelden die ik van hem heb gezien. Ook tijdens de wedstrijden voor Ajax zag je dat hij moeite had om de juiste loopacties en keuzes te maken, omdat hij van nature op de plekken wilde lopen waar Van de Beek al liep. Echter kwam het er totaal niet uit en dus is dit vertrek logisch. Dat Van de Beek én Marin vertrekken is jammer, maar jongens als Lang, Labyad, Kudus, Gravenberch maken allen een goede ontwikkeling door. Ook Ekkelenkamp, Taylor, Unuvar, Promes en Tadic zouden daar uit de voeten kunnen. Ik verwacht niet dat er daarom een extra aanvallende middenvelder bij hoeft te komen. Wel zou ik het binnengekomen geld aanwenden om een zeer goede controlerende middenvelder te halen. Alvarez valt nog steeds door de mand, Eiting kan het ook niet aan/lijkt te vertrekken en Martinez zal waarschijnlijk veel in de verdediging gaan spelen.

31 augustus 2020 om 18:20

Ik had eigenlijk ook wel verwacht dat hij nu even de kans zou krijgen. Alleen is het natuurlijk maar een klein verlies dat Ajax nu maakt en als hij ook op dit seizoen teleurstelt, krijg je er nog minder voor. Al bij al te begrijpen. Zeker omdat het erop lijkt dat ze hem wilden omvormen tot een meer controlerende middenvelder.

31 augustus 2020 om 18:33

Dat was niet het doel, maar wel de uitkomst. Van de Beek was duidelijk een stuk beter dan Marin en hij speelt alles, dus dan moet Marin zich richten op andere posities. Zelf had ik het idee dat ze Marin kochten, omdat ze verwacht hadden dat Van de Beek vorig jaar al zou vertrekken. Hij bleef echter. Heel erg jammer voor Marin, want je zag hem echt worstelen om zijn draai te vinden. Hoe meer het seizoen vorderde, hoe triester hij erbij ging lopen. Je zag hem er echt aan onderdoor gaan.

31 augustus 2020 om 18:39

Maar dan zou je toch denken dat ze hem de kans geven op de plek van Van De Beek na zijn vertrek? Ik herinner me vooral nog dat hij in het begin een paar heel grote kansen miste. Als hij die had afgewerkt en begon met een paar doelpunten had het helemaal anders kunnen lopen.

31 augustus 2020 om 18:46

Helemaal mee eens. Een goede start is het halve werk. Nu zien we met Kudus en Antony hoe positief dat kan werken en dan kan je je veel makkelijker in het team spelen. En ja, ik vind het daarom ook enigszins jammer dat hij nu vertrekt, maar Ajax is wel veranderd als club. Vroeger bleven zulke spelers soms enkele seizoenen hangen zonder hun draai echt te vinden, maar nu selecteren we sneller door. Vaak pakt dat voor ons én de betreffende speler beter uit, dus wat dat betreft is het goed. Ook voor Marin. Het leek er gewoon niet in te zitten voor hem bij dit Ajax.

31 augustus 2020 om 19:44

Ja inderdaad het is een lastige afweging. Al zou ik durven opteren dat je voor dure spelers als Marin misschien een uitzondering kan maken.

Wel slim dat Ajax ook nog een doorverkooppercentage heeft bedwongen. Deze jongen kan best wel voetballen , hopelijk laat hij dit snel zien

31 augustus 2020 om 18:39

Daarom. Ajax zou op termijn, als we door blijven groeien als club, ook weer wat met terugkoopclausules kunnen doen. Zeker bij jeugdspelers als De Wit, Lang, Eiting, Ekkelenkamp. We zagen nu natuurlijk ook dat een Zeefuik een goede ontwikkeling doormaakte. Zeker Lang vind ik zich erg goed ontwikkelen. Die zou ik nooit verkopen zonder terugkoopclausule.

31 augustus 2020 om 19:33

Ik denk ook wel dat Ajax dit in de toekomst zeker gaat doen , vooral met die jongen gasten. De jongens die je noemt hebben allemaal potentie , alleen heeft de ene meer tijd nodig dan de andere. Ajax mag met Overmars de handen dichtknijpen, op financieel gebied hadden ze geen betere kunnen krijgen denk ik

Dat we daar nog vanaf komen, wat een vakmanschap. Had natuurlijk nooit aangetrokken mogen worden, maar goed..
Veel succes👋

Uiteindelijk 10 duels maar gespeeld voor Ajax terwijl ie bij Standaard in 3 jaar op 87 duels zat ofzo. Ik wens hem veel plezier en succes bij Cagliari waar volgens mij Gaston Perreiro ex PSV tegenwoordig ook speelt. Toch wil ik een nb erbij doen. Het is en blijft topsport en Ajax is bovenal een beurs genoteerd bedrijf maar sommige spelers als Marin hebben in mijn ogen eigenlijk te weinig kansen gekregen, zelfde geldt voor Mangallan.

Ik vond de transfer naar Ajax ook maar raar. Het leek me niet het soort speler voor die manier van spelen..
Hij was op Belgisch niveau wel bij de betere, die 10 miljoen vond ik ook aan de hoge kant. Standaard heeft daar sowieso een goeie zaak aan gedaan ongeacht of hij het daar ging maken of niet.
Nu bij Cagliari zie ik dan weer wel potentieel voor Marin. Met Naingolan denk ik wel dat er een klik kan zijn.
De beste van Italië zal hij nooit worden, maar zeker een verdienstelijke speler bij een goeie subtopper.

Jammer dat hij amper aan speeltijd kwam speelde aardig in de voorbereiding. Donny ook nog weg, verwacht dat Gravenbergh zijn plaats overneemt en daarnaast zou ik graag Matias Zaracho of Dominik Szoboslai willen zien.

Als ik Ajax was zou ik toch iemand halen voor of verdedigend op het middenveld of links centraal achter in. De spoeling wordt met de verkoop van VD Beek en Marin en het (hopelijk kort) weg vallen van Blind toch wel dun op deze twee plekken.

Ajax is lekker bezig. Eigenlijk is Marin tegen Kudus ingewisseld en dat is voor Ajax een absolute vooruitgang. Voor Donny hebben we Gravenberch die er klaar voor lijkt te zijn. Alles bij elkaar heeft Ajax weer enkele groeibriljanten in de selectie die voor de nodige gretigheid gaan zorgen. Ben benieuwd of Ajax er nog een middenvelder bijhaalt of toch op de jeugd vertrouwd. Een extra middenvelder is voor de breedte wel erg prettig in ieder geval.

1 september 2020 om 15:55

Gewoon Unüvar een kans geven.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren