Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Marciano Vink leeft mee: ‘Klote dat Alfred Schreuder hem nu zo ziet’

Laatste update:

Marciano Vink heeft medelijden met Mohammed Kudus, zo zegt hij maandagavond in de uitzending van Voetbalpraat. De analist van ESPN denkt dat Alfred Schreuder de middenvelder van Ajax plannen voorschotelt die onrealistisch zijn. Schreuder gaf vorige week in Ajax TV aan dat Kudus een optie is voor de spitspositie. Vink denkt dat dit meer een excuus is van Schreuder, omdat de trainer van Ajax Kudus tactisch niet goed genoeg vindt voor een plek op het middenveld.

Vink snapt niets van de verklaring van Schreuder. “Van de week zag ik beelden van Schreuder die sprak over Kudus. Hij was aan het uitleggen dat hij in Kudus meer een aanvaller ziet dan een middenvelder. Dat vind ik best wel vreemd en ook een beetje klote voor Kudus. Hij kwam nu in de situatie dat er een nieuwe trainer voor de groep staat en dacht de kans te hebben om op het middenveld zijn plek te pakken als opvolger van Ryan Gravenberch. Dat is ook logischer qua concurrentie. Nu zegt de trainer ineens dat hij hem meer als een aanvaller ziet op links, rechts, of in de spits.”

Kudus werd tijdens de oefenwedstrijden tegen KAS Eupen (1-1) en Red Bull Salzburg (2-3 winst) dan ook daadwerkelijk in de spits uitgeprobeerd. Vink vond dat erg raar. “Dan denk ik bij mezelf, waar wil je met die jongen naar toe? Je hebt onder anderen Steven Bergwijn, Dusan Tadic, Francisco Conceição, Antony en Brian Brobbey. Er zijn zoveel spelers die al sinds jaar en dag voorin spelen er die daarvoor ook gekocht zijn. Dan ga je nu ineens een speler, die onder Erik ten Hag altijd op het middenveld mocht invallen, in de spits uitproberen. Ik denk dan bij mezelf dat hij hem tactisch niet goed genoeg voor het middenveld vindt."

Op de vraag wat Vink zelf de beste positie vindt voor Kudus antwoordt de analist duidelijk. “Op een gegeven moment werd hij gebruikt als 8. Dat was omdat hij situaties kan creëren door een man uit te spelen. Het publiek zag een speler op het middenveld die iets met een bal kon en niet alleen een speler die de bal kan doorkaatsen. Daar heeft Kudus zichzelf denk ik ook wel in vastgebeten. Op 10 was de concurrentie gewoon te groot met Steven Berghuis en Davy Klaassen, dus ik denk dat die plek van Gravenberch zijn beste positie is.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik vraag mij ook af wat er met Kudus gaat gebeuren. Ik heb het in ieder geval nog niet echt gezien. Vind hem heel slordig aan de bal. Wellicht moet die wat ritme opdoen, maar ik zie er niet het groeibriljantje in

25 juli 2022 om 21:47

Hij heeft een paar leuke wedstrijden gespeeld. En vervolgens veel geblesseerd. Zou hem gewoon verkopen. Want laat het inderdaad steeds niet zien.

25 juli 2022 om 21:51

Natuurlijk moet je hem niet verkopen als hij nog geen serie wedstrijden heeft kunnen spelen. Dat is kapitaalvernietiging. Naast dat hij dit seizoen waarschijnlijk meer kans gaat krijgen staat er ook een WK voor de deur..

25 juli 2022 om 21:54

Ook in die goede wedstrijden zag ik niet zo veel in hem als menig ander Ajacied. Enorme postbode die zichzelf echt vaak vastdraaide. Het ziet er super beheerst uit en het is een goede dribbelaar, maar zijn klasse werd wel een beetje overdreven, had ik het idee.

25 juli 2022 om 21:58

Maar het is geen spits. Schreuder durft het gewoon niet aan, die slapzak. Die krijgt het voor elkaar om met Klaassen en Alvarez te gaan spelen.

25 juli 2022 om 21:59

Het zou alleen wel lekker zijn als er ook nog een bank over blijft met niet alleen maar spelers van Jong Ajax...

25 juli 2022 om 22:00

Waha Jizzy, nog geen officiële wedstrijd is er gespeeld maar Schreuder is al een slapzak. Wat een voorbarig geouwehoer. Pak je slaapzak, en ga slapen, slapzak😛

25 juli 2022 om 22:04

AjaxxxxLove. Ik denk ook wel dat het een beetje de wens van de gedachte is. Je wilt dat elke speler slaagt en gaat dan zoeken naar momenten van bevestiging. Had Kudus bij een andere club gezeten dan waren menig Ajacieden anders in hun mening. Zelfde geldt natuurlijk ook bij andere club en de spelers daar.

25 juli 2022 om 22:12

@jizzzy het middenveld met Gravenberch Klaassen Alvarez deed het 2 jaar geleden prima, vond het zelf beter dan dat van het afgelopen seizoen.
En het middenveld Berghuis, Klaassen Alvarez speelde de beste wedstrijd van de 2e seizoenshelft.
Zie het probleem dus niet zo.

25 juli 2022 om 22:33

Kudus komt er bij Ajax gewoon niet aan. Niet omdat hij niet goed genoeg is, maar door blessures en nu dus een trainer die hem niet als middenvelder ziet. Kudus brengt gewoon meer voetbal dan een Klaassen.

25 juli 2022 om 22:53

Kubus is gewoon een uitstekende middenvelder maar omdat Ajax nog geen 2e spits heeft wilde Schreuder wat uitproberen waar je geen enkele conclusie aan moet verbinden want dat maakt Vink ervan. Coach zijn vereist meer dan een halfuurtje vol kletsen als analist. Heb liever te maken met Madure die ik wel serieus neem omdat hij weet waarover hij praat.

26 juli 2022 om 01:31

Voor zijn eerste was hij briljant, en werd letterlijk uit de wedstrijd geschopt tegen Liverpool.
Daarna heeft hij nooit echt helemaal de kans gehad.
De man is 2 klasse beter dan Klaassen Gravenberch en Taylor en Martinez.
Hij moet gewoon de vertrouwen krijgen.

26 juli 2022 om 02:07

@mvbfan Het probleem is dat die wedstrijd tegen liverpool zijn 4e officiele wedstrijd was.

Die voorbereiding was hij inderdaad ook goed. Alleen als die voorbereiding een indicatie was geweest dan hadden we vervolgens ook het hele jaar met Labyad in de spits en Schuurs centraal achterin en Tagliafico en Blind in plaats van Martinez links achterin gespeeld.

Bij die eerste wedstrijden in het seizoen zat een wedstrijd tegen RKC (die zonder Corona even daar voor zouden zijn gedegradeerd) en een veegpartij tegen Heerenveen, lijkt me niet dat je die echt als maatsaf kan nemen voor wat iemand kan. De enige wedstrijd waar hij echt uitblonk was tegen vitesse toen Alvarez al in de eerste helft rood kreeg.

Misschien is Kudus in potentie wel een betere speler dan Klaassen Gravenberch en Taylor en Martinez, maar het is niet alsof hij in de 2 jaar daarna geen kansen heeft gekregen. Misschien had hij meer vertrouwen moeten krijgen, maar uiteindelijk heeft hij het dus maar in 1 officiele wedstrijd die ergens om ging echt laten zien. Daarna heeft hij de kansen die hij heeft gehad nooit benut en viel hij eerder op door slechte keuzes, slechte aannames en veel postbode voetbal dan dat hij ook maar enig moment uitblonk.

25 juli 2022 om 22:31

Er wordt met Kudus gewoon een spelletje gespeeld omdat Schreuder om wat voor reden dan ook Taylor kennelijk moet positioneren. Elke beetje voetbalkenner ziet dat Kudus 2 klassen beter is dan Taylor (creatiever, kan een man passeren, sneller, veel meer power, meer atletisch vermogen, groter scorend vermogen). Kudus heeft alles wat je nodig hebt om in de CL overeind te blijven. Is zelfs de beste middenvelder die we hebben bij Ajax. Taylor is gewoon leuk Eredivisie niveau. Treurig, maar duidelijk dat hier een luchtje aan zit. Wat een foute vent die Schreuder.

25 juli 2022 om 22:43

Jantje.. rustaaahg. Taylor speelt gewoon prima momenteel, zal ook wel nog een terugval krijgen. Dan kan Kudus z’n kans pakken!

25 juli 2022 om 23:22

Jantje, je vergeet enkel een ding te vermelden. En dat is dat Kudus grossiert in balverlies. Het is een mooie, frivole voetballer om naar te kijken. Technisch sterk en een vreselijke atleet. Alleen verliest hij wel erg veel de bal op het middenveld. En daar hebben trainers meestal een hekel aan. Zijn spel is nu niet bepaald risicoloos te noemen.

25 juli 2022 om 23:24

Vind jij Kudus oprecht 2 klasses beter? Hopelijk komt dat er dan snel een keer uit want ik heb het nog niet gezien

25 juli 2022 om 23:52

Daarnaast valt op kudus niet echt te bouwen, aangezien hij constant geblesseerd is. Ook in zijn invalbeurten vind ik hem niet echt overtuigen

26 juli 2022 om 13:34

Dat zeiden ze ook van ziyech dat hij veel balverlies had

26 juli 2022 om 13:55

En ook Ziyech werd hierdoor in de aanval neergezet in plaats van op het middenveld.

25 juli 2022 om 23:57

Ik lees hier veel dat klassen en berghuis moeten spelen maar voor de Europese wedstrijden is dat te zwak. Ajax heeft veel geïnvesteerd maar wie gaat Europees het elftal dragen in de aa?

Gewoon Kudus verkopen als Ajax hem niet gaat gebruiken..
Zonde om zo een mooie speler te verkrachten in potentie ajax beste middenvelder..
Het lijkt wel of men alleen gearriveerde spelers wilt en niet wilt investeren in de ontwikkeling van potentiele toppers.

25 juli 2022 om 21:54

Wachten tot na het WK. Kudus speelt alles bij Ghana. Scoort hij 3x vang je 20 miljoen uit engeland.

25 juli 2022 om 21:54

Wat een aannames. We hebben het toch over de club die nu al voor het zoveelste jaar op rij eigen kweek aflevert aan de wereldtop toch? Ajax heeft ook dit jaar weer talenten en eigen kweek die de kansen gaat krijgen en ik denk juist dat Kudus daar ook tussen zit. Uiteindelijk zal gemiddeld de helft van de basis uit eigen kweek bestaan ook dit seizoen.

25 juli 2022 om 22:05

Het is niet alsof Kudus geen kansen heeft gekregen de afgelopen 2 jaar.
Misschien wel de beste speler in potentie. Maar de laatste keer dat we die potentie echt hebben gezien was in de voorbereiding en de eerste drie wedstrijden van het seizoen 20-21.
In de 2 jaar die volgden heeft had hij of last van blessures, of kon hij niet direct overtuigen.

Ondanks dat hij ook dit seizoen denk ik geen basis speler zal worden kunnen ze hem beter houden. Ajax werd vorig jaar kampioen dankzij de bank (of door de zwakkere bank bij PSV) en gezien de hoeveelheid spelers die ze al kwijt zijn is het handig om ook nog wat spelers met enige ervaring over te houden.

25 juli 2022 om 22:44

Ja joh, daarom kopen we Wijndal, Brobbey, die Portugees, Kudus, Ihattaren en in het verleden spelers als Neres, Antony, Sanchez, Martinez, Onana etc etc...

Mee eens. Kudus is gewoon een middenvelder. Ik zou hem graag op 8 willen zien een aantal wedstrijden op rij. Maarja daar heb je nu ook ee taylor die zich goed ontwikkelt. Maar hem als aanvaller zien is natuurlijk onzin. Klaassen is eerste back up van Berghuis op 10. En als Kudus geen basis staat zou die de eerste back up van taylor moeten zijn.

25 juli 2022 om 21:56

Volgens mij heeft hij bij z'n vorige club ook vaker in de aanval gespeeld, maar goed.

25 juli 2022 om 21:57

Ik denk zelfs dat Berghuis niet meer op 10’gaat spelen, maar dat Tadic gaat worden. De aanval wordt denk ik Bergwijn Brobbey Antony

25 juli 2022 om 22:06

Hij was in Denemarken vooral een aanvaller die op alle plekken voorin kon spelen en ook als 10 uit de voeten kon. Zijn laatste seizoen voor hij naar Ajax kwam speelde hij ook de meeste wedstrijden in de spits.

25 juli 2022 om 22:35

Ik voetbal al 30 jaar maar weet niet precies wat de 8 positie exact is, of bedoel je gewoon een rechtmidden?

25 juli 2022 om 22:55

Nou meestal in hedendaagse voetbal bestaat je.middenveld uit een controleur (6) , een creatieveling (10) al is deze een beetje uitgestorven en een loper (8), ook wel een box to box middenvelder genoemd.

25 juli 2022 om 23:27

Is dat zo? Speel je niet juist óf met een 6, óf met een 10? Ik snap wel wat je bedoelt lord, in onze tijd had je de voorstopper met daarvoor de midmid 😄

26 juli 2022 om 00:12

Lord, ik snap wat je bedoelt. In principe is het gewoon een halfspeler die zowel kan aanvallen als verdedigen en de nodige meters maakt voor de ploeg. Type Wijnaldum bij Liverpool om maar een goed voorbeeld te noemen. Al wordt dit veel te vaak misbruikt. Een type ‘8’ bestaat in principe niet in de realiteit vind ik, het is aan een speler om zo’n rol als halfspeler in te vullen. Daarbij is iedere speler ook anders. De ene halfspeler is vaak in de zestien, de ander speelt liever als extra slot op de deur. Kudus zie ik eigenlijk ook niet echt op die positie spelen. Hij is zeker balvaardig en heeft veel energie, maar dat hij tactisch niet sterk genoeg is kan ik me ergens ook wel in vinden. Hij heeft best wel een handje van acties maken op verkeerde plekken en is verdedigend nou ook niet bepaald een bijtertje. Kudus is een goede voetballer, maar ik twijfel of Ajax wel de juiste club voor hem is.

Het is sowieso vreemd aangezien Kudus in bijna niets iets uitstraalt van een spits. Dat is in alles een middenvelder. Toch wel jammer. Hij begon goed, maar na z'n blessure komt het er te sporadisch uit. Toch zou ik hem een tijd een kans geven. Hij heeft al laten zien dat het erin zit en z'n wisselvalligheid neigt toch naar zelfvertrouwen. Daar lijkt het ook op als je hem ziet spelen. Bovendien is z'n huidige niveau nog steeds best aardig voor Ajax-begrippen.

25 juli 2022 om 21:55

Wat is jouw definitie van een spits dan? Kan een goaltje maken, vorige wedstrijd mooie kopgoal. Heeft meermaals als valse spits gespeeld. Er zijn verschillende types spitsen, niet 1 soort.

25 juli 2022 om 22:10

Tja, Robin Propper maakte het afgelopen seizoen 5 goals en gaf ook nog eens 2 assists. Dat maakt hem niet automatisch een aanvaller. Hij heeft naar mijn mening niet het klinische van een aanvaller, maar wel de fysieke en voetballende kwaliteiten voor een (aanvallende) middenvelder.

25 juli 2022 om 22:19

'kan een goaltje maken' en een goal gemaakt in een oefenwedstrijd. Het is wat. Nu is het een spits. Het kan verkeren. Wat een onzin.

25 juli 2022 om 22:37

Kudus heeft in Denemarken het laatste seizoen veelal als spits gespeeld en 11 doelpunten gemaakt. Na dat seizoen zaten naast Ajax ook bijv een Dortmund achter hem aan.
Hij is ook binnen gehaald als aanvaller die ook nog eens op de flanken en als aanvallende middenvelder kan spelen.
Lijkt erop dat hij dus al meer wedstrijden als spits heeft gespeeld dan als middenvelder.

26 juli 2022 om 22:04

Onzin? Firmino is zeker ook een zeer matige spits omdat hij geen echte spits is. Kan wel degelijk in de spits, vandaag alweer een goal

Denk als Kudus het vertrouwen van Schreuder krijgt op middenveld hij dit zal terugbetalen . Tadic Kudus Berghuis lijkt me geen verkeerd middenveld.

25 juli 2022 om 21:47

Wel leuk, wordt het elke wedstrijd 6-5 of 7-4, doelpunten genoeg dan aan beide kanten.

25 juli 2022 om 21:58

Nouja elke wedstrijd is overdreven. Rechterrijtje eredivisie lukt nog wel, resg wordt idd lastiger

25 juli 2022 om 21:48

Dat is veel te aanvallend. Dat gaat compleet mis

25 juli 2022 om 21:49

Is een veel te aanvallend middenveld denk ik. Je hebt sowieso een middenvelder nodig die ballen afpakt en iets meer blijft hangen bij een aanval.

25 juli 2022 om 21:53

Dan gaan we elke wedstrijd 4/5 tegengoals krijgen, ben het wel eens met je 1e stelling, echter zie ik dat enkel gebeuren op de 8 positie. Echter lopen daar helaas al jongens die hoger staan in de pikorde.

25 juli 2022 om 22:18

lijkt me te aanvallend, en zeker met Tadic die helaas niet meer de snelste is word je dan volledig overlopen en ik denk dat het ook te veel discipline vraagt van Berghuis om al die gaten dicht te lopen

25 juli 2022 om 22:31

Is misschien leuk op fifa dat middenveld maar gaat natuurlijk niet werken je moet iemand op 6 hebben die verdedigend denkt en een bal kan afpakken.

25 juli 2022 om 22:55

Ik zou Brobbey en Antony dan ook op het middenveld gebruiken. Bergwijn en Unuvar achterin.

Dit is wat lomp gezegd, maar jouw (mijn inziens onrealistische) middenveld wordt compleet overlopen. Dat kan echt niet. Daar moet een type Alvarez bij

26 juli 2022 om 00:15

Tadic, Kudus en Berghuis is leuk tegen een club in de beker. In de Eredivisie kan het al zelfmoord zijn op dit middenveld op te stellen. Één van die spelers op het middenveld lijkt me eigenlijk wel genoeg. Houd Tadic lekker voorin, Kudus en Berghuis zouden zo’n positie beter kunnen invullen.

Volgens mij was Kudus bij zijn vorige club ook een aanvaller en goed genoeg om daarmee zijn transfer naar Ajax te verdienen. Ik vond hem ook goed op het middenveld, maar mij maakt het niet zoveel uit waar ze hem opstellen als hij maar regelmatig gaat spelen.

Eens met Vink, het is gewoon een middenvelder. Alvarez, Kudus, Berghuis is gewoon een top middenveld zolang Kudus fit blijft is hij in potentie onze beste 8. Taylor vind ik sowieso nog niet goed genoeg voor de basis die doet echt zoveel fout in het spel zonder bal nog.

25 juli 2022 om 22:39

Ten hag gebruikte hem als middenvelder. In Denemarken was hij gewoon spits en links buiten.

26 juli 2022 om 00:18

Niet eens, een middenveld met Alvarez, Kudus en Berghuis lijkt me in de CL echt niet kunnen. Het is Berghuis of Kudus, daarnaast moet iemand staan die wat verdedigender denkt. Kudus en Berghuis zijn echt aanvallende spelers en Alvarez kan niet in zijn eentje een middenveld afstoppen. Dan nog beter Taylor naast Berghuis, dan heb je echt wel wat meer balans.

Op het middenveld staat het gewoon ook erg vol en ik denk dat er betere spelers staan dan Kudus, dus is het ook een mogelijkheid die hij hem aanbiedt. Maar ik denk niet dat het gaat werken. Op nummer 10 misschien, maar niet in de spits.

Kudus heeft bij Nordsjaelland veel in de spits of linksbuiten gespeeld hoor. Zijn veelzijdigheid is juist een kracht die hij heeft. Jammer dat er door blessures niet zo veel uit is gekomen de laatste tijd want hij kan goed voetballen, daar ben ik van overtuigd. Hij moet gewoon echt wat minuten krijgen en in een reeks wedstrijden, als je iets moet forceren met nog 15 minuten is geen eerlijke graad meter. Hij is zeker soms wat slordig, maar dat komt ook door het risico dat hij in z'n spel legt. Hij heeft de kwaliteit om een heel middenveld over te steken, hij moet vooral leren sneller te bal af te geven. Geef die jongen wat ritme en hij betaalt het je zeker terug, zal het meeste overkomen met Frenkie van alle middenvelder op dit moment.

Deze jongen moet allesbehalve in de spits belanden. Hij is beter als middenvelder, heeft longen als een paard en een geweldige actie. Met Alvarez en Berghuis erbij heb je enorm veel dynamiek en ik denk ook de juiste balans.

Had dit eigenlijk best een interessante optie voor PSV gevonden ipv Xavi en/of Til. Helaas nu te laat.

26 juli 2022 om 00:07

Want Kudus heeft meer laten zien dan Til en Simons? Nu zijn Til en Simons nog geen weteldspelers maar over Kudus lees ik vooral hoe goed ie is. Op enkele momenten na heb ik dat nog niet gezien. Heeft ook met xn fitheid te maken

Hij is sterk, snel en technisch. Wat wil je nog meer? Echt vreselijk dat we weer een jaar naar Klaassen met Alvarez gaan kijken.

26 juli 2022 om 00:09

Maar tactisch zwak ? Bolt is ook sterk snel technisch

26 juli 2022 om 12:01

@sir paul, Bolt technisch? We praten hier toch over Usain Bolt? Met techniek en atletisme kom je al heel ver maar ik weet niet over welke techniek je het bij Bolt hebt. Het is weliswaar minder erg dan je zou verwachten maar technisch kan je de man toch niet noemen

Wie ziet hem hier eigenlijks trainer? Ziet Vink hem trainen? Het kan toch dat Schreuder daar dingen in hem zag en daardoor als spits heeft getest en blij is met wat hij heeft gezien? Juist dit kan voor Kudus een uitkomst brengen. Ajax heeft heel veel sterke middenvelders, als je dan multifunctioneel inzetbaar bent is dat juist een pluspunt voor je speeltijd,

26 juli 2022 om 08:37

Tjah dat zegt niet zoveel. Uit alles blijkt dat Schreuder zo iemand is die van alles wil proberen maar soms werkt het gewoon het best om mensen op hun beste posities neer te zetten Tegen RB Salzburg begon Bergwijn op rechtsbuiten, en er gebeurde helemaal niets. Na de drinkpauze stond Bergwijn op linksbuiten en begon het meteen te draaien. Ik denk overigens dat Kudus ook wel als aanvaller kan spelen maar hij is juist iemand die mannetjes kan passeren en zo snelheid vanaf het middenveld naar de aanval kan brengen. Als je bijvoorbeeld met Taylor, Klaassen en Alvarez gaat spelen wordt het allemaal wel wat statischer.

26 juli 2022 om 08:42

Het is toch logisch dat Schreuder dingen probeert? Kijk eens naar de selectie van Ajax, daar zit heel veel kwaliteit in en er zijn meer dan 11 potentiele basisspelers, dan moet je wat he.kudus zie ik ook meer ls 10, daar heb je Klaassen en Berghuis ook nog bijvoorbeeld.het wordt een mooie strijd om een basisplek bij Ajax, maar dat Schreuder test, dat begrijp ik. Zeker ook, omdat ajax maar 1 echte spits heeft.

26 juli 2022 om 10:45

Iets test wel ja maar geen onlogische dingen. ik denk dat het voor Kudus makkelijker is om op 10 te komen dan in de spits. Brobbey en Tadic zijn een sterkere concurrentie dan Berghuis en Klaassen. Berghuis vind ik helemaal niet zo geweldig en Klaassen was vorig jaar al geen basisspeler meer. Daarnaast heb je nog Antony, Conceicao en eventueel Berghuis voor de rechterkant.

"marciano Vink heeft medelijden met Mohammed Kudus".

Ik heb medelijden met Marciano Vink en met al die andere zelfverklaarde deskundigen die het vanuit hun ivoren toren beter denken te weten dat een coach die iedere dag met zo'n speler bezig is. Kudus is geen controleur, daarvoor leidt hij te vaak balverlies en legt hij teveel risico in zijn spel. Net als Zyech dat deed en ook om diezelfde reden op de vleugel werd geposteerd. En dus komt Kudus op het middenveld alleen in aanmerking voor de positie van aanvallende middenvelder en daar heeft hij in ieder geval Klaassen, Berghuis en Tadic voor zich. Vooralsnog heeft Ajax met Brobbey maar éã©n echte spits en dus lijkt het me niet meer dan logisch dat Kudus zich vooral daarop moet richten omdat hij aan spelen moet toekomen en daar op die positie het meeste uitzicht op heeft. En dus hoef je helemaal geen medelijden te hebben met Kudus aangezien het duidelijk is dat Schreuder hem wil inzetten als spits om hem zo vaak mogelijk aan spelen te laten toekomen. En aangezien Brobbey er tot op de dag van vandaag nog nooit in is geslaagd om een wedstrijd helemaal uit te spelen, gaat dat ook gebeuren zolang er nog geen extra spits is aangetrokken.

De wedstrijd waar die zwaar geblesseerd werd tegen Liverpool stond die ook op 9.

Vink had het hele interview moeten bekijken dan hoeft hij minder te denken. Schreuder heeft namelijk al aangegeven dat Kudus zich dan meer kan focussen op zijn sterke punten en minder last heeft van wat Schreuder als zwaktepunt ziet: het snel tactisch en het spel naar voren met goede passes versnellen. Vink komt niet bij de trainingen of oefenwedstrijden en kan dus nooit zelf een mening hebben of Schreuder dit juist ziet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren