Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Manchester United? Nee, hij kan beter terugkeren naar de Bundesliga’

Laatste update:

Mesut Özil staat nog een jaar onder contract bij Arsenal en kan, zolang er geen nieuwe verbintenis wordt aangegaan, volgend jaar zomer transfervrij een nieuwe club uitkiezen. Onder meer Manchester United en Internazionale zouden azen op de diensten van de Duitser, maar Karl-Heinz Riedle vindt dat de middenvelder moet terugkeren naar de Bundesliga.

"Özil terug naar Duitsland? Wie weet", zegt Riedle in gesprek met Omnisport. "Er doet een gerucht de ronde dat hij naar Manchester United gaat, maar dat moet hij niet doen. Özil is een klassespeler. Als je zijn voetbalvaardigheden bekijkt… Het is gewoon geweldig wat hij op het veld allemaal laat zien. We zouden blij zijn als hij terugkeert bij een club in Duitsland, natuurlijk. Maar ik ben zijn zaakwaarnemer niet, dus ik weet niet waar hij gaat tekenen."

"Mijns inziens is de beste optie om terug te keren naar de Bundesliga. Een hele goede optie, omdat we dat een international terugkrijgen in onze competitie. Maar als hij alleen naar het geld kijkt, dan wordt het lastig. Hetzelfde salaris in Duitsland vinden ten opzichte van de salarissen in de Premier League is heel lastig", besluit de voormalig topspits van onder meer Borussia Dortmund en Duitsland.

Waar speelt Mesut Özil volgend seizoen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik zou hem best bij Chelsea willen zien met een Bakayoko en Kante achter hem, we hebben niet veel creatieve spelers en een transfervrije Ozil zou zeker niet kwaad kunnen.

10 oktober 2017 om 17:31

Hazard, Morata en Pedro weten wel raad met al die assists. Willian moet wel banken dan.

10 oktober 2017 om 18:15

Tja, je krijgt er wel ontzettend veel aanvullende mogelijkheden voor terug.

10 oktober 2017 om 17:45

Hoewel ik het niet graag zeg, ben ik het compleet met jou eens. Ozil zou bij jullie echt fenomaal kunnen zijn, juist omdat bij jullie alles aanwezig is om hem te laten schitteren. Jullie hebben een massief verdedigend blok als cm's, een solide achterhoede en voorin veel diepgaande spelers. Alle voorwaarden waarin Wenger weigert te voorzien..

10 oktober 2017 om 18:10

In combinatie met een Hazard en Morata zou dat echt heel heerlijk zijn. Hij heeft zoals je aangeeft een verdedigend blok achter hem waardoor zijn defensieve taken worden opgevangen wat Ozil echt kan laten excelleren omdat hij zich alleen bezig moet houden met de aanval.

Volgens mij waren Mourinho en Ozil niet de beste vriendjes. Dortmund lijkt me een prachtige club voor deze technicus.

10 oktober 2017 om 17:25

En met mata was mourinho ook geen beste vriendjes..inmiddels is strijdbijl begraven tussen die twee. Ozil is missing link bij utd. Een technicus en iemand die iets kan creëren. Meteen binnen hengelen die man.

10 oktober 2017 om 17:48

Met zijn Schalke 04 achtergrond; ik denk niet dat hij daar wordt geaccepteerd.

10 oktober 2017 om 17:48

Waarom denk je dat, omdat Mourinho hem eens uitschold in de kleedkamer? Ze hebben een goede band.

Wat hij in ieder geval moet doen is weg gaan bij de kinderdagverblijf die Arsenal heet, met Wenger als oppas. De kameleon zal waarschijnlijk naar Bayern München vertrekken. Daar zie ik hem wel weer prijzen winnen. Ik zou niet weten wie plaats moet maken voor Ozil bij Man Utd..

Gewoon naar Manchester united gaan , bundesliga word met de jaar zwakker en zwakker

Özil kan naast Pogba spelen,met daarachter Ander Herrera en Matíc

10 oktober 2017 om 23:07

In wat voor opstelling? En wat doe je met Mkhtaryan, Martial, RashFord, Mata, Lukaku, Zlatan in een 4-4-2? 4 daarvan laten banken?

Het boeit me niet wat Ozil en Sanchez gaan doen, in mijn hoofd zijn ze al vertrokken. Ik kan niemand anders de schuld geven behalve het beleid bij Arsenal. Ik geef beiden groot gelijk vertrekken ze daadwerkelijk.

10 oktober 2017 om 19:31

Oud B-spits van Liverpool en dortmund

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren