Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Manchester United komt direct na finale met statement over Mourinho’

Laatste update:
/

Manchester United speelt zaterdag de finale van de FA Cup tegen Crystal Palace. In de Spaanse en Engelse media gaan geruchten dat José Mourinho direct na de finale aangekondigd zal worden als manager. Mourinho heeft naar verluidt twee weken geleden al een voorcontract ondertekend op Old Trafford.

Het heeft twee redenen dat Mourinho nog altijd niet is aangekondigd als nieuwbakken manager, meldt onder meer AS. De eerste reden is het succes van Manchester United in de FA Cup: de clubleiding wil dat de huidige manager Louis van Gaal het belangrijkste binnenlandse bekertoernooi gaat winnen. De tweede reden is de afhandeling van het contract van Van Gaal.

Mourinho gaat naar verluidt vijftien miljoen euro per seizoen verdienen en de Portugees mag de bezem door de selectie halen. Voor Juan Mata is de komst van Mourinho sowieso slecht nieuws, want de twee kregen het in het verleden met elkaar aan de stok bij Chelsea.

José Mourinho is de perfecte coach voor Manchester United

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Snap niet waarom man u deze man wil. Begint aardig op wanbeleid te lijken daar. Ze willen aantrekkelijk voetbal spelen en kiezen dan voor Mourinho.

21 mei 2016 om 13:38

Omdat hij een winnaar is denk en omdat ik debk dat hij meer goals scoort met man und dan met lvg, wat wel heel erg weinig is voor dit seizoen de goals. Maar ik weet het ook niet ik vind hem niet echt de geschrikte opvolger.

21 mei 2016 om 13:45

Voor Mourinho zijn prijzenkast natuurlijk.
CL gewonnen met Porto dat is net als of je de CL wint met PSV.
Treble gewonnen met een bejaarde Inter elftal.
Kampioen geworden van Spanje met een record aantal aan punten en Meerdere malen kampioen geworden in Engeland.
Niemand heeft zo'n staat van dienst als Mourinho.

21 mei 2016 om 14:01

Daar tegenover staan genoeg argumenten om hem juist niet te halen.

21 mei 2016 om 14:05

Mourinho heeft zelden jeugd spelers laten doorbreken en heeft nergens langer dan 3 jaar gezeten. Jeugd en stabiliteit zijn 2 kern eigenschappen van United, die Mourinho allebei niet bezit. Ohja en hij heeft nog nooit met een sterk elftal aanvallend, dominant voetbal op de mat kunnen leggen.

21 mei 2016 om 14:21

En succes is wat United nu niet bezit en Mourinho wel. Fantastische oplossing voor korte termijn, maar op lange termijn kan dit weer fout lopen. Eigenlijk heeft Mou, maar 2 clubs slecht achter gelaten. Real en zijn 2de periode Chelsea, de andere keren liet hij de teams in prima staat achter. En over die jeugd, bij Porto had hij gewoon 'jeugdspelers' en bij Chelsea had hij ook gewoon Courtois boven Cech gezet. En bij Real liet hij Jese, Callejon en Varane vaak genoeg meespelen. Verwachten jullie dat hij zoals LvG elke week een 18-jarige speler laat debuteren. Moet niet gekker worden, Mou wilt spelers die er direct staan en daarom is hij zo succesvol. Misschien is hij degene die Sneijder uit Gala haalt, ik zie het in ieder geval wel zitten.

En wat een concurrentie dan: Pep v Mou, Mou v Wenger, Mou v Klopp (halve finales CL Real Madrid v Dortmund) lieten ze ook weer wat woorden schieten. Kan niet wachten, maar het moet wel gebeuren dan.

21 mei 2016 om 14:23

Hij liet Real Madrid in prima staat achter: ze wonnen het seizoen na zijn vertrek direct de Champions League en de Copa del Rey. Inter daarentegen stortte wel in elkaar.

21 mei 2016 om 14:28

Van gaal heeft ook een staat van dienst en volgens mij afgelopen jaar beter gepresteerd dan Mourinho.

21 mei 2016 om 14:38

@Chris Botti

Inter was niet zijn fout, maar die van Benitez. Real was verdeeld geraakt en het was Pep en de Portugees sprekenden (die later ook tegen hem keerde) tegen kamp Casilias.

21 mei 2016 om 15:34

Wat een zever: Mourinho past niet bij Man Utd. Man Utd staat (of wil) symbool voor 2 dingen:

- De jeugd een kans geven
- Aantrekkelijk voetbal spelen.

En bij beide punten scoort Mourinho onvoldoende. Aan de koop toe zoekt Man Utd een trainer die zowel kijkt naar korte- als lange-termijn en ook hier scoort Mourinho een onvoldoende.

Mourinho is een uitstekende prestatietrainer die het maximale op korte termijn uit zijn selectie haalt maar dit type van trainer past niet bij Man utd. Kijk maar naar het verleden: achter maximaal 3 jaar heeft hij zijn houdbaarheidsdatum overschreden. Zowel bij Real als bij beide keren Chelsea waren de spelers op.

Dus nee bedankt.

21 mei 2016 om 15:44

Dan is het dan nog de vraag wat weegt zwaarder af.

21 mei 2016 om 15:54

Van Gaal won de CL met Ajax met een kleuterklas, dat lijkt me minimaal gelijkwaardig. Werd verder kampioen met Ajax, Barca, AZ en Bayern en haalde de halve finale van het WK met een team dat voor het WK door heel Nederland werd uitgekotst.
Staat van dienst zegt een hoop, maar zoals van Gaal nu laat zien biedt het geen zekerheden voor de toekomst.

21 mei 2016 om 17:15

Ben het het bijna helemaal met jouw eens, behalve met het feit dat je zegt dat die RM slechter heeft achtergelaten. In mijn ogen heeft Mou RM juist een team gemaakt die tegen Barca tegen op kon, want daarvoor kon geen enkel team dat. En daarvan plukt Zidane nu de vruchten van , en eerder Ancelotti.

21 mei 2016 om 13:58

Geloof er niks van! Mourinho past niet in het plaatje en verwacht dat V Gaal volgend seizoen gewoon nog coach is!

21 mei 2016 om 14:56

Dit is en blijft gewoon een toptrainer, er zijn maar een handvol trainers van wereldniveau: mourinho, simeone, guardiola, ancelotti die de grootheid van een club als man u zouden aankunnen. Heeft een aantal minpunten, maar weegt totaal niet op tegen zn pluspunten. Geef deze man een groep die hongerig is en luistert, dan bereikt hij alles. Ik denk echt dat dit een supergoede match is, mourinho en man u zijn het perfecte koppel.

21 mei 2016 om 15:24

ook heb ik ergens hoop dat hij geleerd heeft van zn fouten bij Chelsea de laatste keer en dat hij zijn kunsten bij United voor zeker vijf jaar kan vertonen.
Mourinho speelt verder zga altijd aanvallend behalve in de grote wedstrijden, maar onder saf waren we daar ook wel aan gewend.
Hopelijk zijn we nu ook weer aantrekkelijk voor grote spelers.

21 mei 2016 om 17:02

Volledig eens; wanbeleid. ManU wil Mourinho omdat et ook zo goed ging bij Chelsea, afgelopen seizoen. Een kat in et nauw maakt rare sprongen zullen we maar zeggen. Door et grote geld in Engeland, zijn er geen kleine clubs meer, en zal ManU ten alle tijden de hoofdprijs moeten betalen. Als je nu met een nieuwe trainer wederom de bezem door de selectie zal moeten halen, kan je inmiddels als ManU zijnde wel een miljard gaan uittrekken. Mocht dit nieuws op waarheid berusten, zie ik et somber in voor ManU. Mourinho zal weinig positiefs brengen, behalve een overdreven dosis aan mentaliteit. Maar qua spel en goodwill zal et echt niet veel beter worden.

21 mei 2016 om 14:53

Het is alleen idioot om na wekenlang wachten, precies nu voorafgaand aan de finale, zo een bericht naar buiten te brengen. Dan breek je toch met het gezag van de trainer. Of je deed dit niet vanwege de moraal van de ploeg en wilde tot het laatste moment wachten.. of als je van mening bent dat dit geen invloed daarop heeft en had je het maar weken van tevoren moeten aankondigen. Dit is gewoon klungelig.

Er is 1 maar.. als LvG echt een promotie krijgt en dus verheven wordt tot technisch directeur waaronder Mourinho gaat werken. Alleen dan snap ik dit bericht wel.

Nou lekker dan, wordt van Gaal aan de kant gezet en heeft Ajax al volledig zijn zinnen gezet op Bosz terwijl van Gaal een veel betere trainer voor Ajax zou zijn.
Het is voor van Gaal dan te hopen dat hij vandaag de FA cup binnen haalt zodat hij nog een beetje met een opgeheven hoofd United kan verlaten.

21 mei 2016 om 13:42

Waarschijnlijk krijgt van Gaal gewoon een functie nog binnen utd althans dat is wat ik gister ergens las.

21 mei 2016 om 14:39

Haha geniaal, binnen een jaar heeft de hele voetbalwereld een klere hekel aan United als dat inderdaad gebeurt.

21 mei 2016 om 13:50

Alsof het uitgemaakte zaak zou zijn dat Van Gaal dan terugkeert bij Ajax. Ben je vergeten dat hij tegenover Bergkamp en consorten zat in de rechtszaal toen hij al was aangesteld bij Ajax maar ook weer niet? Lekkere basis voor een nieuwe samenwerking.

Daarnaast was dit eigenlijk Van Gaal zijn laatste klus.

21 mei 2016 om 14:12

Ach Bergkamp mag van mij zijn biezen pakken als Van Gaal komt. Van Gaal zal van veel grotere waarde kunnen zijn voor Ajax dan Bergkamp. En ik weet zeker dat Van Gaal gecharmeerd zou zijn als Ajax zich voor hem meldde ook al heeft hij aangegeven dat United eigenlijk zijn laatste klus zou zijn. Ik heb niet het idee dat Van Gaal al klaar is in de voetballerij.

21 mei 2016 om 14:27

Ja precies en Van Gaal wilt nog wel een jaar door als trainer van United dus kan hij het ook nog een jaartje of meer bij Ajax doen als United niet met hem verder wilt.

Zou de grootste nachtmerrie zijn voor Man Utd. Alles waar Man Utd voor staat botst met wat Mourinho voor staat. Zou echt vreselijk zijn. Van Gaal is misschien niet de ideale coach maar duizend keer liever hem dan Mourinho.

21 mei 2016 om 13:47

Je bent waarschijnlijk geen United fan.
Ik weet niet of je het weet maar United heeft dit seizoen pas 49 keer gescoord.
Met dat aantal goals zijn clubs gedegradeerd.
21 keer wist United niet te scoren in de 1ste helft.
In andere woorden United is onder Van Gaal 1 grote grap.

21 mei 2016 om 14:44

Waarschijnlijk ben jij geen United fan. United heeft dit seizoen 4 punten minder gehaald dan vorig seizoen en daarbij een doelsaldo van 11 goals minder. Het feit dat er maar 49 keer is gescoord is natuurlijk niet goed, maar dan moet je ook kijken naar het aantal blessures dat er is geweest. Vorig seizoen hebben we 55 blessures gehad, dit seizoen niet veel minder. Het spel is vaak ronduit slecht, maar als je iedere wedstrijd weer een totaal ander elftal het veld in moet sturen word het er ook niet beter op.
Ik ben het eens met el_dude dat het aanstellen van Mourinho de grootste fout is die United op dit moment kan maken. Van Gaal is bezig met een team te bouwen dat in de toekomst weer groots kan zijn. Talenten die (noodgedwongen) een kans krijgen is altijd al een onderdeel van Manchester United geweest en als Mourinho komt is dit voorbij. Ik heb liever nu een paar jaar niks zodat er straks een geweldig team staat dan misschien 1-2 prijzen nu en de hele club de afgrond in werken.

Onzin en nog eens onzin.
Mourinho kom niet aan het roer bij United.

21 mei 2016 om 14:38

Mee eens! Hazard en Mata samen waren geweldig. Echt de ontbrekende speler voorin bij Chelsea (Mou bedankt he... De Bruyne had ook niet misstaan...), maar denk ook niet dat het helemaal een speler is waar Conte voor zal gaan. Hoop het echter wel!
Is United wel weer 1 van z'n lichtpuntjes kwijt zo, en dat team is al niet fantastisch. Mourinho zal wel heel flink gaan investeren.

Het probleem met Mourinho is dat hij een coach is voor de korte termijn. Mourinho zal binnen 2-3 jaar prijzen pakken met het voetbal wat wij gewend zijn van hem, maar daarna brokkelt het af. Is het niet in het derde jaar (zoals bij Madrid en Chelsea) dan is het wel in het 4de jaar. De trainer na Mourinho heeft weer minimaal 2 jaar nodig om zijn rotzooi op te ruimen. Al zegt Mourinho's verleden dat het vaak in het 2de jaar al minder begint te worden en het derde jaar al helemaal waardeloos is. Daarna is hij pleitte (gaat weg of wordt ontslagen) en dan zit de club weer met de gebakken peren en is de nieuwe coach weer de sjaak.

Natuurlijk heeft van Gaal het niet zo goed gedaan, maar enig krediet verdiend hij wel. Hij brengt eigen jeugd in het team, probeert oprecht te bouwen aan een lange termijn visie en met oog op aanvallend verzorgd voetbal. Iets waar Mourinho schijt aan heeft. Die wilt kost wat kost winnen ongeacht het voetbal en ongeacht eigen jeugd. Alles wat van Gaal gebouwd heeft zal nu weer helemaal uit elkaar gehaald worden door Mourinho.

Nu zal Giggs waarschijnlijk ook weg willen, aangezien die al eerder aangaf dat hij niet onder Mourinho wilt zitten en liever een eigen kans had gewild.

Dit is weer zo kortzichtig gedacht van het bestuur van United. Had gewoon van Gaal het derde jaar laten ingaan en afmaken. Daarna kan Giggs de regie overnemen met Scholes (of iemand anders) als assistent. Heb je mannen van de club waarvan één 3 jaar onder van Gaal gementored is.

21 mei 2016 om 13:56

Wat een lang verhaal met een hoop onzin. Een totaal verkeerde analyse van Mourinho

21 mei 2016 om 14:04

Bij Madrid heeft hij weinig success behaald en in het derde jaar kreeg hij gezeik binnen de club met de spelers. Het voetbal was niet om aan te zien onder hem bij Madrid. Bij zijn tweede aanstelling van Chelsea daarna deed hij het goed in zijn 1ste jaar, het 2de jaar werd al minder en in het derde jaar was het dramatisch. Wederom kreeg hij gezeik met spelers. Het voetbal onder hem na het 1ste jaar bij Chelsea was slecht.

Volgens mij klopt alles wat ik gezegd heb, wat is volgens jou dan de juiste analyse? Dat hij ohzo aanvallend voetbal speelt en dat hij nergens ruzie heeft lopen maken met spelers? Dat hij de club nooit in ''puin'' heeft achter gelaten?

Van Gaal brengt eigen jeugd in het spel (die onder Mourinho nooit aan bod waren gekomen), hij bouwt aan een lange termijn visie en dat heeft tijd nodig. Hij probeert aanvallend voetbal te spelen (inplv het laffe korte termijn voetbal van Mourinho) en probeert structuur neer te zetten. Natuurlijk kan je zeggen dat het langer duurt dan verwacht en dat het nu nog matig is, maar het is altijd beter dan hoe Mourinho te werk gaat.

Jij lult een kort verhaal met nul argumentatie, als er iets onzin is, dan is dat het wel.

21 mei 2016 om 23:31

Over Mourinho zeg ik: 22 prijzen en nog 13 persoonlijke prijzen. Man Utd heeft nu prijzen nodig na al die magere jaren. Als iemand het kan dan is het Mourinho. Misschien geen aanvallend voetbal maar wel prijzen. En daar gaat het om bij een club als Man Utd. Louis heeft tijd en geld gekregen en zwaar gefaald. Accepteer dat gewoon ondanks dat hij een van NL beste coaches is. Man Utd 49 goals dit seizoen , is dat dat aanvallend voetbal wat jij bedoelt van van Gaal? Freaking Sunderland heeft 48 x gescoord! Dat met de jeugd is leuk bij Ajax enzo maar bij Man Utd hoort op iedere positie een topspeler te spelen en niet een 18-jarig jochie in de spits. Stel dat Louis blijft, je gelooft toch niet dat ze volgend wel kans maken op de titel?

22 mei 2016 om 14:43

Het grootste probleem met Mourinho is dat het allemaal voor korte termijn is. Na het 3rde jaar vallen zijn teams onder hem vaak uit elkaar (zie madrid en chelsea) en wordt hij ontslagen of gaat weg en laat hij de rotzooi achter voor de volgende trainer. Hij bouwt niet iets stabiels op waar de club voor langere termijn profijt aan heeft. Mourinho pakt prijzen op korte termijn, maar daarmee is United op de lange termijn niet geholpen. Dan zit United weer met dezelfde probleem als voor van van Gaal wanneer Mourinho na jaar 3 weggaat.

Van Gaal kijkt tenminste wel na de lange termijn visie (wat uiteindelijk in het voordeel van de club is) en dat kost nou eenmaal tijd. Natuurlijk is het nu matig, maar zoiets gebeurd niet meteen aan een lange termijn visie bouwen. Plus als van Gaal klaar is met bouwen dan plukt de volgende coach (een giggs bijv) daar de vruchten van. Terwijl bij Mourinho de club vaak in puin wordt achttergelaten.

21 mei 2016 om 13:58

Btw wat heeft v Gaal opgebouwd? Heeft Rashford laten debuteren en gebruikt zon beetje het halve elftal op de verkeerde positie

21 mei 2016 om 23:18

Precies!

Ah oke nu is het twee weken geleden dat hij een voorcontract heeft getekend. Eerst was het nog dat hij een voorcontract in januari/februari had getekend en dat hij als hij niet voor Juni werd aangekondigd een flinke smak geld kreeg. Ook dat werd door "diverse media" bericht. Ze blijven gewoon gokken en gokken.

Zelfs een kapotte klok heeft tweemaal per dag gelijk.

Eindelijk! Een echte kampioen en kampioenmaker! Er is geen betere keus voor Man Utd dit moment. Mensen die zeggen dat hij anti voetbal is zijn onwetend. Speelde alleen met de bus geparkeerd met Inter tegen Barca en een enkele keer met Chelsea in de topwedstrijden. Mensen mogen hem niet omdat hij zo arrogant is maar van Gaal is net zo.

Winnaar? Mourinho denkt alleen maar zichzelf en heeft geen enkel liefde/prikkel voor een Club. Chelsea, Real Madrid en weer Chelsea verlaten met chaos. Hij laat alleen maar puin achter. Met Mourinho kijk je alleen naar een succes voor slecht een paar jaar.

Man U is een club dat een trainer moet hebben met visie. LvG heeft het prima gedaan vind ik. Als je kijkt zie je nu pas de visie achter Lvg. Talenten (toekomst van Man U) stromen door. Man U wordt langzaam weer de Man U van vroeger. Je ziet dat er een stap is gemaakt. Talenten van de club worden ook steeds beter, team word steeds hechter. Mourinho zou dit alleen maar afbreken en vervolgens kunnen ze weer opnieuw beginnen. Ik zou LvG aanhouden en hem het vertrouwen geven.

Dit zou een uitstekende zet zijn van United. Ze hebben prijzen nodig, en snel. Nog een of twee jaar zonder hoofdprijs en de club stort volledig in elkaar. José haalt altijd topmateriaal binnen. Op voetbaltechnisch vlak is het ook een goede zaak: Van Gaal laat zijn ploeg weerzinwekkend spelen. Ook op dit vlak zal dus flinke vooruitgang geboekt worden.

Geweldig om de keuze op Mourinho te gooien. Hopelijk haalt hij werkelijk de bezem door de selectie. Afscheid nemen van Fellaini, Valencia, Ashley Young, Mata, Blind, Herrera. Geheel nieuw team bouwen.
De Gea, Mario Fernandes, Smalling, Stones, Luke Shaw, Kante, Joao Mario, Martial, Felipe Anderson, Rooney

Mensen die Mou een geweldige keus vinden hebben een ontzettend kortzichtige kijk op het geheel. Zoals in één van de eerste posts door ajacxied al is gezegd: in no time hebben er veel mensen een hekel aan United. Het is absoluut geen reclame om zo'n arrogante, respectloze vent je club te laten vertegenwoordigen. Domme, hele domme keus.

Welk engels medium zegt zo iets ik kan het niet vinden hahah

Man man man supporters die Mourinho een goede keus vinden zijn volgens mij succes supporters.binnen 3 jaar is United er erger aan toe dan het nu is...

Klaar met ManU. Dit hebben ze maanden laten lopen.
VGaal heeft t aan zichzelf te wijten want geen aankopen coach en niet geschikt voor vedettes en te eigenwijs om aan te passen aan club. Dan nog is t een vies spelletje. Wat mij betreft worden ze laatste volgend jaar

Maakt niet uit wat je van Mourinho vind. Het gaat erom is hij een Man U trainer. Aanvallend voetbel:nee Attractief voetbal:nee Talenten een kans geven:nee hij werkt vooral met spelers vanaf 25. En een arrogante kwal bij Man U en iemand voor 3 jaar is wanbeleid. Zoek een persoon voor 10 jaar!

Leuk nieuws voor spelers zoals Rashford, Lingard, Fosu-Mensah enz., wanneer Mourinho miljoenenaankopen eist op hun positie.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren