el_dude
Algemeen
Vrienden
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


 • Dinsdag, 6 februari 2007
 • el_dude
 • 200 punten
 • Lid
  + Bewezen lid
 • Geen ban
 • 1.811
 • 33 jaar (4-12-1987)
 • Benelux
 • /
 • Leerkracht
Persoonlijke berichten
10 oktober 2012 om 11:21
#30

ik citeer:
9 oktober om 13.47 uur berichtnummer:#33

'ten tweede is het redelijk achterlijk dat je er gewoon vanuit gaat dat A. Madrid Cl voetbal zal halen en bijgevolg al rekent op die miljoenen.'

De mededeling ten tweede duidt aan dat het een reactie is op mijn bovenstaande bericht aldaar, daarmee insinueer je dus duidelijk dat A ik er vanuit ga dat Atletico CL voetbal haal en B dat dat redelijk achterlijk is, en daarmee ik redelijk achterlijk ben.

Mocht je nog steeds van mening zijn dat ik jou woorden in de mond leg zou mij dat ten zeerste verbazen, het kan hoogste om een interpretatieverschil gaan, ik heb slechts jouw woordkeuze gebruikt. Een woordkeuze in jouw bericht en reactie richting mij.

9 maart 2013 om 10:01
#31

Even een reactie op jou bij het topic Varane.

Ik heb nooit aangegeven dat Real jongeren meer kansen geeft. Ik zei alleen dat Varane bepaalde zekerheden wilde hebben maar dat Real toen net langs kwam met Zidane waardoor hij toch voor Real koos. Ook bij Real kreeg die geen zekerheid maar Zidane haalde hem over en de club maakte een toekomstplan met hem.

Van de lijst namen die jij opnoemde zijn alleen Rooney, Anderson en Rafael als tiener gekomen. Rest is (gedeeltelijk) jeugdspeler of zijn evenals Di Maria, Ozil, Benz, Khedira etc begin in hun tienerjaren gekomen. Dus het is gewoon hetzelfde als bij Manu met het verschil dat Manu wel meer jonge spelers haalt die je later niet meer terugziet in het eerste.

Maar nogmaals, ik heb niks gezegd over dat Real meer kansen geeft aan jongeren dan Manu. Ze geven beide evenveel kansen maar Real geeft liever meer kansen aan jonge spelers van buitenaf dan van La Fabrica. En dat vind ik als madridista zijnde heel erg jammer.

18 april 2013 om 00:55
#32

Beste el_dude,

Dank voor je compliment. Veel succes nog met de discussie.

Gr. Kurdishcule.

3 juni 2013 om 22:05
#33

Het ergste is inderdaad dat wat ik zeg nog niet eens overdreven is. Dat waren letterlijk de commentaren die je 2 jaar geleden las. Zelfs in dit topic zie ik nog altijd een hoop onzin staan. Mensen die Fulham een te kleine club vinden voor Stekelenburg bijvoorbeeld...

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Donderdag 24 juni
Bayern München wil niet voldoen aan de salariseisen van Leon Goretzka, waardoor een vertrek niet uitgesloten is. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren