Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Manchester City ontsnapt, puntverlies voor Van Gaal

Laatste update:

Manchester City blijft koploper in de Premier League. De ploeg van Manuel Pellegrini speelde een uiterst moeizame wedstrijd tegen Norwich City, maar vlak voor tijd kwam het dankzij een strafschop toch goed: 2-1. Manchester United liep meer averij op, want Louis van Gaal en zijn mannen kwamen op bezoek bij Crystal Palace niet verder dan 0-0.

/

Manchester City - Norwich City 2-1
Manchester City is de trotse koploper van de Premier League en het team van manager Pellegrini heeft dit seizoen al tal van tegenstanders helemaal overhoop gespeeld. Norwich City was naar het Etihad Stadium gekomen om dat niet te laten gebeuren, want de bezoekers opereerden in een defensieve 5-4-1-formatie. Manchester City, zonder Sergio Agüero in de basis maar met jongeling Kelechi Iheanacho in de eerste elf, kwam er aanvakelijk niet door. Kansen kregen the Citizens wel, maar de eenzame centrumspits Wilfried Bony had het vizier niet op scherp staan.

Tot opluchting van alles en iedereen wat lichtblauw ademde in het stadion werd de ban ruim twintig minuten voor tijd dan toch gebroken. Nicolás Otamendi kreeg veel te veel ruimte bij een hoekschop en de Argentijn kopte steenhard raak. Dat deed hij op aangeven van, wie anders, Kevin De Bruyne. Door een blunder van Joe Hart zette Cameron Jerome een minuut of vijf voor tijd de 1-1 op het bord en daardoor leek de thuisploeg extreem dure punten te laten liggen in de Premier League. Door een handsbal van Russell Martin, die ook nog eens een rode kaart kreeg, mocht Yaya Touré een minuut voor tijd echter aanleggen van elf meter. Missen deed Touré in acht eerdere pogingen niet en dat deed hij ook nu niet: 2-1. Het had zelfs nog 3-1 kunnen worden toen Manchester City diep in de blessuretijd nóg een penalty kreeg, maar Aleksandar Kolarov schoot naast.

/

Crystal Palace - Manchester United 0-0
Manchester United doet goed mee in de bovenste regionen van de Premier League, maar er is veel kritiek op het spel van de ploeg van manager Van Gaal. Ook tegen Crystal Palace was het niet bijzonder wat de recordkampioen van Engeland liet zien. De defensie van Manchester United had veel moeite met de beweeglijke Yannick Bolasie en Wilfried Zaha van Crystal Palace, maar David de Gea keepte weer eens een wereldwedstrijd voor zijn ploeg. Omdat De Gea zijn team op de been hield had Wayne Rooney de bezoekers zelfs op voorsprong kunnen zetten, maar na het passje van Anthony Martial wist de aanvoerder de uitstormende keeper Wayne Hennessey niet te passeren.

De beste kans in de eerste helft was voor Bolasie, die de lat raakte, maar daarna kwam Manchester United dus wat beter in de wedstrijd. Indruk maakte de ploeg van Van Gaal ook na rust echter niet en Crystal Palace rook bloed. Op het sfeervolle Selhurst Park werd Manchester United naar achteren gedrukt, maar doelpunten vielen er ook in de tweede helft niet. Manchester United, met Daley Blind in de basis en zonder de geblesseerde Memphis Depay, liep op die manier meer averij op: Arsenal en Manchester City wonnen wél.

/

West Bromwich Albion - Leicester City 2-3
Bij Leicester City zijn alle ogen gericht op sensatiespits Jamie Vardy, maar Riyad Mahrez is een andere speler om goed in de gaten te houden bij de ploeg van manager Claudio Ranieri. Nadat José Salomón Rondón de thuisploeg op voorsprong had gezet, startte de tandem van Leicester City de motoren. Met een volley tekende Mahrez voor de 1-1 en met dank aan een van richting veranderd schot stond hij niet veel later, randje buitenspel, ook op de goede plek om de 1-2 binnen te prikken. De naam van Vardy stond op dat moment nog niet op het scoreformulier, maar dat zou (uiteraard) nog wel gaan gebeuren. Na een uitstekende combinatie met Danny Drinkwater schoot Vardy fraai binnen voor nummer elf van het seizoen. Rickie Lambert tekende van elf meter nog voor 2-3, maar verder zou WBA niet meer komen.

Zie jij Manchester United als titelkandidaat?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Louis had het kort geleden over de filosofie van United, nou die zie ik al tijden niet meer. Het saai, risicoloos en geestdodend voetbal waar we naar zitten te kijken, al 5 uur geen goal meer gemaakt. Het opportunisme is al een aantal wedstrijden totaal verdwenen uit het team. Voor je plezier ga je niet naar United kijken als neutrale fan, inmiddels als United-fan ook niet meer.

Vandaag 1 of 2 schoten op goal is toch te gek voor woorden, maar achteraf ook niet verrassend als alle aanvallers verkocht worden we het alleen met ontzettend slechte Rooney en 19 jarig talent moeten doen.

31 oktober 2015 om 18:48

Het is echt verschrikkelijk. Ik kijk zonder zeveren nog liever naar het voetbal onder Moyes dan naar dit. Ik zag daarnet nog een aantal statistieken die echt veelzeggend zijn. We hebben het hoogste percentage passen naar achter, tweede in de ranking van zijwaartse passen. Als je ze samentelt kom je op maar liefst 70 percent van de passen die zijwaarts of achterwaarts gaan. Toch ongelooflijk...

Daarnaast 18de wat aantal schoten betreft. Slechts 15 goals nu na 10 wedstrijden. Dat zijn er 13 en 11 minder dan Ferguson er had in zijn laatste twee seizoenen. Het is zelfs minder dan wat Moyes kon voorleggen na 10 wedstrijden. En deze wedstrijd dan. 1 poging op doel. 1!

Ik ga LVG pas beoordelen op het eind van dit seizoen, maar op dit moment zit hij wat mij betreft toch op een duidelijke onvoldoende. Er zit ook helemaal geen progressie in het spel. En op de koop toe blijkt er van het enige wat me echt aanstond bij de aanstelling van Lvg, namelijk zijn voorkeur voor kansen geven aan de jeugd, ook bitter weinig in huis te komen. Zaha verkocht, Januzaj verhuurd, Wilson, Pereira en Lingard die zelfs een dramatische Rooney nog niet uit de ploeg kunnen spelen. Echt triest allemaal.

Maar goed, 'het is een proces'...

31 oktober 2015 om 20:21

@king-eric

Helemaal mee eens. Het is niet om aan te zien. En de talenten die het woensdag aardig deden krijgen normaal idd geen kans. Het meest bijzondere vind ik nog hoe de selectie in mijn ogen nog meer in onbalans is ivm zijn aanstelling (dat zei Louis iig).

Achterin is het met Blind gewoon zeer matig, hij oogt onzeker en mist snelheid. Darmian heeft t lastig en naast Smalling heb je niemand die top is. Op het middenveld is het helemaal verschrikkelijk. Met Schweinsteiger, Schneiderlin, Fellaini en Carrick heb je 4 heel statische spelers. In mijn ogen had Louis er alles aan moeten doen om Pogba terug te halen en dat kan nog steeds.

Voorin zit geen bijzonderheid behalve Martial. Mata en Rooney doen werkelijk weinig goeds en Lingard en Wilson kregen\krijgen nauwelijks kansen. Als ik dan Zaha vandaag zie geniet en baal ik te gelijk. Het zelfde geldt in mindere mate voor M.keane, Welbeck en Cleverley. Tom heeft iets wat geen een andere cm (diepgang) heeft en Welbz heeft zoveel techniek en snelheid. Pff ik wordt er nog steeds boos over hoe Louis zoveel academy kids heeft weg gegooid.

Ik ga er wel vanuit dat Louis nu mensen gaat slachtofferen. Rooney en Mata als eerste en ik hoop ook dat hij Blind echt als backup gaat gebruiken.

Verder Pogba halen en Stones voor achterin.

De Gea
Darmian
Stones
Smalling
Rojo
Lingard
Schneiderlin
Pogba
Young
Herrera
Martial
31 oktober 2015 om 22:56

Pogba gaat echt niet komen. Als hij ziet hoe het daar gaat, hij zal alleen naar barca, real, psg, mss city gaan, chelsea

31 oktober 2015 om 19:04

Het spel van United is een drama zo worden ze nooit kampioen en zie het op korte termijn ook niet veranderen!

Wat is er met Rooney aan de hand? Hij lijkt niet eens meer op de Rooney die we onder Fergie zagen. Of op Rooney van vorig seizoen.

United te slap, alhoewel een punt pakken op Selhurst Park natuurlijk geen verkeerd resultaat is als je objectief bent, niet de makkelijkste plek om te spelen.

31 oktober 2015 om 18:05

Maar als je zoveel miljoenen op het veld hebt ben je gewoon verplicht om meer dan 1 grote kans te produceren. Herrera had er 1 in moeten knallen, maar gleed uit.. Dat was het dan ook wel zo'n beetje. Absoluut geen titelkandidaat met dit soort spel.

Maar goed dat ik Manu niet ben gaan kijken, 0-0, de 0-0 valt vaker in engeland dan in Italie (al is dat in italie al jaren geen sprake meer van).

Martial kan het niet alleen, Wilson moet terug gehaald worden

31 oktober 2015 om 18:04

Ik neem aan dat je Januzaj bedoeld? Wilson is niet uitgeleend.

31 oktober 2015 om 18:11

Ow dan moet Wilson gewoon spelen , groot talent, ik ben fan!

31 oktober 2015 om 18:50

Er waren inderdaad berichten dat Wilson ging uitgeleend worden, maar dat is dan uiteindelijk niet doorgegaan. Hij speelde deze week trouwens in de League Cup. Ook wel niet te best, maar ik zou hem ook een aantal keer willen zien starten in plaats van Rooney. Al is het maar om die laatste even wakker te schudden.

Wat een knotsgekke eindfase!! 2 penalties, 1 rode kaart en Hart met een super blunder! City had de wedstrijd in de tas na de 1-0 door man-of-the-match Otamendi. Maar nee hoor, uit het niks de blunder van Hart.

City mist Silva, want het domineren en kapot spelen van de bus gaat nog best troef. Iets waar City altijd goed in is geweest. Ook zijn tovermaatje Nasri wordt gemist. Als we dan naar Bony de spits kijken... Echt een pure afmaker, en dan alsnog ze slordig. Je begint Dzeko eigenlijk al enorm te missen. Meevoetballen kon hij niet goed, maar scoren wel! Aguero moet snel terugkomen.

Kompany-Otamendi stond overigens echt als een huis! Wat een werelduo is dat! Allebei individuele klasbakken die ook nog eens goed kunnen samenwerken. Dit belooft veel goeds.

31 oktober 2015 om 18:14

Ze hadden wel die laatste penalty mogen geven aan Hart, zo maak je een amateurblunder en zo heb je weer een wereldredding op een richting veranderd schot... Knotsgekke slotfase

Het lijkt wel of die Van Gaal er geen vast systeem in krijgt. Het is gewoon erg matig al 2 jaar lang. Gewoon een wanprestatie.

Erg teleurgesteld met hoe we hebben gespeeld. En City laat punten liggen, daar moeten we van profiteren. Helaas niet gebeurd.

31 oktober 2015 om 18:04

Lol city heeft 2-1 gewonnen

31 oktober 2015 om 18:08

City heeft gewoon gewonnen hoor?

31 oktober 2015 om 18:20

City won, maar van profiteren mag je toch even niet spreken vij united. 3 wedstrijden nu zonder doelpunt of zelfs echt enorme kansen volgens mij. United moet naar zichzelf kijken, dat is veel belangrijker.

Als Rooney voor ons had gespeeld was hij nu een machine die er probleemloos 30+ zou maken, zoals in '09/10 en '11/12 het geval was. Zo jammer dat ze hem verpest hebben daar.

31 oktober 2015 om 18:04

Nee, als hij bij ons zou spelen zou hij geblesseerd zijn.

31 oktober 2015 om 18:08

Waar heb jij het in godsnaam over? Ik hoop dat Arsenal kampioen wordt maar door zulke supporters als jij begin ik toch weer te twijfelen zo vreselijk arrogant. Je woont in Nederland maar op de een of andere manier kopieer je het typische Londense arrogantie, hoe krijg je het toch voor elkaar? Rooney is gewoon klaar. Moyes en LVG... Saaiste voetbal sinds... Ontstaan van de club?

31 oktober 2015 om 18:33

Toch zit er wel een kern van waarheid in. Rooney krijgt amper bruikbare en fatsoenlijke ballen. En ja, hij kan ook een stuk beter, maar ik kan me zijn frustratie en instelling soms best begrijpen.

Maar goed, dat heeft niks met Arsenal te doen maar puur met het spel van United.

31 oktober 2015 om 18:37

Ieder bal aanname springt van zijn voet, passing komt niet, makkelijk afgetroefd in duels en hij komt geen meter meer voorruit. Als Arsenal hem wil overnemen? Prima geeft United 5 miljoen erbij!

31 oktober 2015 om 18:11

Kijk, jij snapt het. Het ligt totaal niet aan Rooney. Als spits van United krijg je 5 bruikbare ballen in een heel seizoen. Bij Arsenal krijgt de spits er 5 per wedstrijd.

Het is geen toeval dat Falcao en Van Persie er ook niks van bakte de afgelopen 2 seizoenen onder van Gaal. Rooney stond vorig jaar nog achter de spits, en daar scoorde hij meer goals dan dat hij nu in de punt doet.

31 oktober 2015 om 18:37

haha jij bent echt delusionaal. ik quote Mufc-wazza: ''het ligt totaal niet aan Rooney''. Dat is echt de grootste grap aller tijden. Vandaag gaf Martial bijvoorbeeld weer een goede steekpass op Rooney, waardoor hij 1 op 1 kwam. Rooney had 2 keuzen: de bal aannemen of erachter aanrennen en op tijd bij de bal zijn. Hij rende erachter aan en was veel te traag, dat is gewoon een 100% doelkans voor een fatsoenlijke spits.
Hoe verklaar jij anders dat een 19-jarige jongen wel 4x keer scoort in de PL, terwijl hij ook geen bruikbare ballen zou krijgen? Oh wacht hij creeert zelf kansen als het even niet mee zit, hij passeert een man, hij kan dribbelen. Dit is een kleine steekproef van alle kwaliteiten die Rooney niet bezit.

En qua Rooney op 10, dan denk ik dat je een slecht korte termijn geheugen hebt, want dat was ook een ramp. Een nummer 10 moet namelijk kwaliteiten hebben zoals: passing, visie, dribbel (ja ook dribbel), en een redelijk schot op afstand. Wederom kwaliteiten die hij niet bezit. Zelfs zijn afstandsschot is waardeloos.

De enige grotere plaaggeest voor United dan Rooney is Van Gaal, want hij zet hem in de basis.

31 oktober 2015 om 18:55

Het zit ergens tussen wat Mufc-Wazza zegt en wat Gortonred zegt. Het klopt dat er helemaal geen aanvoer is, en dat de meeste spitsen het moeilijk zouden hebben bij dit United.

Anderzijds, Rooney doet echt wel alles verkeerd wanneer er een bal in de buurt komt. Ik vrees ook dat die afgeschreven is. Zeggen dat hij bij Arsenal 30 goals zou scoren is belachelijk.

LVG moet gewoon altijd voor Martial kiezen in die spits. Dan zet je desnoods zelfs maar Depay op links als Young geblesseerd is. Of Pereira, of Lingard, ook al is dat niet hun beste positie. Rooney centraal voorin (of gelijk waar op het veld) kan op dit moment echt niet meer.

Nu Young terug fit is zullen we zien of Van Gaal het aandurft Rooney gewoon te banken en voor Martial in de spits te kiezen. Maar ik vrees ervoor. Het lijkt wel alsof Rooney niks verkeerd kan doen voor Van Gaal.

31 oktober 2015 om 19:07

Delusional inderdaad, Martial doet het 5x beter.

31 oktober 2015 om 19:22

Het ligt inderdaad totaal niet aan Rooney dat hij 0 kansen krijgt. Je snapt toch wel dat ik het daar over had? Zijn spel is dit seizoen minder goed, maar dat heb ik altijd gezegd.

31 oktober 2015 om 19:55

We mogen van meneer 300k per week wel wat assists verwachten wellicht een paar goaltjes meer? En als dat niet lukt wat betere aannames? Betere sprintjes? Ik weet niet hoor maar iedere speler die 300k verdient die creëert zijn eigen kansen en is een absolute inspiratie voor de spelers om zich heen. Het grappige van alles? Niemand die zich durft te wagen aan Rooney niet met zijn salaris dus we zitten aan hem vast. Kunnen beter vragen of Sparky ons uit de brand wilt helpen.

Mensen roepen naar verdedigers, maar vandaag had je duidelijk kunnen zien dat we aanvallers nodig hebben. Hoop dat we in Januari Griezmann of Reus kunnen halen en Mane. Dan kan Rooney banken Mata op 10 spits Martial flanken Griezmann/Reus en Mane.

31 oktober 2015 om 18:09

Spelers, spelers. Ik krijg altijd sterk het gevoel dat we met ze allen te veel focussen op individuele spelers, terwijl het een teamsport is. Met strategie, mentale issues, blessures en een hele hoop geluk. Wat ik bij United vooral is, is een degelijke organisatie/filosofie om vanuit te voetballen. Arsenal en City zijn aanvallend zoveel sterker. Dat ligt niet alleen aan de spelers hoor. Waar is de creativiteit van Mata? Bij City zou hij een ster zijn.

Het begint al met het statische spel van Van Gaal. Bij City, om maar een voorbeeld te geven, hebben aanvallers veel vrijheid en lopen ze voordurend door elkaar te combineren. United speelt traag, statischer, spelers moeten op hun positie blijven etc etc.

31 oktober 2015 om 18:15

Ja maar er moet een andere dynamiek in gaan komen door andere spelers aan te trekken. United heeft de boot gemist waar Arsenal, City en nu ook Liverpool zich blijven versterken. Ze hebben een lange inhaalslag te gaan en ik denk dat van Gaal te weinig tijd heeft om die slag te maken.

31 oktober 2015 om 18:21

Tja maar zo'n wedstrijd kan een keer gebeuren. Gelukkig win je 'm

31 oktober 2015 om 19:00

Silvacity heeft de wortel van het probleem bij United vast: Gebrek aan teamverband, en het feit dat het middenveld niet genoeg kansen creeert. Bij Arsenal heb je Cazorla, bij City Toure, vorig jaar Fabregas bij Chelsea. United zou Herrera naast Schneiderlin moeten zetten, dan Rooney op 10, Young op LW en Martial in de spits, en Mata laten staan op RW. Dat zou al een heel verschil zijn.

31 oktober 2015 om 19:59

@silvacity

Je heb natuurlijk gelijk dat het een teamsport is en dat het elftal ook echt als een team moet spelen maar er kan niet ontkent worden dat United zowel creativiteit als snelheid als klasse mist op het middenveld en op de vleugels. Dat is de hoofdreden dat het spel van United zo traag, saai en statisch is. Natuurlijk zal v. Gaal zijn instructies ook niet heel veel toevoegen aan de frivoliteit maar de spelers zijn het grootste probleem. En dit kan alleen opgelost worden door creatieve klasse spelers aan te trekken zoals Mancunian10_ zegt.

Aangezien United de afgelopen 2 jaar ongeveer 300 miljoen heeft uitgegeven is het raar om te schreeuwen om nieuwe spelers, maar als je kijk hoe de selectie eruit ziet na die 300 miljoen kan je niet anders concluderen dat de beleidsbepalers (incl. v. Gaal) keihard gefaald hebben en dat er opnieuw geïnvesteerd moet worden. Zowel op basis van kwaliteit als kwantiteit is de selectie echt bijzonder zwak en zal United geen rol van betekenis spelen om welke prijs dan ook.

31 oktober 2015 om 21:11

@mufr10

Spelersmateriaal en daarbij de juiste kwaliteiten halen die je nodig hebt om je spel te kunnen spelen, zijn inderdaad erg belangrijk. Je hebt het over creativiteit en snelheid op het middenveld en de vleugels.

Op het middenveld heb je Carrick, Schneiderlin, Sweinsteiger, Fellaini, en ook Herrera. Carrick en Fellaini gaan je geen tiki-taka opleveren. Schneiderlin is een uitstekende breker en harde werker. Daarnaast kan je een "voetballende" speler als Herrera of Sweinsteiger zetten voor de creativiteit. Sweinsteiger is wat sloom geworden, waardoor Herrera waarschijnlijk nog de betere optie is. Echte box-to-box spelers zijn er niet bij.

Op de wing heb je Depay, Valencia, Young, Mata en Martial. Snelheid zat, creativiteit komt vooral van Martial en Mata. Depay zou die creativiteit ook kunnen brengen tot op een bepaalde hoogte. Eigenlijk helemaal niet zo'n hele matige selectie. Die 300m had zeker beter gespendeerd worden. Maar het argument spelersmateriaal is voor dit zwakke spel van United geen smoesje. Dat noem ik voor een groot gedeelte ook tactisch falen.

Van Gaal heeft nog lang geen kampioensteam bijeen gekocht. Aanvallend komt United gewoon kwaliteit nodig om kampioen te worden dit seizoen. Rooney is dramatisch in de spits en van martial mag je nog niet verwachten dat hij United aan de hand neemt.

Echt zonde van mijn tijd om United te kijken! Wat een ellende zeg!

De eerste prijs is binnen; meest saaie ploeg van 15/16!

Niet te geloven hoe LvG het voor elkaar krijgt om zo risicoloos en geestdodend voetbal op de mat te leggen. Mata op 10, Young op links en Martial in de spits aub. Geen instructies meegeven en alleen zeggen; veel plezier jongens en laat wat mooie acties zijn!

En dat zijn ruim 330 speelminuten zonder doelpunten. In andere woorden, in de afgelopen 5,5 uren die United heeft gevoetbald kon het niet 1 keer scoren. Dat moet toch wel de meest trieste statistiek zijn die ik in tijden heb gezien.

Iedereen was vandaag drama en het was echt een slaapverwekkend duel, op een paar kansjes van Palace na. Zelfs in de regiekamer verveelde ze zich zo erg dat ze rond de 84e minuut een leuk trucje uitprobeerde met het scherm in het stadion (met succes moet ik zeggen). Alsof dat niet erg genoeg is loopt de concurrentie nog verder uit op ons. Nee wij United fans mogen voorlopig het woord 'titel' niet meer gebruiken. Eerst wat doen aan het teruggekeerde probleem met scorend vermogen (Martial weer terug naar de spits) en dan aansluiten bij de top 3 door geen punten meer te laten liggen. Ik hou ook mijn hart vast voor komende week tegen CSKA. Zou zomaar de laatste kans op overwintering in de Champions League kunnen zijn en in deze vorm zie ik CSKA echt wel minstens 1 punt pakken tegen United. Spannende tijden, en het wordt dat Van Gaal wat gaat ondernemen in plaats van dat geroep dat we geen geluk hebben en de kansen niet worden afgemaakt.

Tijd voor FOX om de leuke wedstrijden uit te zenden. Man utd al 2 weken lang teleurstellend

31 oktober 2015 om 18:15

Snap de keuze voor United wel, maar ja idd.. Hoop dat ze eens gaan kijken naar ploegen die in vorm zijn en wel goed voetballen.

31 oktober 2015 om 18:22

Onder LVG is United saai dat is een garantie vooraf aan de wedstrijd. Waarom zenden ze United uit? LVG, Depay en Blind... Arsenal - Swansea was voor de neutrale kijkers veel aantrekkelijker.

31 oktober 2015 om 18:35

Ja dat is ook precies de reden en ik vind het ook best logisch. Mensen die af en toe een potje kijken, kijken eerder naar United. Puur om die Nl namen.

31 oktober 2015 om 19:04

Gorton, niet helemaal waar. De eerste helft van Swansea - Arsenal was echt drama. Geen tempo, helemaal niets. Daar heb je niets aan gemist. De tweede helft was best leuk. Overall denk ik dat City vs Norwich de leukste was.

31 oktober 2015 om 18:22

Haha toen ik manu zag op fox sport wist ik al hoelaat t was
Daarom besloot ik niet te kijken

United lijkt dit seizoen geen haar beter dan vorig seizoen (al begon het toen uiteindelijk wel redelijk te lopen). Wordt alweer het jaar van De Gea wss, de reden dat United mee blijft doen.

Wat ontzettend knap van Leicester! Hier op voetbalzone wordt vaak alleen gerept over Vardy, maar ze staan als team gewoon derde! Dat terwijl ze vorig jaar bij speelronde 33 opgeschreven degradatiekandidaat waren. Mahrez is inderdaad ook een erg goede speler zoals in het artikel staat en die Vardy... Tsjah, wat moet je erover zeggen? Heerlijke tijden lijken me het om supporter van Leicester te zijn.

Ik vraag me nog steeds af waarom Man United Januzaj uitleende aan Man U, het is echt niet zo dat Man U wingers over heeft en de wingers die ze hebben brengen enorm weinig. Aan Januzaj heb je nog altijd meer dan aan Depay. Januzaj is creatief, veerhoogt het tempo en kan anderen beter maken. Niet dé topper bij Man U maar dan heb je toch iemand die kan invallen en zelfs in de basis kan starten.

31 oktober 2015 om 18:35

Had Januzaj ook back-up van Mata op 10 gemaakt.. idioot om hem te verhuren

31 oktober 2015 om 18:38

Volgens mij lenen ze hem uit aan Dortmund?

31 oktober 2015 om 18:58

Niet te begrijpen inderdaad. In augustus zei ik het ook al. Falcao vertrekt, Van Persie vertrekt en dan ga je één van de weinige aanvallende opties die je wel nog hebt, en een groot eigen talent uithuren aan Dortmund, waar de speelkansen zeker niet hoger liggen.

Ik kan er enkel vanuit gaan dat Januzaj en LVG een probleem hebben. Misschien wil hij niet in het keurslijf van Van Gaal lopen of zo.

Het is vandaag wel duidelijk geworden dat City en arsenal de sterkste teams zijn in de PL dit seizoen. Die twee zullen het uit gaan maken wie kampioen wordt. United is aanvallend te onmachtig om kampioen te kunnen worden.

31 oktober 2015 om 20:49

Zo werkt dat vaak niet in de PL, ook zij zullen hoogst waarschijnlijk wel een terugval gaan krijgen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren