Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Man United ontsnapt aan nederlaag in derby; Fellaini pakt rood

Laatste update:

Manchester City en Manchester United hebben de punten donderdagavond gedeeld. De thuisploeg kwam veel beter voor de dag dan de tegenstander, maar slaagde er niet in om David de Gea te verschalken. Gabriel Jesus werkte de bal in blessuretijd wel achter de doelman, maar stond buitenspel en daardoor bleef het 0-0. Marouane Fellaini pakte in een tijdsbestek van negentien seconden twee gele kaarten.

José Mourinho won slechts vier van zijn achttien ontmoetingen met Josep Guardiola en hoopte donderdagavond dus weer een keer aan het langste eind te trekken. Zijn elftal was in de eerste helft echter de onderliggende partij en mocht van geluk spreken dat men met een brilstand aan de thee kon. Met name Sergio Agüero had het vizier niet op scherp staan en hij had de score al na negen minuten kunnen openen, maar trapte na een voorzet van Kevin De Bruyne tegen de paal. Alleen Tottenham Hotspur raakte dit seizoen in de Premier League vaker het aluminium dan Manchester City: twintig om negentien keer.

VIDEO | Marouane Fellaini pakt eventjes twee keer geel in één minuut na deze kopstoot tegen Sergio Aguero!

Geplaatst door voetbalzone op donderdag 27 april 2017

Man United werd in het grootste gedeelte van de eerste 45 minuten op de eigen helft vastgezet en werd pas na 25 minuten voor het eerst serieus gevaarlijk toen Henrikh Mkhitaryan van dichtbij op Claudio Bravo schoot. De doelman had de voorzet van Anthony Martial daarvoor in de voeten geduwd van Mkhitaryan en maakte met zijn redding dus een fout goed. Agüero liet in het vervolg nog twee mogelijkheden onbenut en aan de andere kant had Ander Herrera er eigenlijk 0-1 van moeten maken, maar de middenvelder kopte na een vrije trap van Marcus Rashford bij de tweede paal naast.

In de tweede helft veranderde er niet veel aan het spelbeeld: Man City domineerde het balbezit en het speltempo en de bezoekers van manager Mourinho konden eigenlijk alleen maar tegenhouden. Onder anderen De Bruyne en Agüero deden pogingen om De Gea te verschalken, maar zij scoorden niet. In de slotfase leek het dan toch nog goed te komen voor de blauwhemden: Fellaini werd na een kopstoot jegens Agüero van het veld gestuurd en daarna kopte Gabriel Jesus raak na een voorzet van Agüero. De Braziliaan stond echter buitenspel en daardoor ging het feest voor het ‘blauwe’ Manchester niet door.

Een terecht gelijkspel?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gelijkspel uit bij City is prima. Fellaini rood, dus volgende wedstrijd niet basis: ook positief. Voor de rest was het behoorlijk slecht weer.

27 april 2017 om 22:58

Vond het van beide kanten slap. City deed niks met het balbezit en United had zelf ook geen enkele intentie om hier voor de winst te gaan. Vond Blind vandaag overigens ijzersterk spelen, was ontzettend scherp.
Fellaini was weer om te janken en hoewel ik in Martial geloof, was ook hij (niet voor de eerste keer) behoorlijk matig.

27 april 2017 om 23:05

Je had het niet beter kunnen verwoorden. Daarnaast speelt Miki de laatste paar wedstrijden ook middelmatig (ondanks dat die toch zijn goaltjes meepikt). Verspeelt vaak de bal onnodig of te laks. Puntje is genoeg en hebben ze alles nog in eigen hand met wel een zwaar programma

27 april 2017 om 23:28

Als aanvaller bij United valt er ook gewoon geen eer te behalen. De hele mentaliteit van dat team is verdedigen. Je kan geen van de aanvallers kwalijk nemen dat ze hier niet uit de verf kwamen. Mourinho kan je wel een hoop kwalijk nemen.

28 april 2017 om 00:43

Fellaini roid, dus prima. Tegen chelsea zaten mensen zijn hielen te likken omdat hij goed speelde.hoe snel kan het gaan. Overigens is dit een prima gelijkspel voor united.

United was zoveel slechter, punt gestolen. Zonder Pogba is een immens verschil, Fellaini oliedom.

27 april 2017 om 23:00

Ach kom op. City was net zo slecht als United. Hadden een stuk meer kwaliteit op het veld staan als United maar wisten amper wat te creã£â£ã¢â«ren.

27 april 2017 om 23:16

Hadden vrij wat kansen, niets al te groot maar goede pogingen.

27 april 2017 om 23:20

Inderdaad een aantal pogingen, maar geen 100 procent kansen ondanks het thuisvoordeel en het sterkere team op papier. Alleen die bal op de paal van Aguero was een grote kans.

27 april 2017 om 23:52

Kopbal van Otamendi vond ik ook wel flinke mogelijkheid

27 april 2017 om 23:02

Beide hebben jullie gelijk. United was zeker slecht maar City bakte er ook niet veel van. Goed resultaat voor beide teams en niemand in de stad hoeft nu iets aan te horen van zijn collega's, familie etc.

28 april 2017 om 01:22

Als je naar de spelers op het veld kijkt is het ook helemaal niet zo vreemd. Bravo, kolarov, za altea, darmian, blind, fellaini, Carrick (leeftijd),... Zijn gewoon allemaal middelmaat. Spelers als sane, sterling, Rashford en Martial zijn vervolgens weer veel te jong om elke wedstrijd top te zijn. De premier league is gewoon middelmaat geworden. Geen van deze spelers deed zou zondag nog maar een minuut gekregen hebben in Madrid.

Waardeloze wedstrijd. Dramatisch niveau. Een Utd dat niet wilde en een City dat niet kon. Zonde van m'n tijd.

27 april 2017 om 23:00

Echt he, wat een armoede zeg. je zou maar betaald hebben om erbij te zijn. Je zit gewoon 90 minuten te kijken naar niks. Schandalig

27 april 2017 om 23:29

Zelden goed voetbal klopt, maar dat wordt meestal goed gemaakt met strijd en sensatie. Wat nu pas een klein beetje kwam in de 88e minuut, dramatische pot.

28 april 2017 om 00:38

Chelsea spurs afgelopen week en 2 jaar geleden united city 4-2 waren goede wedstrijden. Of city united 3-4

28 april 2017 om 06:28

Spurs - Arsenal is ook altijd smullen. Twee van de meest aantrekkelijke ploegen van de PL. Ik kijk al uit naar zondag.

28 april 2017 om 08:13

City scoort zelden makkelijk zonder david Silva

Naast Liverpool , Arsenal en Chelsea nu ook Utd die met 9 kan achter de bal speelt. Die werkelijk niets deed om te winnen. Echt walgelijk. Had ook het idee dat die goal onterecht was afgekeurd voor City. Maar die herhaling moet ik nog eens zien.

27 april 2017 om 23:00

Was zeker terecht, Gabriel Jesus stond duidelijk buitenspel

27 april 2017 om 23:00

Als je die van Gabriel bedoelt, was het helaas terecht buitenspel.

27 april 2017 om 23:01

Was buitenspel, goed gezien door die grens.

Denk dat Mourinho City een beetje heeft overschat met zijn extreem verdedigende tactiek. Zo goed was City zeker niet. Als United wat meer aanvallender had gespeeld hadden ze hier wel kunnen winnen. Erg jammer. Had erg veel zin in de wedstrijd en dan krijg je dit

27 april 2017 om 23:52

Als United wat aanvallender speelde had City er misschien makkelijker door heen gekomen. Bekijk het van 2 kanten

Die Fellaini, ik zou er als trainer maar ook als teamgenoot helemaal gek van worden.

Die zou ik in elk geval niet meer opstellen dit seizoen.

Verder was het een slechte wedstrijd. 0-0 terechte stand. Overigens zag die grens het erg goed. Complimenten!

Wat een slechte wedstrijd. Fellaini is echt een domme speler. Kost je wedstrijden

Sta je dan, met 10 man voor de goal liggen voor een puntje. Het is wel heel triest bij United tegenwoordig

27 april 2017 om 23:20

En dan zei Mourinho dit nog niet te lang geleden: Teams come here just to defend. Goalkeepers come here to be man of the match. We cannot score a goal even when we are one-on-one. We beat everyone on quality of play and direction of the game, possession, creation and ambition

United erg slecht, parkeerde hele wedstrijd de bus. City probeerde het wel maar lukte niet. Gabriel Jesus, dat is pas een talent. Liet in 5 minuten meer zien dan Sterling in de hele wedstrijd.

Er zijn veel mensen die vinden dat Mou beter is dat Van Gaal. Ik moet zeggen dat Van Gaal wel 2 jaar van Man City gewonnen. Ik zie deze team het niet beter doet dan vorige jaar.ten minst heeft Van Gaal kans gegeven aan de jeugd

27 april 2017 om 23:02

Niet waar. Spel onder Van Gaal was om van te kotsen. In ieder geval speelt United onder Mourinho stukken beter (behalve tegen de toppers), alleen lukt scoren niet echt.

27 april 2017 om 23:32

Met 10 man in de eigen 16 staan als manchester united is om van te kotsen. Kan veel over Van Gaal gezegd worden, maar mourinho doet het niet veel beter. Dat kan alleen de EL redden, want anders doet hij het aantoonbaar slechter qua resultaten.

27 april 2017 om 23:36

Hij liet jeugdspelers debuteren wanneer hij geen andere keuze meer had door blessures. Niet lullen nou, als iedereen fit was kwamen die jonkies er bij van gaal ook niet aan te pas

27 april 2017 om 23:49

Tuurlijk hebben blessures en schorsingen mee geholpen, maar kijk maar naar Ajax (Kluivert, Davids, Seedorf), Barcelona (Xavi, Puyol) en Bayern (Muller), want daar heeft hij vaak genoeg jonkies de kans gegeven.

28 april 2017 om 01:06

''hij liet tenminste jeugdspelers debuteren'', ja en wat moet dat dan betekenen? Zoals Kurd al zei was het spel van van Gaal echt om te kosten. Oersaai rond tikken. Onder Mourinho ziet het spel er veel beter uit. Alleen in de toppers op Chelsea thuis na is het saai. Mourinho is echt een verbetering voor United vergeleken met van Gaal.

En waarom maak je je zo druk om jeugdspelers? Denk je werkelijk dat die jonge jongens United naar een hoger niveau gaan tillen?

28 april 2017 om 01:49

Dan zie jij toch iets anders dan ons.

Prachtige wedstrijd. Wat een tempo! Het is niet te bevatten dat het in een 0-0 is geindigd..

27 april 2017 om 23:03

Dit was sarcastisch zeker? Dat het niet 2 of 3-0 werd lag alleen maar aan City trouwens.

Teleurstellende derby had er meer van verwacht city drong wel aan maar kwam ook niet echt tot grote kansen helaas...

Dan ga je er voor zitten en denk je heerlijk een derby waarbij plek drie op het spel staat maar zoals vaker word je enorm teleur gesteld. Zeer logisch van de kant van United aangezien EL en alle blessures echt mee beginnen te tellen nu. Van de kant van City matig aangezien ze ongelofelijk veel balbezit hadden. Van United echt dramatisch qua passing en na het eerste kwartier was het duidelijk dat United geen stap te veel ging zetten.

Ik was echt onder de indruk van Fellaini de laatste weken en had zelfs voor het eerst het gevoel dat hij gewoon van nut ging zijn dit en ook volgend seizoen maar ben nu wel echt klaar met hem. Dit is de zoveelste domme actie van de Belg. Haal aub een fatsoenlijke middenvelder of speel voortaan met Mensah (die super inviel trouwens).

Gewoon een goed resultaat voor United en eigenlijk ook voor City. Zo door gaan en je word gewoon nr 3 en 4

28 april 2017 om 00:08

Grappig dat je dan net Mensah noemt, want ik heb die tegen Anderlecht heen een heel domme, donkerrode en vieze vuile fout zien maken met twee voeten vooruit, in de 2 minuten die hij op het veld stond.

28 april 2017 om 00:23

Mensah heeft tenminste de intentie om benen te breken

Ik vind dat je beiden dan rood moet geven. Aguero is degene die erop af loopt en hoofd tegen hoofd wilt doen, Fellaini countert dat door zijn hoofd te buigen.

27 april 2017 om 23:05

Helemaal mee eens. Aguero stelde zich weer lekker aan.

27 april 2017 om 23:07

Ik snap daarom ook al die reacties niet. Door de beweging leek het alsof de schuld bij Fellaini lag, maar het was toch echt Aguero die zijn hoofd richting die van Fellaini pushte en ik vind het begrijpelijk dat Fellaini dan zijn hoofd kantelt.

27 april 2017 om 23:12

Kan wel zijn, maar hij moet zich niet zo laten provoceren. Je hebt net geel gehad. Nog steeds oliedom, ongeacht of Aguero de confrontatie opzoekt.

27 april 2017 om 23:14

Zoals Henry zei het is gewoon heel slim van Aguero die weet wat hij gaat doen maar hoe kan je in hemels naam in 15 seconden 3 overtredingen maken waarbij hij voor alle drie een kaart moet krijgen.

Ik vond het zeer terecht een rode kaart en zeker geen een van Aguero. Dit is gewoon een gevalletje olie dom.

28 april 2017 om 08:22

Als Fellaini niets doet staat aguero voor hem. Zonder enig contact. Daar is niets illegaals aan. Aguero verplaatst zn hele lichaam, fellaini beweegt alleen zn hoofd. Het is ergens wel oneerlijk maar uiteindelijk is het gewoon oerdom van Fellaini.

27 april 2017 om 23:11

Opstootje, beiden geel. Alsnog Fellaini eraf.

Aguero stelt zich enorm aan en zoekt het zelf op terwijl Fellaini niet heel veel doet, maar jeetje hoe verschrikkelijk dom kan je zijn. Hij kreeg werkelijk 15 seconden daar voor een volkomen terechte gele kaart. Ik begrijp dat hij Aguero moet afstoppen, maar dit was gewoon oer dom. Niet dat het heel erg uitmaakt, United is alleen maar sterker als Marouane niet speelt.
Verschrikkelijke wedstrijd zeg, net als Ajax - PSV

Pep vs Mourinho. Je kan het vergelijken met boksen. Mourinho ligt altijd onder en wil niet verliezen. En zo speelt hij. Hij wil niet verliezen en heeft daar alles voor over. Ook als dat betekent als zijn club die bij de vijf rijkste hoort het veld op komt en speelt als een vijfdeklasser met 6 verdedigers. Een regelrechte schande, maar het mag..

Heerlijk resultaat dit voor arsenal. Als zondag van spurs gewonnen wordt dan weet ik 100% zeker dat de 4e plaats veilig is.

27 april 2017 om 23:24

Dat zal nog lastig genoeg worden, maar wie weet.

28 april 2017 om 00:26

Dan staan we nog steeds zesde met resp 1 en 2 punten achterstand. Nee, wordt m niet dit seizoen.

28 april 2017 om 08:23

En dat is voor jullie board dan genoeg reden om niets te veranderen en door te gaan voor nog een jaar stagnatie..

28 april 2017 om 09:33

Als je zondag wint van Spurs maar volgende week verliest van United, dan heb je toch nog steeds een probleem lijkt me.

Gezien het huidige spel van Arsenal zie ik ze niet van zowel Spurs en United winnen.

Wat een drama die Fellaini, met zn voeten erg beperkt. Hij raakt echt niets en je dan zo misdragen. Weg met die sukkel.

Zoals vele engelse toppers/derby's dramatisch zijn laatste jaren, was dit er ook weer eentje. Man man man. Dramatisch.


Gelukkig laatst everton-liverpool gekeken, dat was een voorbeeld voor alle engelse toppers

27 april 2017 om 23:34

Zie hier een Serie A fan die het om de een of andere reden niet kan hebben dat er nog steeds mensen zijn die de Serie A saai vinden, terwijl het de laatste paar jaren toch weer een stuk leuker is om naar te kijken. Echter slaat het dan nergens op om de topwedstrijden in de Premier League te gaan bekritiseren, want als er vaak iets niet saai is dan zijn het de topwedstrijden in Engeland wel. Denk bijvoorbeeld aan de 6-1 van City tegen United, de 4-2 overwinning van United op City, de 6-0 van Chelsea tegen Arsenal of de geweldige wedstrijden tussen Liverpool en Arsenal. Het tempo is vrijwel altijd moordend, en dat zorgt voor veel kansen en spanning.

28 april 2017 om 03:30

Ben ik het mee eens, maar er zijn nog genoeg mensen die zonder te kijken anders beweren. Ik geloof dat Maurootje daar niet zo goed tegen kan.

Ik weet dat man u beter speelt dit jaar maar toch als je mou als trainer hebt echt je kan beter niet gaan kijken! Alleen tegen de kleintjes is het soms leuk!

28 april 2017 om 01:11

Ja, Conte werd die wedstrijd tactisch overklast. Chelsea is geen team zoals Guardiola dat continu in de aanval is en het spel maakt. Daar heeft Mourinho van geprofiteerd en door Hazard uit het spel te halen.

Man man man, die Fellaini heeft duidelijk wat chromosomen teveel, intens domme actie. Voor de rest was het een redelijk saaie wedstrijd zonder echt spektakel.

Wat ben ik pissig,kan wel uren zitten vloeken wat een kutploegje dat United, en dan noemen dat ze een topclub zijn. Heb 96 minuten naar het bange,miezerige voetbal van San Mourinho zitten kijken.dit is schande voor voetbal hoop echt dat zulke teams worden vernederd.city moest dit gewoon met 7-0 winnen.100% geen strafschop gegeven in de eerste helft. Bah bah bah,ik gun die United echt helemaal niks.hoop dat Celta ze een pak slaag gaat geven.

28 april 2017 om 01:06

Haha you mad bro? Zielig mannetje.. Dit is gewoon tactiek, punt bij City uit is gewoon een goed resultaat ongeacht wat ene Diegocangele van vz ervan vindt.

28 april 2017 om 08:27

Tsja hij is wel heel erg boos maar ik snap het wel. Ik ging er ook lekker voor zitten en zoals United speelde lijkt natuurlijk nergens op. En ik denk dat als ik een United fan zou zijn dat ik me ook zou schamen.

Je ben Manchester United, je hebt het duurste team ooit en dan ga je met 11 man achter de bal staan verdedigen. Dat past toch niet? Het is misschien wel tactiek maar hoe weinig vertrouwen heb je als coach in je spelers als dat de enige tactiek is die je aandurft?

Hier hoeven we niet omheen te praten. Mourinho ging hier voor een punt. Daarmee hebben ze een verlirspunt minder dan Liverpool.

Mensen zeuren veel over Pogba, maar zijn afwezigheid was overduidelijk.
Zonder Pogba is United veel minder.

De rode kaart was overigens belachelijk. Fellaini mag van mij gratis weg, maar hij geeft echt absoluut geen kopstoot. Brengt zijn hoofd naar beneden maar knikt absoluut niet richting Aguero

Voor mij is het totaal onduidelijk waarom er nog steeds van die grote transfersommen ( en salarissen ) betaald worden voor dit soort zwaar overbetaalde voetballers. Wat een slappe circusvoorstelling is dit weer met een Fellaini als domme clown. Voetballend stellen dit soort wedstrijden niets voor. Zonde voor je tijd en toegangskaartje.

Het lot van het moderne voetbal: trainers die topclubs omvormen tot verdedigende blokken om toch maar zeker niet te verliezen. Topwedstrijden worden op die manier gewoon herleid tot een potje verdedigen. En wie is hier de schuldige aan? Je kan het al raden, inderdaad, de heer Mourinho.

Jose krijgt alle lof omdat hij de zogezegd beste trainer ter wereld is, maar hij is ook het uithangbord van dit vreselijke resultaatvoetbal. Alle middelen zijn goed om niet te verliezen en als het even kan spelen ze ook 3 of 4 wedstrijden goed voetbal. Het moet misschien maar eens gedaan zijn om dergelijke coaches krediet te geven of laat staan te aanbidden. Zo'n mensen doen niets goed aan het voetbal, want andere trainers gaan het kopieren.

Ik snap dat mensen protesteren tegen de hoge ticketprijzen, want als je dan zo een coach voor de dugout hebt staan, dan is er als fan geen zak meer aan.

Weg met modern voetbal, weg met Mourinho en consorten!

28 april 2017 om 10:23

Gelukkig wil mijn cluppie nog wel mooi voetbal spelen en is daar succesvol mee. Het kan dus wel. Echter blijken trainers als guardiola en mourinho op dat vlak weer volledig door de mand te vallen.

Mauricio Pochettino en Antonio Conte lijken mij tog betere trainers dan Josep. Nu heeft hij geen Barca of Bayern die standaard boven aan staan met gemak. Ik vind wel als je een goede trainer bent moet je ook met City om de winst spelen hij valt mij wel tegen.

Waarom speelt feilliani nog steeds bij man utd alle respect maar deze man kan niet goed verdedigen aanvallen controleren spel maken of kop duels winnen geen geweldige passer. Vaak domme overtredingen. Club als everton was gewoon echt zijn top. Altijd domme rode kaarten. Snap er nix van dat hij 3 of 4 jaar regelmatige basisspeler van United is

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren