Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Man United maakt haast en wil Depay meenemen naar Amerika'

Laatste update:

Het beloven spannende, maar ook mooie weken te worden voor Memphis Depay. De aanvaller van PSV wil graag hogerop en staat in de belangstelling van Manchester United, Liverpool, Paris Saint-Germain en Bayern München. De drie eerstgenoemde clubs hebben zich reeds gemeld bij PSV en weten inmiddels dat Depay meer dan 25 miljoen euro moet gaan kosten.

/

Voor United schijnt deze flinke vraagprijs geen probleem te zijn. De Manchester Evening News schrijft dat Louis van Gaal de komst van zijn landgenoot snel wil afronden: het is de bedoeling dat alle beoogde aanwinsten al halverwege de maand juli zijn gecontracteerd. United vliegt dan naar de Verenigde Staten, waar het zich zal gaan voorbereiden op het nieuwe seizoen.

Van Gaal wil met de selectie waar hij het nieuwe seizoen mee in gaat naar Amerika reizen en dus zal de leiding van United snel in actie komen. De komst van Depay geniet op dit moment de prioriteit, omdat er dus ook nog andere vermogende clubs achter de PSV'er aan zitten. United wil de deal afronden, voordat de zomergekte rondom de linksbuiten gaat beginnen.

United wil verder nog werk maken van de komst van Nathaniel Clyne, maar de onderhandelingen met Southampton hoeven voorlopig nog niet opgestart te worden, omdat the Mancunians de enigen zijn die op het moment concreet zijn voor de rechtsback. Bij Depay ligt dat dus anders.

Denk je dat Memphis Depay goed genoeg is voor Manchester United?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
21 april 2015 om 14:07

4-3-3 kan zeker:

LW: Young/depay
SP: Rooney/wilson
RW: Mata/ aankoop?

AM: Di Maria/ Mata
CM: Herrera/fellaini
Cvm: Carrick/blind

LB: Shaw
Lcv: Rojo
Rcv: Jones/aankoop?
RB: Rafael/ aankoop?

Ze missen op bepaalde plekken gewoon wel nog kwaliteit. Een RCV die niet de hele tijd geblesseerd is en van een hoger niveau dan Smalling of Evans.
Een RB, Valencia is al 29 dus die verbetert zich niet meer en zijn huidige niveau is te laag. Di Maria en Mata horen eigenlijk op het middenveld, dus je mist gewoon een assist machine op de rechter flank. En als van Persie weggaat en Falcao weer terugkeert moet er ook nog een spits bij.

Smalling, Evans, Valencia, Chicarito, van Persie en Powell er uit, levert je tussen de 70-85 miljoen op (gezien het Engelse spelers zijn).

Clyne (25), Depay (25), Marquinhos/varane (40) en Lewandowski (40) er in.

Al trek je dan de kosten en baten van elkaar af moet Manu tussen de 40-60 investeren.

21 april 2015 om 14:28

Sommige dingen die je zegt zijn een beetje vreemd voor mij. Je somt de selectie op van Man United en zet daarbij een speler als Wilson in je lijst (10 invalbeurten, 2 basisplaatsen in PL) maar niet Januzaj (10 invalbeuren en 7 basisplaatsen) en Herrera (14 basisplaatsen, 7 invalbeurten). Deze spelers noem je verderop in je verhaal ook nergens.

Ook negeer je Mcnair en Blackett, die toch hebben laten zien potentie te hebben en op dit moment goed genoeg zijn om als back-up te fungeren en van daaruit verder te groeien.

Vervolgens noem je 6 spelers en stel je dat die 70-85 miljoen op zullen leveren gezien het Engelse spelers zijn, terwijl maar 2 van die 6 spelers Engels zijn...

Verder denk ik niet dat Marquinhos of Varane weg zullen gaan bij hun club, om over Lewandowski nog maar te zwijgen.

21 april 2015 om 14:32

Echt 433 spelen ze niet. Meer 4231 met mata die overal mag lopen. Fellaini moet ook echt niet op cm zoals moyes hen vaak gebruikte, lekker zo strak mogelijk achter de spits ( wat imo Rooney moet zijn). Herrera en carrick als controleurs en denk dat blind zich toch wel moet gaan focussen op de Lb positie, vind de 2 eerder genoemde echt een stukje sterker. Hoop echt dat ze clyne of een andere goeie rb weten te halen. Misschien Carvajal omdat Danilo komt maar dat zal wel niet gebeuren. En Marquinhos en Varane zijn talenten maar je hebt gewoon ervaring nodig achterin dus dan zou ik voor hummels of godin gaan

21 april 2015 om 14:39

ddepay zowiezo boven Young. Young is de laatste tijd niet de geweldige speler die we kennen. Memphis brengt altijd dreiging en rond van Persie en Rooney is dat wel een goeie combi.

21 april 2015 om 14:51

Hoevaak heb ik depay niet op het middenveld zien zwerven bij PSV dus een lm positie zou best bij m passen.

21 april 2015 om 15:06

Volg je manutd wel? Young is namelijk laatste tijd goed bezig

21 april 2015 om 15:10

Als je vind dat Blackett potentie heeft heb je niet bijzonder goed gekeken. Zal nog maar weinig kans gaan krijgen als iedereen fit is. Geen Man United materiaal, komt simpelweg veel te kort.

21 april 2015 om 16:03

Ik kan me absoluut niet voorstellen dat hij daar basisspeler word.
Hij zal veel lang van Gaal zitten ben ik bang.

21 april 2015 om 16:10

@ Drumms,

Rooney en Wilson blijven, van Persie en Falcao gaan weg, Powell (is Engelse speler) mag ook weg. Dus wie houdt je dan over? Yes, Rooney en Wilson.

Januzaj willen ze verhuren volgend seizoen dus die gaat sowieso niet bij de selectie van volgend jaar horen en Depay hebben ze zich al voor gemeld.
Dus ze hebben voor de LW spot Young/depay, wat er ook staat.

Herrera staat de laatste 9 wedstrijden gewoon in de basis en speelt goed, dus de kans dat die volgend jaar de vaste CM is lijkt mij waarschijnlijk, wat zou ik er dan nog verder over moeten vertellen?

Mcnair en Blacket, prima talenten, maar je speelt volgend jaar weer CL en daar komen ze gewoon voor te kort (voor als nog). Vandaar dat ik in de verdedigende linie ook maar 1 speler per positie heb neer gezet, omdat er in mijn ogen geen waardige vervanger is specifiek voor die plek.

Wat betreft de transferwaardes van de genoemde spelers (smalling, Evans, Valencia, Chicarito, van Persie en Powell).

Smalling, Evans en Powell zijn inderdaad alleen Engelse spelers en zouden als ze niet in de PL spelen gewoon weinig opbrengen, maar vanwege de homegrown regel leveren ze daar nog wel wat op. Vandaar dat ik dit noemde.
Chicharito, Valencia en van Persie waren makkelijker in te schatten omdat daar concrete bedragen voor genoemd zijn (relatief 15, 10 en 20). Zit namelijke een koop optie van 15 miljoen in het huur contract, Galatasaray had 10 miljoen geboden op Valencia afgelopen zomer en van Persie gaat echt niet voor minder dan 20 miljoen de deur uit.

Zo tevreden met mijn verklaring

21 april 2015 om 17:22

Wauw, kijk jij überhaupt wel United, of zelfs samenvattingen? Ik ben geen fan van Young, maar die is de laatste erg goed.
Dat wil niet zeggen dat ie niet vervangen kan worden hoor. Maar ik denk dat je eerst united moet gaan kijken voordat je onzin gaat verkondigen

21 april 2015 om 19:55

Voor van Persie gaat geen enkele club meer boven de 20mln betalen.

22 april 2015 om 14:31

Evans komt geloof ik uit Noord-Ierland...

Dat is goed nieuws voor Psv, dan kunnen ze ook vroeg gaan onderhandelen met de beoogde opvolger om ook zsm de selectie voor volgend jaar klaar te hebben.

21 april 2015 om 13:15

Ik vind die Larsson van Heerenveen een fantastische speler, die kan het niveau PSV wel aan..
Misschien Boetius wel,met wijnaldum ging het ook goed

21 april 2015 om 13:27

Larsson is inderdaad een prima speler, alleen een beetje blessuregevoelig. Boetius zie ik niks in, ook Corona wordt veel enorme maar die vind ik toch ook nog niet enorm uitblinken. Berghuis vind ik ook een prima speler, maar die speelt volgens mij meestal op rechts. Maar goed hoop eigenlijk dat ze ook buiten de Eredivisie kijken, een tweede Dzsudzsak is ook meer dan welkom.

21 april 2015 om 13:33

Gezien het bijtekenen van Guardado zal er wel iets bedongen zijn over landgenoot Carona

21 april 2015 om 13:44

Larsson halen als opvolger van Memphis is een groot risico lijkt me. Heeft namelijk nog slechts één jaar in de eredivisie gespeeld. Wel op hoog niveau dat moet ik toegeven, maar het is maar afwachten of hij deze lijn door kan trekken. Ik zie binnen de landsgrenzen ook niet echte 'zekerheidjes' als opvolger, maar Corona en Larsson zullen zeker voorbij komen op het lijstje van Brands. Denk toch dat het iemand uit het buitenland wordt.

21 april 2015 om 13:45

@abubakari

Echt een conclusie van niks!

ik vind zowel Larsson, Berghuis als eigenlijk ook Corona te licht waarbij Corona vooral te blessure gevoelig is. Ik hoop dat Cocu gaat kijken naar welk materiaal hij heeft en daar een tactiek op gaat bedenken want als je geen geschikte buiten speler heb om Europees wat te kunnen (CL of EL) dan zou je wellicht gewoon je opstelling moeten aanpassen en met 2 spitsen spelen.

Zoet
Bruma
Ervaring
Isimat
Arias
Gudelj
Guardado
Willems
Maher
De Jong
Loc/Nar/aank
21 april 2015 om 13:58

Lijken mij ook de beste vervangers, Corona voor op rechts erbij voor Narsingh is ook geen probleem lijkt me.

21 april 2015 om 15:03

Perfecte opstelling, had ik nooit aan gedacht. Elke positie is goed bezet en de rollen passen precies bij de spelers. Alleen jammer dat Cocu waarschijnlijk toch 433 blijft spelen al is het alleen maar omdat Narsingh er nog is.

21 april 2015 om 15:18

Boetius laat het niet eens zien bij Feyenoord, een mindere ploeg dan PSV. Hoezo denken zoveel dat die dat bij PSV dan wel kan..
Corona of larsson lijken mij meer realistische opties

21 april 2015 om 15:32

Soms kan een andere omgeving/aanpak of trainer wonderen doen,als hij niet te duur is kan PSV de gok best wagen lijkt mij.. weet niet wat hij op zou moeten brengen?

Coutinho zat bij inter ook op de bank,speelt fantastisch bij Liverpool..wil ze niet vergelijken met elkaar maar onmogelijk is het zeer zeker niet..

21 april 2015 om 13:50

Precies. Dit is voor Psv eigenlijk misschien nog wel belangrijker dan een hoge transfersom. Het team moet zo snel mogelijk weer op volle sterkte worden gebracht. Je ziet wel hoeveel punten Feyenoord aan het begin van het seizoen heeft verloren doordat de selectie niet compleet was, dat moet je niet hebben.

21 april 2015 om 14:01

Volgens geruchten ( Engelse media ) is de deal al rond. Utd schijnt een bedrag van 31mil te hebben betaald. En de bedoeling is dat het begin juni word bekend gemaakt. Of dit waar is. Is natuurlijk nog afwachten.

21 april 2015 om 14:10

@iedenis

Dat zou mooi zijn, waar heb je dit vandaan? en 31miljoen vind ik een mooi bedrag.

21 april 2015 om 16:10

31 miljoen pond of euro?

Ik weet nog niet of het slim is van PSV hoe ze dit spelen. Eerst Depay zijn club laten kiezen en daarna onderhandelen. Want waarom laat je ze niet tegen elkaar opbieden? Of misschien hebben ze dit met Depay afgesproken als deal rondom de contractverlenging van dit seizoen.

21 april 2015 om 13:25

@geeronimo
Ik verwacht dat dit idd de afspraak is ,depay heeft bijgetekend met de garantie dat PSV niet het onderste uit de kan zal halen.(lees opbieden,als hij maar een bepaald bedrag gaat opbrengen die PSV in gedachte heeft)
Depay wil denk ik het liefst naar Man united,verwacht dat deze afspraak ook is gemaakt met Wijnaldum.

21 april 2015 om 13:50

Ok. Er valt wat te zeggen voor deze insteek. Ze zijn toch maar mooi gebleven met een titel tot gevolg én met allebei nog een driejarig contract

21 april 2015 om 13:20

Kijk anders even wat vaker naar united voordat je zo n domme dingen roept. Depay is bij dit United nog niet eens zeker van een plek op de bank.

21 april 2015 om 14:36

Als je gewoon kijkt dan heeft Philippe wel een punt. Depay heeft in de eredivisie echt hele zwakke wedstrijden afgeleverd in de eredivisie maar wist t te camoufleren door een doelpunt. Maar young speelt op t moment heel sterk. Heeft een heerlijke voorzet met rechts terwijl hij van links komt, dat is al iets wat Depay nog niet heeft. Young heeft ook een mooiere techniek dan Depay en heeft zoals ik al zei veel meer oog voor medespelers

21 april 2015 om 14:45

op t facet minder zijn dan Young is depay beter idd...

21 april 2015 om 15:10

Je lijdt aan grootheidswaanzin. Ik heb bijna alles gezien van utd en vind dat young het goed doet ja, maar qua techniek en talent is Depay echt vele malen beter. Zon vrije trap van t weekend tegen Heerenveen maakt young alleen in z'n stoutste dromen.

Die lijkt me niet meer houdbaar voor PSV helaas. Ben benieuwd wie PSV zal halen als vervanger.

21 april 2015 om 13:19

Corono, Bryan Ruiz, Elia zijn genoeg mensen die hem kunnen vervangen lijkt mij.

21 april 2015 om 13:31

Nou ik hoop toch niet op een van die drie. Ik hoop eigenlijk op een tropische verrassing ala Farfan of Dzsudzsak. Nederlandse clubs moeten sowieso eens war vaker buiten de eredivisie krijgen, het is top als je met veel Nederlanders speelt maar vaak lopen er ergens ander goedkopere en misschien wel betere spelers rond.

21 april 2015 om 13:32

@ roybh

Bryan gaat niet ' weer' een stap terug doen naar de Eredivisie. Vond hem eigenlijk ook helemaal niet zo sterk bij zijn Psv periode. Elia wordt waarschijnlijk definitief overgenomen door Southhampton dus streep die beide alvast maar af.

Corono kan een mogelijkheid zijn. Zelf hoop ik dat Psv actie onderneemt voor Kishna, tighadouini of Larsson. Boetius liever niet, dan nog liever een onbekende naam als vervanger.

Kishna zal ook wel niet, maar ach niet geschoten is altijd mis.

21 april 2015 om 13:35

ik heb op de een of andere manier niet het idee dat tighouadini er meteen zal staan,ik zou hem voor de breedte halen om hem te laten wennen..

21 april 2015 om 13:52

@wieniet van de eerste divisie in Engeland naar de CL is niet echt een stapje terug. De meeste spelers die hier worden genoemd zijn totaal andere voetballers. Behalve Tighadouini, dat is precies een zelfde soort voetballer.

21 april 2015 om 14:00

@afcavosje
Oké misschien niet een stap terug doen, maar van Engeland voor de 2e keer terug komen naar de Eredivisie dan zegt dat wél genoeg mag ik hopen? Moet Psv ook helemaal niet willen want dat is niet het niveau dat je wilt nastreven.

Psv moet ook niet opzoek naar een vervanger van Depay, ze moeten kijken wie het beste in het systeem redeneert. Vind ik vrij lastig aangezien ze allemaal andere kwaliteiten hebben inderdaad. Ik acht Boetius de meest realistische transfer maar ook meteen de minste. Ach, tijd zal het ons leren wat Psv gaat ondernemen.

21 april 2015 om 17:48

Ik denk dat het afellay op links gaat worden.

21 april 2015 om 14:05

Wat mij verbaast is waarom Nederlandse clubs niet meer dan 25 miljoen durven te vragen. Als ik hem met een Braziliaans of Argentijnse talent vergelijk die voor minimaal 40 miljoen overkomt, is Depay zeker niet minder. Deze clubs betalen de hoofdprijs al te graag, PSV moet gewoon ballen tonen.

A.U.B niet!
Kijk naar Eriksen, die heeft een mooie tussen stap gemaakt & die kan nu wel een stap hogerop.
Zou slim zijn van Depay om ook zo'n stap te maken of.. Nog een jaar door te gaan bij PSV, nog seizoen knallen & CL spelen & dan wellicht de stap maken naar de top maar denk dat een tussenstap ala Spurs hem beter zou doen..

21 april 2015 om 13:32

Een met Carribean, ik denk dat Depay ook een groter talent is dan Eriksen.. En dat hij met zijn mentaliteit heel goed past binnen de topsport cultuur in Manchester.

21 april 2015 om 15:07

dus echt wel, hoe lang heeft eriksen erover gedaan om überhaupt te presteren.
depay is duidelijk een groter talent!

21 april 2015 om 15:15

Wat een rare opmerking joh. Als je geen verstand van voetbal hebt dan hoef je dat nog niet overduidelijk te laten merken! Memphis en Eriksen zijn totaal verschillende spelers.

Als je gaat kijken naar de verschillen dan zie ik echter wel dat Memphis veel meer kracht heeft dan Eriksen, meer snelheid, een hardere trap en een beter tor-instinct.

Van de andere kant heeft Eriksen meer spelinzicht en is zijn passing beter. Dus ja...zegt u het maar!

21 april 2015 om 15:20

Je kan wel heel hard lachen Ajaxfanbasb, maar zelfs met een 1-jarig contract stonden de clubs niet voor Eriksen in de rij, durfden de meeste het niet eens aan met een vraagprijs van rond de 10 miljoen.
Waar voor Depay bijna de gehele Europese top interesse toont, en bereid is 25 miljoen neer te tellen...

Maar lach mij maar keihard uit, alle scouts van deze Europese topclubs zullen het ook wel verkeerd zien.

21 april 2015 om 15:30

Depay presteren? Eriksen had veel meel gepresteerd bij Ajax voordat hij wegging, twee keer kampioen en meerdere male CL. De tussenstap en zekerheid om te spelen heeft hem zeer veel opgeleverd en het zelfde geld voor Memphis, bij Man U zou hij lang niet zeker zijn van een Basisplaats en dat zou zijn ontwikkeling stoppen. Kijk ook bijvoorbeeld naar Suárez, die was mijlen verder dan Depay (hij was dan ook ouder) en ook hij maakte eerst een tussenstap. Paar jaar bij Liverpool en gelijk een megatransfer gemaakt wat hem zo'n beetje verzekerde van een basisplaats. Het is gewoon verstandig om voor een Engelse subtopper te gaan en niet eentje die gelijk kampioen wilt worden.

Met al die aandacht voor Depay wordt hij wel snel overhyped zeg! Er zijn tal van andere voorbeelden (talenten) die het niet gered hebben in het buitenland.

21 april 2015 om 13:26

Er zijn ook genoeg talenten die het ook gewoon gered hebben in het buitenland, kijk maar naar een Eriksen, Suarez, Van Persie etc. hopelijk snap jij ook dat zolang Van Gaal daar zit Depay ook gewoon goed zit, Van Gaal weet ook heus wel dat hij nog jong is en aangezien Depay iemand is die hard werk op trainingen en zelf na trainingen doorgaat in het kracht hok of blijft trainen op zijn vrije trappen zie ik het zonnig in, Van Gaal hou van spelers die hard werken op trainingen en die zullen ook dan een basisplaats krijgen, het is echt een voordeel voor Depay dat Van Gaal daar zit , als Van Gaal daar niet zat zou ik zeggen niet doen. Maar een stap nu naar Man Utd. is meer dan logisch.

21 april 2015 om 14:34

Maar als Van Gaal ontslagen wordt of weggaat dan is het over met Depay??? Depay zou misschien eerder naar een club moeten gaan waar de druk minder groot is, zoals een Aston Villa, Sunderland, Wigan etc. Ben bang dat hij bij Manu weinig aan spelen komt.

21 april 2015 om 15:06

@roybh

Zie je Van Gaal binnen komende pakweg 2 jaar weggaan bij Man Utd.? Depay heeft denk ik maar 1 jaar de tijd nodig en Van Gaal zal hem in die 1 jaar zeker vaak genoeg een basisplaats geven zodat hij zich beetje bij beetje kan aanpassen aan het niveau daar, Blind kon ook moeiteloos mee daar dus waarom Depay niet.. al die onnodig acties dat hij af en toe maakt en balverlies lijd daar zal Van Gaal met hem te werk gaan zodat hij gaat beseffen/zien wanneer hij een actie kan maken en wanneer niet..

Zie het maar zo.. stel je voor het loopt zo negatief zoals jij het voorspelt dan kan hij altijd nog terugkeren naar Psv, daar ontvangen ze hem gewoon weer met open armen want hij is toch naast De jong, Wijnaldum, De jong en Willems mede verantwoordelijk voor de landstitel na 6 jaar daar in Eindhoven.

De jong is ook gewoon na een mislukte avontuur in het buitenland ook teruggekeerd, spelers als Depay kunnen ook altijd nog daarvoor kiezen dreigt het een mislukt avontuur te worden

21 april 2015 om 15:15

Grapjas. Depay gaat echt niet naar een club als villa, Sunderland of Wigan. Dat is 10 stappen terug dan kan ie beter bij PSV blijven. Manchester is de ideale club young speelt ie zo uit de basis.

21 april 2015 om 13:29

Ach als je met wat hype binnen komt, heb je wel meer kans op speelminuten. Als je via de zijdeur binnen komt zonder dat iemand weet wie je bent red je het nooit. Kijk bijvoorbeeld naar Assaidi. Dat was echt een prima speler, maar die heeft geen enkele kans gekregen toen hij naar Liverpool ging, omdat hij gewoon een nobody was.
Ïk wil niet zeggen dat hij het anders gered had, maar dan had hij het in ieder geval kunnen proberen.

Depay zal echt wel kansen krijgen bij United. Als hij het dan niet redt, is hij gewoon niet goed genoeg en dat zou best kunnen, maar wat gezonde hype kan denk ik geen kwaad.

25 miljoen is niet echt veel voor Depay. Als PSV slim is hangen ze er ook een fikse doorverkoopclausule aan vast. Mocht Depay later alsnog naar Bayern, PSG oid verkassen dan vang je alsnog een deel.

Als ik PSV was, zou ik gewoon zeggen dat hij 45 miljoen kost. De clubs die hem echt willen blijven wel, de twijfelaars haken af en dan accepteer je gewoon een bod van 35-40 miljoen. Ik snap wel dat het risky is en dat dit in portugese landen bijvoorbeeld gewoon kan vanwege de hoge salarissen maar PSV mag hier echt wel meer voor vragen dan 25 hoor...

Ik kan me zo indenken dat PSV hem verkoopt voor een basisbedrag van 25-30 miljoen met bonussen waardoor het totaal op kan lopen tot 30-40 miljoen ofzo.

Ik zo als PSV echter niet te snel happen. Vooralsnog lijken er behoorlijk wat grote clubs interesse te hebben:
- Manchester United
- Psg
- Tottenham
- Liverpool
- Bayern Munchen

en wie weet welke clubs zich nog meer interesse gaan tonen.
Als PSV dit slim gaat spelen kan het wel eens een recordtransfer gaan worden..

Als deze lijst zich uit blijft breiden acht ik het niet ondenkbaar dat Memphis voor 40+ de deur uitloopt.
Er zijn in het verleden mindere spelers voor meer verkocht..

21 april 2015 om 13:27

Ik denk ook dat PSV veel voor hem kan vangen maar de vraag is alleen wie slingert al die geruchten het transfercircus in? Voor hetzelfde geld is het de zaakwaarnemer van Depay die alles op straat gooit om zo interesse en actie te creeeren bij die clubs.
Als PSV er tussen de 25 en 30 miljoen uit weet te halen dan hebben ze het geweldig gedaan. Ik denk niet dat het realistisch is om meer voor hem te vragen daarvoor heeft hij vooral Europees te weinig laten zien bij Psv.

21 april 2015 om 13:33

Liverpool en Tottenham kan je denk ik wel afstrepen, geen CL voetbal, en zullen dus veel minder aantrekkelijk zijn voor Depay..

21 april 2015 om 13:35

Het probleem is dat PSV en Depay een deal gemaakt hebben betreffende een transfer komende zomer. Zolang niet bekend is wat daar besproken is het moeilijk om te zeggen of ze het onderste uit de kan kunnen halen. Misschien hebben ze een bepaald bedrag bij een bepaalde club afgesproken.

21 april 2015 om 13:37

Ik snap ook niet waarom Psv overal breed en wijdt verkondigt dat hij 25 miljoen moet opleveren? Een van de meest talentvolle spelers in de rol van Linksbuiten met een leeftijd van 21 jaar. Als ze inderdaad rustig afwachten gaat hij voor een hogere norm de deur uit dan de ' gebruikelijke' Eredivisie norm.

21 april 2015 om 13:55

Het is inderdaad de vraag wat voor een afspraken er tussen Memphis en PSV zijn.
Volgens mij is er bij PSV niet geroepen dat hij 25 miljoen moet kosten. Ze hebben alleen gezegd dat het meer dan 20 miljoen (bod van Spurs afgelopen zomer) moet zijn. Hans kraaij jr. maakte er bij de tafel van kees 25 miljoen van.

Ik heb wat dit betreft eigenlijk ook alle vertrouwen in Brands. De transfer van Strootman was een behoorlijke, welke nog op kan lopen tot een kleine 30 miljoen als hij de komende jaren veel gaat spelen. Doedelzak voor 14 miljoen, Lens voor 9 miljoen, Mertens ook voor 9 Miljoen. Alle vertrouwen dat hij Depay voor een mooi bedrag verkoopt.

De toekomst van het Nederlands elftal zit in ieder geval ook goed. Met deze geweldige speler en de andere die er aankomen 👍

Zou wel leuk zijn als Depay een verstandige keuze maakt en dus niet naar een club als PSG of Bayern gaat.
Manchester United is dan denk ik de beste optie, met Van Gaal als coach.
Nog mooier zou zijn bij Southampton, maar dat is financieel denk ik daar niet haalbaar om Depay te halen. Maar Koeman heeft met Southampton wel een leuke ploeg die een springplank kan zijn voor de echte stap omhoog, ook voor Depay. Dan kan hij wennen aan de BPL en elke week op dat niveau gegarandeerd spelen.

Depay kan prima naar Manchester United. Waarom? Ten eerste omdat hij daar een coach krijgt die vertrouwen in hem heeft. Ten tweede omdat Manchester United volgend jaar veel wedstrijden moet gaan spelen. De BPL opzich is al zwaar, je ziet nu al hoeveel blessures ManU dit seizoen heeft gehad. Maar ze gaan ook nog (waarschijnlijk) CL spelen. Het wordt dus een zwaar programma, en met Young, Mata, Januzaj (waarin Van Gaal nog minder vertrouwen geeft getoond dan Depay) en Di Maria (die niet eens ren vleugelspelers is) heb je gewoon te weinig opties voor op de vleugels. Depay krijgt misschien niet altijd een basisplaats, maar zal regelmatig spelen en zich kunnen bewijzen.

Mij lijkt een club als Tottenhan wel iets voor Depay.. Ik denk ook dat hij bij United teveel concurrentie heeft in de voorste linie

21 april 2015 om 13:37

Zou ik als Depay zijnde totaal geen angst voor hebben, wie staat daar nu, Ashley Young ofzo?

Ik zou Depay graag bij de Spurs zien, denk ook dat een dergelijke tussenstap beter voor hem is dan gelijk een club als PSG of Manchester United. Maar gezien de concurrentie om zijn handtekening denk ik niet dat Spurs een kans zal maken, tenzij Depay zelf vindt dat een dergelijke stap beter voor hem is. Maar we zullen zien. Zoals velen terecht zeggen, krijgt Depay bij Manchester Utd wel een kans zich te bewijzen zolang v. Gaal daar zit.

Zou als ik Depay was niet naar Manchester United gaan. Teveel concurrentie op zijn positie daar.

21 april 2015 om 15:20

Allemaal matige concurrentie. Young speelt nu op de top van z'n kunnen die kan Depay echt wel aan. Zoveel meer techniek en talent heeft Memphis.

21 april 2015 om 15:27

Nou, daar zou ik niet zo zeker van zijn. Young doet het goed omdat hij in de nek wordt gehijgd door onder andere Di Maria. Ik denk dat je hiermee Young te kort doet. En Memphis een beetje overschat.

21 april 2015 om 15:33

Zie hier dat young dit jaar goed is voor 2 goals en 3 assists. Ik durf er om te wedden dat Depay in 1 jaar het drievoudige op z'n minst realiseert.
Maar we zullen het zien volgend seizoen!

Ik denk wel dat Depay gebaat is bij een tussenstap. Het is niet alleen dat de concurrentie moordend is, de kans op blessures is ook veel groter. Daarnbij komt dat trainers daar niet zo vast zitten. Voor hetzelfde geld wordt Louis er volgend jaar weer uitgeknikkerd als hij niet aan de verwachtingen kan voldoen. Dan is ook Depay het haasje. Daarbij krijgt hij ook nog eens een zware last te dragen. Als iemand voor veel geld wordt aangetrokken zijn de verwachtingen veel hoger gespannen en als die een paar wedstrijden wat minder speelt wordt juist hij er het meest op aangekeken.

Laat het bieden maar beginnen en Depay een mooie keuze maken.

Waar Depay heen gaat moet Psv zich niet druk om gaan maken. Die tussenstap waar iedereen het over heeft zal de club natuurlijk een zorg zijn. Gewoon voor de hoogste bieder gaan en hopen dat Depay hiermee akkoord gaat.

Depay is linkbuiten. Als je het even niet meer weet balletje terug.
Met zijn egoisme en doelgerichtheid blijft hij rustig overeind bij Manchester. Hij hoeft echt niet elke keer zijn man voorbij. Team laten aansluiten is vaak ook prima.

En onder Louis kan je niet verslappen. Daar wordt hij ook alleen maar beter van.

Off topic...hoop dat Louis en zujn kerels in de buurt komen. Pak ik mooi een potje mee.

Hopen dat Willems ook naar United gaat. Dan heb je met Willems, Blind en Memphis een goeie linkerkant. Memphis trekt naar binnen, Willems gaat er aan de linkerkant overheen en Blind neemt verdedigend over bij een aanval. Ook perfect voor het NLelftal!

21 april 2015 om 14:19

Van Gaal is niet gecharmeerd van Willems.

21 april 2015 om 14:48

Klinkt idd mooi, alhoewel ik niet denk dat van gaal voor willens gaat, aangezien hij shaw en blind en evt rojo al heeft op die positie

Waarom neemt PSV die S.becker niet over van Ajax. Ik ben echt gecharmeerd van deze speler kan makkelijk het niveau van Ajax 1 aan

21 april 2015 om 14:27

PSV moet als vervanger die linksbuiten van NAC halen. Met die gekke naam. Tigidinoui ofzo iets. Ik weet zeker dat hij bij de top 3 van Nederland nog beter gaat spelen. Dat is echt een klasse speler.

Man United, is de mooiste van allemaal. Van Gaal is de beste trainer voor hem. Daar heeft Depay zeer veel ontzag voor. Daar kan hij zich zeker doorontwikkelen. Concurrentie is prima, als je zo zelfverzekerd bent als hij mag dat geen probleem zijn. Trouwens z'on club kan het echt niet met 12 of 13 spelers af. Lange competitie, met CL voetbal en de bekertoernooien, dus heb je veel spelers nodig.

Hij is een geweldig talent, en toe aan een nieuwe stap. Goed voor Oranje ook.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren