Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Man City verleidt Sterling met het dubbele van het voorstel van Liverpool’

Laatste update:

Manchester City moet in verband met de homegrown-regelgeving minimaal acht spelers onder contract hebben die in Engeland zijn opgeleid. De club is dus hard op zoek naar Engelse spelers en voor komend seizoen is Raheem Sterling een belangrijke kandidaat om de gelederen te versterking. In de Eastlands denkt men de sterspeler van Liverpool al zo goed als zeker binnen te hebben.

/

Algemeen directeur Ferran Soriano en sportief directeur Txiki Begiristain maken nu serieus werk van de komst van Sterling, zo melden diverse Engelse media. Het duo weet dat er topspelers moeten komen, want ze liggen onder vuur vanwege een aantal matige aankopen. Sterling is geïdentificeerd als de absolute topaankoop voor komend seizoen.

De twintigjarige Sterling krijgt bij Liverpool kritiek omdat hij een contractvoorstel tegen 140.000 euro per week heeft afgewezen. Nu blijkt dat het niet zo raar is dat Sterling ‘nee’ heeft gezegd, omdat hij bij Manchester City een basissalaris van dik 200.000 euro per week kan gaan verdienen. Als Manchester City succes boekt in Engeland en in de Champions League, kan het salaris van Sterling oplopen tot het dubbele van zijn voorstel bij Liverpool.

Manchester City is een goede club voor Raheem Sterling

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het dubbele van 140 is 280 dacht ik voetbalzone...

3 mei 2015 om 13:25

Staat in de tekst, kan oplopen tot het dubbele.

3 mei 2015 om 13:27

Voetbalzone vermeldt er wel bij dat het 'dik' over de 200k is, dus we weten niet exact hoeveel. Het zou zomaar om een bedrag kunnen gaan wat daar in de buurt komt.

3 mei 2015 om 13:28

@petouchi

Heel goed van je! Lees het laatste deel van de tekst ook zou ik zeggen.

Sterling bij City, beter als Navas in elk geval.

3 mei 2015 om 13:36

Beter dan Navas

3 mei 2015 om 14:14

Neeeeee, beter ehh

4 mei 2015 om 14:53

mijn excuses voetbalzone

Ik zie hem die stap wel maken. Hij is niet echt tevreden bij Liverpool en City heeft broodnodig Engelsen nodig. Hij is ook wel een speler die City kan gebruiken, want ze hebben niet echt goede wingers. Navas is aardig en Milner idem dito.

3 mei 2015 om 13:28

Laat hem maar komen sterling, hij is welkom. Milner nog laten bijtekenen.
En dan nog wat jeugd laten doorstromen.

3 mei 2015 om 16:18

Hahaga jeugd laten doorstromen

3 mei 2015 om 16:35

ja want jij weet dat dit niet gaat gebeuren. op wat baseer je dat? kom dan met argumenten.

en ja onder pelligrini wordt dat lastig maar, ik hoop dat hij vertrekt en klopp komt.

klopp werkt met de jeugd

Walgelijk. En hij is nog maar 20 jaar, groot talent dat wel natuurlijk maar dit is te veel.

Met alle respect voor de mensen die nu gaan zeggen dat hij niet naar city moet gaan waarom? Omdat hij gaat banke? Hoe weet je dat? Hij is geen rodwell of sinclair. En een betere speler dan een nasri of navas hij zou zich daar best in de basis kunnen spelen. Gaat meer verdienen en meer kans op prijzen. Iedereen roept wel dat een depay uit de eresivsie in de top van engeland moet gaan spelen maar momenteel heeft hij een achterstand op een jongen als Sterling en van die wordt gezegd niet naar city gaan je beland op de bank

Veelste veel voor Sterling, maar als United fan kan ik daar weinig over zeggen. Sterling moet vertrekken, bij City krijgt hij een basisplaats omdat ze geen goeie winger hebben. Ook heeft hij daar een goeie kans op prijzen, lijkt mij een goeie stap.

3 mei 2015 om 14:43

Hij zou bij elke Engelse club een basisplaats krijgen.

3 mei 2015 om 19:57

Niet per se bij Arsenal of Chelsea, alleen door zijn salaris/transfersom wellicht.

Wat denkt die Sterling. Nog niks gepresteerd. Mocht hij naar city gaan dan hoop ik dat zn carrière faliekant mislukt.

3 mei 2015 om 13:30

Hoe kortzichtig ben jij, volgens mij ben je wat gefrustreerd in u leven.

Laat hem doen waar hij zin in heeft. Hij wil prijzen winnen en gerespecteerd worden. En hij heeft al mooie dingen laten zien voor iemand van 20 jaar.

3 mei 2015 om 13:51

gaat er niet om wat Sterling denkt, Manchester City wil hem toch hebben daar kan Sterling toch niets aan doen wat ze hem willen bieden?

ps als morgen een bedrijf tegen jou zegt je kan bij ons komen werken voor bijna het dubbele geld dan zeg je ook direct nee?

3 mei 2015 om 14:26

Zielig. Iemand zo ongeluk wensen.

Allemaal leuk en aardig maar Liverpool heeft ook geld genoeg en kan ieder bod makkelijk weigeren zeker aangezien zij natuurlijk ook hun Engelse spelers willen behouden.

Enige minpuntje is dat Sterling ontevreden wordt maar daar moet je gewoon een keer spierballen tonen en als hij teveel klaagt gewoon een jaar banken.
Kijken wat hij het jaar erna doet of voetballen of gewoon nog 2 jaar banken.

3 mei 2015 om 13:31

Slim van u dan koopt hij zich uit en vertrekt hij voor niks. Maar zo slim ben je wsl niet.

Zo werkt de voetbalwereld niet iemand tegen zijn zin houden gebeurt niet meer.

3 mei 2015 om 13:43

Enige minpuntje?
haha.

Wat die gast boven mij heeft gepost bijv en behalve dat, het is als club onverstandig met het oog op het aantrekken van nieuwe spelers.

Je wilt als club echt niet de naam hebben zo met je spelers om te gaan want dan komt er geen een meer.

Nee sorry, zo werkt de voetballerij al lang niet meer.

3 mei 2015 om 13:50

Is gewoon een heel domme man. Die dat post, sterling gaat vertrekken en dat is spijtig voor liverpool.

3 mei 2015 om 14:45

We hebben het over Liverpool hier ! Er zullen altijd spelers in de rij staan om voor die club te spelen. Natuurlijk een enkeling zal om deze reden afhaken maar dan is zo iemand het ook niet waard om met dat embleem op de borst te spelen.

Over wanhoop gesproken..

City heeft hem hard nodig voor die regel, maar hij is ook een geweldige voetballer.

Voor Liverpool is dit een hele lastige situatie. Als Sterling echt om de prijzen wil spelen en veel meer wil verdienen zal hij bij City prima op zijn plek zitten. Kan daar zelfs een basisplaats krijgen want die Navas is het niet echt en Nasri is ook alles behalve een topper die beslissend is of constant presteert. Voor City is dit dus een hele interessante optie. Maar ik verwacht niet dat Liverpool hem weg zal doen aan City. Ik verwacht eerder dat ze hem aan ze contract houden of voor een gek bedrag aan een club buiten Engeland verkopen.

Als Liverpool zijnde zou ik hem weg doen als hij zo graa weg wil. Dan moet er wel een heel mooi bedrag voor op tafel gelegd worden. Koop daar Depay voor en probeer Milner transfervrij naar Anfield te halen. Met het resterende geld kan je ook nog een topspits halen a la Jackson Martinez of Lacazette.

Begin steeds meer t idee te hebben dat ik t niet erg vind als ie vertrekt. Iemand die 140k per week wil, moet dat elke week bewijzen. Dat doet Sterling al maanden niet. Als je dan ook nog gaat doen alsof het niet om de centen gaat, kan je van mij opdonderen.

Als deze deal doorgaat hoop ik dat Memphis naar Liverpool gaat!

3 mei 2015 om 13:52

Memphis wil toch wel voor prijzen spelen? dan kan ie beter niet naar Liverpool gaan of zie ik dat verkeerd?

3 mei 2015 om 14:47

Dat zie je verkeerd, het is beter je carriere stap voor stap op te bouwen. Kijk maar naar Suarez.

dat is wel erg veel geld voor een walcott 2.0
leuk seizoen gehad toen suarez en sturridge er waren.
dit seizoen allemaal een stuk minder, hij is nog jong maar ik zie het nou geen wereldvoetballer worden.
liverpool is gewoon een leuk niveau voor hem.

Tja logisch ook. Man City heeft dringend Engelse spelers nodig en er zijn maar weinig echt goede Engelse jonge spelers. En er is maar één manier om ze te halen: Veel geld!

Ik vind het een vrij matige speler. Natuurlijk is hij nog jong. Maar City zou toch hogere ogen moeten gooien. En gewoon voor Bale moeten gaan. Want die valt volgens mij ook onder de hg regel. Bale is misschien vrij matig bij Real. Maar hij speelt nu ook op rechts. Terwijl hij bij de Spurs echt een beest was op die linkerkant. Ik heb Bale echt veel liever dan Sterling. Zeker omdat ik mij bij Sterling afvraag of hij een volwaardige prof is. Hij was al eerder te zien met een pijp. En heeft nu al bijna een voetbal elftal aan kinderen.

3 mei 2015 om 14:19

Bale is denk ik wel 10x duurder als sterling en city heeft briitten nodig en dat is sterling

3 mei 2015 om 14:46

Kijk deze gap dan.
Hij heeft 1 kind van 2 jaar, een heel voetbalelftal dus. Daarnaast wint die een Golden Boy, (renpaard Bale niet) nam die Liverpool vorig seizoen vanaf Februari op sleeptouw en is die dit seizoen weer topscorer. Oke met 11 goals maar als 20- jarige is dat gewoon heel knap. Daarnaast is Sterling voetballend 10x beter als Bale. Hater

3 mei 2015 om 15:07

@ Kopitered

Ik dacht dat ie er 2 of 3 al had. Terwijl ie slechts 20 is. Ik ben ook geen Sterling hater. Maar City heeft al jaren lang de ambitie om de CL te winnen. Dat ga je niet redden met Sterling. Die toch vaak kansloze acties maakt. Waarbij je soms afvraagt of er überhaupt een idee achter zit. Zoals ik al eerder zei hij is slechtst 20. Maar of hij voor City op dit moment een aanwinst is. Dat betwijfel ik nog. Het zou zomaar kunnen dat hij met een jaar of 4 1 van de beste linksbuitens van Engeland is.

@mancityfifa

Liverpool wilde minimaal 70 miljoen voor hem hebben. Terwijl Bale na zijn mindere jaren nooit 100 miljoen waard kan zijn. Dus ik denk dat die prijzen elkaar niet ontlopen.

3 mei 2015 om 15:09

Hij is nu al 1 van de beste linksbuitens van Engeland. Actie zonder ideeen? Kijk je uberhaupt naar Liverpool of heb je 't over een andere speler?

3 mei 2015 om 17:21

2 of 3 iw nog steeds bij lange na geen elftal. Maar hij heeft 1 kind. En nu maakt hij idd nog nutteloze acties, maar speelt voornamelijk spits. Zet hem met aguero en navas voorin en silva erachter. Dan wens ik de verdedigers succes die ruimte laten. Maar wat je zegt, hij is jong. Maakt fouten. Maar ik denk dat dit voor iedere ploeg een aanwinst zal worden. Linksbuiten en veel diep of 1-op-1.. dan is die niet te houden.

Als ik hem was zou ik lekker bij liverpool blijven daar kan zeker een absolute sterspeler worden.
Dat moet je bij City nog maar afwachten met die rare koop club

wat een bedragen zeg, dit slaat helemaal nergens meer op. Die jongen is pas 20

Beleid van niks. Dit is precies de reden waarom ik tegen de koopclubs ben, voor veel te veel salaris wordt er een speler gehaald op basis van nationaliteit en status..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren