Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Maar moet ik dan met alle 50.000 supporters van Ajax in discussie?’

Laatste update:

Nicolai Boilesen is blij dat het seizoen bijna ten einde is. Ajax greep naast de landstitel en de KNVB Beker en ook de optredens in Europa waren allesbehalve overtuigend. De Deense linkspoot maakte zelf ook geen goede voetbaljaargang door en werd uitgefloten door zijn eigen fans. Daar kan Boilesen maar weinig begrip voor opbrengen.

/

Boilesen weet dat hij dit seizoen niet goed heeft gespeeld; dat heeft hij naar eigen zeggen ook al honderd keer gezegd. “Maar mensen hebben blijkbaar één speler nodig die de schuld moet krijgen. Prima hoor, als ik dat dan ben. Maar we zijn met 25 man. Als ik de enige was geweest die slecht had gespeeld, was Ajax heus kampioen geworden, hoor”, zo verzekert de Deen.

Het was een nieuwe situatie voor Boilesen, die erkent dat zulke momenten hem best hebben geraakt. “Maar moet ik dan met alle 50.000 fans in discussie?”, vraagt Boilesen zich zaterdag in het Algemeen Dagblad af. De 23-jarige reserve-captain geeft aan dat hij nog altijd ver weg van zijn familie en vrienden in Denemarken is. “Ik ben hier niet voor de grap. Ik ben alleen. Ik denk ook dat het goed was dat ik dit seizoen geen vriendin had. Ik was niet te genieten."

Nicolai Boilesen is dit seizoen de slechtst presterende basiskracht van Ajax

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een rot excuses voor een aanvoerder, geef dan aan dat je het niet aankan om aanvoerder te zijn dan word je met rust gelaten.
Als aanvoerder komen er gewoon meer taken bij en ben je een verbindingsstuk van de coach maar ook voor het publiek moet je een voorbeeld voor het team zijn.
Iets wat Boilesen duidelijk niet is.
Hopelijk verkopen we hem voor 5 miljoen aan een Spaanse of Engelse club en scouten we een betere linksback.
Riedewald vind ik nog niet klaar voor de basis zeker zonder ervaren man in de verdediging

16 mei 2015 om 09:38

5 miljoen? Haha
Als er gesproken wordt van een slechte speler, misschien wel de slechtste van Ajax...
Blij zijn als je hem überhaupt boven de miljoen kwijt raakt.

16 mei 2015 om 09:52

5 miljoen is te veel maar hij is pas 23 en een Deens international. Denk dat hij wel 2 miljoen op kan leveren.

16 mei 2015 om 10:57

Jullie zijn allemaal knettergek aan het worden. Hij is de enige linksback in de wereld die in de buurt van Alaba komt qua opkomen en teruggaan. Ik geef wel toe dat hij zich op heel veel vlakken kan verbeteren maar qua talent vind ik hem boven iedereen uitstijgen. Het is wel een overdreven vergelijking dat ik gelijk alaba erbij pak maar die potentie zie ik allang al in hem. Hij lijkt alleen nu veel minder omdat er aanvallend ook heel veel goeie talenten erbij zijn gekomen. Als hij en Kishna elkaar zouden vinden in de wedstrijden dan krijg je dezelfde effect als Alaba en Ribery. Ten eerste is er niemand in Nederland die zo snel is als hem.
Hij is alleen al qua snelheid een hele grote aanwinst voor Ajax. Ajax-fans moeten eigenlijk deze man de voeten kussen.

16 mei 2015 om 11:19

Alaba, praat me er niet van! Werd aangeboden bij Ajax toen hij 16 was (en nog middenvelder, geen back) maar Ajax stuurde Heinz Schilcher met Alaba weer naar Oostenrijk.......;

16 mei 2015 om 13:03

@ Yusuf. Je hebt gelijk. Een boilesen met vorm en vertrouwen is qua balbehandeling en aanvallende impulsen een lust voor het oog. De kritiek op spelers is helaas zo hypegevoelig geworden. Hij heeft het nadeel dat het er als hij niet in vorm is allemaal vrij flegmatiek uitziet, maar daar moet je mijns inziens doorheen kijken. Hoop dat het hem net zo vergaat als blind. Van schlemiel tot held van de supporters.

16 mei 2015 om 13:20

Amen

16 mei 2015 om 14:20

Gelukkig dat er mensen zijn die verder kunnen kijken dan een slecht seizoen. Boilessen kan prima voetballen en heeft veel kwaliteiten maar door vele omstandigheden kun je een dramatisch seizoen draaien. Zijn net mensen.

16 mei 2015 om 09:57

Riedewald is dan ook geen linksback, dus die vergelijking is sowieso krom. Ja hij speelt er wel eens, maar is, net als Viergever op back, gewoon een noodverband, niet meer en niet minder. Riedewald is nof meer cvm dan back, hoort gewoon in het centrum en het liefst achterin. En aanvoerder, tja, een lapje stof om je arm maakt je geen aanvoerder, zie het WK vorig jaar, Robben was de aanvoerder, RvP had dat lapje stof om z'n arm, maar een aanvoerder was het allerminst. Klaassen was gewoon de aanvoerder dit seizoen, zowel binnen als buiten het veld is híj degene die het gezicht van Ajax is. Niet Boilesen.

16 mei 2015 om 11:06

@trodat4030
Ridewald en Viergever zijn idd geen linksback afgezien ze beide ook niet het Ajax niveau hebben.
Viergever zal dat niet halen en Riedewald is nog de vraag.
Maar vind je het niet zorgwekkend dat Ajax - met oog op een blessure gevoelige Boilesen - niet eens een back up heeft voor de links back positie? En zo rammelt de gehele selectie. Niet alleen op de LB positie

16 mei 2015 om 11:17

Ajax is bezig met een back. Een jonge back (18-22) uit een ver land (zuidelijk halfrond). Zie liever ook een 30er voor een jaar of 2 a 3 totdat Savastano toe is aan het 1e, maar goed, ik ben 'maar' een supporter, geen beleidsbepaler (lijkt wel of alleen FdB nog bepaald en de rest er achteraan loopt, al laat Jonk wel z'n onvrede merken). Riedewald is trouwens wél goed genoeg, maar wel op Lcv.

16 mei 2015 om 12:24

@trotdat4030
Ajax is nu toch ook al bezig met Kingsley Madu? Of was dat een gerucht?

16 mei 2015 om 12:54

Borrel, ik geef mijn bronnen niet prijs, anders ben ik ze kwijt. Laat ik het houden op iemand die weet waar hij over praat (iemand van binnen de club).

16 mei 2015 om 12:57

Apyro, dat gerucht gaat inderdaad ook, maar weet niet in hoeverre dat gestoeld is op waarheid. Het lijkt me niet onwaarschijnlijk dat Ajax daar ook mee bezig is, daar er gewoon iemand nodig is op die positie en je het liefst op meerdere paarden tegelijk wed.

16 mei 2015 om 15:18

Wat een onzin! Riedewald is het grootste talent, op de lcv positie met afstand..

16 mei 2015 om 15:29

Jawel, een talent maar ik vind hem nu nog niet het niveau hebben voor het eerste. Hij zal echt nog stappen moeten maken en als ik hem de eerste seizoenshelft zag, leek dat ook wel te gebeuren. Maar ik vind hem de laatste wedstrijden (vooral tegen Zwolle) eigenlijk weer heel zwak spelen. Maar goed dat kan, maar wat ik dus wil zeggen is dat hij nog niet het niveau van een basis speler heeft. Dus nog geen volwaardige Back-up voor een blessure gevoelige boilesen

16 mei 2015 om 12:28

Ik blijf erbij. Het ligt gewoon aan het gebrek aan directe en goede concurrentie.
Boilesen wordt gewoonweg niet scherp gehouden door een concurrent op de LB positie.
Viergever op linksback is ook niet alles, maar presteerde dit seizoen wel beter dan Boilesen op die positie. Daar valt ook wel wat voor te zeggen.
Toch denk ik echt, dat als er een directe concurrent is, dat zijn scherpte en vorm ook weer langzamerhand terug komen.

16 mei 2015 om 14:16

@yusuf laat me niet lachen hem in het rijtje zetten van alaba haha. Mensen hebben echt een ajax bril hier. Willems is zowiezo beter dan hem in alles. En dan praten we nog geneens over marcelo ofzo.

Stelt heel erg teleur. Voor zijn blessure speelde hij wel degelijk maar daarna in het gewoon een heel slechte speler geworden.

Puur uit nieuwsgierigheid hoor: De mensen die nee hebben gestemd op de poll, wie vonden jullie slechter dan?

16 mei 2015 om 09:30

Siggi?

16 mei 2015 om 09:48

Ik heb op nee gestemd omdat ik van Rhijn echt veel slechter vind. En ja nu krijg ik zeker weer een paar Ajacieden over me heen omdat het niet zo is.. Nou ik vind van wel. Buiten die goal tegen Feyenoord om, heb ik van Rhijn niks goeds zien doen. Boilesen misschien ook niet, maar wat wil je als je constant 60.000 man tegenover je hebt staan?

16 mei 2015 om 10:17

Het is ook zo typisch heh, dat men van der Wiel weggepest heeft omdat van Rhijn zogenaamd zo'n groot talent zou zijn. Niet dat van der Wiel er nu nog zou spelen, maar die jongen denkt wel twee keer na om terug te komen naar een club met zulke ondankbare supporters.

16 mei 2015 om 10:23

Voor mij eveneens reden om nee te stemmen.

16 mei 2015 om 11:05

Jij hebt echt verstand van voetbal want daar ben ik het helemaal met je over eens.
Ik heb deze mening al een paar jaar over hem.
Ik vind van Rhijn wel qua fysieke toestand een goeie stand in maar zeker niet basiswaardig voor dit Ajax. Als je Veltman de nieuwe rechtsback maakt wat ik misschien duizend keer heb geroepen en 2 ervaren centrale verdedigers haalt dan kan Ajax het heel ver schoppen in de volgende seizoen. Hij zet El ghazi in de spits fisher in de spits en zelfs Schone dus ik begrijp niet waarom hij veltman niet 1 keer op rechtsback zet. Het zou ook super zijn voor Oranje want een goeie rechtsback hebben we niet.

16 mei 2015 om 11:09

idd, hoe greg aan de kant werd gezet omdat er zogenaamd een groter talent op zijn positie was doorgebroken, was best pijnlijk en ondankbaar.. heb het er nooit in gezien en het zal ook nooit een betere back worden.

16 mei 2015 om 11:19

Van Rhijn speelde ook een waardeloos seizoen. Beide hebben als nadeel dat het ook zo nonchalant oogt als ze niet in vorm zijn. Bij van Rhijn bleek z'n vrije trap een wapen, en had hij zo nu en dan een opleving. Bij Boilissen kan ik dit seizoen helemaal geen lichtpuntje noemen. Zelfs zijn houding tegenover de pers is waardeloos.

16 mei 2015 om 12:26

@azrsenal
Niet met je eens, van Rhijn is een hele redelijke opkomende back en kan ook wel verdedigen. Daarnaast heeft hij als enige bij Ajax ook gevoel voor wanneer er een flinke tackle ingezet kan worden. Dus.. Nee, komt zeker niet in de buurt van de slechtste Ajax speler, staat wel een beetje stil in zijn ontwikkeling, dat is waar.

16 mei 2015 om 13:51

Zowel Van Rhijn als Boilesen hadden een dramatisch seizoen, maar een essentieel verschil is dat Van Rhijn werkt als een paard om er toch nog wat van te maken. Boilesen oogt lamlendig. Loopt niet met zijn man mee, dekt niet kort genoeg, straalt helemaal niets uit en heeft ook nog een totaal verkeerd zelfbeeld. Onbegrijpelijk van De Boer dat hij deze man reserve-aanvoerder heeft gemaakt. Ben het overigens wel met Yusuf eens dat Boilesen wél het talent heeft om het te maken. En bij Ajax is druk nu eenmaal hoog ... misschien volgend seizoen ?!?

Cillessen
v. Rhijn
Veltman
Bazoer
Viergever
Gudelj
Klaassen
v.d. Vaart
El Ghazi
Milik
Fischer
16 mei 2015 om 10:21

Viergever, Sightorsson, Zimling en ook Zivkovic heeft veeel mindere wedstrijden gespeeld in mijn optiek....

Sowieso vind ik dat Boilesen wat meer krediet had mogen krijgen.

16 mei 2015 om 10:42

Alleen viergever is op dit moment basiskracht van de spelers die je noemt en siggy ook tijdje geweest dan..

16 mei 2015 om 12:40

Zivkovic heeft in het eerste natuurlijk niet veel fout gedaan, heeft nog wel wat doelpuntjes meegepakt ook. Maar ik zie niet elke jong-Ajax wedstrijd moet ik zeggen. Die jongen had van mij wel veel meer minuten mogen maken in Ajax 1 dit seizoen, zeker omdat Milik veel geblesseerd is geweest. Sightorsson heeft veel te veel kansen gehad dit jaar. Viergever deed het eigenlijk wel redelijk vaak en Zimling.. Tja.. Maar ze hebben allemaal meer laten zien als Boilissen, die heeft alleen maar in de weg gelopen dit jaar.

16 mei 2015 om 13:55

Top 5 van slechte voetballers bij Ajax dit seizoen ziet er m.i. zó uit :

1. Boilesen
2. Sigthorsson
3. Van Rhijn
4. Moisander
5. Schone (vorig seizoen nog een van de betere Ajacieden)

Zimling is/was ook slecht, maar die heeft zo weinig gespeeld dat het niet eerlijk is om hem in dit rijtje te zetten.

Het rijtje met ''beste'' Ajacieden (2015) zou ik zó vormgeven :

1. Cillessen
2. Bazoer
3. Milik
4. Klaassen
5. El Ghazi

Het zijn er wel een paar meer dan 50000 die vinden dat je een slecht seizoen heb gedraaid.
Maar goed vindt ook dat hij in het verleden ook wel heeft laten zien wat te kunnen.
Maar is zeker geen aanvoerder dat is zeker.
Het kon bijna niet maar de prestaties met aanvoerdersband waren nog slechter dan zonder.

Het is inderdaad lullig om één zondebok aan te wijzen. Boilesen doet ook maar zijn best en hij kan er niets aan doen dat Frank hem aanvoerder maakt. Maar goed, Ajacieden houden natuurlijk van linksbacks uitfluiten...

16 mei 2015 om 09:32

Hij is gewoon ongelooflijk triest. Ik kan ook mn best doen, maar het gaat erom dat je presteerd.

16 mei 2015 om 13:55

hoezo is hij nou zo triest? iedereen doet hier lekker stoer dat hij niet moet zeieken en gewoon voetballen, maar ik kan haast niet indeken dan iemand hier een avontuur zoals hij in het buiteland gaat memaken waar ze je eerste waarderen en dan keihard laten vallen. Wat dat is wat er dit jaar is gebeurt.
ik vind het zielig voor die gast dat hij van 1 seizoen naar het ander veel slechter is gaan spelen, maar hoe het Ajax publiek met haar spelers om gaat is pak weg hetzelfde als bij een real madrid. een tijdje niet goed en dan kan je wel vergeten dat je nog steun krijg. Zie Schone bijv, die gast was op het begin van het jaar gewelding in de ED en CL. maar een paar wedstrijden minder en iedereen roept brand en wil deze spelers allemaal weg.

16 mei 2015 om 09:39

Zondebok aan te wijzen? Volgens mij zijn er meer Ajacieden uitgefloten dit seizoen. De vraag moet eerder zijn: welke Ajacieden zijn er dit jaar niet uitgefloten? Cil en??

Heel Ajax presteert bagger, iedereen heeft dat door hoor. Boilesen denkt blijkbaar dat men alleen denkt dat hij waardeloos speelde, nou nee.

16 mei 2015 om 09:44

Maar Boilesen wordt bij zijn eerste verkeerde pass meteen uitgefloten. Terwijl Viergever als linksback de bal duizend keer uit schiet en die krijgt bijna geen reactie van het publiek. De enige andere speler die ook zo snel wordt uitgefloten is Andersen en soms Van Rhijn.

16 mei 2015 om 09:52

Viergever is ook vaak genoeg uitgeloten.
Dat Boilesen niet goed ligt bij een deel van het publiek heeft misschien wel te maken met zijn interviews. Een paar x gaf hij aan redelijk te hebben gespeeld terwijl hij zeer slecht was. Tsja.

16 mei 2015 om 10:05

Van Viergever wordt ook veel minder verwacht dan van Boilesen, zéker op back.

16 mei 2015 om 14:17

Het is de fout van de Boer dat hij Boilesen blijft opstellen. Maar er is geen manier om de Boer uit te fluiten zodat:

1 de Boer denkt: Ze fluiten mij uit!
2 ze fluiten mij uit omdat ik Boilesen opstel.

Dus de enige manier om je ongenoegen te uiten is om de speler uit te fluiten die zwaar ten onrechte wordt opgesteld. Ik denk niet dat iemand dat leuk vindt om te doen want als het zo ver moet komen dan is het al klote genoeg natuurlijk.

Boilesen is zo ongelooflijk triest. Opnieuw zo'n belachelijke uitspraak. Eerst al aangeven dat hij een overstap wel ziet zitten naar een grotere competitie en nu dit weer.

Het zegt genoeg dat hij in zo'n dramatisch team zelfs niet kan laten zien dat hij tot de beste 5 hoort. Er is geen enkel excuus waarom je zo dramatisch kan spelen.

Van mij mag hij vertrekken. Hij verdient ook veel te veel.

16 mei 2015 om 10:06

Hoeveel verdient hij dan?

Dit verhaal verteld hij ook elke week. Maar hij speelt echt gewoon dramatisch.
Casilas wordt uitgefloten voor niks. Maar hij raakt echt geen bal goed.

Boilesen heeft wel gelijk. Behalve Veltman en Cillessen heeft niemand het hele seizoen constant goed gepresteerd. Ook spelers als Klaassen en Van Rhijn niet. Klaassen speelde natuurlijk met een blessure en als cvm, dus dat is wel makkelijk uit te leggen. Van Rhijn was alleen goed in topwedstrijden en Europese wedstrijden. Milik deed het qua doelpunten maken prima, maar niet qua spel. El Ghazi is de enige aanvaller die meestal een voldoende haalde. Ajax vormde gewoon geen team dit jaar en iedereen had het al druk genoeg om zijn eigen spel te verbeteren, laat staan dat ze de jongere spelers even gaan helpen..

Was ook meer een boodschap aan frank de boer om hem niet meer op te stellen. Niet zijn schuld dat hij moest slelen terwijl hij vreselijk speelde...

boilissen, je zegt het zelf je speelde niet goed, nee alleen jij hebt niet alleen slecht gespeeld, alleen het verschil is dat jij toch een van de slechtste was. En je hoeft zeker niet in discussie met 50.000 supporters, alleen je laat je nu wel kennen, dit is het verschil dus met blind, die vaak genoeg ook uitgefloten en kritiek kreeg, deze heeft zijn voeten het antwoord laten doen.

16 mei 2015 om 13:58

leuke club speel ja dan voor.
teken een contact voor een paar jaar, kan je eerste opgewaardeerd worden, vervolgens keihard uitgefloten en nul steun ontvangen

wat verwacht het publiek dan??? ooh laten we hem immens onder druk zetten in de trend van 'make or break'? Blind liet idd zijn voeten het antwoord spreken, maar ik zou het wel weten indien ik een jaar goed zou spelen en een goeie aanbieding zou krijgen; Doei Ajax

16 mei 2015 om 14:42

robotrock, wil je dan zeggen dat die goed heeft gespeeld dan, ik heb absoluut geen hekel aan boilissen hoor. Maar hij heeft genoeg talent en het kan ook wel, dat men even uit vorm komt, hoop er nog altijd op dat die beter wordt. Vertrouwen heeft hij genoeg gekregen van de boer, die stelde hem altijd toch op en ja ik hou er niet zo van als men een speler uitfluiten, dat heeft niemand verdiend. Hij moet zijn verdediging verbeteren en zijn voeten laten spreken.

Dat is onze captain? Mak schaapje! Jou uitfluiten was meer dan terrecht, alleen al omdat er nog meer zwakheden naar boven komen nu. Dit wil nu naar de top? Snel een concurrent erbij! Je moet met je voeten spreken Boilesen, dat is het enige juiste antwoord!

Er wordt geen zondebok aangewezen Boilesen, iedere voetballer wordt individueel beoordeeld in een stadion. En als je een keer slecht speelt wordt je echt niet direct uitgefloten.

Maar laten we eerlijk zijn, jij hebt dit jaar niet één(!) behoorlijke wedstrijd gespeeld. Als je tien keer in een wedstrijd de bal niet kan passen over een afstand van 15 meter, tja dan wordt je op een gegevn moment wel uitgefloten. Je speelt bij Ajax snurker, niet bij bal op het dak 13.

Helaas per ongeluk op Ja gedrukt, toen bedacht ik me dat Sigtorsson ook nog mee heeft gedaan dit jaar! Vergeleken met hem deed Boilesen het nog best aardig.

Het is toch een heel apart geval Boilesen, het lijkt wel alsof hij (nog?) niet helemaal hersteld is van de blessures die hij heeft gehad. Hij kwam toch binnen in het team met een enorm zelfvertrouwen, en dat is hij misschien wel kwijtgeraakt..

Hij is een beetje het lef in zijn spel kwijt, waar hij in zijn beginperiode nog wel eens onverwachte acties & goeie tackles in huis had, is het nu allemaal te voorspelbaar & slap, of komt dit gewoon door Frank de Boer en zijn speelstijl?

Boilesen is gewoon de slechte speler die Ajax bezit. Hij kan helemaal niet verdedigen en aanvallen kan hij ook bijna niet want dan raakt hij de bal kwijt aan de tegenstander. In één woord 'ongeschikt'. Hij is gewoon ongeschikt voor de topclubs. En wie de interesse van Atlético, Celta en Sevilla heeft bedacht is ook niet goed in zijn bovenkamer. Boilesen is gewoon weg de top niet aan. Hij zou zich beter kunnen richten op de middenmoot. En wat ik ook niet snap is dat Frank de Boer zijn slechtste speler dit seizoen de aanvoerdersband gaf. Dat vind ik ook een aparte beslissing. Ben benieuwd wat er gaat gebeuren bij Ajax komende transferperiode. En of Boilesen volgend seizoen gewoon nog de vaste linksback is. Nu Poulsen van Alkmaar naar Eindhoven gaat verhuizen. Dat was gewoon de nieuwe linksback geweest als Ajax even snel had gehandeld. Maar ben echt benieuwd wie er volgend seizoen allemaal komen en gaan. (sorry, vz ik weet dat het niet toegestaan is maar ik moet even weten wat mensen er van vinden!!!) Taye Tawio ex-Marseille, ex-Milan en Nigeriaans international zou hij een goeie linksback zijn voor ons zijn nu Poulsen naar PSV gaat. Ik denk namelijk van wel en het voordeel is dat hij pas 31 jaar is en t'vrij. En voor de rechtsback Allan Nyom 27 jaar speelt bij Granada en Kameroens international maar Granada staat op punt van degraderen. Dus dat is ook een voordeel voor ons. Laat even weten wat jullie er van vinden.

Deze jongen moet zich echt rot schamen voor afgelopen jaar! Wat een drama zeg. Nog erger is dat Frank de Boer geen maatregelen neemt en hem er gewoon naast zet. Maar hij blijft spelen en hij blijft fouten maken, daar irriteren mensen zich aan. Ajax koopt ook niemand om de concurrentie met hem aan te gaan, behalve Viergever dan, maar die is meer als LCV gehaald. Als hij ooit nog in het buitenland wil voetballen moet hij nu lekker gaan trouwens, hij gaat bij Ajax echt geen transfer meer afdwingen..

16 mei 2015 om 12:42

Misschien moet hij ze dan maar overtuigen dat hij in Ajax 1 hoort, door een redelijk niveau te halen. In discussie gaan met supporters als voetballer lijkt me sowieso niet erg zinvol, gewoon laten zien wat je kan..

Als Ajacied irriteer ik me mateloos aan dat gefluit van de "supporters". Je gaat naar het stadion om voetbal te kijken en de team de ondersteunen. Ik heb nog wel vertrouwen Boillesen, ik zie dit als een dip zoals veel jonge spelers hebben. Feit is dat hij nog jong is en onervaren maar talent had ie wel, helaas voor hem werd hij telkens uitgeschopt op momenten dat hij juist ging draaien. normaal sterk aan de bal maar dit jaar oogde hij heel onzeker en dus ook onrustig, hopelijk vindt hij na de zomerstop de rust om volgend jaar hard terug te komen.

16 mei 2015 om 14:01

het is inderdaad irritant. het team speelt slecht -- dus je fluit ze uit -- dus spelen ze nog slechter. en dan maar lekker naar huis en volgende week terug te komen om weer je team uit te fluiten.
Schoen Ajax, dit is idd hoe je je team steunt.

Hij is de laatste die excuses kan verzinnen over dat hij niet de enige is. Hij zou als aanvoerder een boegbeeld moeten zijn. Niet het lachertje van Amsterdam. Boilesen kan er ook weinig aan doen dat hij is benoemd tot aanvoerder (klaassen/schøne veek betere kandidaten).

Boilesen moet eens een dagje met een kop thee naar een aantal wedstrijden kijken van hem en daarna wedstrijden kijken van Alaba, Alba, etc. zo kan hij dan misschien begrijpen waarom wij als Ajax-supporters onze aanvoerder uitfluiten

Echt als hij nog een seizoen nog speelt voor Ajax moet je Frank van de hoogste ring Naar beneden gooien. Alle donker jongens moeten weg en deze hond mag blijven sorry . Altijd is het dat met de kluivert zoekt maar met dit mentaliteit gaat er nooit een komen . Geen enkel Ajax jeugd speler heeft het met zijn donker huids kleur gehaald .bazoer is van PSV geweest . Niemand de laatste jaren . Anita was de laatste . Vind je het raar straks dat niemand naar Ajax wil. Zelf dat gek van ADO zegt dat . Frank jij bent geen. Van Gaal hij kon elke jong aan de praat krijgen en jij kan ze alleen demotiveren net als het Ajax spel .

16 mei 2015 om 14:06

ik weet niet wat mij het meest stoort: het feit dat jij een minderwaardigheid complex heb die je moet projecteren op elke topic (ondanks hoe off-topic.. serieus, het gaat hier om Boilessen) of dat jij maar uit je neus zit te vreten met je 'niemand wil naar ajax'

Die ADO spelers worden geconditioneerd om Ajax te haten, no shit dat ze niet komen.

dan heb ik een vraag in jou richting: wannneer is iemand een donker huids kleur?
want ik zie toch echt een Van Rhijn, Tete, Bazoer, Kishna, El Ghazi, Serero ...
of zijn deze niet 'donker' genoeg om jou te vertegenwoordigen?

16 mei 2015 om 14:13

Ik kan me alleen geen donkere speler van Ajax herinneren die ten onrechte niet werd opgesteld. Hij stelt toch ook Serero op? Die kan er ook geen klap van. Ze hebben allemaal de kans gehad hoor. Donald, Sarpong, Denswil, Zeegelaar. Gewoon niet goed genoeg. Boilesen is idd ook niet goed genoeg en daarom speelt Riedewald ook steeds vaker.

Jouw mening slaat sowieso nergens op want als ze bij Ajax niet van donkere jongens houden waarom halen ze dan Bazoer en stellen ze die dan vervolgens op?

De racistenkaart hierbij spelen is dan ook zeer dieptriest en zegt meer wat over jou.

Lol het uitfluiten van Boilesen was niet eens naar Boilesen bedoelt. Hij kan er in principe ook niets aan doen dat hij er niet veel van kan. De Boer had hem sowieso nooit aanvoerder mogen maken. Dat ie werd opgesteld was al belachelijk laat staan aanvoerder.

Als iedereen ziet dat een speler er niets van bakt behalve de trainer dan zit er niets anders op om diegene uit te gaan fluiten. De Boer komt immers niet aan de bal en had ook geen idee gehad om welke speler hij zou worden uitgefloten.

Als Boilesen, Serero en Sigthorson allemaal vertrekken deze zomer dan hang ik de vlag uit. Allemaal van die spelers die niks toevoegen of denken dat wel te doen maar alleen maar in de weg lopen.

Ik zal hier eens op reageren
Het is maar Boilessen dit Boilessen dat, maar hij zou iets minder gepresteerd hebben dit seizoen.
Maar hij heeft afgelopen jaren gewoon zijn best gedaan. Dit jaar is zeker het minste hopen dat hij volgend seizoen weer zijn best kan doen en laten zien wat hij kan.
Maar als supporters hem gaan uitfluiten heeft meer te maken met de supporters dan aan Boilessen.
Want heel het team heeft matig gepresteerd en niet alleen hij, iedereen kon wel eens een tandje er bij zetten.

Waar haalt ie die 50000 fans vandaan? Die zijn er nooit... Alleen op teletekst

17 mei 2015 om 13:25

Was ook mijn reactie gisteren. Maar die is verwijderd door voetbalzone.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren