Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Álvaro Morata treurt: ‘Je hebt geen idee hoeveel ik je ga missen’

Laatste update:

Cesc Fàbregas speelde zaterdagavond naar alle waarschijnlijkheid zijn laatste wedstrijd voor Chelsea, tegen Nottingham Forest (2-0) in de FA Cup. Na een dienstverband van vierenhalf jaar voor the Blues lijkt de 31-jarige middenvelder op weg naar het Franse AS Monaco. Fàbregas beschikt over een aflopend contract met Chelsea en kwam wat betreft Premier League-duels amper in de plannen van Maurizio Sarri voor.

Fàbregas kreeg zaterdag vlak voor tijd een publiekswissel en nam zichtbaar geëmotioneerd afscheid van de fans op Stamford Bridge. “Je hebt geen idee hoeveel ik je ga missen”, laat landgenoot Álvaro Morata, die beide treffers voor zijn rekening nam, via Instagram weten. “Ik wil jou en je prachtige familie bedanken voor alle hulp die jullie ons geboden hebben. Bedankt voor alle momenten die we samen hebben beleefd.”

“Veel geluk in alles wat je doet”, besloot Morata. Fàbregas heeft in zijn tijd bij Chelsea grote indruk gemaak op zijn ploeggenoten. “Na vijf jaar kan ik zeggen dat ik het geluk heb gehad om met hem te voetballen. Meteen in zijn eerste seizoen wonnen we de dubbel samen. Hij is een topgozer, zowel op als naast het veld, en een goede vriend. Ik hoop dat hij een goede toekomst zal hebben”, zei Eden Hazard.

Fàbregas werd in de zomer van 2014 door Chelsea opgepikt bij Barcelona en was sindsdien in 198 officiële wedstrijden voor the Blues. goed voor 22 doelpunten en 57 assists. Hij was in zijn eerste seizoenen een belangrijke kracht op het middenveld van Chelsea en werd in 2015 en 2017 landskampioen van Engeland met de Londenaren. Door de komst van Sarri is Fàbregas echter overbodig geworden.

Chelsea zal Cesc Fàbregas missen als hij deze maand vertrekt

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik baal echt dat Fabregas gaat vertrekken.. Hij is, juist nu de doelpunten uitblijven en we in de laatste fase problemen hebben, enorm bruikbaar voor Chelsea. Ik heb gister weer een aantal ballen gezien die alleen hij kan geven, zijn passing is wat mij betreft ongeevenaard! Dank je Cesc, hij is bijzonder belangrijk geweest bij het behalen van de twee afgelopen landstitels en had wat mij betreft echt nog niet hoeven vertrekken..

6 januari 2019 om 09:02

Wat ik me afvraag YoeriCFC. Is deze man zoveel minder dan Jorginho of Barkley ? Wat je zegt, Fabregas kan passes geven die niemand anders bij Chelsea kan geven. Zonde. Heerlijke voetballer om naar te kijken. Hij toch wel hoger dan Monaco. Van mij mag hij terug naar Arsenal komen

6 januari 2019 om 09:48

Ik vind hem zeker beter dan Barkley, die ik zelden iets goeds of creatievs zie doen, en in mijn ogen is hij gelijkwaardig aan Kovacic. In mijn ideale opstelling is altijd ruimte voor Cesc Fabregas

6 januari 2019 om 10:25

Wat Fabregas zijn nadeel is dat die in vergelijking tot Kovacic een stuk ouder is, er zit nog rek in Kovacic terwijl bij Fabregas de slijt er ook langzamerhand op lijkt te komen.

Je kan Barkley niet met Fabregas vergelijken, Barkley is veel meer een loper, box-to-box speler, Fabregas is natuurlijk veel meer een stylist.

6 januari 2019 om 10:54

Het probleem is dat in sarri zijn opstelling Jorginho op 6 speelt. Hij moet het spel van daar verdelen en ondertussen ook verdedigen. Fabregas kan het spel veel beter verdelen maar helaas niet alles belopen om ook goed te verdedigen. Kante en barkley/Kovacic zijn in sarri zijn systeem de nummers 8. Hiervan verwacht sarri dat ze zo nu en dan diepte zoeken en bij balverlies heel hoog druk zetten. Ook dit dat kan fabregas niet. Fabregas is dan man die de ruimtes ziet en echt een geweldige pass heeft. Helaas is er hiervoor in sarri zijn optiek geen ruimte voor. Het is dus niet dat fabregas minder is maar past niet in het systeem. Terwijl je tegen Southampton zijn waarde zag als.Heel erg jammer vind ik dit en ga hem extreem missen.

6 januari 2019 om 15:12

@chelsea37

daarom ben ik geen fan van een hoop trainers. een goede coach verzint een systeem waarin zijn beste spelers renderen. het systeem hoort niet heilig te zijn, dat horen je spelers te zijn

Natuurlijk, Cesc zal niet in het systeem van Sarri passen. Maar wat een geweldenaar is Cesc toch altijd geweest, zowel in de BPL als bij Barca. Hij had bij ons het ongeluk dat hij in de tijd van Busquets-Iniesta-Xavi speelde, dat middenveld was helaas niet te overtreffen. De voetballende kwaliteiten van Cesc staan echter buiten kijf.

De grootste fout van spelers zoals Coutinho, Cesc, Hleb was het vertrek naar Barca. Van superster bij een grote club die kans maakt op prijzen, naar 1 van de spelers bij een club met nog meer kans op prijzen. Misschien een leuke ervaring en de prijzen zijn ook wat waard, maar in hindsight zou je een absolute legend kunnen zijn bij een club waar je ook prijzen kunt winnen als je je vol in zet voor het collectief.

Dat laatste kunnen en hebben vaak alleen nationale spelers, denk aan Xavi, Lampard, Scholes of Gerrard, maar er zijn ook voorbeelden van spelers die dat als buitenlander ook konden, Solskjaer, Vieira, Kompany.

6 januari 2019 om 12:24

De transfer van Cesc naar Barcelona was heel logisch. Hij had de kwaliteiten en de passing in zijn DNA zitten. Hij is imo een jaar te vroeg gekomen en sowieso een jaar te vroeg weggegaan. Na het vertrek van Xavi zou hij jarenlang 100% basisspeler geweest zijn. Vooral met de vrijheid die Enrique aan zijn spelers gaf.

6 januari 2019 om 12:50

Coutinho is een grote speler en kan nog verder groeien bij Barca, voor Fabregas was de stap naar Barcelona logisch. Een Wit-Rus die Barcelona haalt dat zie je niet vaak, ik geef Hleb groot gelijk dat hij op de aanbieding inging. Speelde in het Barcelona dat toen de beste ploeg van de planeet was.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren