Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Lukaku verschijnt op veld bij oude liefde in afwachting van transfer

Laatste update:

Romelu Lukaku is nog steeds speler van Manchester United, maar een vertrek uit Engeland lijkt slechts een kwestie van tijd. Het Laatste Nieuws meldt dat de 26-jarige aanvaller, die hevig wordt gelinkt aan Internazionale en Juventus, met toestemming van zijn werkgever maandag meetrainde met Anderlecht. Lukaku is goed bevriend met trainer-speler Vincent Kompany, die hij kent van hun gezamenlijke periode bij het nationale elftal van België.

Lukaku zette bij Anderlecht zijn eerste stappen in het betaald voetbal. Tussen 2009 en 2011 kwam de fysiek sterke aanvaller tot 41 doelpunten in 98 wedstrijden namens de grootmacht uit Brussel. Chelsea plukte hem mede door zijn doeltreffendheid weg bij Paars-Wit en na periodes bij West Bromwich Albion en Everton streek Lukaku in 2017 neer in Manchester.

Lukaku beschikt bij the Red Devils over een contract tot medio 2022, maar het is onwaarschijnlijk dat hij die verbintenis ook daadwerkelijk uitdient. De Belgische spits miste de gehele voorbereiding op het nieuwe seizoen, wat de geruchten voedt over een naderende overstap richting Internazionale. Tot een definitieve overgang is het echter nog niet gekomen, waardoor de aanvalsleider van de Rode Duivels voorlopig nog in de wachtkamer zit.

Trainer Antonio Conte ziet Lukaku graag naar Internazionale komen, maar is afhankelijk van de transfersom die het bestuur wil betalen aan Manchester United. Volgens Sky Italia is recentelijk een bod van bijna zestig miljoen euro van tafel geveegd. Sky Sports weet te melden dat de recordkampioen van Engeland minimaal 85 miljoen euro wil ontvangen voor Lukaku. Juventus wilde naar verluidt op zijn beurt Paulo Dybala in een eventuele deal betrekken, maar de Argentijn heeft geen trek in een verhuizing naar Manchester.

Denk jij dat Romelu Lukaku volgend seizoen in de Serie A speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Best gek om dan bij Anderlecht gaan mee te trainen, misschien gaat ie wel terug? Ben nu toch eens benieuwd waar Lukaku naartoe gaat, zolang het niet richting Juve is ben ik tevreden. Te weinig voetballende vermogens voor een dominant systeem, Juve speelt 90% van haar wedstrijden tegen teams die terugtrekken, teams waar je vanachter doorheen moet combineren, dat lukt niet met een spits die met vierkante schoenen voetbalt, Lukaku moet naar een team dat vaak op de counter speelt, daar komen zijn krachten best tot uiting.

5 augustus 2019 om 16:24

Uit nieuwsgierigheid, in welke samenstelling zie jij ze dit seizoen spelen?

5 augustus 2019 om 16:27

Sarri had het over een 4-3-1-2, of 4-3-3, afhankelijk van de tegenstander. Het zal iig een aanvallend verstikkende formatie zijn, met de nadruk op het vastzetten van de tegenstanders. Benieuwd of het nieuwe middenveld dit keer wel zo kan voetballen.

5 augustus 2019 om 16:28

Lukaku vind ik dus ook echt niet passen bij Juventus. En als ze Lukaku gaan ruilen met Dybala dan is Juve echt de draad kwijt. Ik denk dat Keane zwz veel meer potentie heeft en beter bij het spel past van Juve dan Lukaku. Dus begreep niks van dat ze hem zo makkelijk hebben laten gaan, zelfs met een jarig contract.

Ik begrijp dus echt niet waarom clubs als Juventus en Inter geinteresseerd zijn in een speler als Lukaku. Zeker Juve, dat als belangrijkste doel heeft om de champions league te winnen. Met zo'n speler vergroot je je kansen daarop toch niet?

5 augustus 2019 om 16:44

Zo denk ik er precies over je koopt iemand puur voor status.

5 augustus 2019 om 16:49

Wat Juve betreft, dat was meer uit financiële dan sportieve belangen (United betaalt Dybala in 1x zodat Juve schulden kan aflossen en Juve mocht de transfersom van Lukaku over 5 jaar spreiden). Inter tsja die zijn gewoon geen top meer en de spitsen liggen niet voor het grijpen. En Conte is grote fan.

Bizarre soap! Sowieso al dat Lukaku meer dan 60 miljoen moet kosten en dat hij top prioriteit is van zowel Juve als Inter. Daarnaast vind ik het bizar dat United hem niet nodig acht om mee te trainen. Ook al staat er een transfer op de rol, je verwacht iemand dan toch gewoon op de club? Hij kan toch gewoon z'n training pakken? Raar dat United hem ook mee laat trainen bij Anderlecht.. Klinkt alsof United het allemaal niets kan schelen terwijl ze wel een bod van 60 miljoen afslaan

5 augustus 2019 om 16:35

Ik vraag me werkelijk af wat er gebeurt als Lukaku uiteindelijk nergens heen gaat. Weer fijn meetrainen en spelen met United? Idd, wat een soap.

5 augustus 2019 om 16:44

Krijg meer de indruk dat ze hem niet per se kwijt willen maar wel de ruimte geven om een transfer te regelen. Daarnaast was hij aanvankelijk ook geblesseerd en mocht er geen transfer komen kan hij gewoon aansluiten geen enkel probleem.

5 augustus 2019 om 16:57

Dus mag je eerst kijken of het gras ergens anders groener is? (Om wat voor reden dan ook)

5 augustus 2019 om 17:40

Als hij aangegeven heeft de stap te willen maken is hem de tijd/ruimte te geven om het rond te maken toch best netjes? Daarbij was hij tot voor kort toch geblesseerd, zie het probleem echt niet.

eens te meer duidelijk hoe weinig wij weten van wat er echt achter de schermen afspeelt.

Training ontwijken is niveautje Neymar, maar gewoon bij een andere club gaan meetrainen in afwachting van transfers is toch wel een nieuw leveltje.

5 augustus 2019 om 18:24

Verschil is dat United ervan af weet en bij Neymar werkt dat heel anders. Valt niet te vergelijken.

6 augustus 2019 om 00:00

Dit bedoel ik dus. Allemaal suggestief wat we hier verzinnen en wat daar daadwerkelijk binnen de muren afspeelt. Zou zomaar kunnen dat Lukaku met de vuist op tafel deze situatie zo heeft afgedwongen. Boeie dat United er dan vanaf weet

Ik snap echt totaal niet wat hier aan de hand is, heel vaag allemaal. Ik vind totaal geen probleem dat Lukaku weggaat want ik vindt dat hij gewoon tekort kwam. Niet dat de selectie van United nou zou uitstekend is momenteel maar Lukaku is sowieso niet de juiste speler.

Wat is dit toch ook een enorm overschatte speler zeg, niet normaal. Meer dan uitstekende spits voor een leuke middenmoter in Engeland of Spanje, maar komt tekort voor de echte top.

Snap niet dat mensen zo snel vergeten hoe goed Lukaku kan zijn?! Heeft nog steeds potentie genoeg om te groeien naar wereldtop niveau in de komende 5 jaar... En mits hij een club kiest die hem past, qua handelsnelheid, techniek etc.. zie ik dit ook gebeuren ook!

En bij Italië zal zo'n type spits altijd slagen, kijk maar naar de type spitsen die voor hem er hebben gespeeld en ook zijn geslaagd.. om maar 3 te noemen, Milito, Batistuta, Mandzukic... Verwacht geen Ronaldo(r9) of Eto'o achtige prestaties, maar kan er zeker 30+ inschieten.

Kan iemand mij vertellen waarom hij niet gewoon bij ManU meetraint?
Is de relatie tussen en speler zo slecht?

Gek hoe verschillend mensen over voetballers kunnen denken. Velen hier vinden Lukaku een topspits. Ik heb altijd gevonden dat hij de loopbaan van Rashford in de weg heeft gelopen. Die vond en vind ik nog steeds een betere spits.
Dat hij nu even bij Anderlecht loopt betekent niks meer dan dat Kompany hem een vriendendienst bewijst. Lukaku is veel te duur voor Anderlecht. Ik denk ook niet dat de Iraliaanse competitie er eentje voor hem is, maar schijnbaar willen ze hem daar graag hebben.

5 augustus 2019 om 18:15

Zowel Rashford als Lukaku zijn geen toppers. Beiden voetballend en technisch te beperkt.

Ruim 80 miljoen voor betaald, een veredelde houthakker, net als Maguirre die bijna 100 miljoen koste. Is United gewoon aan het trollen of zijn er echt mensen met nul punt nul voetbalverstand in die organisatie? De technisch directeur van Top Oss zal het daar nog beter doen.

Ik zou het niet doen als ik voor Inter zou moeten beslissen want, als hij daar die nukken heeft doet hij dat ook bij Inter in een later stadium.

Prachtig om hem weer in een paars-wit shirt te zien. Zie hem nog als zestien jarige knul (was toen al een beer) op het veld lopen tegen Standard. Romelu wordt door sommige niet geapprecieerd wat ik ergens wel kan snappen maar een coach die hem naar z'n sterktes laat voetballen kan het beste uit Lukaku halen. Nog altijd jong en al zoveel gescoord. Hoop dat hij de twijfelaars maar weer eens het zwijgen kan opleggen!!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren