Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Luka Modric: ‘Ik zag de afwijzing van Arsène Wenger als een nieuwe horde’

Laatste update:

Luka Modric won maandagavond de Ballon d'Or en liet Cristiano Ronaldo en Antoine Griezmann, de nummers twee en drie bij de verkiezing van France Football, achter zich. De 33-jarige middenvelder van Real Madrid speelde in Engeland voor Tottenham Hotspur, maar Arsenal had op een gegeven moment ook belangstelling voor de spelmaker.

De Kroaat, die in 2012 Tottenham inruilde voor Real, vertelt namelijk dat de clubleiding van Arsenal interesse toonde. Arsène Wenger, destijds manager van Arsenal, hield de komst van Modric echter tegen. “Ik zag de afwijzing van Wenger als een nieuwe horde die ik moest nemen. Het was zijn mening op dat moment”, zegt de veteraan, die niet aangeeft wanneer deze perikelen precies speelden.

Modric hoopt dat hij zijn loopbaan mag afsluiten bij de Koninklijke. “Ik heb nog twee jaar over op mijn contract, waarna er hopelijk nog een jaar bijkomt. De club toont zijn liefde. Ik zou graag met pensioen gaan bij Real. Mijn gezin geniet van het leven bij Real en ik wil graag ook blijven genieten van deze grote club", wordt de routinier geciteerd door de Daily Express.

De middenvelder kende een indrukwekkend seizoen met de Spaanse grootmacht, waarmee hij onder meer voor de derde keer op rij de Champions League won. Op het WK in Rusland maakte Modric een geweldige indruk met Kroatië. Hij leidde zijn land naar de finale in Moskou. Frankrijk bleek uiteindelijk met 4-2 te sterk en kroonde zich tot wereldkampioen.

Verwacht jij dat Luka Modric zijn loopbaan afsluit bij Real Madrid?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

"Indrukwekkend seizoen" en "geweldig WK" valt allemaal ook wel weer mee.

7 december 2018 om 10:35

Ja hoor CL winnen en WK-finale halen met Kroatië is niet meer indrukwekkend.

7 december 2018 om 11:13

Dus Kovacic had tweede moeten worden?

7 december 2018 om 11:30

Want Kovacic speelde elke wedstijd bij Real en Kroatië?

7 december 2018 om 11:55

Heeft Modric wel elke wedstrijd bij real en Kroatië gespeeld?

7 december 2018 om 13:05

Daarom had Kovacic tweede moeten worden en niet eerste..
Punt is; Modric was helemaal niet zo belangrijk voor zowel Kroatië als Real. Hij was belangrijker voor Real in de CL, dan voor Kroatië op het WK.

Dat zal jij echter wel anders zien natuurlijk.

Indrukwekkend seizoen? Dramatisch in de competitie en in tegenstelling tot het jaar ervoor de cl met veel geluk gewonnen

7 december 2018 om 11:03

@rinusmichelss

ik geloof best dat je 1 of 2 wedstrijdjes geluk kan hebben in zo een Champions League toernooi maar niet 15 wedstrijden op rij. als je zo een toernooi wint heb je gewoon verdiend geworden, want dat betekend dat je over heel dat toernooi gezien gewoon het best hebt gepresteerd van alle teams

7 december 2018 om 11:56

@Japie, ik denk dat een club vh kaliber ook geen geluk nodig heeft om zich te plaatsen bij de laatste 8. Daarvandaan zijn het nog maar 5 wedstrijden, geluk op het juiste moment kan dan imo erg doorslaggevend zijn... zonder afbreuk te willen doen aan het winnen van de CL.

7 december 2018 om 12:39

@ijsmuts

daar heb je een punt maar zelfs dan. 3 keer op rij zo een toernooi winnen heeft weinig meer te maken met geluk. hoeveel clubs en coaches is dat gelukt?

Als ik hem was zou ik nog 1 top transfer maken naar de serie A bijvoorbeeld. Dit real zie ik de komende jaren niet gaan sprankelen of Perez moet ouderwets even de portemonnee trekken

7 december 2018 om 10:57

Dat zeggen ze altijd. Maar dan bewijzen ze het keer op keer. en sws gaat Perez de portomonee trekken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren