Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Luis Enrique verontschuldigt zich: ‘Ik doe het graag, maar het kán niet’

Laatste update:

Barcelona staat momenteel op plaats twee in LaLiga met dertien punten uit zes wedstrijden. In de Champions League eindigde de eerste groepswedstrijd tegen Celtic in liefst 7-0 en woensdag wacht duel nummer twee: dan gaat Barcelona in Duitsland de strijd aan met Borussia Mönchengladbach. Luis Enrique hoopt dat zijn spelers ook die wedstrijd tot een goed einde brengen.

/

“Het is onze intentie om zowel op eigen veld als op vijandelijke bodem sterk voor de dag te komen. Maar Gladbach is thuis een gevreesde ploeg”, waarschuwt de trainer van Barcelona. “Ik verwacht een tegenstander die hoog druk zal gaan zetten, we zullen echt op ons positiespel moeten letten”, verwacht Luis Enrique, die aangaf dat hij zijn team verder heeft voorbereid zoals hij dat altijd doet.

“Borussia is zowel met als zonder bal een lastige ploeg, dus we zullen op moeten passen. We zullen alles moeten geven als wij hier weg willen gaan met de drie punten. Met wie ik ga spelen? Dat zien jullie morgen. Ik zou graag iedereen veel minuten laten maken dit seizoen, dat spreekt voor zich. Ik zou het echt graag doen, maar het kán niet”, aldus de trainer.

Naast hem schoof doelman Marc-André ter Stegen aan, die in de zomer van 2014 rechtstreeks overkwam van Gladbach. Woensdagavond zal hij voor het eerst oog in oog staan met de club die hij vele jaren diende. “Hij is een flink stuk beter geworden sinds hij bij ons zit. Hij moet zeker zo door blijven gaan”, sprak Luis Enrique complimenteus.

Wint Barcelona uit bij Gladbach?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Neem aan dat Barca ook Gladbach afschiet. Natuurlijk missen ze Messi, maar grote kans dat Neymar en Suarez dan wel weer opstaan.

Qua niveau moeten we Gladbach eigenlijk makkelijk pakken, maar moeten ze zeker niet onderschatten. Ik verwacht een sterk opstelling morgen, maar verwacht niet dat het gelijk soepel zal lopen.

Word toch nog lastig wedstrijdje
Ik denk gelijkspelletje
Gladbach thuis is niet misselijk denk dat veel het daar uit lastig zullen hebben

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren