Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Enrique is nu al uitgekeken op peperdure zomeraanwinst van Paris Saint-Germain’

Laatste update:

Als het aan Luis Enrique ligt komt er snel versterking voor het middenveld van Paris Saint-Germain, meldt Le Parisien. Manuel Ugarte, die afgelopen zomer voor liefst 60 miljoen euro overkwam van Sporting Portugal, voldoet niet aan de wensen van de Spaanse coach. Enrique geeft steeds vaker de voorkeur aan Fabián Ruiz.

Er ontstond geen enkele twijfel afgelopen zomer, toen de scouts van Paris Saint-Germain Ugarte hadden geïdentificeerd en binnen een mum van tijd 60 miljoen euro op tafel werd gelegd. De gedroomde middenvelder leek binnen voor de Franse grootmacht.

Ugarte begon ook sterk aan het seizoen en vocht zich al snel in het elftal van Enrique, maar moest toezien hoe zijn prestaties minder werden naarmate het seizoen vorderde. Ruim een half jaar na zijn komst ziet het perspectief er ineens heel anders uit.

Enrique is dusdanig teleurgesteld in de prestaties van Ugarte dat hij bij de clubleiding heeft aangedrongen op een nieuwe middenvelder. De Spanjaard wil iemand aantrekken die zich comfortabeler voelt en kort voor de verdediging kan spelen.

De zorgen bij Enrique hebben er onder meer toe geleid dat Gabriel Moscardo komende zomer terugkeert in Parijs. De achttienjarige Braziliaan speelt dit seizoen op huurbasis bij Corinthians, de club die hem in januari voor 20 miljoen verkocht aan Paris Saint-Germain.

Daarnaast blijft PSG actief op de markt en kijkt het naar mogelijke versterkingen van buitenaf. Zo staan Bruno Guimarães en Joshua Kimmich hoog op het wensenlijstje van de Parijzenaren.

Van beide spelers wordt echter verwacht dat ze niet heel makkelijk zijn los te weken bij hun clubs. Guimarães ligt nog tot medio 2028 vast bij Newcastle United, terwijl Kimmich tot 2025 vastligt bij Bayern München.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jammer. Was bij Sporting een sterke kracht. Kon naar Liverpool maar verkoos PSG boven Liverpool. Wij kochten voor €44m minder ene Endo. Die had juist wat moeite met aanhaken het eerste half jaar maar sinds de jaarwisseling niet meer weg te denken in de basis 11.

22 maart 2024 om 17:27

@KEIZER!

Ik denk ook dat hij PSG verkoos boven Liverpool vanwege het geld want.

Verder ook met je eens ik blijf het jammer vinden dat zoveel spelers tegenwoordig alleen voor het grote geld kiezen.

22 maart 2024 om 17:40

Uiteraard. PSG was in de tijd van Ronaldinho een sympathieke club. Nu is het een club zonder uitstraling.

22 maart 2024 om 17:57

@GillesDB9

Volledig mee eens mijn respect voor PSG ben ik verloren sinds de Neymar transfer in 2017.

En uiteraard niet vergeten die president van hun, die denkt dat PSG de grootste club ter wereld is met zijn uitspraken over Barca en meerdere clubs..

22 maart 2024 om 18:01

Nouja, nog wel wat uitstraling toch? Mooie stad, mooie shirts, nog steeds wat aardige Franse topspelers. Zo'n Zaire-Emery bijvoorbeeld, maar natuurlijk ook Mbappe. Ik vind het grote geld ook helemaal niks, maar net zoals Newcastle ook nog wel iets blijft hebben, vind ik PSG ook nog wel wat van haar identiteit behouden buiten de oliedollars om.

22 maart 2024 om 18:05

Helemaal mee eens @messi.
Blijft toch bijzonder, want eerst had PSG altijd mijn sympathie en was het een club met echte charme. Dat hebben ze toch snel afgebroken.

22 maart 2024 om 18:08

@LeidseHood

De stad vind ik prachtig heb daar geen haat op of iets dergelijks, alleen de club zelf mag ik absoluut niet.

Mbappe idd een geweldige speler waar ik veel respect voor heb ook. Ook denk ik de enige waar ik echt van kan genieten met Hakimi samen

22 maart 2024 om 18:14

@GillesDB9

Zekers waar in de tijd met Di Maria en Zlatan en Cavani vond ik PSG echt wel een mooie club om regelmatig te kijken maar nu echt helemaal niet.

En al helemaal niet na dat Messi werd uitgescholden en uitgefloten door vele PSG fans ook bij Neymar is dat gebeurd en dat deed mij veel pijn.

Ben echt blij dat die 2 daar nu definitief weg zijn want zo’n grote spelers horen nooit uitgescholden te worden.

Fun fact na dat Messi en Neymar PSG verlieten hadden ze ook meteen PSG ontvolg op Instagram.

22 maart 2024 om 23:50

Tja die 2 fluiten ze uit en de geld wolf die ze helemaal kaal plukt is het helemaal bij die lui. Terwijl hij puur voor t geld bij psg zit en niet anders

22 maart 2024 om 17:43

Ugarte kwam van Porto toch?

22 maart 2024 om 18:09

Sporting

22 maart 2024 om 19:48

Wij kochten voor 44 miljoen minder ene endo? Endo was ook een noodgreep omdat caicedo liever naar Chelsea ging. 115 miljoen waren "jullie" van plan neer te leggen. Dus je comment is wat vreemd. Soms vallen dingen met geluk in elkaar.

PSG heeft ook echt gewoon een matig middenveld en dat is al jaren zo. Verratti was de laatste goeie middenvelder die ze hadden maar die had ook al een tijdje het niveau niet meer.

22 maart 2024 om 17:35

Zaire-Emery is wel een klasbak hoor, die is potentieel absolute wereldtop.

22 maart 2024 om 17:38

Zaire Emery, Vitinha en Lee spelen geweldig dit seizoen hoor. Ook Ruiz lijkt steeds beter in vorm te komen.

22 maart 2024 om 18:17

Haha dus?

Middenveld van City, Bayern, Real en ook Barca id klasse beter

22 maart 2024 om 18:22



@allez Paris

klopt maar Barca Real City Bayern Arsenal hun middenveld is veel beter.

PSG heeft niet een middenvelder van wereldtop Emery heeft wel de potentie maar is dat nog lang niet. is ook nog maar een knul van 18 he.

22 maart 2024 om 20:17

Als je al een topspeler bent en je hebt ambitie ga je toch ook niet naar PSG. Ja voor de CL is het leuk, maar die ligue 1 fietsen ze elk jaar simpel doorheen. Dat is toch niet leuk. Dan wil je toch in de PL of PD voetballen met altijd 2-3 titel concurrenten en vele topclubs.

22 maart 2024 om 23:52

Voor welke cl is het leuk? Ze smijten al jaren met miljoenen en denken zo de cl te kunnen winnen zonder dat er echt een team staat. Dusja voor de cl hoef je ook niet naar psg

Ik had afgelopen zomer echt verwacht dat hij bij Chelsea zou tekenen, het was allemaal praktisch rond tot PSG het bod op het laatste moment verhoogde. Ik vind Ugarte echt een toppertje in wording, ik hoop dat hij nu wel de goede keuze maakt.

23 maart 2024 om 00:20

Chelsea of PSG is momenteel toch lood om oud ijzer vind ik hoor? Daar is geen goede keuze te maken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren